ταχυκαρδια στον υπνο - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 60 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 898
    Senior Member
    Jimze και εγω κεντρο κατεβηκα και οντως γινοταν χαμος απο κοσμο...Περπατησα και ολη την Ερμου μεχρι Μοναστηρακι αλλα ευτυχως την γλιτωσα απο συμπτωματα...Τουλαχιστον δεν επαθα κατι φοβερο γιατι ειχα δυσπνοια αλλα δεν εδινα σημασια (δεν γινεται να μην εζω και τιποτα χαχαχα)...
    Παντως μην μπαινεις στο τρυπακι με γιατρους κτλπ γιατι στο εχω ξαναπει θα μπλεξεις και θα μπεις σε εναν φαυλο κυκλο απο τον οποιο δεν θα μπορεις να βγεις ευκολα...Και σε δευτερο γιατρο καταρχην να πας υα σου πει τα ιδια με τον πρωτο...Οποτε κρατα τα λεφτακια σου και αξιοποιησε τα με πιο δημιουργικο τροπο

Senior Member
    Επεστρεψα κ γω πριν καμια ωριτσα!!! Βλεπω οτι ολοι βγηκαμε!! Εγω που λετε πηγα αρχικα για φαγητο οπου εκει ειχα μια δυσφοριπυλα αλλα αυτο μεχρι να απασχοληθω με τον καταλογο κ να επανελθω!!! Μετα στον καφε, λιγο η ζεστη θες, κιγο η δυνατη μουσικη...ενιωθα να χω μια ταχυπαλμια...οχι τιποτα το ιδιαιτερο...αντε να ταν και 85 σφυγμοι με ψιλοδυσφορια αλλα την παλευα!!! Τωρα ειμαι απολυτως καλα...μη το ματιασω κιολας!!

Senior Member
    Μπραβο Βιβιαν μου...Ειδες δεν εδωσες πολυ σημασια και δεν σε επηρεασε...Και εγω αυτο εκανα πριν που βγηκα για αυτο ημουν καλα...Αν πανικοβαλομουν και ελεγα ωχ τι επαθα και τετοια, σιγουρα θα μου χαλουσε η διαθεση...
    Ε αμα δεν βγουμε και αυτες τις ημερες καηκαμε

Senior Member
    Ετσι Θεανακι μου...αντιμετωπιση κατα προσωπον θελει!! JimZe μην μασας...κ εγω εχω παθει 3 απανωτες εκτακτες...μη μασας...τιποτα δεν ειναι!!!

Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Ετσι Θεανακι μου...αντιμετωπιση κατα προσωπον θελει!! JimZe μην μασας...κ εγω εχω παθει 3 απανωτες εκτακτες...μη μασας...τιποτα δεν ειναι!!!
    Μωρέ μάσησα για τα καλά .. Ηρεμία τώρα...

Senior Member
    Κ γω τοτε ειχα μασισει γτ αλλαξα 15 θεσεις μεχρι να καταφερω να τις σταματησω αλλα οπως βλεπεις ειμαι μια χαρα!! Τα ειπαμε αυτα κ μαλιστα με γνωμη πολυ καλου καρδιολογου οτιαπο εκτακτες δεν υπαρχειβπεριπτωση να σταματησει η καρδια...ισα ισα η εκτακτη πυροδοτει την βηματοδοτηση της καρδιας...οποτε μονο να σταματησει δεν παιζει!!!

Senior Member
    Ρε παιδια στο λαιμο φαινονται οι σφυγμοι μου...Αλλο παλι και τουτο...Εβαζα μια μασκα στο προσωπο και επειδη περισεψε ειπα να βαλω και στον λαιμο λιγη...Και οπως κοιταζα στον καθρεφτη για να την βαλω, ειδα να κουνιεται η φλεβα απο τους σφυγμους...Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Ρε παιδια στο λαιμο φαινονται οι σφυγμοι μου...Αλλο παλι και τουτο...Εβαζα μια μασκα στο προσωπο και επειδη περισεψε ειπα να βαλω και στον λαιμο λιγη...Και οπως κοιταζα στον καθρεφτη για να την βαλω, ειδα να κουνιεται η φλεβα απο τους σφυγμους...Ειναι φυσιολογικο αυτο?
    Βρες μου εναν ανθρωπο στον πλανητη γη που δεν φαινονται οι σφυγμοι του στο λαιμο!!!! Συνελθε καλε!!! Μονο οσοι βλεπουν τα ραδικια αναποδα δεν φαινονται οι σφυγμοι τους στο λαιμο!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by haniel View Post
    Μανο πολυ ωραιο το μηνυμα σ..καλησπερα..απο τα 16 δηλ παιδευεσαι με ολα αυτα κ εισαι 33? Πηρες ποτε αγωγη? Πως εισαι τωρα? Τα ελεγχεις ολα αυτα?
    Καλησπέρα φίλη μου,ναι απο τότε φάνηκαν τα δείγματα απ τα φοβικά σχήματα που καλλιεργούνται απ την ανατροφή και την ανασφάλεια..
    Δεν πήρα καμμιά αγωγή τότε και απλά σιγά σιγά υποχώρησαν για πολλά χρόνια,ούτε καν τα ιντεράλ δεν είχα πάρει του γιατρού..
    Για πάνω απο μια δεκαετία δε με απασχόλησαν καθόλου παρα μονο η αυπνία που είχα αλλά δημιουργικά την αξιοποιησα...
    στα 29 αρχισαν να επιστρεφουν σιγά σιγά και παίρνω ζαναξ μονο, που μ έχει βοηθήσει αρκετά σε μικρές δοσεις (μετά τα 30)
    τα ελέγχω με την στηριξη του φαρμάκου και με ψυχοθεραπέια και με ατομική προσπάθεια..
    Last edited by manos32; 21-12-2015 at 01:30.

Senior Member
    Συμφωνω με την madiswap κ εγω πολλες φορες του παρατηρω στον καθρεφτη!!! Κ χαιρομαι μαλιστα που τους βλεπω...100% φυσιολογικο!!!

Senior Member
    Χαχαχα οκ τοτε...Δεν το ειχα ξαναπαρατηρησει οτι φαινονται (προφανως και ηξερα οτι χτυπανε εκει απλα δεν γνωριζα αν ειναι φυσιολογικο να φαινονται και τωρα που το ειδα φρικαρα Ευχαριστω παντως κοριτσι μου για την απαντηση... Τα χω παιξει τελειως απο οτι φαινεται! Δεν υπαρχει σωτηρια...

Senior Member
    Τωρα θα βρω αλλη ασχολια...Να τους κοιταω ολη μερα στον καθρεφτη...Εμπρος στον δρομο που χαραξες Βιβιανακι!

Senior Member
    Βασικα Θεανουλα μου οι σφυγμοι αμα παρατηρησεις φαινονται σε ολο μας το σωμα..χερια, ποδια ,λαιμο..κοιλια...παντου!!! Ετσι στελνει αιμα η καρδια σε ολο μας το σωμα!!! Παιδια θα βλεπουμε φυσιολογικα πραγματα και επειδη τα παρατηρουμε για 1η φορα θα ανησυχουμε!!! Που μας κατανταει η εμμονη μας!!! Ελεος!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Ωχ τι μου το ειπες αυτο, τωρα θα ψαχνω να δω αν φαινονται παντου...Χαχαχα πλακα κανω Ενταξει αφου ειναι φυσιολογικο δεν το ψαχνω παραπανω...Εληξε εδω το θεμα...
    Σε αυτο εχεις δικιο απολυτο κοριτσι μου...Σε προχωρημενη κατασταση οπως ειναι η δικη μου ακομα και πραγματα φυσιολογικα σε τρομαζουν αν τα παρατηρησεις και παθαινεις πανικο...Εγω ημουν ετοιμη να ξυπνησω τους δικους μου για να ρωτησω γιατι ειχα παθει πανικο, αλλα κρατηθηκα...Να δω που θα παει αυτη η κατασταση...Και ημουνα καλα ολη μερα (τουλαχιστο ψυχολογικα γιατι συμπτωματακια ειχα) και ειχα χαρει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Ωχ τι μου το ειπες αυτο, τωρα θα ψαχνω να δω αν φαινονται παντου...Χαχαχα πλακα κανω Ενταξει αφου ειναι φυσιολογικο δεν το ψαχνω παραπανω...Εληξε εδω το θεμα...
    Σε αυτο εχεις δικιο απολυτο κοριτσι μου...Σε προχωρημενη κατασταση οπως ειναι η δικη μου ακομα και πραγματα φυσιολογικα σε τρομαζουν αν τα παρατηρησεις και παθαινεις πανικο...Εγω ημουν ετοιμη να ξυπνησω τους δικους μου για να ρωτησω γιατι ειχα παθει πανικο, αλλα κρατηθηκα...Να δω που θα παει αυτη η κατασταση...Και ημουνα καλα ολη μερα (τουλαχιστο ψυχολογικα γιατι συμπτωματακια ειχα) και ειχα χαρει...
    Σε καταλαβαινω απολυτα και ξερω πως νιωθεις και πως σε πιανει πανικος οταν παρατηρεις κατι για 1η φορα..αλλα αυτο ειναι τοοοοσο μα τοοοσο φυσιολογικο...οσο και η ανασα που παιρνουμε για να ζησουμε..αν σταματησουν οι σφυγμοι και δεν φαινονται..τοτε μαλλον εχουμε πεθανει!
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 48 of 60 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast