ταχυκαρδια στον υπνο - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 60 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 898
    Senior Member
    Η αλπραζολάμη (xanax) είναι μία απ τις καλύτερες ουσίες στην αντιμετώπιση της διαταραχής πανικού,και βοηθά πολύ.
    Αν περάσουν 3 ωρες απ την χορηγηση του(ειδικά αν είναι μικρή δοση) οπου πέφτει το πλάσμα στο αίμα πίνεις μια χαρα 2 ποτηράκια κρασί και δεν εχει καμμία σημαντική παρενέργεια,άντε να σε νυστάξει λίγο..
    Η ταυτόχρονη λήψη του σε μεγάλη δοση σε συνδιασμό με βαρύ ποτό σε μεγάλη δόση προκαλεί καταστολή του αναπνευστικού κέντρου και κώμα..Γιατρος μου τα εχει πεί φυσικά ολ αυτά και δεν εχω πάθει ποτέ τίποτα γιατί ξέρω τι κάνω αφού τον συμβουλεύομαι πάντα..
    Προσωπικά κάθε βράδυ βγαίνω με παρέα και πινω 2 μπύρες η κρασάκια και ποτέ δε μ εχει πειράξει..
    Γενικά οι βενζοδιαζεπίνες (xanax,lexotanil,tavor,stedon,κ.α) δεν πρέπει να λαμβάνονται μαζί με αλκοόλ αλλά μετά απο 3-4 ωρες που πέφτει η δράση τους και καλύτερα ποτά με μικρή ποσότητα αλκοόλ οπως κανα δυο μπυριτσες η κανα δυο κρασάκια..
    Μια φορά ξεχάστηκα και ηπια αμεσως δυο μεγάλες μπύρες και απλά μου ρθε μια θολούρα και ενιωθα αργος και βαρης..

Senior Member
    Ποσο χαιρομαι που υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν και ξερουν πως αισθανομαι...Για να μην παρεξηγηθω, δεν χαιρομαι που ταλαιπωρειται κανενας απο εσας με αυτα τα βασανιστικα συμπτωματα και το αγχος, απλα ανακουφιζομαι που δεν ειμαι μονη σε ολο αυτο και που υπαρχουν ατομα που με νιωθουν...
    Τωρα με εποιασε οτι μπορει να επαθα τετανο επειδη ανοιξα πριν κατι κονσερβες για τα αδεσποτα γατακια και βρεθηκα με μια γρατζουνια στο χερι μου και ουτε και ξερω απο που την απεκτησα...Ναι ξερω ειμαι ηλιθια χαζη κτλπ και αποκλειεται να κολησα κατι, αλλα το σκεφτομαι χαχαχα παλι παντως κατι πρεπει να εχω, αλλιως δεν φαινεται να ηρεμω...

Senior Member
    Μανο εγω και μονο στην ιδεα οτι κατι μπορει να παθω, οταν παιρνω καμια φορα ζαναξ δεν πινω τιποτα...Εδω εκανα παρτυ σπιτι μου για την ορκωμοσια μου και επειδη πριν ερθουν οι φιλοι μου ειχα παθει χοντρη κριση πανικου (σε σημειο να σκεφτομαι να τους το ακυρωσω) πλακωσα δυο ζαναξ και μετα φαντασου την εβγαλα με χαμομηλι...τσακιρ κεφι δηλαδη...Δεν ηπια ουτε λιγο κρασακι (εννοειται οτι ηξερα οτι δεν κανει να πινεις πολυ αλλα εγω το ξεφτυλισα)...
    Τεσπα ξερεις αν πειραζει και με αναψυκτικα τυπου κοκα το ζαναξ?Αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ειπα να ρωτησω

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Μανο εγω και μονο στην ιδεα οτι κατι μπορει να παθω, οταν παιρνω καμια φορα ζαναξ δεν πινω τιποτα...Εδω εκανα παρτυ σπιτι μου για την ορκωμοσια μου και επειδη πριν ερθουν οι φιλοι μου ειχα παθει χοντρη κριση πανικου (σε σημειο να σκεφτομαι να τους το ακυρωσω) πλακωσα δυο ζαναξ και μετα φαντασου την εβγαλα με χαμομηλι...τσακιρ κεφι δηλαδη...Δεν ηπια ουτε λιγο κρασακι (εννοειται οτι ηξερα οτι δεν κανει να πινεις πολυ αλλα εγω το ξεφτυλισα)...
    Τεσπα ξερεις αν πειραζει και με αναψυκτικα τυπου κοκα το ζαναξ?Αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ειπα να ρωτησω
    Οχι τίποτε άλλο δεν απαγορευεται με ταυτόχρονη λήψη του ζαναξ,παρα μόνο το αλκοόλ,αλλά αν παίρνεις μικρή δόση (0,25 μλ ας πούμε) μπορείς να πιείς μετά απο 3 ωρες κρασάκι κανα δυο ποτηράκια δεν προκειται να πάθεις τίποτα απο προσωπική εμπειρία
    και του γιατρού μου απλά δεν γίνεται να πλακώσεις τις βοτκες και τα σφηνάκια ας πούμε...
    η μπύρα έχει 5% οινοπνευμα και το κρασί 11%... μετά απο 3 ωρες και ειδικά την τεταρτη και μετά το φάρμακο εχει μεταβολιστεί και είναι σε ¨ημιζωή¨ δεν θα σε βλάψει...
    Το λένε για να μην πλακωθεί κάποιος στα βαριά ξυδια μαζί με χάπια και τρέχει...Ούτε τ αντικαταθλιπτικά κάνει να λαμβάνονται με αλκοόλ διότι αλλάζει η σύσταση του φαρμάκου ...

Senior Member
    Εγω παντως ξερω ατομα που παιρνουν ζαναξ και στο καπακι πινουν καμια μπυρα η κανενα ποτηρι κρασι και δεν τους πειραζει (δηλαδη δεν εχει περασει το 3ωρο που αναφερεις)... Αλλα οντως καλο θα ηταν να μην πινει κανεις κατευθειαν μετα την ληψη του φαρμακου...Εγω παντως αμα ξεκινησω αυριο την αγωγη μου, κανα δυο μερες (χριστουγεννα και πρωτοχρονια) που θα βγω δεν θα παρω το φαρμακο καθολου για να ειμαι καλυμενη...
    Νομιζω παντως οτι ο Γουοκερ ειχε πεθανει απο χρηση αλκοολ μαζι με ζαναξ...Ετσι ειχε ακουστει τουλαχιστον, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...

Senior Member
    Ουφ..καθε μερα π βρικολακιαζω μ τη δινει..σημερα π εχω τρελη υπνηλια..φοβαμαι..Βασικα εχω καταλαβει οτι κ να νιωσω πλεον με φοβιζει..οτι μα οτι νιωσω στον οργανισμο μ..κουυραστηκα ρε παιδακια μ..

Senior Member
    Οχι ο Γουοκερ σορυ βλακεια ειπα, ο αλλος που επαιζε στο μπατμαν... Απλα δεν μου ερχεται το ονομα του τωρα...

Senior Member
    Haniel, γιατι δεν ξεκινας παλι πουλακι μου την αγωγη σου? Για ποιον λογο να καθεσαι να υποφερεις και να βασανιζεσαι? Παρε τα φαρμακα σου αφου στα εδωσε ο γιατρος για να νιωσεις καλυτερα...Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...

Senior Member
    Τον χιθ λετζερ λες..μολις τελειωσω με την αντιβιωση..θα αρχισω ναι..εχω ξεφυγει παλι..

Senior Member
    Οχι αλκοολ κ ζαναξ..αλκοολ και εξι ειδη χαπιων..αλοιμονο θεανακι μ αν πεθαινες με ενα ζαναξ κ ενα ποτο..ειχε παρει τα παντα ολα ο χιθ,ο κακομοιρουλης!

Senior Member
    Μανο αφου τη παλευεις μονο με κανα ζαναξακι μια χαρα..με την αγοραφοβια πως τα πας?

Senior Member
    Ναι μπραβο τον Λετζερ ελεγα! Καλα δεν ειπα οτι πεθανε απο ενα ποτακι σε συνδυασμο με το ζαναξ, νομιζα πως ειχε κατεβασει κανενα μπουκαλι και ειχε παρει και το φαρμακο...Αλλα τωρα οντως διαβασα στο ιντερνετ οτι ειχε χαπακωθει γερα...
    Τεσπα, να την ξεκινησεις κοριτσι μου την αγωγη σου,μην την αφηνεις...Νιωθεις συμπτωματα τωρα?

Senior Member
    Οτι αφορα τη καρδια κ οι ζαλαδες/ατονιες ειναι τα μπεστ..πφ..εσυ πως εισαι τωρα? Με τα φαρμακα τι αποφασισες?

Senior Member
    Δεν πεθαίνεις έτσι εύκολα... Υπάρχουν ατομα που κάνουν τρελλή κατάχρηση χαπιών και ουσιών,και έχουν τεράστια θέματα μέσα τους..Ναι πολλά άτομα πίνουν ταυτόχρονα αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ καλός και σαν άνθρωπος και σαν γιατρός τον ακούω..Με την αγοραφοβία έχω μεγάλη βελτίωση αλλά ακόμα υπάρχει διότι υπάρχουν θέματα μέσα μου άλυτα..
    Μην φοβάσαι τα φάρμακα θεανώ,καλύτερα να λαμβάνονται παρά να αποφευγονται σε περιπτώσεις που το άτομο υποφέρει..Εγω φοβόμουν να πάρω τα ζάναξ επειδή άκουγα τις φήμες και υπέφερα σαν χαζός αλλά μια φορά που μ έπιασε σε μέρος ερημικό με τ αυτοκίνητο και η κρίση ήταν βαρβάτη επειδή τα είχα πάντα μαζί μου το πήρα και υπογλώσσιο που δρα ταχύτατα και σε ενα τεταρτο ισιωσα αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να γυρίσω πίσω..απο τότε κατάλαβα οτι δεν υπάρχει λογος να βασανίζομαι..

Senior Member
    τα φάρμακα όταν τα ξεκινήσεις θα τα παίρνεις σταθερά...για να δημιουργούν σταθερά επίπεδα στο αίμα και να κυκλοφορούν τον οργανισμό..αλλιώς μην τα πάρεις καθόλου,δεν έχει νόημα...Ειδικά οι εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης που σου έγραψαν θέλουν σταθερά πιστα ληψη,και μετά απο κανα μήνα ερχεται η βελτίωση..
    Πολύ καλό φάρμακο το εντάκτ ειδικά αυτό μάλλον θα ξεκινήσω..

Page 49 of 60 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast