ταχυκαρδια στον υπνο - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 60 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 898
    Senior Member
    Οποτε Θεανω θα κανεις τις βολτες σου να περπατας να βγαινεις και να ξεσκας.Τσεκαρες οσα θεματα σε απασχολουσαν πηγες στους γιατρους που σε διαβεβαιωνουν οτι εισαι καλα.Απο εδω και περα να πηγαινεις βολτιτσα καπου που να μην χρειαζεσαι χρηματα αφου δεν εχεις ωστε να μην καθεσαι σπιτι και να τα σκεφτεσαι ολα αυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Ειπες την πιο σωστη κουβεντα...Ο στοχος ειναι η ευτυχια και αυτη ερχεται απο διαφορετικα πραγματα στον καθενα...Αλλος ειναι ευτυχισμενος με ενα ταξιδι, αλλος με μια αγορα, αλλος με το να δει το παιδι του να γεννιεται η να παντρευεται κτλπ...Ας μην βαλουμε λοιπον και την ευτυχια σε καλουπια,αφου σιγουρα δεν χωραει...
    Εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου..βρες ενα χομπυ που να σου κραταει το μυαλο απασχολημενο..οτιδηποτε...ε� �τω και περιστασιακα..πηγαινε γυμναστηριο!!! Ειδα οτι γραφτηκες αλλα δεν πας!!! Θα σε μαλωσω! Ξεκινα ζουμπα!!! Μου ειπαν ειναι πολυ ωραια!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Χαχαα ippotis! Οχι θεανω μου δμ ειναι αυτοσκοπος η οικογενεια αλλα παλεψε το με τη σχεση σου;με την παρεα σου ωστε να απομακρυνεσαι ολο κ πιο πολυ απο το μερος αναφορας σου κ να παραμενεις ο εαυτος σου χωρις τις φοβιες!!! Αν ερθει η ωρα μας,δε γλιτωνει κανεις!!!

Senior Member
    Πηγαινω βολτιτσες εχω και το σκυλακι που βγαζω συχνα βολτα μεσα στην ημερα...Αλλα καμια φορα και στη βολτα με ποιανουν τα συμπτωματα και εκει ειναι που τρελαινομαι...Σημερα ας πουμε που τον εβγαλα περπατησα 5 λεπτα και με εποιασε ταχυκαρδια ζαλαδα κοπωση λαχανιασμα κτλπ με αποτελεσμα να γυρισψ σπιτι και να νομιζω παλι πως εχω καρδιοπαθεια η στεφανιαια νοσο!Αααααχα...Αλλα μετα πηγα με τον φιλο μου και πηρα τροφη στο σκυλι και πηγαμε να παρουμε καφε και ηρθαμε σπιτι μετα και ημουν πιο καλα...Πιστευω αν δεν ειχα αυτα τα τρελα συμπτωματα θα ημουν πολυ πιο καλα...Αλλα που θα παει θα περασουν...Θα τα διωξω εγω!

Senior Member
    Τιποτα παιδια θα ξεκινησω γυμναστηριο απο βδομαδα θα παω και σε ψυχιατρο και ελπιζω ολα θα πανε καλα...Σας επρηξα και εσας...

Senior Member
    Madiwsap εγω ας πουμε θελω να βρω την κοπελα που να αγαπιομαστε να παντρευτουμε και να κανουμε παιδια.Αυτο θα τυχει εκει που δεν το περιμενω και θα αξιοποιησω εκεινη τη στιγμη την ευκαιρια.Να καθομαι να με παιρνει απο κατω και να μου χαλαει τη διαθεση δεν βγαζει καπου.Οποτε καλο ειναι να διασκεδαζω να περναω καλα και να ερθει η κοπελα που θα εχουμε μια καλη σχεση την καταλληλη στιγμη.

Senior Member
    Θα ρθει και η κοπελα...μην το σκεφτεσαι και εκει που δεν το περιμενεις θα ρθει Ετσι γινεται παντα...μην αγχωνεσαι και ολα θα γινουν οπως τα θες...

Senior Member
    Πηγαινω βολτιτσες εχω και το σκυλακι που βγαζω συχνα βολτα μεσα στην ημερα...Αλλα καμια φορα και στη βολτα με ποιανουν τα συμπτωματα και εκει ειναι που τρελαινομαι...Σημερα ας πουμε που τον εβγαλα περπατησα 5 λεπτα και με εποιασε ταχυκαρδια ζαλαδα κοπωση λαχανιασμα κτλπ με αποτελεσμα να γυρισψ σπιτι και να νομιζω παλι πως εχω καρδιοπαθεια η στεφανιαια νοσο!Αααααχα...Αλλα μετα πηγα με τον φιλο μου και πηρα τροφη στο σκυλι και πηγαμε να παρουμε καφε και ηρθαμε σπιτι μετα και ημουν πιο καλα...Πιστευω αν δεν ειχα αυτα τα τρελα συμπτωματα θα ημουν πολυ πιο καλα...Αλλα που θα παει θα περασουν...Θα τα διωξω εγω!
    Συγγνωμη αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω και γελαω ακομη!!!! Σταφανιαια νοσο???? Αχαχαχαχαχαχαχαχα ρε κοριτσαρα μου μην τα λες παντου αυτα!!!! Θα μας παρουν στο ψιλο!!! Τι εισαι καλε??? 70 χρονων???!!!! Αχαχαχαχααχχααχαχαχα
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Αχαχαχχαχα το ξερω πως αυτα τα παθαινουν οι γεροι αλλα εκεινη την ωρα που με εποιασε η τρελα σκεφτηκα μηπως ειμαι η εξαιρεση στον κανονα γιατι παλι ολα τα συμπτωματα ταιριαζαναχαχχχχχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Madiwsap εγω ας πουμε θελω να βρω την κοπελα που να αγαπιομαστε να παντρευτουμε και να κανουμε παιδια.Αυτο θα τυχει εκει που δεν το περιμενω και θα αξιοποιησω εκεινη τη στιγμη την ευκαιρια.Να καθομαι να με παιρνει απο κατω και να μου χαλαει τη διαθεση δεν βγαζει καπου.Οποτε καλο ειναι να διασκεδαζω να περναω καλα και να ερθει η κοπελα που θα εχουμε μια καλη σχεση την καταλληλη στιγμη.
    Ιπποτη φαινεσαι ευαισθητη ψυχη!!! Και σπανιζουν τετοιοι αντρες στις μερες μας!! Πραγματικα σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις μια γυναικα ανταξια σου και να ειστε πολυ αγαπημενοι! Οντως αυτα ειναι τυχερα...πιστευω οτι ολοι εχουμε ενα αντιστοιχο αλλο μισο του εαυτου μας καπου...απλα αργουμε πολλες φορες να το βρουμε...αλλα η ζωη μας πρεπει να συνεχιζεται ομορφα οπως και να 'χει..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Αχαχαχχαχα το ξερω πως αυτα τα παθαινουν οι γεροι αλλα εκεινη την ωρα που με εποιασε η τρελα σκεφτηκα μηπως ειμαι η εξαιρεση στον κανονα γιατι παλι ολα τα συμπτωματα ταιριαζαναχαχχχχχα
    Εγω κοροιδευω εσενα εντωμεταξυ...και πριν 1 μηνα νομιζα οτι παθαινω αλτσχαιμερ!! Πω πωωω!!! Ειμαστε για γελια!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Της τα ειπα κ γω αλλα δε με πιστευει!!! Εγω αποψε βγηκα με την παρεα μου...ηπια 2 ποτηρια κρασι...εκανα κ ενα τσιγαρακι! Κ ημουν σουπερ!! Τωρα βεβαια παλι με πιασανε λιγο τα ψυχοσωματικα μου λογο του οτι μαλωσα με τον δικο μου αλλα οκ!! that's all!!!

Senior Member
    Αχαχαχχαχα... εγω ειπα και στον μπαμπα μου να κανω στεφανιογραφια και γελουσε...τουλαχιστον προσφερουμε και λιγο γελιο στους αλλους σε αυτες τις δυσκολες ημερες...κατι ειναι και αυτο

Senior Member
    Ευχαριστω madiwasp για τα καλα σου λογια.Ελπιζω να βρω μια ρομαντικη κοπελα να αγαπιομαστε πολυ και να εχουμε μια ωραια σχεση.

Senior Member
    Βιβιαν μου καλα εκανες και βγηκες...Εγω καθησα μεσα για να δω νικολουληαχχχαχαχαχα εχω τις αρτωστιες που παθαινουν οι γεροι βλεπω και τις αγαπημενες τους εκπομπες...δεν με βλεπω καλα...
    Ελπιζω να τα βρειτε με τον φιλο σου παντως!

Page 14 of 60 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast