ταχυκαρδια στον υπνο - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 60 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 898
    Member
    Σήμερα μετά από καιρό μπορώ να πω είμαι πολύ καλύτερα, ελάχιστο έως καθόλου άγχος και κάποια ανησυχία πάλι για την καρδιά λόγω αίσθησης των παλμών κάποιες στιγμες... Το εσωτερικό τρέμουλο βέβαια καλά κρατεί, την άλλη φορά που το είχα αποβάλλει ήταν όταν ήμουν χωρίς άγχος για 2-3 μέρες.

Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι όταν από κατάσταση ηρεμίας σηκώνομαι να κάνω κάποια δουλειά ή λίγο πριν το περπάτημα-τρέξιμο που αυξάνονται απότομα οι παλμοί και η αίσθηση τους στο στέρνο είναι πολύ έντονη!

Senior Member
    Αμα ψωνισες και κατι ακομα καλυτερα!!! Χιχ εγω αμα πηγαινω μαγαζια και παιρνω και τιποτα μου περνανε προς στιγμην ολα...
    Παντως και εγω παλι εχω παθει παροξυσμο...Εβγαλα και τωρα τα σκυλια και ειχε παρα πολυ κρυο...Και με εποιασε ενας πονος στο στηθος Δεν ξερω αν συνδεεται βεβαια με τον καιρο...Αλλα τα χρειαστηκα...

Senior Member
    Jimze και εγω οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι ανεβαινουν τουλαχιστον κατα 30... Δηλαδη μπορει ξαπλωμενη να εχω πχ 70 και με το που σηκωθω πανε 100 110...Δεν ξερω τι ειναι αυτο...Αλλα φανταζομαι θα ειναι απο αγχος και ενταση...Ουφ...
    Παντως και εσυ δεν εχεις τιποτα και χαιρομαι που εισαι καλυτερα...Μην σκεφτεσαι τιποτα και προσπαθησε να κανεις πραγματα να ξεχνιεσαι...Και αυτο το αισθημα παλμων στο στερνο ειναι καθαρα απο αγχος...

Senior Member
    Μυικος ειναι θεανακι,μη μασας! Με μασας! Σιγουρα παιζει ρολο ο καιρος γτ κ μενα με επιασε ο πονος στο στηθος κ η ενοχληση στην πλατη κ ολα αυτα φεραν κ τη δυσφοριαααα!!!! Δεν ψωνισα αλλα ολο κ κατι σταμπαρα! Το θεμα ειναι οτι ενιωσα κ αυτο που λεω σα γουργουρισμα απο τον οισοφαγο ως τον λαρυγγα...εχουμε πανσεληνο κ αρχισε η μεταμορφωση μου σε....γατανθρωπο?? Χαχα by the way, με το περπατημα πως περνανε ολα ομως...αυτο λεγαμε κ με την κουμπαρα μου. Οταν την πιανει κ αυτη ετσι...παιρνει βαθειες ανασες γτ κατι νιωθει οτι την κλεινει κ βγαινει για γρηγορο περπατημα!! Εγω οταν με πιανει...το μονο που ευχομαι...ειναι να μη λιποθυμησω! Οταν καθομαι με πιανει...ορθια ειμαι μια χαρα!!

Senior Member
    Επισης...τωρα εχω αλλο...με κλεινει κατι στο θωρακα κ βηχω!!! Γαματο?? Χαχα... δν υπαρχει...καλα αυτο μπορει να ειναι κ κρυωμα με μια δοση ψυχοσωματικου!!! Μολις πιο λιγακι αλκοολ θα ηρεμησουν ...δε φοβου...μαθημενα τα χω!!!

Senior Member
    Εγω αμα περπαταω γινομαι χειροτερα γιατι με ποιανει πιο εντονη δυσπνοια και κουραση και για αυτο αλλωστε δεν.εχω ξεκινησει ακομα το γυμναστηριο Ο καθενας παντως εχει τα δικα του...χιχ
    Καλα κοριτσι μου αμα βηχεις εννοειται παιζει να ειναι κρυωμα...Βασικα με τετοιον καιρο, ειναι πολυ λογικο να την εχεις αρπαξει...
    Παντως και εγω εχω και ενοχληση στην πλατη αυτην τη στιγμη...Τι στο διαολο, τα ιδια παθαινουμε? Να πηγαινει αμα ειναι η μια σε γιατρο να βλεπει τι εχει και αν ειναι κατι και μετα να το λεει στην αλλη , να γλιτωνουμε και λεφτα, αφου τα ιδια εχουμε...! Θα πηγαινεις την μια εσυ στον εναν, την αλλη εγω...Πλακα κανω... Ειπαμε εσυ εισαι μια χαρα και δεν θα ξαναασχοληθεις με αυτα τα πραγματα...Μην ξανακυλησεις τωρα και αρχισεις και σκεφτεσαι τα ιδια...

Senior Member
    Χαχαχα...θα σου λεω ελα μην αγχωνεσαι...μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος ...λιγο σιροπακι θα πιουμε 5 μερες κ θα ειμαστε jet!!! Χαχαχα κ συ τπτ απολυτως δεν εχεις!! Απλως τα μεγαλοποιουμε ολα...κατι μπορει να μας δημιουργει κ λιγο τρομο και that's all!!! Ολα καλα θα πανε για ολους μας!!! Αλλα πολυ σπαστικα ρε παιδι μου ολα τους...πφφφ Δε λυγιζουμε κοριτσακι...λιγο κουραγιο θελουμε ολοι για να συνεχιζουμεεε!!!

Senior Member
    Βασικα ας λυγιζουμε, αλλα ας σηκωνομαστε μετα...Αυτο ειναι το θεμα...Γιατι μεσα στην ζωη ειναι και οι δυσκολιες και ολα, αλλα αμα εξαιτιας αυτων πεφτεις, επιβαλεται μετα να σηκωθεις...
    Αχ κοριτσακι μου εγω δεν εχω πεισθει ακομα οτι ειμαι καλα, αυτο ειναι το θεμα...Ουφ...Παλι νιωθω διαφορα μετα την βολτα με τα σκυλακια και δεν ειμαι καλα... Τσακωθηκα για ακομα μια φορα και με τον δικο μου και με βλεπω να τη βγαζω σπιτι Σαββατιατικα, αντι να παω καμια βολτα...

Member
    Εγω σημερα που περπαταγα αισθανθηκα ενα μικρο πονο στη περιοχη του σερνου σαν ενα τσιμπηματακη καθε φορα που επερνα μεγαλη αναπνοη. Αυτο λετε να εχει να κανει με τον καιρο? Γιατι με ανησυχησε παροτι δεν ηταν συνεχομενος ο πονος και ουτε δυνατος.

Senior Member
    Opolakia, αν και δεν ειμαι γιατρος οποτε δεν μπορω να σε παρω στο λαιμο μου, το συμπτωμα σου δεν μου φαινεται σοβαρο...Ωστοσο αν επιμενει καλο θα ηταν να πας να σε δει καποιος ειδικος... Παντως και εγω τα παθαινω αυτα και αφου εχω κανει ενα σορο εξετασεις και μου λενε πως δεν ειναι κατι παθολογικο προφανως αποδιδεται στο αγχος...Αλλα ξαναλεω αν συνεχιζει πηγαινε κοιταξε το

Member
    Και γω εχω κανει εξετασεις και καρδιογραφημα κ τριπλεξ και χολτερ πριν 4-5 μηνες. Δεν με πιανει συχνα και ουτε ειναι εντονο αλλα ειναι περιεργο. Εσυ εχεις κανει και τεστ κοπωσεως?

Senior Member
    Ναι εκανα χθες...Ε αμα τα εχεις κανει ολα αυτα και σε βρηκε μια χαρα ο γιατρος τοτε νομιζω πως δεν χρειαζεται κατι αλλο...Και εμενα ο δικος μου μου ειπε να μην κανω τεστ κοπωσεως και απο τη λυσσα μου πηγα στο ικα που δουλευει μια φιλη της μαμας μου και ξερει τον καρδιολογο και μου το εγραψε εκεινος...
    Παντως προσπαθησε να χαλαρωσεις και μην το σκεφτεσαι, δεν εχεις κατι...Και εγω τωρα αισθανομαι σαν να παθαινω ασφυξια, δεν μου φτανει ο αερας να αναπνευσω και εχω και πολυ βαρος στο στηθος Αλλα προσπαθω οσο μπορω να χαλαρωσω...

Member
    Κι εγω αυτο με τον αερα ειναι το νουμερο ενα στα συμπτωματα αλλα αυτο νομιζω το προκαλω εντελως απο μονος μου. Αγχωνομαι λιγο με τα θεματα υγειας τα σκεφτομαι συνεχεια και απ'τον φοβο κ τον πανικο παιρνω μικρες αναπνοες και γρηγορες και αισθανομαι οτι δεν μπορω να παρω μεγαλη ανασα. Μετα αισθανομαι κομπο στο λαιμο (στο οποιο μπορει πολλες φορες να φταιει και η σταση του κεφαλιου δηλ. οσο πιο κοντα εχεις το σαγονι στο σωμα σου τοσο συμπιεζεις τον λαιμο). Αρα το κυριοτερο συμπτωμα ειναι αυτο μαζι με την ζαλη που δεν ειναι ακριβως ζαλη ειναι αισθημα κουνηματος το οποιο ειναι πολυ αισθητο οταν αγχωνομαι και οταν ειμαι σε πολυ κοσμο. Απο κει και περα κατι εκτακτες συστολες που ειχα ηταν πολυ λιγες και εχουν σταματησει και κατι πιεσεις στο κεφαλι σαν βαρος εχουν επισης σταματησει.

Senior Member
    Αχαχα και εγω τα εχω ολα αυτα που λες σε σχεδον μονιμη βαση και κανα 10 συμπτωματα ακομα...Τιποτα δηλαδη Ουφ δυσκολη η κατασταση... Εσυ εχεις επισκεφτει καποιον ψυχολογο η ψυχιατρο? Πως πολεμας το αγχος και ολο αυτο?

Member
    Δεν εχω παει σε ψυχολογο ουτε ψυχιατρο εχω μιλησει λιγο με εναν οικογενειακο φιλο που ηταν καθηγητης ψυχολογιας σε πανεπιστημιο και μου ειχε δωσει κατι συμβουλες για το πως να διωχνω το αγχος. Τωρα αρχιζουν και υποχωρουνε τα συμπτωματα γιατι εχω σταματησει να διαβαζω βλακιες στο ιντερνετ για θεματα υγειας και κοιταω λιγοτερο υπολογιστη ο οποιος επισης ευθυνεται για τις ζαλαδες. Παντως τον πρωτο καιρο δηλαδη το καλοκαιρι δεν μπορουσα να κανω τπτ, ουτε να πλυνω τα δοντια μου, ουτε να κατσω στον καναπε γιατι νομιζα οτι θα πεσω απ'την ζαλαδα. Ενοειται οτι δεν εβγαινα απτο σπιτι γιατι δεν μπορουσα ουτε το φως του ηλιου. Το μονο που εκανα το καλοκαιρι ηταν θαλασσα...εκει μου περνουσαν προς στιγμην τα προβληματα. Παντως τις τελευταιες μερες ζαλιζομαι ελαχιστα

Page 45 of 60 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast