Results 91 to 105 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
11-12-2015, 11:37 #91
Είναι ότι έχει κολλήσει το μυαλό εκεί, τίποτα παραπάνω! όσο δίνουμε αξία στα ψυχοσωματικά μας τόσο θα μας ταλαιπωρούν.
Εμένα με είχαν ενοχλήσει όταν ήμουν μικρή στο σχολείο τα ίδια, αλλά ξαφνικά πέρασαν και ούτε θυμάμαι καν.
Έτσι όπως έρχονται ξαφνικά, φεύγουν και ξαφνικά. Το κλειδί είναι να πειστούμε πως δεν είναι οργανικά αλλά ψυχολογικά και δεν μπορούν να μας προκαλέσουν κάτι.
Ναι, μας ταλαιπωρούν πολύ το δέχομαι αλλά κάποια στιγμή θα φύγουν αν δεν τα φοβόμαστε. Γυμναστική, δουλειά, χαλάρωση, όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους και όλα καλά!
- 11-12-2015, 11:54 #92
Καλημερα κοριτσια και απο εμενα...Η γυμναστικη σιγουρα βοηθαει και πολυ...Εγω λεω να ξεκινησω απο την επομενη βδομαδα...Παντως γραφτηκα εδω και 1μιση μηνα στο γυμναστηριο και δεν εχω πατησει εξαιτιας των ηλιθιων φοβιων μου...
Και εμενα φλεβοκομβικη ταχυκαρδια εδειξε το holder,αλλα εγω ειχα πολυ συχνα μεσα στην ημερα...Και ακομα εχω απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αφου μου ειπε οτι ειναι απο αγχος...
Υπαρχει ομως περιπτωση καποια απο ολες αυτες τις ταχυκαρδιες που παθαινει καποιος να μην ειναι κονο φλεβοκομβικη και να ειναι ξερω γω και κοιλιακη κτλπ?
Απο οτι βλεπετε εξακολουθω και κανω ασχημα σεναρια!
Παρολαυτα και εγω θελω να ελπιζω πως θα πανε ολα καλα γιατι σιγουρα αφου εχουμε ταλαιπωρηθει τοσο, μας αξιζουν τα καλυτερα...
11-12-2015, 12:13 #93
Αν ήταν καλοκαιράκι, πιστεύω θα βοηθούσε και το κολύμπι για χαλάρωση. Θα μου πείτε και τώρα μπορείς σε πισίνα και spa
11-12-2015, 12:15 #94
Zugaki ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση!!! Σίγουρα σε μικρότερες ηλικίες φεύγουν πολύ πιο εύκολα απο το μυαλό μας όλα αυτά!!! Θεανώ μου καλημέρα!!! Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση τη στιγμή που σε 24ωρη μέτρηση holter έκανες φλεβοκομβική ταχυπαλμία...ξαφνικά χωρίς αυτό να κάνεις κολπική. Αλλά μια στο τόσο να 'ναι και & έτσι αυτό σε υγιή καρδιά δεν αποτελεί κανένα κίνδυνο!!! Επίσης, αν παρατηρήσεις όταν σε πιάνουν ταχυπαλμίες και καλά στα καλά καθούμενα...δε νομίζω οτι είναι έτσι μάλλον εκείνη την ώρα πάλι κάτι σκέφτεσαι το οποίο σου δημιούργησε ταχυπαλμία. Η παροξυσμική μη φλεβοκομβική ταχυπαλμία μπορει μέσα σε ένα λεπτό να φτασει 300-600 σφυγμούς...που σίγουρα εκεί θα καταλάβαινες χωρίς άλλο οτι κάτι δεν παει και τόσο καλα!!!
11-12-2015, 12:27 #95
Δεν λεω για κολπικη λεω για κοιλιακη η το ιδιο ειναι?
Εεν τα ξερω κιολας καλα τρομαρα μου, αλλα και παλι εκφραζω και αποψη και φοβαμαι...χαχαχα
Παντως ταχυκαρδια εχω συνεχεια πλεον και τωρα που μιλαω...Γυρω στους 100 παλμους...Ειδικα οταν σηκωνομαι πανω βαραει νταουλια...Προσπαθω να το αγνοω οσο μπορω αλλα παλι εναν φοβο τον εχω... Ο μπαμπας μου που ειναι γιατρος μου λεει δεν ειναι κατι...Παιζει βασικα και αυτο να ειναι τυπου κληρονομικο γιατι και η μαμα μου μικρη ειχε πολλους παλμους μου εχει πει, οπως και ο μπαμπας μου...
Αχ μακαρι να ηταν καλοκαιρι να βλεπαμε ηλιο και θαλασσα μπας καο εφευγαν αυτες οι μαυρες σκεψεις απο το μυαλο...
11-12-2015, 12:28 #96
Εγώ έχω γύρω στους 80 όταν μετράω σφυγμούς αλλά τους νοιώθω έντονα σαν ταραχή. Και καμιά φορά όταν σηκώνομαι απότομα, το αισθάνομαι περισσότερο. Πάντως τώρα που το έχω χωνέψει, ψιλοβελτιώθηκε η κατάσταση.
11-12-2015, 12:34 #97
Μη μου ανησυχείτε!! Μια χαρά είμαστε και να ξέρετε οτι πάντα οι γυναίκες έχουν πιο πολλούς σφυγμούς απο τους άντρες...όπως επίσης, και στην περίοδο έχουμε ταχυπαλμίες αλλά μας προστατεύουν τα οιστρογόνα μας! Λογικό να έχουμε και ταχυπαλμίες...ζωντανοί και υγιείς οργανισμοί είμαστε!!! Ξεχνάτε πιο μικρές τα χτυποκάρδια που κάναμε όταν βλέπαμε αυτόν που θέλαμε??!!! Εκεί να δεις ταχυπαλμίες!!! χαχαχα
11-12-2015, 12:34 #98
Εγω ρε γαμωτο γιατι δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα?Τα νευρα μου
Παντως και εμενα το holder εδειξε μεσο ορο 85 παλμους μεσα στην ημερα... Δεν ξερω αν ειναι πολλοι, αλλα δεν μου ειπε κατι για αυτο ο καρδιολογος...Φανταζομαι ομως πως ειναι αρκετουτσικοι...
11-12-2015, 12:36 #99
Βιβιαν μαζι γραψαμε!αχαχαχ α εχει βαρεσει εμενα η καρδια μου για αγορια
ουκ ολιγες φορες...Αλλα αυτα ειναι χαρουμενα χρυποκαρδια...Και τουλαχιστον βαρουσε για καλο λογο και το ευχαριστιοταν η ψυχη μας
11-12-2015, 12:37 #100
Και τόσοι από την εμμονή και το άγχος μας έχουν πάει. Νερό πίνετε αρκετό; Εγώ δεν πίνω αρκετό και όλο λέω θα βάλω πρόγραμμα και όλο το ξεχνάω πάλι!
11-12-2015, 12:42 #101
Εγω τωρα τον χειμωνα δεν μπορω να πιω αρκετο νερο...δεν το τραβαει ο οργανισμος μου...Το καλοκαιρι πινω παρα πολυ (λογικο)...
Γενικα παντως θελω να αρχισω να πινω περισσοτερο και να φτιαξω λιγο και τη διατροφη μου...Με τα κιλα δεν εχω θεμα ειμαι 46, αλλα τρωω ολη την ωρα βλακειες... Πολλα γλυκα κτλπ...Θελω να το ψαξω και με καμια βιταμινη...Απλα δεν ξερω πρεπει πρωτα να κανω εξετασεις για να παρω πχ β12? Επισης θελω να παιρνω ω3 που κανουν καλο στην καρδια...
11-12-2015, 12:43 #102
Θεανουλα μου καλημερα!!! Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!! Βρε ακομα ασχολεισαι με τις ταχυπαλμιες? Εμπαινα και διαβαζα το thread σου αλλα εγιναν πραματα και θαμματα αυτες τις μερες και δεν ειχα χρονο να κατσω να σου γραψω..εγω ξερω απο τον πατερα μου που του ειχαν πει οι καρδιολογοι οτι κοιλιακες αρρυθμιες κανουμε ακομα και οταν τρωμε και μετα ξαπλωσουμε!!! Ξεκολλα το μυαλο σου!!! Ειναι πολυ συγκεκριμενα πραγματα και πολυ συγκεκριμενες οι παθησεις που μπορει να εχει η καρδια και να οδηγουν στο θανατο!!! Ασε τα ξαδερφια του μπαμπα σου και την ξαδερφη σου που εχασες...η κοπελα ειχε αλλο προβλημα...οχι τις δικες σου ταχυκαρδιες!!!! Αυτα που εχεις εσυ τα εχει ολος ο κοσμος...αν δεν τα ειχες θα τα αποκτουσες στο μελλον...αν δεν τα αποκτουσες στο μελλον δε θα ησουνα φυσιολογικος ανθρωπος!!! Τα εχουμε ολοι απλα δε δινουμε σημασια!!!,επρεπε να δεις εμενα..που εψω καθημερινα και ταχυπαλμιες και αρρυθμις που μου κοβουν την ανασα και πεταγομαι πανω σαν το κατσικι! Εκει να σε δω!!!
Pionier vsegda gotov!!!
11-12-2015, 12:45 #103
11-12-2015, 12:49 #104
Καλημέρα madiwasp! Εσένα δε σε ταλαιπωρούν όμως όλες αυτές οι ταχυπαλμίες, οι οποίες συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ακίνδυνες και οφείλονται στο άγχος μας και στο κολλημένο μυαλό μας. Και πριν μας πιάσουν γιατί δεν τις αισθανόμασταν;
Πριν αισθανόμουν φυσιολογική, όχι τώρα!
11-12-2015, 12:49 #105
Καλημερα κοπελα μου! ναι απο οτι ειδες δυστυχως εξακολουθω και εχω τον χαβα του απαυτου μου εγω...χαχαχα...Τι να κανω το κολημα εγινε απο οτι φαινεται μονιμο! Και εμενα οι αρρυθμιες μου κοβουν την ανασα παντως... Ουφ...
Εντωμεταξυ δεν σου ειπα το ραντεβου με τον ψυχιατρο ειναι τελικα την αλλη Τεταρτη οποτε δεν πηγα αυτη τη βδομαδα...Ειχα μπερδευτει...Οταν παω θα σου πω εμπειριες και αν με βοηθησε εστω και λιγο...Αν και δεν ειναι και μαγος ο αλλος πρεπει πρωτα απο ολα να προσπαθησω μονη μου να κανω κατι για τον εαυτο μου...
Μαγνησιο μπορω να παρω ετσι απο μονη μου, η καλυτερα να ρωτησω ενα γιατρο?