ταχυκαρδια στον υπνο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 60 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 898
    Senior Member
    Ναι ναι μου εδωσε Losec και ακομα ενα που μου διαφευγει αλλα τωρα ειμαι στην τριτη μερα και δεν ειδα διαφορα...αφηστε που ειχα και full κοσμο στη δουλεια κ ψιλοπιεστηκα τσιμπουσε και το εντερο...ενιωθα και τον μετεωρισμο στην καρδια...μιλαμε ζωαρα!!! ������

Senior Member
    Αχαχαχα...μια χαρα μας βρισκω...παντως εμενα ενα που μου χε δωσει με ειχε καταστρεψει...doralin λεγοταν...μου μειωσε τοσο την κινητικοτητα του εντερου που ειχα φοβηθει μηπως ριχα παθει ειλεο και ειχα παει στο νοσοκομειο! Και απο τοτε δεν ξαναπηρα τιποτα...παντως πλακα πλακα ειχα ξεκινησει με το dicetel που εκανε καπως δουλεια...Αλλα και αυτο με το εντερο ειναι καθαρα απο το αγχος ρε γαμωτο και τα φαρμακα γενικα δε νομιζω να βοηθανε ιδιαιτερα...μακαρι ομως να σε ποιασει εσενα και να εισαι μια χαρα!

Senior Member
    Πιο αποτελεσματικο ηταν ενα αλλο μου ειπε αλλα δε μου το εδωσε γτ του ειπα για τις εκτακτες κ μου ειπε να το παρω καλυτερα... ουουου τελεια ειμαστε δε το συζητω...ποτε θα περασου ολα γμτ αφου δε νιωθω αγχωμενη τωρα και επισης τα αγνοω! Χαχαχα πφφφ

Senior Member
    Αααα μετα απο 4 μερες αποχης μολις εκανα μια μικρουλα εκτακτη συστοληηηη...λογικο, αγχωθηκα πριν και ειπε κ αυτη η γλυκουλα μου να ρθειιιι....

Senior Member
    Να μην το ξανασκεφτεις...επαθες μια, δε σημαινει αυτο πως θα ξαναπαθεις και αλλη...θα εισαι μια χαρα απο εδω και περα αυτο θα σκεφτεσαι...να εισαι αισιοδοξη...
    Εγω απεκτησα καινουριο συμπτωματακι οπως ανεφερα και πριν...μου κοβεται η ανασα στη μεση...αλλο παλι και τουτοδεμ αντεχω αλλο...
    Παντως αυτο που λες δεν νιωθεις αγχωμενη, να λες καλυτερα νομιζεις πως δεν εισαι...Γιατι αγχος εχεις σιγουρα, απλα δεν το καταλαβαινεις...και εγω δεν το νιωθω,αλλα εχω παρα πολυ...πηγαινεις σε καποιον ειδικο?

Senior Member
    Ετσι ειναι θεανω μου! Ναι,δε το βαζω κατω...αν θελειας ξαναρθει...στα 23 μου εκανα τλχ 20 τη μερα! Τι να μου πει τωρα αυτη! Οχι,δεν παω γτ πιστευω την παλευω και θελω μονη μου να τα καταφερω!!! Ελπιζω να μη βιυλιαξω κ χρειαδτει να παω!! Την παλευω και το λεω γτ εργαζομαι πρωι απογευμα,το μεσημερι παω pilates και yoga κ το βραδυ βλεπω τον αρραβωνιαστικο μου...δε με παιρνει να κλειστω στον εαυτο μου οπως καταλαβαινεις!! :-)

Senior Member
    Α εσυ ολη μερα κανεις και κατι...Αυτο ειναι πολυ καλο,τουλαχιστον ξεχνιεσαι και απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα, και οχι με αυτες τις βλακειες...Και εγω πιστευω αμα εβρισκα μια δουλεια μπορει και να μου περνουσαν ολα...Αλλα ελα που δε θελω να ψαξω... Δεν μπορω να καταλαβω ισως μου αρεσει η κατασταση στην οποια βρισκομαι τωρα, ισως ειμαι μαζοχα τι να πω...
    Παντως για τον ψυχολογο μην το λες εγω πιστευω θα σε βοηθουσε παρα πολυ... Αλλα εννοειται αμα νιωθεις πως το αντιμετωπιζεις μονη σου και δεν τρελαινεσαι και στην ιδεα να πας, δεν υπαρχει λογος...

Senior Member
    Γι'αυτο λεω κ σε σενα,βγες να βρεις δουλιτσα! Εγω δν πιστευω οτι σου αρεσει η κατασταση τωρα αλλα φοβασαι να αφησεις την ασφαλεια του σπιτιου σου αλλα αν δε μαθεις να βγεις κ να το πολεμας...δεν περναει! Εμενα τωρα ειναι η 2η φορα που περναω τη φοβια να μενω μονη μου...μην τυχον και μου συμβει κατι κ δεν ειναι καποιος μαζι μου να με προλαβει...αλλα η πλακα τωρα ειναι οτι το επιδιωκω να μενω για να μου αποδεικνυω οτι ολα οκ κ τπτ δεν επαθα!! Χαχαχα

Senior Member
    Αχαχχαχαχα...κανεις μονη σου τεστ στον εαυτο σου και τα περνας μια χαρα! Παντως αν φοβασαι βλακειες για ανακοπες και τετοια και μαζι σου να ειναι καποιος δεν θα μπορει να σε βοηθησει οποτε δεν αλλαζει και κατι...Δες το και ετσι
    Τωρα εμενα παλι κου κοβεται η αναπνοη και μου χει σπασει τα νευρα... δε θα το αντεξω να το εχω και αυτο για πολυ καιρο
    Παντως τι πραγματα ειναι αυτα που παθαινουμε ρε παιδι μου...εβλεπα τη φιλη μου πριν ποσο ανεμελη καο ξεγνοιαστη ηταν και πραγματικα τη ζηλευα...

Senior Member
    Τετοια σκεφτομαι κ μετα σκεφτομαι κ αυτο που λες εσυ κ λεω αει σιχτιρι...δε θα τρελαθω κιολας κ ετσι περνανε οι μερεεες!! Το χα κ γω...μη φοβου!! Οσο το σκεφτεσαι τοσο θα σε πιανει!! Τιποτα δεν ειναι!! Μας ευχομαι αυριο να ξυπνησουμε με τους παλιους,καλους κσι ξεγνοιαστους εαυτους μας!! Καλο μας ξημερωμα!!!

Senior Member
    Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...Και μετα θα τα σκεφτομαστε αυτα και θα μας φαινονται σαν ενα κακογουστο αστειο...Καλο μας βραδυ

Καλημερα κοριτσια! Να εχουμε μια ομορφη Παρασκευη και ενα ακομη πιο ομορφο σαββατοκυριακο. Παντως πιστευω πως και η γυμναστικη θα μας βοηθησει πολυ

Senior Member
    Καλημέρα και απο μένα!!! Ναι zugaki συμφωνώ μαζί σου γτ μου έχει τύχει να πάω στο γυμναστήριο τελείως χάλια και να φεύγω άλλος άνθρωπος!! Ειδικά μετά τη yoga φεύγω γεμάτη ευεξία και ξεκούραστη...δε μπορώ να το περιγράψω...το μόνο που με τρομάζει είναι οτι μετά το μάθημα ανεβαίνει και μας πατάει για να ξεπιαστούμε...κι εκεί φοβάμαι λίγο να μην ρετάρουν τα κορίτσια μου (καρδιά και λοιπά σπλάχνα) χαχαχα

Ξεδινει το σωμα , εκτονωνεται με την κινηση! Παρατηρησα οτι με τις ταχυπαλμιες βοηθα! Μολις τρεχω, αισθανομαι σαν να βουιζει ολο το σωμα και μετα ηρεμουν

Senior Member
    Σίγουρα βοηθάει! Εγώ ξέρεις πιο είναι το θέμα μου, όταν γουργουρίσουν λίγο τα έντερα...μετά νιώθω τον παλμό της καρδιάς, χωρίς να έχω ταχυπαλμία και πανικοβάλλομαι...νομίζω οτι δεν είναι νορμάλ οτι είναι κάπως και τσου π κατευθείαν δυσφορία και πόνος ψιλά στο στομάχιιιι... Όταν είχα πάει στον καρδιολόγο την πρώτη φορά είχα φλεβοκομβική ταχυπαλμία ( λόγω άγχους...τι άγχους δλδ που είχα χεστεί πάνω μου...συγνώμη κιόλας για την έκφραση...μετά που πήγα συνοδός στον πατέρα μου με έβαλε να κάνω και εγώ τεστ κοπώσεως έβγαλα 10' τεστ αντρικό με μέγιστους παλμούς 164 και οταν με έβαλε να ηρεμήσω για να με ξεκαλωδιώσει επανεντάχθηκα πλήρως και φυσιολογικά μόνη μου!! ααα, σημειωτέον οτι κατα τη διάρκεια του τεστ κοπώσεως έκανε και την εμφάνισή της μια έκτακτη και του λέω τώρα κάνω το νιώθω και όντως έκανα αλλά άνευ σημασίας μου την χαρακτήρισε και κληρονομική) Ωραία κληρονομιά του λέω μου αφήνουν!!! Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι δεν πρέπει να έχω κάτι καρδιολογικό και οτι τα συμπώματα άγχους που έχω τώρα...τα ένιωθα και πέρυσι αλλά γτ φέτος μου έκατσαν τόσο περίεργα και ασχολούμαι όλη την ώρα...οεο???

Page 6 of 60 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast