Results 631 to 645 of 898
Thread: ταχυκαρδια στον υπνο
-
18-12-2015, 20:46 #631
Ρε παιδιά, έλεος που φτάσαμε...λες και περάσαμε τα 80 και ψάχνουμε για λύτρωση μου ακούγεται...έλα συνέλθετε λίγο κ εσείς!!! Για όνομα του θεού!!! κ εμείς αν το παμε έτσι οι παππούδες μου ( απο της μαμάς το σόι) είχαν θεματάκι με την καρδούλα τους αλλά πεθάναν ο ένας 89 και ο άλλος 92. Aν φτάσει η ώρα μας...μετά απο πολλά πολλά χρόνια θα βρέθει μια λύση...ως τότε μην ξανακούσω ποτέ κανέναν να μιλάει για το τι είναι πιο ανώδυνο. Και για να τα λέμε κιόλας αυτά...οι έκτακτες συστολές θεωρούνται ως η αρρυθμία της μακροζωίας!!! Οπότε σκεφτείτε καλύτερα που θα πάτε τα Χριστούγεννα εκδρομούλα κι αφήστε τα χαζά!!! Όχι κοριτσάκι όμορφο...δε θα ξανακυλήσω...το οφείλω στον εαυτό μου γτ τον παίδεψα πολύ καιρό και δεν άκουγα τα προειδοποιητικά του σημάδια αλλά και σε σας για να παίρνουμε όλοι κουράγιο ο ένας απο τον άλλο οτι τελικά υπάρχει η δυνατότητα να ξαναγίνουμε οι εαυτοί μας!!!!
- 18-12-2015, 20:54 #632
Ετσι Βιβιαν μου...Χαιρομαι οταν σε ακουω να μιλας ετσι...Εννοειται οτι το οφειλεις στον εαυτο σου να μην ξανακυλησεις, γιατι δυστυχως αμα το κανεις τωρα θα εχεις χασει το παιχνιδι...Μην σκεφτεσαι τιποτα και απολαυσε τη ζωη σου...Δεν αξιζει να ασχολησαι με τιποτα απο ολες αυτες τις βλακειες...Εγω παντως χωρις να σε ξερω πιστευω παρα πολυ σε εσενα...Αληθεια μου φαινεσαι πολυ δυναμικο ατομο και μου αρεσει αυτο!
Παντως για το ιστορικο, εμενα πεθαναν πολυ νεοι οποτε εχει μια διαφορα...Αλλο να πεθανει καποιος στα 8οκατι και αλλο τοσο νεος...
18-12-2015, 21:04 #633
Μην ανησυχείς κοριτσάκι όμορφο...το οτι υπάρχει ένα ιστορικό δε σημαίνει οτι αυτό θα επηρεάσει κι έσενα...στην οντότητα σου συνέβαλε κ ο μπαμπάς σου κ η μαμά σου...άρα δε μπορούμε να μιλάμε οτι επείδη κάποιοι απο το δίκο σου περιβάλλον παρουσίασαν θέματα καρδιάς, θα έχεις κ εσυ...δεν πάει έτσι!! Είσαι μια χαρά υγίεστατη...χαρά θεού που λέμε!!! Σκέψου θετικά, κάνε όνειρα και άσε πίσω αυτή την γκρίζα περίοδο της ζωής σου!!! κ εγώ πιστεύω σε έσενα κ πραγματικά θέλω πολύ να ξεφύγεις κ εσύ κ όλοι μας απο αυτό τον φαύλο κύκλο...πίστεψε σε εσένα κ δώσε χρόνο κ κίνητρο στον εαυτό σου για να σε βοηθήσει κ αυτός και να απαλλαγείς!!!!
18-12-2015, 21:14 #634
Βιβιαν μου μακαρι πραγματικα να απαλαγουμε ολοι απο αυτο το μαρτυριο και ο νεος χρονος να μας φερει καλυτερη ψυχολογια, και λιγοτερα συμπτωματα, ωστε να μπορεσουμε να ξεφυγουμε απο ολο αυτο το μαρτυριο, γιατι νομιζω οτι σε κανεναν δεν αξιζει να υποφερει ετσι...Ας μαθουμε να χαιρομαστε λοιπον τη ζωη και να μην φοβομαστε να ζησουμε...
Το ευχομαι πραγματικα για ολους μας...
18-12-2015, 21:18 #635
Αν και δεν εχω αρρωστοφοβια για την καρδια εχω και εγω πολλους παλμους σε φαση ηρεμιας ειμαι στα 110 πχ αλλα το εχω συνηθησει.
Ελάτε κόσμε στο Thread της Καρδιάς!!!!
**Ακούμε τα επόμενα βήματα της Θεανούς/Θεανώς...
Τι έχει το Ιατρικό Μενού από δω και πέρα??Να υποθέσω αιματολογικές?
18-12-2015, 21:35 #636
Έχω διαβάσει τα μισά threads σχετικά με άγχος σε αυτήν την ενότητα και σχεδόν όλοι το έχουν αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση με ΓΣΘ. Είναι βέβαιο ότι εφαρμόζοντας τις συμβουλές του ειδικού θα εμφανίσεις σημαντική βελτίωση ως και απεξάρτηση από το άγχος αλλά πολλοί με το που σταματούσαν την λήψη των φαρμάκων το άγχος επανερχόταν. Αυτό το αναθεματισμένο άυλο ΤΕΡΑΣ είναι απίστευτοοοο, δε πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό τη ζωή ενός ανθρώπου! Εγώ καταλήγω ότι έχω ΓΑΔ λόγω υπερβολικού στρες, την καρδιά την έχω ξεχάσει ήδη μόνο κάποιες φορές που ακούω τους παλμούς μου ξανάρχεται η φοβία για τις έκτακτες κλπ αλλά σημαντικά ασθενής. Βέβαια βοηθάει ότι δεν κάνω και έκτακτες, τρείς μέρες έχει να συμβεί.
Έχει πολλές εκφάνσεις, πολλά τα ψυχοσωματικά, σε χτυπάει από παντού. Ειδικά αυτό που με είχε πιάσει το μεσημέρι για λίγη ώρα με το βάρος στο κεφάλι, το πιάσιμο στο πρόσωπο, η ζάλη, τι να πω λες και μπαίνει κάποιο πνεύμα μέσα σου και σε καταβάλλει, για τέτοια δυναμη μιλάμε!! Το ένιωθα πραγματικά έτσι και σταδιακά εξαπλωνόταν σε όλο το σώμα πωπω ταινία τρόμου!
Έχω και το άγχος της διπλωματικής ρε γμτ, τον καθηγητή πάω από το κεφάλι μου να περιμένει να του δείχνω πράγματα, οι προθεσμίες που έχω για να την παραδώσω.. χαμός πάλι, άντε να βρεις ησυχία. Όταν είμαι στη φύση, γυμνάζομαι, μαγειρεύω (η απόλυτη ψυχοθεραπεία!!) τότε είμαι τέλεια. Τέλος πάντων, θα δείξει η πορεία, θα διαβάσω και τα βιβλία τώρα στις διακοπές μπας και γίνει κάτι αλλιώς στο τέλος θα επισκεφθώ κάποιο ψυχολογικό συμβουλευτικό κέντρο για επιπλέον υποστήριξη.
18-12-2015, 22:46 #637
Jimze μα για αυτο μου ειπε ο ψυχιατρος να κανω και ψυχαναληση, για να μειωθει η πιθανοτητα εμφανισης των συμπτωματων και μετα την διακοπη απο το φαρμακο...Το οποιο παντως ακομα δεν εχω αρχισει ( το τρεναρω ουτε και εγω ξερω για ποιον λογο!)
Παντως η γσθ εχω ακουσει οτι κανει θαυματα, αλλα δεν ξερω αν την κανουν μονο ψυχολογοι η και ψυχιατροι...Παντως αυτο ψηνομαι να κανω για να πω την αληθεια...
Αμα εχεις διπλωματικη εννοειται ρε συ πως θα εχεις αγχος...Εδω εγω περυσι στη σχολη με κατι απλες εργασιουλες και τρελαινομουν...Καλα βεβαια δεν ειχα αυτσ που εχω τωρα, καμια σχεση, το αγχος τοτε εκφραζοταν διαφορετικα...Παντως αμα θες την συμβουλη μου αμα δεν νιωσεις καλυτερα σε συντομο χρονικο διαστημα, επισκεψου εναν ειδικο, μην το αφηνεις αλλο γιατι μετα δεν θα εχει γυρισμο η κατασταση...
Χιχ Σταυρο λεω να παω σε εναν καρδιολογο να δει ολες μου τις εξετασεις και να μου γραψει και καμια ακομα...Και μετα θα παω σε νευρολογο...Το τελευταιο ηταν πρωτοβουλια της μαμας μου γιατι μολις της ειπα οτι ο ψυχιατρος εκρινε πως για τις ζαλαδες και τους ιλιγγους επρεπε να παω να με δουν, και επειδη η ιδια εχει.μια ευαισθησια με νευρολογικες ασθενειες λογω της σκληρυνσης, θελησε να με παει και εκλεισε ραντεβου...Αλλα εγω δεν ψηνομαι και ιδιαιτερα... εχεχε...Το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι η καρδια...
19-12-2015, 00:01 #638
Η μαμά σου έχει ΣΚΠ?
19-12-2015, 00:14 #639
Ναι, το εχω ξαναγραψει!
19-12-2015, 00:32 #640
Δν ψηνεσαι τωρα...μετα απο τον 2ο καρδιολογο μηπως ψηθεις κ για νευρολογο??
19-12-2015, 00:34 #641
Βιβιαν μου δεν ψηνομαι, αλλα θα παω ετσι και αλλιως αφου εκλεισε ραντεβου...Αλλα ισχυει αυτο που λες αν απεκλεια τελειως την καρδια, μετα θα ψαχνομουν για κατι αλλο...Και ποκυ πιθανο αυτο το κατι αλλο να ηταν νευρολογικο θεμα...Οποτε παλι καλα που παω τωρα...να ξεμπερδευω μια ωρα αρχυτερα
19-12-2015, 01:04 #642
Χαχα δεν υπαρχεις!!! Προς θεου κανε οτι νομιζεις οτι θα σε ηρεμησει κ θα σε φερει σε ψυχικη ηρεμια κ σταματα να ψαχνεις το παραμικρο!!! Εισαι υγιεστατη!!!!! Ευχομαι σε ολους να εχετε ενα πολυ ομορφο κ ηρεμο βραδυ!!!
19-12-2015, 02:09 #643
Θεανω μ το ξανασκεφτεσαι για τα φαρμακα? Τι θα κανεις? Εγω ρε παιδια εχω μια ψιλοδυσπνοια λογω κ του κρυωματος,αλλα επειδη το φοβαμαι,το κανω ακομα μεγαλυτερο κ χειροτερο ολο αυτο,πφ!
19-12-2015, 02:27 #644
Παντως η ταπεινη μ αποψη ειναι πως ολοι οσοι γραφουμε εδω ,σχεδον ολοι, θελουμε φαρμακευτικη βοηθεια..το βλεπω απο εμενα..τις περιοδους π ειμαι στα καλα μ ξεχναω κ οτι εμπαινα εδω μεσα..οταν αρχιζω να μπαινω ιντερνετ κ αντι για γιουτιουμπ να μπαινω με το καλησπερα σας εδω..ε κατι δε παει καλα..σημαινει οτι ολα αυτα εχουν αρχισει να μ κατακτλιζουν κ παλι τη ζωη..οχι δε γινεται σε τετοιες ηλικιες ουτε να μιλαμε για αρρωστιες ουτε ολη μερα μας να γυριζει γυρω απο αυτα τα φορουμ..οσο κ αν δε θελουμε να το καταλαβουμε χρειαζομαστε εστω μια μικρη βοηθεια,μια ωθηση..οταν απτο αγχος εχουμε επηρεασει επι χρονια τις ορμονες του εγκεφαλου μας σε τετοιο τεραστιο βαθμο ωστε να βγαζουμε τετοια ψυχοσωματικα πως να τις επαναφερουμε?δεν ειναι ευκολο..ειναι δουλεια,πολυ κακη δουλεια χρονων..μεσα σαυτο το φαυλο κυκλο..οποιος εχει τη ψυχραιμια,τη λογικη κ τη τοση σωστη επιμονη να το παλεψει μονος,απλα μπραβο..εγω μαυτα π εχω ζησει..απλα φοβαμαι πως δε γινεται..ειναι τρελο..πφ..
19-12-2015, 09:10 #645
Καλημερα σε ολους! Και καλο Σαβατοκυριακο να εχουμε...
Haniel, εχεις δικιο σε οτι λες...Δεν ειναι δυνατον νεα παιδια και να ασχολουμαστε ολη την ωρα με τετοια πραγματα, οπως αρρωστιες κτλπ...Που να γερασουμε κιολας δηλαδη, οπου τοτε φυσιολογικα θα ερθουν καποια προβληματα υγειας...Εκει φαντασου τι εχει να γινει... Αλλα οπως γνωριζεις και εσυ, αυτο ειναι κατι που δεν το θελουμε...Ερχεται απο μονο του χωρις προειδοποιηση και σου χαλαει τη διαθεση και τα παντα...Γιατι οταν νομιζεις οτι εισαι αρρωστος, Πως να βρεις την ορεξη να κανεις πραγματα? Οσο για τα φαρμακα ισως να εχεις δικιο και εγω το πιστευω πως για καποιες περιπτωσεις οπου η κατασταση εχει φθασει στο απροχωρητο, ισως χρειαζονται...Σε αλλους ομως που ακομα ειναι νωρις, θεωρω πως θα μπορουσαν να το παλεψουν και μονοι τους και να δουν αποτελεσμα...
Εγω παντως ναι δυστυχως το σκεφτομαι ακομα με τα φαρμακα...
Εγω παντως ημουν σιγουρη οτι θα τα ξεκινησω και το εβλεπα οτι δεν παει αλλο, αλλα μολις αισθανθω λιγο καλυτερα λεω θα το παλεψω μονη μου και οτι δεν τα χρειαζομαι...Δεν ξερω αν θα μου βγει σε καλο η οχι ομως θα δειξει...Και επειδη ειμαι και αλοπροσαλη, μπορει να μου τη σβουρηξει και να τα παρω σημερα...Ετσι και αλλιως απο μερα σε μερα το παω (χθες ειχα πει θα τα ξεκινουσα σημερα αλλα τωρα παλι νιωθω πως δεν θελω)...Ουφ... Τι να πω...
Αυτο παντως που μου τι δινει με εμενα ειναι οτι δεν ειναι δυναμικη...Αντι να πω πχ δεν θα τα παρω, αλλα να κοιταξω να κανω κατι για να καλυτερευσω την ποιοτητα ζωης μου (πχ εστω γιογκα που μου ειχε πει η ψυχολογος), εγω το πηγαινω απο μερα σε μερα και τα εχω ως γκαβατζα (ας πουμε σκεφτομαι πως αμα γινω πολυ πολυ χαλια θα τα ξεκινησω ετσι και αλλιως,οποτε ειμαι καλυμενη και επαναπαυομαι).Ετσι ομως δουλεια δεν γινεται...
Τεσπα εσυ μην φοβασαι για τη δυσπνοια...Ειναι προφανως καθαρα απο το κρυωμα και ξερεις και εσυ η ιδια πως δεν εχεις τιποτα απολυτως!