ταχυκαρδια στον υπνο - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 60 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 898
    Senior Member
    Καλημερα!!! Ναι ιπποτη αυτο προσπαθω να κανω Ηδη σημερα ξυπνησα πιο καλα, ελπιζω το ιδιο και ολοι σας..Ας εχουμε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο με λιγοτερες εγνοιες προβληματισμους και ανησυχιες...

Και εγω το ιδιο! Η καλη διαθεση μεταδιδεται απο τον εναν στον αλλον

Senior Member
    Μακαρι να κρατησει κιολλας βεβαια Αλλα στο χερι μας ειναι!

Για πειτε τι εχετε προγραμματισει για το σκ;;

Senior Member
    Εγω κοριτσια τωρα τελειωνω το βαψιμο μαλλιου στο κομμωτηριο...λιγο ενα σφιξιματακι με επιασε αλλα power!!!

Senior Member
    Α τελεια με γεια τα μαλλακια...Εγω σε λιγο θα πηγαινα στο μολ να αλλαξω τα παπουτσια που πηρα γιατι τα εβαλα σπιτι και μου ηταν λιγο μικρα, αλλα τσακωθηκα με τον δικο μου και του ειπα να μην παμε.. Το βραδυ φωναξα στο σπιτι κατι φιλους να ρθουνε επειδη λειπουν οι δικοι μου και για αυριο δεν εχω κανονισει κατι

Senior Member
    Θεανώ σου έστειλα 1πμ..

Senior Member
    Τι ειδα τωρα σου απανταω

Senior Member
    Επειδη πρεπει να φυγω να παω στη γιαγια μου και για να μην απαντησω βιαστικα σου στελνω σε κανενα διωρο που θα γυρισω ...

Senior Member
    Παιδια μου τι κανετε?εγω δυστυχως παρολη την καλη διαθεση επαθα κατι πριν καο τα χρειαστηκα ειμαι και μονη σπιτι...πηγα στη γιαγια μου γυρισα και επειδη ειχα αφησει το σκυλακι εδω οταν επεστρεψα ειχε κατουρησει στο σαλονι...Ποιανω τη σφουγγαριστρα να τα μαζεψω και εκει που πηγα να τη σηκωσω με ποιανει μια απιστευτη δυσφορια, αρχισα να βηχω και ταχυκαρδια (μπορει 200 σφυγμοι)...Αφου εβαλα το χερι στο λαιμο και πηγαινε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινα να μετρησω...Και ηταν και πολυ δυνατος...Ε με εποιασε και μια κρισουλα πανικου μετα και ολα καλα
    Αυριο θα παω να κανω τεστ κοπωσεως...κανονισα με μια φιλη της μαμας μου που δουλευει στο ικα να πεταχτω να μου γραψει εκει κ καρδιολογος την εξεταση να παω να την κανω...

Senior Member
    Θεανουλα μου καλησπερα..πηγαινε κανε και το τεστ κοπωσεως να σου φυγει η ιδεα και ξεκολλα το μυαλο σου! Εισαι μια χαρα!!! Κι εγω το παθαινω αυτο..αν σκυψω η αν σηκωθω αποτομα η καρδια μου παει σαν τρελη! Μη μου αγχωνεσαι!!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσι μου! Θα παω αν και σκεφτομαι τωρα οτι τσαμπα λεφτα γιατι αφενος ο καρδιολογος που μου εβαλε το χολντερ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω τεστ κοπωσεως(ασφαλως τον
    ρωτησα!) αφετερου και στο χολντερ εποιασα 196 σφυγμους οποτε φανηκε η λειτουργια της καρδιας και στους πολλους παλμους...αυτο δεν θελουν να δουν και στο τεστ κοπωσεως? Αλλα ενταξει εννοειται θα παω, δεν το χανω με τιποτα
    Αχαχχα (τωρα που μου περασε η κριση το διασκεδαζω και λιγο)...

Senior Member
    Δεν εχω κανει ποτε τεστ κοπωσεως οποτε δε γνωριζω να σου πω γι' αυτο! Καντο ομως να σου περνανε οι ανασφαλειες...αν και εισαι καλυμμενη απο τις εξετασεις που εχεις κανει ηδη! Να στο πω και αλλιως: οτι και να κανεις οοοπου και να πας οσο και να ψαχτεις, η καρδουλα σου ειναι μια χαρα!! Σορρυ αν σε απογοητευω αλλα αυτη ειναι η αληθεια!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Χιχιχχ αυτο θελω και εγω να ειναι μια χαρα...Αλλα δεν το πιστευω...οσο και να λεω με τη λογικη οτι εκανα τις εξετασεις μου κτλπ μετα παλι με ποιανει κατι και σκεφτομαι πως δεν ειναι φυσιλογικο να εχω τοσους σφυγμους...
    Εντωμεταξυ κοιταζα τα αποτελεσματα του χολντερ και στον υπνο μου εφτασα μεχρι 130 παλμους...οχι 100 που μου ειχε πει αυτος...μου φαινεται ο συγκεκριμενος δεν τα ειδε καλα
    130 ειναι υπερβολικα πολλοι για οταν κοιμασαι...

Senior Member
    Θεανω μου εγω τα χρειαστηκα αλλιως...ημουν εξω με φιλες μου κ ειχα δυσφορια,στσπασεις,πονους,� �λακωματα κ φυσικα σφιξιμο οπως παει να πιασει εκτακτη...σε αλλο μαγαζι που πηγαμε μετα ειχε τερμα τη μουσικη κ χοροπηδουσαν ολα μεσα μου κ ενιωθα οτι οι παλμοι μου πηγαιναν τοσο γρηγορα οπως τα μπασα...κ μετα ξανα φοβος κ πανικος! Εγω τεστ κοπωσεως εκανα αλλα μαλλον κ ενα hilderακιθα μου το βαλω να δω τι σκατα πια ειναι ολα αυτα... κοριτσια...αππγοητευση παλι.

Page 17 of 60 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast