ταχυκαρδια στον υπνο - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 60 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast
Results 811 to 825 of 898
    Senior Member
    Να προσθέσω εδώ ότι έχω υποθυρεοειδισμό, αν και είναι σύμπτωμα του υπερθυρεοειδισμού αλλά τέλος πάντων, με την TSH να είναι γύρω στο 6,7.

Senior Member
    Προφανως εσενα να οφειλεται σε αυτο...! τις εχεις συχνα?

Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Ναι Gallowdance μου αυτο ειναι η εκτακτη! Αισθανεσαι εναν κτυπο πιο δυνατο κ φυσικα δεν ειναι τιποτα!! Δημιουργειται απο αγχος,απο διαφραγματοκηλη,απο θυροειδη. Το εχει η πλειονοτητα του πληθυσμου, ειτε ασυμπτωματικα,ειτε δε του δινει σημασια κ απλως σε το συνειδητοποιει οτι το εχει!!! JimZe μην μπεις μωρε σε τετοιο τρυπακι...αφου ο ειδικος εκινε οτι δν εχει νοημα,μεινε σε αυτο!!
    Ααα μπράβο για αυτό μου είπε εδώ ο καρδιολόγος να κάνω τυπικά εξετάσεις αίματος και θυροειδή. Για θυροειδή είχα κάνει πέρυσι διότι στο σοι πολλοί αντιμετωπίζουν μεταξύ αυτών και η μητέρα μουυ αλλά ήμουν μια χαρά.

Βίβιαν με τη διαφραγματοκήλη τι παίζει; Αξίζει περαιτέρω αναζήτησης ή απλά το έχεις και ζεις με αυτό; Ναι μωρέ απλά μιας και περάσαμε και από κει επειδή είναι γνωστός κοίταξα να τον εκμεταλλευτω και να με γαστροσκοπούσε λίγο .. Αλλά με εξέτασε με τα χέρια μου μέτρησε και κάτι παλμούς σε ένα μηχάνημα και δεν είχα κανένα-σύμπτωμα ένδειξη και τελείωσε εκεί.

Ντάξει εμάς μη τα ψάχνουμε και παραπέρα όλα, αφού εγώ το παθαίνω όταν νιωθω το βάρος στο στήθος. Ντάξει τώρα οι κλασσικές έκτακτες της καρδιάς που μπορείς να κάνεις ακόμα και χωρίς άγχος, όπως και μας πρωτοξεκίνησε, είναι συνήθεις και καλοήθεις όπως έχουμε ξαναπει.

Gallowdance όλοι στον αγώνα είμαστε!

Καλό βράδυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Προφανως εσενα να οφειλεται σε αυτο...! τις εχεις συχνα?
    Τα τελευταία βράδια, όταν ξαπλώνω, πριν αποκοιμηθώ.

Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Τα τελευταία βράδια, όταν ξαπλώνω, πριν αποκοιμηθώ.
    Σε ολες τις στασεις; Εμενα οταν με πιασει θα ειναι οταν ξαπλωνω πλαγια. Οταν γυρισω ανασκελα ή μπρουμυτα σταματαει...

Senior Member
    Ανάσκελα συνήθως.

Member
    Ολα τα περιεργα σε μας θα συμβαινουν...

Senior Member
    Εγώ έχω πολύ άγχος, λογικά και σε σένα αυτό συμβαίνει. Αν κρίνω από τα μηνύματα και τους γιατρούς. :P

Senior Member
    Γεια σε ολα τα ομορφα παιδακια..κατι για στασεις διαβαζω..οποτε καλα θα ειστε..χαχαχαχα..εγω εδω..βλεπω ταινιακι..μπας και χαλαρωσω..με το πιεσομετρο ομως στο χερι εννοειται εεεε..πφ..μην ξεχνιομαστε..χρονια πολλα σε ολουςςςς..

Senior Member
    Άμα κάναμε τέτοιες στάσεις, δε θα μετρούσαμε την πίεση στο κρεβάτι (τάδε έφη μια 24χρονη). ;p Χρόνια Πολλά!

Senior Member
    ..χαχαχαχα..πως ειστε?πως πανε τα κεφια?γ@@@@@@ο πιεσομετρο!

Senior Member
    Καλημέραααα!!!! JimZe η διαφραγματοκηλη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...απλώς είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα σου δημιουργούσε έκτακτες. Ζεις με αυτό στο άνετο!!! Gallowdance, αν χαλαρώσεις κ εσύ θα δεις οτι θα σταματήσουν κι αυτές. Προφανώς σε πιάνουν εκείνη την ώρα γτ όσοι έχουμε φοβίες, εκείνη την ώρα νιώθουμε πιο ευάλωτοι. Εμένα πχ με έπιασαν 'οταν έβλεπα ξάπλα τηλεόραση και στηριζόμουν στον αριστερό αγκώνα...βέβαια δεν νιώθω πλέον αυτό γκντούπ αλλά αυτή την ψιλοδυσφοριούλα...δύο τινά υπάρχουν 1) ή δεν κάνω ( πράγμα αδύνατο) 2) έχει χαλαρώσει η ένταση τους κατα πολύ γτ έχω κόψει τσιγάρο & καφέ... Haniel, χαχαχα τι ταινία είδες αγκαλιά με το πιεσόμετρο?? Πολύ ρομαντικό!!! χεχεχε χειρότερα αγχώνεσαι αν ασχολείσαι συνεχώς με το πιεσόμετρο...

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! άλλη μια γιορτινή βδομάδα ξεκινά και ελπίζω όλοι να χαρούμε και να γιορτάσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!
    Εμένα αυτό που απέμεινε είναι μια ψιλοφοβία με τον ύπνο, αν θα με πάρει και τέτοια! Η βλακεία είναι ότι μισοκοιμαμαι βλεποντας τηλεοραση και μετα ξυπναω και δε με παιρνει γρηγορα.

Senior Member
    αν χαλαρώσεις λίγο ακόμα, θα δεις οτι γρήγορα θα φύγει κι αυτή η φοβία!!!

Ναι, όντως! Όσο χαλαρώνουμε τόσο μειώνεται και η ενταση των συμπτωματων, οι φοβιες μας και γενικα σιγα σιγα τα ξεπερναμε και τελειως!!!! Εσεις πως περασατε; πως ειστε;

Page 55 of 60 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast