ταχυκαρδια στον υπνο - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 60 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 601 to 615 of 898
    Senior Member
    Ευχαριστω κοριτσια!!! Θα το πατησω Βιβιαν μου, απλα αυτο που φοβαμαι ειναι οτι θα παω και θα εχω σιγουρα ηδη ταχυκαρδια απο το αγχος...Τεσπα ας μην προκαταβαλω τον εαυτο μου ομως, θα δω πως θα παει και θα μου πει και ο γιατρος... Ελπιζω να παει καλα.η εξεταση για να παιρνουν σιγα σιγα σειρα και αλλες...αχαχαχαχα

Senior Member
    Εγώ χθες βράδυ ένιωθα οτι είχα ταχυπαλμία κ είχα μόλις 71 παλμούς...μερικές φορές λόγο της φοβίας μας υπερβάλλουμε οπότε μη μου άγχωνεσαι...πριν ξεκινήσεις την εξέταση ο γιατρός θα σε καλωδιώσει και θα σε βάλει να ξαπλώσεις σε ένα κρεβάτι για να χαλαρώσεις πρώτα!!

Senior Member
    Ωχ θα εχει και τετοια η διαδικασια? Εκει ειναι που δεν θα χαλαρωνω με τιποτα

Senior Member
    Αμα μου λενε χαλαρωσε για εξεταση, τοσο πιο πολυ αγχωνομαι εγω...

Senior Member
    Δε θα σου λένε χαλάρωσε με το ζόρι...χαχαχα θα σε συνδέσουν με το μηχάνημα κι απλά θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις λιγάκι τλχ να πέσουν έστω οι παλμοί που είχες επείδη π.χ περπάτησες...μην ανησυχεις!!! σου λέω κ εγώ στον υπέρηχο είχα ταχυκαρδία μου είπε ο γιατρός αλλά αργότερα στο τεστ κοπώσεως με σύνδεσαν κ είχα 74 ( διαφορά η μια εξέταση απο την άλλξ 40 μέρες)

Member
    Και εγώ πήγα για ταινία χθες με την κοπέλα μου αλλά λίγο η μεγάλη οθόνη, η πολύ ένταση και η πολυκοσμία σε κάποια φάση αγχώθηκα, με έπιασε εφίδρωση αλλά σταμάτησε ευτυχώς μέχρι εκεί. Αλλά ύστερα από αυτό με έχει πιάσει ένα ανεξήγητο πηγαίο έντονο άγχος δίχως να σκέφτομαι ταχυκαρδίες κλπ... Να δω πως θα φύγει αυτό τώρα... Όλο κάτι καινούργιο θα εμφανίζεται

Καλημέρα σε όλους!

Quote Originally Posted by JimZe View Post
    Και εγώ πήγα για ταινία χθες με την κοπέλα μου αλλά λίγο η μεγάλη οθόνη, η πολύ ένταση και η πολυκοσμία σε κάποια φάση αγχώθηκα, με έπιασε εφίδρωση αλλά σταμάτησε ευτυχώς μέχρι εκεί. Αλλά ύστερα από αυτό με έχει πιάσει ένα ανεξήγητο πηγαίο έντονο άγχος δίχως να σκέφτομαι ταχυκαρδίες κλπ... Να δω πως θα φύγει αυτό τώρα... Όλο κάτι καινούργιο θα εμφανίζεται

Καλημέρα σε όλους!
    Τα βιβλία πώς σου φαίνονται; Βοηθάνε καθόλου;

Senior Member
    Για να δούμε τι θα μας πει και το Test Κοπώσεως!!!
    Σε κανά μισαωράκι το πολύ θα μας έχει γράψει η Θεανώ !

Member
    Quote Originally Posted by zugaki View Post
    Τα βιβλία πώς σου φαίνονται; Βοηθάνε καθόλου;
    Δε τα ξεκίνησα ακόμα γιατί δυστυχώς έχω πολύ διάβασμα για τη διπλωματική, το ΣΚ που θα κατέβω στο πατρικό για διακοπές θα τα ξεκινησω σίγουρα

Senior Member
    Παιδια μου πριν λιγο γυρισα σπιτι...
    Λοιπον ξεκινησα με 140 σφυγμους παρακαλω (!) αφου ενιωθα την καρδια μου οτι πηγαινε να σπασει πριν καλα καλα ξεκινησω...
    Κρατησε 10 λεπτα η διαδικασια, οπου εφτασα μεχρι τους 185...Ενιωθα οτι δεν μπορουσα αλλο και του ειπα να σταματησει και μου ειπε οτι ετσι και αλλιως μεχρι εκει ειναι καλα...
    Ο γιατρος ηταν μικρος ομως και εκανε ολη την ωρα καμακι στην νοσοκομα και πλακες κτλπ, με αποτελεσμα να μην κοιταει ολη την ωρα την οθονη...Και εγω μετα εβηχα για να του υπενθυμιζω την παρουσια μου Πολλες φορες μου ηρθε να του χωσω καμια μπουφλα για να συνελθει, αλλα κρατηθηκα...χιχ
    Απο αυτα που ειδε (οσο κοιτουσε φυσικα) μου ειπε πως ειμαι μια χαρα, πως δεν εκανα καμια εκτακτη και πως απλα ειχα φλεβοκομβικη ταχυκαρδια...Μετα μου πηρε και την πιεση οπου ηταν 13 και εκανε και πλακιτσα οτι θα τους θαψω ολους...
    Μου ειπε βεβαια να κοιταξω θυροειδη και σιδηρο αλλα του ειπα πως εχω κανει και προσφατα κιολας... σιδηρο βεβαια θα ξανακανω αφου μου εγραψε η πνευμονολογος...
    Φυσικα παλι με εχει ποιασει οτι δεν εδωσε σημασια και τα σχετικα, μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη...Και λεω σε εμενα βρεθηκε αυτος ορε γαμωτο?

Senior Member
    Καλά λόγω ταχυπαλμίας το είχα προβλέψει πως θα σταματούσε!Αλλά 10 λεπτά είναι πάρα πολλά!
    Αυτοί βλέπουν ενδείξεις παράξενες στο ηλεκτροδιογράφημα κατά την διάρκεια του Test Κοπώσεως!
    Σε σένα προφανώς δεν βρήκε ύποπτη καρδιακή δραστηριότητα!!Και να κοιμάται ο γιατρός που λέει ο λόγος, αυτά καταγράφονται σε χαρτί!

Απο Πληροφορίες που βρήκα:
    ....που σημαίνει ότι όταν οι παλμοί φθάσουν στους 170 σφύξεις κατά λεπτό ο γιατρός έχει δικαίωμα να σταματήσει την δοκιμασία διότι έχει αντλήσει όλες τις διαγνωστικές πληροφορίες.
    Όμως αρκετοί ασθενείς σταματούν νωρίτερα επειδή εμφανίζουν έντονο μυικό κάματο (όχι καλή φυσική κατάσταση) ή επειδή εμφανίζουν συμπτώματα πόνου στο στήθος ή επειδή εμφανίζουν επικίνδυνες αρρυθμίες ή επειδή ο γιατρός ανιχνεύει σημεία σοβαρής μυοκαρδιακής ισχαιμίας στο ΗΚΓ.(Εσένα ούτε καν δεν βρήκε κάτι τέτοιο!!!)
    Σε κάθε περίπτωση η δοκιμασία έχει διαγνωστική αξία εφόσον έχει γενικά επιτευχθεί τουλάχιστον το 85% της μεγίστης προβλεπόμενης καρδιακής συχνότητας. Συνεπώς όταν ο ασθενής ρωτάει «αν το έβγαλε» θα πρέπει να του εξηγηθούν απλουστευμένα όλες οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψιν στη διάρκεια μιας δοκιμασίας κόπωσης.

το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση - απαγορεύονται οι διαγνώσεις στο φόρουμ.
    Last edited by Aeon; 21-12-2015 at 11:55.

Senior Member
    Αχ μπραβο βρε Σταυρο μου, ανακουφιτηκα τωρα να σου πω την αληθεια, γιατο αυτος πραγματικα ηταν στην κοσμαρα του...Ειχε πολυ πλακα, αλλα αμα εισαι υποχονδριακος σαν και εμενα θες καποιον να σου εξηγει τα παντα και οχι να κανει αστεια...
    Τεσπα τον ρωτησα και για μυοκαρδιτιδα η φαιοχρωμοκυττωμα κτλπ και μου ειπε πως δεν μπορει φυσικα να μου απαντησει ετσι αλλα σχεδον το αποκλειει...

Senior Member
    Λολ υποχονδριος, οχι υποχονδριακος

Member
    Μα φυσικά και θα έβγαινε καθαρό το τεστ!

Senior Member
    Μπραβο θεανακι μου!!! Εισαι τελειαααα!!! Κ μενα στους 164 με ειχε σταματησει αυτος...καπου στους 150+ εκανα την εκτακτη. Εκεινη την μερα ειχα κανει κ το πρωι μια κ την ειχε αποδωσει στην πολυ ασχημη ψυχολογια μου που εχασα τοτε κ τους 2 παππουδες μου μεσα σε 20 μερες...οποτε μου ειπε με τα θεματα που εχω παλι καλη ημουν! Χαιρομαι πολυ για σενα κοριτσακι μου!!!! Ευχομαι & ελπιζω να ηρεμησεις λιγακι τωρα!!!

Page 41 of 60 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast