Results 271 to 285 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
12-12-2015, 22:20 #271
Εγώ το πρωί πριν ξυπνήσω ήμουν τόσο χαλαρός και άνετος, ήταν υπέροχα. Με το που ανοίγω τα μάτια κατευθίαν η σκέψη μου στους χτύπους της καρδιάς και με έπιασε το άγχος ακόμα δεν είχα ξυπνήσει. Όλη μέρα κύλισε έτσι, βγήκα έξω με την κοπέλα μου για φαι και βόλτα οκ το σκεφτόμουν αλλά ήταν περορισμένο. Πριν καμιά ώρα είχα μια δυνατή έκτακτη μάλλον η πρώτη για σήμερα και με ταρακούνησε έλεος. Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα, με έπιασε λίγο πονοκέφαλος και ψευτοζάλη αλλά το κοντρόλαρα εγκαίρως. Πάντως από χθες που με έπιασε πάλι αυτή η αγχώδης κατάσταση 'τρέμει εσωτερικά' το σώμα κυρίως στα πόδια, σαν μυική ένταση είναι αλλά δε τρέμω εξωτερικά δε το καταλαβαίνει διπλανός δηλαδή...
Εσείς έχετε πάει σε γαστρεντερολόγο για εξετάσεις; Γιατί είχα διαβάσει ότι το στομάχι επηρεάζει τον ρυθμό της καρδιάς κι σκεφτόμουν να έκανα και εκεί μια εξέταση έτσι για ασφάλεια...
- 13-12-2015, 00:56 #272
Επηρεάζει κάποιες φορές αν έχεις και ενοχλήσεις στο στομαχι πάνε το πολύ πολύ να έχεις καμιά γαστρίτιδα πάντως πολύ άγχος περιγράφεις 1έκτακτη ίσον τίποτα.
13-12-2015, 01:07 #273
Sugnwmh gia ta Greeklish.As pw kapoia pragmata periliptika mpas kai dwsw kouragio se kapoion.Ekana ablation gia uperkoiliakh taxukardia epaneisodou(AVNRT 200-230 palmous).Einai kaloh8hs taxukardia kai de petheneis apo ayto..Mou eipane oti meta apo 1-2-3 mhnes apo to ablation tha eimai 100% normal.Exoun perasei 3misi mhnes kai eimai xeirotera apo pote.Emfanhsa 4-5 eidh arithmiwn pou den eixa pote.Ola kolpika eyhxws kai ola kategegramena.Den einai tipota epikindino alla otan exeis 40-45.000 ektaktes sustoles thn hmera ante na zhseis.Exw ektaktes se morfh didimias,diladh enas kanonikos xtypos kai mia ektakth enas kanonikos mia ektakth OLH THN HMERA ASTAMATHTA..Proxthes piga sto nosokomeio.Eftasa 38 palmous giati ekana didimia alla oi ektaktes ginotan noris kai etsi den pernousan stis koilies.Kai ayto athwo einai ala de palevete.Shmera oute mia ektakth.Ti na pw.O 8eos voithos.Meta apo osa travhxa oute na agxwthw de mporw.Mas teleiwse to stress ! Mono nevra twra
13-12-2015, 01:21 #274
Johnc λυπαμαι πολυ που βιωνεις κατι τοσο "ασχημο", συνεπως πηγες για καλυτερα και γυρισες με νεα αποκτηματα. Σε νιωθω,εγω δν ειμαι σε τετοιο σημειο αλλα εδω κ 4 μηνες βιωνω μια εντονη ανησυχια για την καρδια. Ξυπναω κ σκεφτομαι αυτη με αποτελεσμα να εχω κληρονομησει τρεμουλο στους μυς του θωρακα κ πλευρων, εκ τον οποιων πταν γινονται αυτα τα τρεμουλα-συσπασεις στο σημειο της καρδιας,να νιωθω οτι ρεταρει η καρδια κ θα σταματησει. Πολυ ασχημο συναισθημα.
13-12-2015, 01:50 #275
Exw perasei kai apo ayto po perigrafeis alla kai apo polu xeirotero.Ti na sou lew file.Ayth th stigmh eimai kala kai eimai polu xaroumenos kai mono pou kathomai kai pernw anasa xwris na kanw arithmia.
Kalhnuxta kai perastika euxomai.
13-12-2015, 01:56 #276
Ευχομαι απο ψυχη να ηταν ως εδω η δοκιμασια σου κ πλεον να ζησεις μια ζωη ομορφη και φυσιολογικη!! Τα καλυτερα σου ευχομαι!!!
13-12-2015, 03:14 #277
Παιδια σορυ για την ωρα αλλα ειχα καλεσμενους σπιτι και πριν λιγο εφυγαν...
opalakia, ολα ξεκινησαν το καλοκαιρι λιγο πριν φυγω απο το χωριο μου (οπου περνουσα υπεροχα)...με εποιασε ενας πονος στο στομαχι μαζι με απιστευτη δυσφορια και φουσκωμα ψηλα στο υψος του στερνου...εκανα το λαθος και πατησα τα συμπτωματα συο ιντερνετ και μου εβγαζαν καρκινο...αυτο που σου λεω εγινε μεσημερι...το ιδιο βραδυ πηγα να φαω ενα κουλουρακι και ενιωθα πως δεν μπορουσα να το καταπιω... στα καπακια με εποιασε γεεη κριση πανικου επειδη πλεον σκεφτηκα πως σιγουρα ειχα καρκινο στο στομαχι...Εφυγα τρεχοντας απο το σπιτι με 200 σφυγμους δυσπνοια αισθηση οτι πεθαινω οτι τρελαινομαι κτλπ και πηγα στη φιλη της μανας μου που μενει διπλα (1 το βραδυ ολα αυτα) και τσιριζα να φωναξουν ασθενοφορο...απο εκει ξεκινησαν ολα...
Δηλαδη το πρωτο συμπτωμα ηταν το στομαχι...ολα τα υπολοιπα απλα ακολουθησαν χωρις προειδοποιηση...
Τεσπα...Να σου συνεχισω λιγο για να καταλαβεις...γυρναω απο το χωριο Αθηνα και παω μια παθολογο..μου ειπε οτι της κανει για γαστριτιδα και να παρω controloc αλλα αμα δεν μου περασει να παω σε γαστρεντερολογο μηπως ειχα κανενα ελικοβακτηριδιο η ελκος...Ε οπως καταλαβαινεις δεν αφησα τα συμπτωματα να περασουν τελειως γιατι μου ειχε κολησει να κανω γαστροσκοπηση... Α τωρα θυμηθηκα, οι ζαλαδες και ο ιλιγγος εμφανιστηκαν 1 ημερα πριν κανω γαστροσκοπηση (προφανως απο αγχος) αλλα δεν εφυγαν, οπως ηλπιζα μετα την εξεταση... η δυσπνοια εμφανιστηκε λιγο μετα το στομαχι (σκεφτομουν να παω απο πριν σε πνευμονολογο και μετα με εποιασε η δυσκολια στην αναπνοη) και η καρδια δε θυμαμαι πως ξεκινησε...
Johnc ελπιζω να πανε ολα καλα για σενα και φυσικα και για ολους μας!
13-12-2015, 03:16 #278
Ο θανατος της ξαδερφης μου συνεβη πριν 2μιση χρονια και δεν πυροδοτησε κατι...οραν πεθανε περα απο τη στεναχωρια μου κτλπ δεν φοβηθηκα στιγμη για εμενα...τωρα που με εποιασαν ολα αυτα θυμηθηκα το ιστορικο με την καρδια στο σοι κτλπ
13-12-2015, 03:23 #279
Χαλια δυστυχως αποψε παρολιγον κριση πανικου λογω εντονων παλμων που αισθανομουν νωριτερα.. Στο τσακ το σταματησα αλλα τωρα ειμαι σε υπερενταση... Δεν ελεγχεται ευκολα ρε γμτ αμαν δηλαδη με ολες αυτες τις βλακειες... Αλλοι διασκεδαζουν τετοια ωρα κ εγω προσηλωνομαι και αγωνιω μη χασει κανα παλμο η καρδια... Προβληματα που εχουμε!!
13-12-2015, 03:43 #280
Αχαχαχα αστα...τραγικη η κατασταση... και εμενα πριν ειχαν ερθει οι φιλοι μου σπιτι...ολοι μες στην τρελη χαρα ξεγνοιαστοι γελουσαν περνουσαν καλα...και εγω σαν την τρελαρα πηγαινα καθε τρεις και λιγο στο μπανιο να μετραω σφυγμους, ωσπου στο τελος βαρεθηκα και τους μετραγα μπροστα στους αλλους... Και με πηρε χαμπαρι ο φιλος μου και με εβρισε...
Ε υστερα απο λιγο σταματησα και μετα ξεχαστηκα τελειως...
Τιποτα πρεπει παντως να βγαινουμε να διασκεδαζουμε να ξεχνιομαστε αλλιως δε γινεται...ερχονται και γιορτες τωρα ειναι ευκαιρια
13-12-2015, 12:48 #281
Καλημερα σας! Ολοι το περναμε το δραματακι μας παιδια!Εμενα χθες μου ειχε κιλλησει να βαλω holter γιατι βγαινοντας εξω ενιωσα το σφιξιματακι μου και μετα φουσκωμα,λαχανιασμα κ μια φιλοζαλαδα...μετα συναντηθηκα με την κολλητη μου κ ολα περασαν δια μαγειας! Περπατουσαμε και μιλουσαμε κ δν υπηρχε ιχνος λαχανισματος. Βασικα,παραρητησα οτι πιο εντονα γινονται τα συμπτωματα γινονται πιο εντονα οταν στεναχωριεμαι και φυσικα οταν τα παρατηρω και λεω ωχ αμαν τι ειναι παλι αυτο!! Κ μετα αρχιζει ολος ο θιασος τους!!
13-12-2015, 12:53 #282
13-12-2015, 14:49 #283
Βιβιαν μου εχεις βαλει ποτε χολντερ? Αν και δεν πιστευω οτι σου χρειαζεται, εισαι υγιεστατη και ειναι στο μυαλο σου ολα... Εγω αυριο θα παω στην πνευμονολογο την πηρα τηλ σημερα γιατι εχει γινει ανυποφορη η καταασταση με τη δυσκολια στην αναπνοη και θα παω για το τεστ κοπωσεως αλλη μερα... ωραια δηλαδη θα ξεκινησει η βδομαδα μου με επισκεψεις παλι σε γιατρους
αχαχαχαχα...
Τι να κανουμε... Ελπιζω εστω η νεα χρονια μας μπει καλυτερα... Εγω παντως ειπα πως απο το 2016 δεν θα ξαναπατησω σε γιατρο αν πραγματικα δεν υπαρχει σοβαρος λογος... Αντε να δουμε αν θα το τηρησω
13-12-2015, 14:52 #284
Γι αυτο παμε τωρα που προλαβαινουμε Θεανω μου!! Χαχα οχι δεν εχω βαλει...ολα τ'αλλα ομως τα χω κανει!!
13-12-2015, 15:23 #285
Ε δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο...εισαι μια χαρα! Πιστεψε το και μετα θα το νιωσεις κιολλας και θα αισθανεσαι καλυτερα...
Ναι ναι χαχαχααχ μεχρι τις 31 εχουμε ακομα να κανουμε ενα τουρ σε γιατρους μη σου πω και ολων των ειδικοτητων οχι μονο σε καρδιολογους... να και εγω αυριο θα παω σε πνευμονολογο... ξεκινησα ηδα και οτι προλαβω... αχαχαχαχα