ταχυκαρδια στον υπνο - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 60 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 898
    Senior Member
    Καλημερα παρεακι!!! Ειναι ατιμο πραγμα το μυαλο...εχει τη δυναμη να σε κυριευει και να σε παρι οπου θελει αυτο...βεβαια στο να παρει τα ινια το μυαλο,βοηθησαμε κ εμεις!! Οταν παραδοθηκαμε στην πρωτη τρελη του σκεψη κ δν κανα κατι γι'αυτο αλλα το μονο που καναμε ηταν να το γιγαντονουμε με συμπεριφορες μας...ειμαστε συνυνενοχη!! Κρυφτηκαμε πισω απο τα ψυχοσωματικα μας κ απλα μιζεριασαμε...εχουμε την συμφωνη γνωμη ποσων γιατρων οτι ειμαστε παθολογικα υγιεις κ μεις ακομα εκει...το ριχνουμε στην παθολογια. Εμεις συντελεσαμε στο να "αρρωστησει" πρωτα η ψυχη και να μας ζηταει βοηθεια μεσω τον ψυχοσωματικων κ μεις ακομα να μην την ακουμε...πρεπει ολοι μας να αφιερωνουμε καποιες ωρες μες την ημερα για να την γαληνευουμε με οποιον τροπο θελει ο καθενας. Ετσι μονο θα αγαπησουμε τον εαυτο μας κ θα μας το ανταποδιδει κ αυτος!

Senior Member
    Βιβιαν μου ποσο δικιο εχεις...συμφωνω 100 τοις εκατο οτι ειμαστε συνενοχοι και εμεις σε ολο αυτο και οτι εχουμε μεριδιο ευθυνης για το πως ειμαστε τωρα...Απλα το μονο ελαφρυντικο που μας δινω ειναι οτι αυτο ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να ελεγξεις, δεν ειναι παντα στο χερι σου...Και δυστυχως αμα το αφησεις ολο αυτο και προχωρησει, ειναι δυσκολο να επανελθεις χωρις βοηθεια... Μπορει και να τα καταφερεις φυσικα (οπως εσυ!) αλλα ειναι πιο δυσκολο και θελει πολυ θεληση και πεισμα...
    Εγω παντως δεν ξερω τι να κανω με τα φαρμακα...Τα χω παιξει...ουφ... Εχω αγχωθει και με αυτο...
    Πρεπει παντως να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα...Την μια λεω τα χρειαζομαι πρεπει να τα παρω, και την αλλη κεω θα τα καταφερω μονη μου...Οτι να ναι

Senior Member
    Κ γω το παλευω κοριτσακι μου...μη νομιζεις...πχ δεν κοιμαμαι μπρουμιτα γτ ταχα νιωθω την καρδια κ συσπασουλες κ τα συνδυαζω...τωρα ας πουμε λες οτι εχω κ μια ταση λιποθυμιας γτ με πιεζει κατι στο θωρακα αλλα τελειως στιγμιαια...μετα ηρεμω! Βλεπεις ακομα κ γω το ψιλοκουραζω το μυαλο αλλα προσπαθω κ ευχομσι να περασουν οπως ηρθαν!!

Senior Member
    Βιβιαν αν πραγματικα μπορω να σου πω κατι και να σε συμβουλεψω ειναι να μην ασχολησαι καθολου με αυτα, ουτε καν να τα αναφερεις...Γιατι οσο τα αναφερεις, θελοντας και μη με τον τροπο σου τους δινεις αξια...Αστα να περνανε οπως ερχονται...
    Γιατι και εγω εκανα και εφτασα σε αυτο το σημειο...Οτι και να αισθανομουν ετρεχα και το ελεγα στους δικους μου και σε ολο τον κοσμο που εβλεπα (φιλους κτλπ)...Επρεπε να τα αγνοησω τοτε και να μην τους δωσω καθολου αξια...Και πιστευω δεν θα ειχα φτασει σε αυτο το σημειο...
    Τεσπα τωρα οτι εγινε εγινε...Απλα επειδη καταλαβαινω πως εσυ δεν εχεις καμια σχεση με εμενα αλλα εισαι πολυ καλυτερα, σου λεω να μην ταλαιπωρησε με ολα αυτα...! Ξερω πως δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι ο μονος τροπος ισως να βοηθηθεις...Μην σσχολησαι κοριτσι μου τοσο απλα!

Senior Member
    Και να κοιμασαι και μπρουμυτα κτλπ ακομα και αν νιωθεις ενοχλησεις...Και θα δεις οτι δεν προκειται να παθεις τιποτα και θα ηρεμησεις

Senior Member
    Αυτη η χαζοδυσφοριουλα με σκοτωνει εμενα αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο το στομαχι... Σκεφτομαι να παρω αυτο το καινουριο το anti-Gass που ειναι για δυσφορια,πιεση και φουσκωμα στο στομαχι γτ με την αγωγη που κανω δν ειδα πολλα...

Senior Member
    Εγω σου ξαναλεω οτι μπορει να ειναι απο το εντερο γιατι αυτα τα δυο συνδεονται μεταξυ τους...Και εγω νομιζα οτι ηταν απο το στομαχι και τελικα απο τη γαστροσκοπηση δεν φανηκε τιποτα, οποτε η οποια ενοχληση ηταν απο το εντερο...
    Τεσπα μικρη σημασια εχει βασικα απο που προερχονται...Αυτο που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι οτι ειναι τελειως ακινδυνα οποτε μην δινεις παραπανω αξια απο οτι χρειαζεται...
    Αυτο που λες δεν το ξερω, αλλα φανταζομαι αμα πας σε ενα φαρμακειο και πεις τι αισθανεσαι θα σε καθοδηγησουν στο τι να παρεις...
    Παντως να ξερεις οτι ο γαστρεντερολογος μου ειπε οτι τα κατεξοχην συμπτωματα απο το στομαχι ειναι καουρες και ξυνιλες και οχι τοσο το φουσκωμα οπως νομιζει ο περισσοτερος κοσμος... Οποτε αμα δεν εχεις καουρες η ξυνιλες, δεν νομιζω πως φταει το στομαχι για τις οποιες ενοχλησεις σου...

Senior Member
    Ναι κ μενα μου τα ρωτησε...οχι δν εχω τετοια σχεδον καθολου...φουσκωμα εχω κ δυσφορια κ ισως καποιες φορες εχω κ πονο ακριβως κατω απο το στερνο για δευτερα!

Senior Member
    Αχ αυτες οι ενοχλησεις στο στερνο...Ασε μεγαλο βασανο...Εγω ξερεις τι παθαινα εκει? Ακουμπουσα με το χερι μου και το πιεζα ελαφρα και μου κοβοταν η αναπνοη...Ολα καθαρα ψυχοσωματικα...
    Οπως νομιζω οτι ειναι και τα δικα σου...Εννοω καλα περα απο τις ενοχλησεις σου στην καρδια που δεν ειναι σιγουρα παθολογικης φυσεως, νομιζω πως δεν εχεις θεμα ουτε στο εντερο ουτε στο στομαχι για να μην σε ποιανει και η αγωγη δεν εξηγηται διαφορετικα...Οποτε κοριτσακι μου ξεχασε τα, αγνοησε τα και μην δινεις καμια σημασια...Αφου δεν εχεις και καουρες και ξινιλες εισαι οκ! Μην αγχωνεσαι για τιποτα... Οσο τα αγνοεις τοσο αυτα θα υποχωρουν σιγα σιγα...

Senior Member
    Σιγουρα ετσι ειναι!!! Κ εσυ με την αγωγη αν δεις τα σκουρα αλλα βεβαια αν θες να το παλεψεις κ χωρις αυτη...εγω μαζι σου!!

Member
    Καλησπέρα σε όλους και καλό ΣΚ. Ο καιρός βοηθάει για βόλτες οπότε σηκωθείτε από τα κρεβάτια, ντιβάνια, καναπέδες. Εγώ σε λίγο παίρνω μηχανή και κατεβαίνω Άλιμο για περπάτημα δίπλα στη θάλασσα.

Λοιπόν για όσους δεν λαμβάνουν φάρμακα, δοκίμασα χθες το υπέρτατο ρόφημα και πραγματικά δεν ένοιωθα τίποτα, λες και είχα πάρει σουπερ αγχολυτικά χάπια χαχα!

Είχα πάει τις προάλλες σε ένα βιολογικό κατάστημα και είχα πάρει χαμομήλι, μελισσόχορτο τα οποία τα κάνω ζεστά ροφήματα και πίνω μερικά βράδια. Εκτός από αυτά πήρα και ένα βιολογικό 100% κακάο το οποίο αν ρίξετε μια ματιά στο γοογλε για τις ευεργετικές του ιδιότητες, πέραν των άλλων είναι και αγχολυτικό και για όποιον πίνει πολλούς καφέδες (ο,τι χειρότερο για τον οργανισμό, τσιτώνει τα νεύρα) είναι η καλύτερη εναλλακτική. Οπότε έφτιαξα ένα ζεστό ρόφημα κακάο με γάλα (ακόμα καλύτερα αντί για γάλα, νερό) χθες νωρίς το βράδυ και μέσα σε μερικά λεπτά ήμουν άλλος άνθρωπος, δεν καταλάβαινα τίποτα χαχα! Έκανα και κάποιες ασκήσεις χαλάρωσης με αναπνοές (διαφραγματική αναπνοή), είδα και το βίντεο και ήμουν σε φάση nirvanas... Αλλά για να μου τη σπάσει και να μου γκρεμίσει το ηθικό που είχα χτίσει η καλή καρδιά εκεί που είχα ξαπλώσει φρόντισε να μου κάνει μια έκτακτη ύστερα από 3 μέρες... Το περίεργο όμως είναι ότι δε με άγχωσε γιατί έχω συνηθίσει πλέον και την αγνόησα έτσι απλά! Μπορεί να βοήθησε και το κακάο δε ξέρω...

Σήμερα επικρατεί μια αισιοδοξία, μέχρι να με ξαναπιάσει καμιά βαριά κρίση άγχους πάλι

Senior Member
    Τελεια JimZe λες να βρηκες το φαρμακο μας?? Κ γω ειναι η αληθεια οτι το εχω ακουσει αυτο για το κακαο κ νομιζω οτι πρεπει να εχει βαση!! Εγω πιο παλια εφτιαχνα με τον μπαμπα μου κ πιναμε...εκεινος συνεχιζει ακομα! Εγω το εκοψα...χωρις αιτια! Κ γω ετοιμαζομαι να παω για καφε τωρα κ ελπιζω η σκατοδυσφορια μου να παει απο κει που ρθε!!! Εχει δικαιο ο JimZe σηκωθειτε κ πιαστε ηλιολουστα μερη να φωτοσυνθεσουμε!! Χαχα ;-)

Senior Member
    Πριν λιγο γυρισα απο το παρκο ειχα παει τα σκυλακια...παιδια εχει τοσο καλη μερα να βγειτε και μα περασετε τελεια, χωρις να σκεφτεστε τιποτα!!! Εγω παντως που βγηκα αναζωογονηθηκα...
    Το παιχνιδι με τα σκυκια σε συνδυασμο με την βολτα στη φυση εινσι οτι πρεπει

Senior Member
    Jimze, εμενα παντως το μελισσοχορτο δεν με βοηθησε καθολουΔυστυχως...
    Για το κακαο δεν το ηξερα να πω την αληθεια... Θα το δοκιμασω ομως!

Senior Member
    Εγω βγηκα αλλα μετα απο καποια στιγμη με επισκεφθηκε το πονακι με τη δυσφορια κ τη συσπαση στο στερνο...αγχωθηκα αλλα επειδη το χει περαση κ γ κουμπαρα μου αυτο,καναμε μια βολτα αγορα κ στανιαρα!!

Page 44 of 60 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast