Results 676 to 690 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
20-12-2015, 00:08 #676
Αυτο ειναι πολυ θετικο γιατι αφου δεν ζαλιζεσαι πολυ καταλαβαινεις και εσυ πως ειναι ψυχοσωματικο...αμα ειχες κατι παθολογικο δεν θα περνουσε εστω και ελαχιστα...οποτε προσπαθησε να μην αγχωνεσαι οτι εχεις κατι κτλπ...Απο εκει και περα αφου λες οτι γενικα εισαι καλυτερα νομιζω πως εισαι σε καλο δρομο... και εννοειται καλα εκανες και εκοψες το ιντερνετ...Αυτο ειναι η πηγη του κακου!
- 20-12-2015, 02:12 #677
Παιδια αν θελετε να διαβασετε κατι που θα βοηθησει...τοτε διαβαστε για την υποχονδριαση. Εγω ενω ημουν ψιλοχαλια,μολις το διαβασα συνηλθα αμεσως γτ ειναι σα να με φωτογραφιζει!!@ αξιζει να αφιερωσετε 5-10' !!@ θα απαντηθουν πολλα!! Καλο ξημερωμα!!!
20-12-2015, 04:18 #678
Παιδακια ομορφα γεια σας!Δεν ηταν πολυ καλη μερα σημερα..πφ..ειπα να ντυθω να βαφτω..να γινω γιορτινη..κ να κανω καμια βολτα..με επιασαν ολα..εκτος της δυσπνοιας και της `καρδιοπαθειας`..μια ξαφνικη αδυναμια..δε με κρατουσαν τα ποδια μ..ζαλαδα στο φουλ..αλλα σε πολυ εντονο βαθμο..τρελαθηκα..εκανα κανα 2ωρο να συνελθω..κ ακομη δεν εχω συνελθει πληρως..ελπιζω να βρισκω εσας εστω σε πολυ~πολυ καλυτερη κατασταση..
20-12-2015, 10:43 #679
Καλημερα τρελοπαρεα!
Βιβιαν μου εχω διαβασει για την υποχονδριαση, και εχεις δικιο οντως οτιαλ αυτο βοηθαει...Απλα εγω ηρεμησα για μιση ημερα περιπου, και μετα φτου ξανα μανα τα ιδια...Οποτε τοτε πειστηκα οτι δεν υπαρχει σωτηρια...χαχαχα
Haniel, κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ για οτι επαθες...Βασικα παιζει να σε εποιασε καποια ηπια κριση πανικου...Εχεις παθει ποτε για να ξερεις πως ειναι? Μην στεναχωριεσαι παντως και μην ανησυχεις επειδη εγινε αυτο δεν σημαινει κατι...Ολα μπορεις να τα ξεπερασεις αρκει να το παλεψεις και να μην το βαλεις κατω... Παντως και τα συμπτωματα που περιγραφεις μου ακουγονται τελειως ψυχοσωματικα οποτε μην αρχισεις να ψαχνεσαι για αρρωστιες κτλπ... Και εγω χθες δεν δεν ημουν στα καλα μου...Περα απο τα απαισια ψυχοσωματικα που ηρθαν για τα καλα, τσακωθηκα και με τον φιλο μου και καθησα μεσα και σκεφτομουν διαφορα για τη σχεση μου και γενικα οπως αν θελω να χωρισω, οτι δεν κανω τιποτα, οτι ειμαι 25 χρονων και δεν εχω ορεξη να βγαινω οπως παλια και διαφορα τετοια και ψιχοπλακωθηκα...
20-12-2015, 11:39 #680
25 είσαι..Μικρή πολύ..Έχεις όλο το Μέλλον μπροστά σου..!
Μην αγχώνεσαι από τώρα.Σχετικά με την όρεξη να βγαίνεις,ε δεν το λες πως είσαι κλεισμένη και σπίτι...
Και Mall πηγαίνεις και Σινεμά πηγαίνεις...!
Απλά από Κούκλα ... έγινες Πανούκλα (Κλεμμένο)!Αλλά που θα πάει,θα στρώσεις!!
20-12-2015, 11:55 #681
Σταυρο μου περνανε τα χρονια και δεν το καταλαβαινουμε...Σαν χθες μου φαινεται που πηγαινα ακομα σχολειο... Και αμα απο τωρα δεν εχω ορεξη για εξω, φαντασου τι εχει να γινει σε λιγα χρονια...Και το εξω δεν το εννοω μια βολτα στο μολ η σινεμα, αλλα να βγω και βραδυ να ετοιμαστω να νιωσω λιγο γυναικα (να ξαναγινω απο πανουκλα κουκλα χαχαχα)...Παλια εβγαινα καθε βραδυ με φιλους κτλπ και περνουσα τελεια, πλεον δεν ξερω τι εχω παθει... Επαναπαυτηκα μαλλον με τη σχεση μου και ξεχασα τον εαυτο μου... Ξεχασα πως ειναι να περνας καλα με τους φιλους σου, να βγαινεις να μεθας να κανεις βλακειες και να μην σε νοιαζει τιποτα...Νιωθω οτι μου λειπουν τοσο αυτες οι στιγμες αλλα ταυτοχρονα δεν εχω ορεξη να τις ξαναζησω
Δεν ξερω πως γινεται αυτο...
20-12-2015, 12:08 #682
Παλια εβγαινα καθε βραδυ με φιλους κτλπ και περνουσα τελεια, πλεον δεν ξερω τι εχω παθει... Επαναπαυτηκα μαλλον με τη σχεση μου και ξεχασα τον εαυτο μου... Ξεχασα πως ειναι να περνας καλα με τους φιλους σου, να βγαινεις να μεθας να κανεις βλακειες και να μην σε νοιαζει τιποτα...Νιωθω οτι μου λειπουν τοσο αυτες οι στιγμες αλλα ταυτοχρονα δεν εχω ορεξη να τις ξαναζησω Δεν ξερω πως γινεται αυτο...
Έχω την αίσθηση πως δεν φταίει για όλα η Καρδιά...
Ακόμα και να σιγουρευτείς πως η Καρδιά σου είναι...Κούκλα,δεν πιστεύω πως η διάθεση σου θα επανέλθει στα πρότερα επίπεδα.
Με την σχέση σου πόσο καιρό είστε μαζί?Πάτε για Σοβαρά?Δηλαδή το βράδυ που ξαπλώνεις για ύπνο,σκέφτεσαι τον εαυτό σου για πάντα μαζί του?
Ή πιστεύεις πως κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα τέλος και σε φοβίζει το μετά...Όπως η ενδεχόμενη μοναξιά που συνηθώς επακολουθεί κτλ...
Από τα ερωτήματα αυτά θα αντληθούν πολλές πληροφορίες,διοτί εγώ βλέπω πλην ΓΑΔ,να έχεις και Διαταραχή της Διάθεσης (την γνωστή)...
20-12-2015, 13:08 #683
Πολυ καλημερα σε ολους μας!! Μολις με επιασε μια μικρου μηκους ταχυπαλμια...το κ ψιλοκριση πανικου 1' αλλα επανενταχθηκα αμεσα!! Ασε που οταν πιανω τον σφυγμο μου πανικοβαλλομαι κ δωστου ταχυπαλμια...πλακα εχω τελικα!!! Παντα οταν κανω αποτομες κινησεις ή οταν σηκωνομαι αποτομα νιωθω την καρδια...οχι να εχει ταχυπαλμια απλως νιωθω πιο δυνατους τους παλμους για δευτερα... αρχιζω να πιστευω οτι ανηκω στους fantastic 4 χαχα
20-12-2015, 13:21 #684
Μολις με επιασε μια μικρου μηκους ταχυπαλμια...
20-12-2015, 13:31 #685
Ετσι ηθελα να το συνδυασω για να μη μου ρθει τρελα!!! Τωρα με κερασα ενα μελισσοχορταρακι να στανιαρω... θα βγω μετα να φαω κ εξω κ θα ηρεμησω...!! Εντομεταξυ παντα ειχα τετοια συμοτωματα αλλα τη μ@λ@κια στον εγκεφαλο την απεκτησα τωρα!!!
20-12-2015, 13:40 #686
Ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ πριν καμιά ώρα που βγήκα έξω να πάρω κάτι. Ταχυπαλμία, η καρδιά πρέπει να είχε φτάσει μέχρι το αυτί γιατί την άκουγα στο τέρμα, ε αγχώθηκα και λίγο και ολοκληρώθηκε... Τώρα μια χαρά, όλα ήρεμα, μετά έχω έξοδο με φίλους για φαι ελπίζω να μη πάθω τίποτα εκεί πέρα... Το δύσκολο είναι αυριο το μεσημέρι στο λεωφορείο πως θα την παλέψω 4 ώρες σε μια θέση στριμωχτά με άλλον δίπλα...
Last edited by JimZe; 20-12-2015 at 13:59.
20-12-2015, 13:42 #687
Έλα άρχισες τα μελισσόχορτα και εσύ χεχε
... Εγώ δε θυμάμαι να είχα τέτοια συμπτώματα ή και να τα είχα θα ήταν πολύ ασήμαντα αφού δε τα καταλάβαινα... Εδώ επί 8 μήνες φέτος πήγαινα σε γήπεδο και έτρεχα μισή ώρα και δε ένιωθα τίποτα, και τώρα σηκώνομαι και με πιάνει ταχυπαλμία από το άγχος...
Βλακώδες σύμπτωμα, άντε χάσου ρε ξεφτυλισμένο! http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
20-12-2015, 13:53 #688
Χαχαχα...JimZe ειναι η 2η φορα που πινω...φαντασου ουτε χαμομηλι δεν επινα εγω...ξερεις που κατεληξα οτι οκ ειναι λογικο να νιωθω μια ενταση στους παλμους οταν αλλαζουμε θεση,οπως π.χ απο καθιστος ή ξαπλωμενος να σηκωνεσαι κλπ κλπ γτ αλλαζει η πιεση του αιματος κ ειναι λογικο αλλα εμεις επειδη πλεον δεν αφηνουμε ουτε μυγα που θα μας αλουμπησει κ δε θα αφουγκραστουμε...δινουμε σημασια κ η παρατινουμε η ταχυπαλμια ή την κανουμε κ πιο εντονη. Οσο για εξω που λες...με επιασε εμενα το προηγουμενο Σαββατο ενω τρωγαμε...πηγα λιγο στο μπανιο...εριξα κρυο νερο στα χερια ως τις κλειδωσεις του αγκωνα κ ολα καλαααα!!!! Παρε κ κανα 2 βαθειες ανασουλες....
20-12-2015, 13:57 #689
Ρε παιδιά παθαίνει κανείς άλλος αυτό: Είναι στιγμές που καταφέρνω και ηρεμώ το μυαλό και το σώμα μου, φεύγει σταδιακά το βάρος από πάνω μου γίνομαι πανάλαφρος, φεύγει και η αίσθηση των παλμών και η ταχυκαρδία αλλά έχω συνηθίσει ένα μήνα τώρα με όλα αυτά μέσα μου και εκεί που πάω να χαλαρώσω τελείως νομίζω ότι κάτι δε πάει καλά, αγχώνομαι ξανά, βάζω το χέρι μου να δω αν έχω παλμούς επειδή δε τους αισθάνομαι και επανέρχονται πάλι τα ψυχοσωματικά! Έχω φτάσει πολλές φορές στο σημείο της πλήρους χαλάρωσης όπου φεύγει και το εσωτερικό τρέμουλο αλλά στο τέλος θα αγχωθώ και ξαναρχίζει πάλι από την αρχή...http://www.pic4ever.com/images/shame.gif
20-12-2015, 14:03 #690
Εξασκούμαι στις διαφραγματικές αναπνοές από προχθές, βοηθάνε πολύ, να τις μάθετε όλοι!
https://www.youtube.com/watch?v=kgTL5G1ibIo
https://www.youtube.com/watch?v=0Ua9bOsZTYg