Results 841 to 855 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
15-01-2016, 12:22 #841
Γεια σε όλους παιδιά! Βλέπω όλοι είμαστε καλύτερα και πολύ χαίρομαι!!! Τι κάνετε;;; Καιρό έχουμε να τα πούμε!
- 15-01-2016, 14:17 #842
ταχυκαρδια επαθα κι εγω τις προαλλες!, σαν ειμουν ετοιμος να ξαπλοσω! περναγα στο γουορντ κατι εγγραφα κι μετα θα επεφτα για υπνο τα ματακια μου κλειναν!!, μολις μου περασε από το μυαλο να κοιτάξω τις χρεωσεις που εχω προς την εφορια, κολλησα χωρις να βρω την δυναμη να ανοιξω τα χαρτια με τις λεπτομεριες περι του τι χροστω!! δεν αντεξα να τα ανιξω ,τα παρατησα κι ειπα να ξαπλοσω!
ξαφνου σαν ηταν το μυαλομου στις οικονομικες μου υποχρεώσεις με επιασε μια ταραχη!! κοντεψα να ιδρωσω!! ενιωθα πολύ ζεστη!! αμεσως αναψα τσιγαρο κι μου ηρθε από το μυαλο αναγκη να παρω φαρμακα!! η ναρκωτικα!! ευτυχως λογο και της ωρας το πολημισα κι το βγαλα από το μυαλομου αλλα ο μορφεας δεν περασε από το κρεβατακιμου παρα μονο το πρωι !! ετσι λοιπον δεν μπορεσα να κανω νανι!! παρα μονο 2 ωρίτσες!!
22-01-2016, 17:30 #843
ξυπνάω μέσα στον ύπνο μου, καταβρεγμένος από τον ιδρώτα,
και δεν μπορώ να κουνήσω το ένα μου το πόδι.
συνειδητοποιώ ότι είναι παράλυτο, όλο μου το πόδι παράλυτο.
πανικοβάλλομαι, τινάζομε από το κρεβάτι.
πέφτω από το κρεβάτι, δεν μπορώ να σηκωθώ γιατί το ένα μου το πόδι είναι παράλυτο, έχω τρελαθεί.
σέρνομαι στο πάτωμα σαν ψάρι, φωνάζω.
νομίζω ότι κάτι πολύ κακό μου έχει συμβεί.
δεν έχουν περάσει 20 δευτερόλεπτα και αρχίζω
και αισθάνομαι ένα πολύ έντονο πόνο στο πόδι μου.
ο πόνος φεύγει, έρχεται έντονο μούδιασμα. σιγά σιγά
και αυτό φεύγει, μέσα στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα
το πόδι έχει επανέλθει πλήρως, μέσα στον πανικό.
η καρδια μου χτυπούσε κόκκινα, ο ιδρώτας έτρεχε.
μέτρησα την πίεση και έπιασα αυτό
http://s15.postimg.org/z4tfpxwp7/125...01552608_n.jpg
τρόμαξα τόσο πολύ που το πόδι μου ήταν παράλυτο,
που η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο.
ευτυχώς μόλις επανήρθε, πήρα μερικές
ανάσες, γύρισαν στα φυσιολογικά η πίεση και η καρδια.
ηρέμησα και ξανακοιμήθηκα
23-11-2019, 21:04 #844
Γεια σας παιδια, τι κανετε ολοι σας??Εχω διαβάσει ολοι την συζήτηση σας εδω μεσα και έχω να πω οτι με βοήθησε να αντιμετωπίσω και το δικο μου άγχος. Το δικο μου αγχος και φοβία ειναι σαν το δικο σας, φοβία καρδιας και υποχονδρίαση αμα το γράφω σωστα..Εχω ταχυκαρδίες, έκτακτες, δύσπνοια διάφορους πόνους στο στήθος.Πήγα γιατρό εκανα καρδιογράφημα ολα καλα μου ειπε να παω για εξετάσεις αίματος τα έκανα όλα θηριώδη μια χαρα ολα, απλος ήταν λίγο υψηλος ο αιματοκρίτης μου .Θα παω αλλη μια να δη ο γιατρος της εξετάσης μ και θα του πω να με παει σε καρδιολογο να κανω κανα τριπλεχ αυτα..Υπάρχει λογος ανησυχίας για τον αιματοκρίτη μου; αν και μου ειπε η γιατρος οτι μπορει να οφείλετε οταν μου πήραν αιμα και και έσφιξα το σώμα μου. Με ένα καρδιογράφημα και της εξετάσεις αίματος δεν θα μου έβρισκαν καποιο πρόβλημα αμα είχα ρε παιδια;τεσπα πείτε μου κιόλας εσείς τωρα πως είστε επειτα απο 4 χρόνια χαχαχαχ
23-11-2019, 21:44 #845
και εγώ κάποιες φορές είχα αιματοκρίτη 52, άλλες 42 μάλλον επειδή έπινα - και πίνω πολλούς καφέδες και αναψυκτικά, όπως και καπνίζω. Προσπάθησε να πίνεις 1,5-2 λίτρα υγρά την ημέρα, νερά, χυμούς, χαμομήλι και με πολύ μέτρο καφέδες και αναψυκτικά.
24-11-2019, 10:13 #846
Θα αρχίσω να πίνω πολλά υγρά, δεν το είχα σκεφτεί μπορεί να ήταν και επειδή ήμουν αφυδατωμένος εκείνη την μέρα.Αλλα και πάλη εχω διάφορα τον τελευταίο καιρο ταχυπαλμίες έκτακτες σαν ένα σφίξιμο στο λαιμό και στήθος, χθες δλδ εκανα 2 τέτοιες μετα απο αρκετό καιρο..εε οκ το οφείλω σε αγχος γτ απο καρδιογράφημα και εξετάσης αιματος αμα ειχα θεμα κατι θα έβρισκαν.Επίσης ειμαι 16 ετών και απο τέτοια ηλικία αμα ασχολούμαι με αυτα παει ????????
Τεσπα μια χαρα ειμαι σήμερα δεν δίνω καθόλου σημασία δεν έχω ταχυπαλμία το πρωί είχα 60 παλμους και τωρα τοσους εχω.
24-11-2019, 10:16 #847
Πρέπει να κάνω ενα τρίπλεχ να είμαι σίγουρος οτι δεν έχω κατι; η φτάνουν αυτές η εξέτασης που εχω κανει ήδη;
24-11-2019, 11:38 #848
αφού οι καρδιολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι, σημαίνει πολύ απλά οτι δεν έχεις τίποτα. Είναι από άγχος. Και εγώ στην ηλικία σου είχα έκτακτες, ταχυπαλμίες και από τότε πέρασαν 30 χρόνια. Η εφηβεία στην οποία βρίσκεσαι είναι φυσικό να φέρνει εντάσεις. Πιστεύω οτι σταδιακά θα το ξεπεράσεις και δεν θα σου εμφανιστούν. Σταμάτα να μετράς τους παλμούς σου, αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι, δεν έχει νόημα να το κάνεις. Αν έχεις καμιά έκτακτη δεν έγινε και κάτι. Να παίρνεις οτιδήποτε σε αγχώνει πιο χαλαρά, κούλαρε.
24-11-2019, 11:40 #849
αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην καρδιά φαίνεται με το στηθοσκόπιο. Αφού ο καρδιολόγος δεν συνέστησε τριπλεξ, σημαίνει οτι δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Αν τώρα εσένα σε κάνει να νοιώσεις πιο ήρεμος, κάντο. Απλά έχε υπόψη σου οτι δεν χρειάζεται να κάνεις τριπλεξ κάθε τρεις και λίγο, δηλάδη πάλι μετά από δύο μήνες κλπ κλπ. Δεν θα έχει αλλάξει κάτι στην ανατομία και λειτουργία της καρδιάς.
Last edited by Nikolas73; 24-11-2019 at 12:09.
24-11-2019, 12:45 #850
Ευχαριστω Νικόλα!
Γενικά είμαι αγχώδης τύπος αγχώνομαι εύκολα στιν ζωή μου.Αυτο με το αγχος για τιν υγεία το εχω απο ποιο μικρή ηλικία ,πάθενα κατι και το μετέτρεπα σε κατι πολυ σοβαρό είχα πονοκέφαλο και έλεγα οτι έχω καρκίνο..Έψαχνα βλακείες στο ιντερνετ και ναιμεν κατι μαθαίνεις, ομως για τιν περίπτωση μου αυτό ηταν λάθος γτ εκανα χειρότερη τιν κατάσταση. Και μετα ήρθαν το περι καρδιας..Κανω γυμναστική απο τα 13 και αυτα τα 3 χρόνια εκανα τρελό αποτέλεσμα στο σώμα μου.Εχασα λίπος και τα εκανα μυική μαζα, μετα τιν παράτησα για κανα χρόνο και είμαι τωρα 16,5 φουλλ καθήσιω δεν τρέχω καθόμε και παίζω videogames ουτε διατροφη.. .Και μετα με έπιασαν η φοβίες οτι έπαθα βλάβη στην καρδια απο τιν γυμναστικη..Άλλα μπορεί να έχασα αποτελέσματα στιν αντοχή μου και αυτο επηρέασε τιν αντοχή άρα και τους παλμούς μου.(Επίσης ο σίδηρος και το ασβέστιο στης εξέτασης μου ήταν πάνω απο το όριο.Δεν ξέρω γτ. )
Και ναι νομίζω μόνο απο το στηθοσκόπιο μπορεί να φανεί κάποιο πρόβλημα γτ η επικίνδυνες αρρυθμίες ειναι τακτικές και όχι έκτακτες.Last edited by Maritf09; 24-11-2019 at 19:33.
24-11-2019, 18:28 #851
Έσυ δλδ εισαι απο τα 16 σου ετσι; Γενικά ποιο ειναι το πρόβλημά σου?
24-11-2019, 18:33 #852
Επίσης εσυς παιδια, θεανω vivian Σταύρο κτπ είσαστε καλά; Εχω διαβάσει ολοι τιν συζήτησή σας..
24-11-2019, 20:26 #853
πριν τα 16. κατά περιόδους αγχώνομαι υπερβολικά είτε για σοβαρά θέματα είτε για ψύλλου πήδημα. Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή, το περισσότερο διάστημα "κοιμάτα" αλλά υπάρχουν και περίοδοι έξαρσης.
Ξεκίνα πάλι το γυμναστήριο, κάνε ότι έκανες και πριν, και γενικότερα προσπάθησε να είσαι "παχύδερμο" σε οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει.
27-11-2019, 15:46 #854
Έχω αγχωθεί αυτές της μέρες
Νιώθω μια πίεση στο στήθος και ενοχλήματα στο αριστερό μέρος.Η ταχυπαλμία έχει πέσει και δεν έχω πολλες μέσα στη μέρα.Όμως αυτό το ενοχληματάκη στη μέση του στήθους αριστερά που το νιώθω δεν ξέρω τι είναι σαν μια μικρή πίεση...Όταν πάω καμια βολτα με ποδήλατο δεν το παθαίνω αυτό, η γενηκά οταν τρέχω η κάνω κάποια δραστηριότητα.
Έχεις Νίκο εσυ τέτοιες ενοχλήσεις ;
Τι μπορεί να είναι αυτό; ψυχοσωματικά η θέλει διερεύνηση;
27-11-2019, 18:01 #855
ψυχοσωματικό είναι αφού κάνεις ποδήλατο χωρίς συνέπειες. Μπορεί να είναι και ο οισοφάγος λόγω δυσπεψίας. Οι άγγλοι το ονομάζουν "heartburn" - κάψιμο της καρδιάς- επειδή εξωτερικά οισοφάγος και καρδιά είναι κοντά. Εγώ είχα κανονική στηθάγχη πριν 7 χρόνια, δηλαδή έντονο πόνο στο στηθος κάθε φορά που τσαντιζόμουν, και έβγαινα έξω, ανεβοκατέβαινα σκάλες, κουβάλαγα ψώνια, πήγαινα να ξεσκάσω στα McDonalds με ένα μενού BigTasty....και μου πέρναγε. Είναι απίστευτο αυτά τα ψυχοσωματικά τί μπορούν να κάνουν.