ταχυκαρδια στον υπνο - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 60 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 898
    Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Tzimze, εσυ μια χαρα τα ψαχνεις μονος σου πουλακι μου και καλα κανεις...Δεν εχεις αναγκη ουτε ψυχολογους ουτε τιποτα!
    Ε για αρχή μόνο και αν δω ότι τα καταφέρνω έχει καλώς...

Πάντως την τακτική των κλασσικών γιατρών με το καλημέρα τσίμπα το χαπάκι δε τη συμμερίζομαι και για αυτό στρέφομαι και σε εναλλακτικές τεχνικές... Για την EFT έμαθα από ένα βίντεο που είχα ποστάρει προχθές από την εκπομπή 'Όλα για την υγεία μου', με την οποία αντιμετώπισε τις γαδ μια γνωστή ηθοποιός και εδώ και λίγη ώρα που διαβάζω για αυτή μου φαίνεται πολύ καλή μέθοδος!

Senior Member
    Τα 2/3 των περιπτωσεων αυτων ειναι γυναικες...τα αντρακια τα σωζει που κ που ο ορθολογισμος π τα διακατεχει...

Senior Member
    Α θα το ψαξω και εγω να το δω...Ε σιγουρα θα υπαρχουν και εναλλακτικες και καλα κανεις και το ψαχνεις οσο μπορεις...Απλα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες...Εσυ πιστευω παντως πως εισαι μια χαρα (απο αυτα φυσικα που γραφεις εδω) και πως θα μπορεισεις να το ξεπερασεις μονος σου...Φαντασου ομως εγω εδω και δυο μηνες ποσο εχω ταλαιπωρηθει και σε ποσους γιατρους εχω παει και παλι δεν μου περναει...Και εξακολουθω και θελω να πηγαινω σε γιατρους...Οποτε ισως τα χαπια ειναι η μονη λυση...Και εγω στεναχωρεθηκα, αλλα τι να κανω...Αφου δεν το αντιμετωπισα οταν επρεπε, ας τα λουστω τωρα...

Senior Member
    Βιβιαννν σ ευχομαστε να μην ξαναυποτροπιασεις...
    Jimze μαθε τη τεχνη του μασαζ,σιγουρα δε θα παει χαμενη!
    Θεανουλα,το αποφασισες?Καιγω υπερ ειμαι οπως ο Σταυρος...σκεπτομενη τις δικες μ εμπειριες...απλα ξερω πως ειναι δυσκολη η ριμαδοαποφαση...

Member
    Πάρτε βιντεάκι χαλάρωσης και μίνι διαλογισμού... Περιέχει σύμφωνα με τους δημιουργούς του θετικά υποσυνείδητα μηνύματα μέσω του συνδυασμού μελωδίας - εικόνας! Πρέπει να απελευθερώσουμε την αρνητική ενέργεια από μεσα μας... θα του δώσω μια ευκαιρία, σύμφωνα και με τα comments μετά από κάποιο διάστημα βοηθάει στον περιορισμό των αρνητικών σκέψεων..

https://www.youtube.com/watch?v=5EO4WEBZlPU

Θεανώ εγώ 1 μήνα ακριβώς είμαι σε αυτή τη κατάσταση με τα διάφορα σκαμπανεβάσματα όπως όλοι μας! Για να περάσει είπαμε θέλει υπομονή και επιμονή, τώρα τι τεχνικές και μεθόδους θα εφαρμόσει ο καθένας εξαρτάται από τον ίδιο... Αν και στη ζωή μου και οι πολιτικές μου πεποιθήσεις στηρίζονται στον ορθολογισμό, στη περίπτωση της ιατρικής βάσει όλων όσων διαδραματίζονται και τον ρόλο των φαρμακοβιομηχανιών και των γιατρών πελατών τους που συνταγογραφούν αλόγιστα φάρμακα, προτιμώ περισσότερο εναλλακτικές παραδοσιακές μεθόδους που στοχεύουν στη θεράπευση της γενεσιουργού αιτίας και όχι απλά στο σύμπτωμα.. Προσωπική άποψη πάντα αυτό και δε σημαίνει ότι όποιος έχει σημαντικό οξύ πρόβλημα είναι κακό να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή..

Member
    Quote Originally Posted by haniel View Post
    Βιβιαννν σ ευχομαστε να μην ξαναυποτροπιασεις...
    Jimze μαθε τη τεχνη του μασαζ,σιγουρα δε θα παει χαμενη!
    Θεανουλα,το αποφασισες?Καιγω υπερ ειμαι οπως ο Σταυρος...σκεπτομενη τις δικες μ εμπειριες...απλα ξερω πως ειναι δυσκολη η ριμαδοαποφαση...
    Χαχα καλά δε θα γίνω και μασέρ τώρα μετά από πτυχίο τοπογράφου και μεταπτυχιακό στη γεωπληροφορική.. απαπα δε μου πάει με τίποτα, ευτυχώς ο επαγγελματικός κλάδος που έχω επιλέξει με εκφράζει και μου αρέσει..

Απλά το μασάζ και ειδικά η ρεφλεξεολογία προσφέρουν πολλά σημαντικά οφέλη τόσο στη σωματική όσο και στη ψυχική υγεία και μπορείς κάθε τόσο να πηγαίνεις σε κατάλληλα κέντρα να σε περιποιούνται

Senior Member
    Haniel, ναι το αποφασισα, ετσι νομιζω δηλαδη, γιατι μεχρι αυριο που θα το ξεκινησω, εχω ακομα μελλονΧιχχχ μπορει να ξανααλλαξω γνωμη, δεν το χω ετσι και αλλιως γενικα και πολυ δυσκολο...
    Jimze σου ξαναλεω καλα κανεις και το ψαχνεις οσο μπορεις και καταλαβαινω απολυτα το τι λες... Παντως και αυτος δεν μου ειπε απλα να παρω φαρμακα, αλλα μετα απο λιγο καιρο να ξεκινησω και ψυχοθεραπεια, για να κατσπολεμηθει η γενεσιουργος αιτια...Αλλιως μου ειπε με το που τα σταματησω, ολα τα συμπτωματα θα ξαναβγουν στη φορα...

Senior Member
    Παιδια ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο για οποιον γνωριζει...Τσ φαρμακα αυτα προκαλουν εξαρτηση? Ειναι δηλαδη τυπου ζαναξ η οχι? Και επισης αν με το καιρο αυξανεται η δοση...

Senior Member
    Παντως για καρδιολογο ακομα επιμενω, αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου με τιποτα
    Πόσο σίγουρος ήμουν!
    Δεν θέλω να φαίνομαι κακός αλλά ξέρω ακριβώς τι θα επακολουθήσει...

Senior Member
    Παιδια ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο για οποιον γνωριζει...Τσ φαρμακα αυτα προκαλουν εξαρτηση? Ειναι δηλαδη τυπου ζαναξ η οχι? Και επισης αν με το καιρο αυξανεται η δοση...
    Ξέρω τα πάντα για αυτά.Αύριο θα σου πω αναλυτικά γιατί πάω για καφέ τώρα!

Senior Member
    Καλα να περασεις Σταυρο μου...
    Παιδια εκει που επλενα τα δοντια μου ειδα μεσα στο στομα μου ενα μαυρο πραγμα σαν ελια...Το ειχα ξαναβγαλει αυτο αλλα εφευγε και δεν εδινα σημασια...Τωρα ομως με εχει ποιασει πανικος...ξερει κανεις αν στο συγγρος εχει στοματολογο? Αν ειναι αυριο μετα το τεστ κοπωσεως να παω να με δουν

Senior Member
    Παιδια ειναι δυνατον το μελανωμα να ερχεται και να φευγει?
    Πηρα τωρα στο συγγρο μου ειπανε πως εχουνε στοματολογο, πως δεν εχει ραντεβου για αυριο και πως για να κλεισω χρειαζεται και παραπεμπτικο απο οδοντιατρο...Ειναι δυνατον.?
    Ουφ τα εχω παιξει παλι δεν ειμαι καλα...Αυτο το πραγμα ειναι καταμαυρο...Ειχα ξαναβγαλει παλια και ειχε ανησυχησει ο μπαμπας μου και με ειχε στειλει σε εναν φιλο του οδοντιατρο οπου μου ειπε οτι στον βλενογονο ειναι συνηθως κατι, αλλα αυτο που εχω εγω ειναι πληγη απο δαγκωμα κτλπ...Αλλα σε μεγεθος ηταν πιο μεγαλο...
    Μετα εβγαλα σαν μια μαυρη τελεια απο την αλλη μερια του στοματος οπου δεν εδωσα σημασια και εφυγε και τωρα ειδα παλι απο την αντιθετη μερια ακριβως το ιδιο πραγμα...Ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται με τιποτα σαν πληγη...Αμα παω τωρα στα επειγοντα θα με δει κανεις η δεν παιζει?

Senior Member
    Παιδια ειναι δυνατον το μελανωμα να ερχεται και να φευγει?
    Πηρα τωρα στο συγγρο μου ειπανε πως εχουνε στοματολογο, πως δεν εχει ραντεβου για αυριο και πως για να κλεισω χρειαζεται και παραπεμπτικο απο οδοντιατρο...Ειναι δυνατον.?
    Ουφ τα εχω παιξει παλι δεν ειμαι καλα...Αυτο το πραγμα ειναι καταμαυρο...Ειχα ξαναβγαλει παλια και ειχε ανησυχησει ο μπαμπας μου και με ειχε στειλει σε εναν φιλο του οδοντιατρο οπου μου ειπε οτι στον βλενογονο ειναι συνηθως κατι, αλλα αυτο που εχω εγω ειναι πληγη απο δαγκωμα κτλπ...Αλλα σε μεγεθος ηταν πιο μεγαλο...
    Μετα εβγαλα σαν μια μαυρη τελεια απο την αλλη μερια του στοματος οπου δεν εδωσα σημασια και εφυγε και τωρα ειδα παλι απο την αντιθετη μερια ακριβως το ιδιο πραγμα...Ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται με τιποτα σαν πληγη...Αμα παω τωρα στα επειγοντα θα με δει κανεις η δεν παιζει?
    Το μελανωμα οταν ερχεται δε φευγει!! Ουτε το βγαζεις στα καλα καθουμενα!!! Αν πας σε εναν οδοντιατρο θα σε καθησυχασει! Ψυχραιμια!!! Εισαι μικρη κοπελα! Μην τρελαινεσαι! Πιθανον να ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο μελανωμα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Ουφφφφφ...Δεν μπορω αλλο αληθεια θα βαλω τα κλαματα...Τι ηθελα και το ειδα τωρα? Καλυτερα να μην το εβλεπα και ας ηταν οτι θελει...Θα παω αυριο καπου ιδιωτικα να με δουν, γιατι μεχρι να περιμενω για το νοσοκομειο θα περασει κανενας χρονος...

Senior Member
    Να πας σε στοματολογο..μονο ο στοματολογος θα καταφερει να σε ηρεμησει
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 35 of 60 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast