ταχυκαρδια στον υπνο - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 60 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast
Results 796 to 810 of 898
    Senior Member
    Ζορίζεται τα τελευταία χρόνια με το περπάτημα, λόγω ψυχολογίας κυρίως και φόβου για τα φάρμακα.
    Της εκδηλώθηκε, όμως, πρώτα με προβλήματα στα μάτια, πέρασαν 20 χρόνια για να επηρεαστεί το περπάτημά της.
    Και εμείς έχουμε μια ευαισθησία στα νευρολογικά λόγω εμού και της μητέρας μου. Εντάξει, εμένα είναι σοβαρότερο, και όταν θέλω να της "σπάσω" τα νεύρα της το υπενθυμίζω συχνά-πυκνά.

Senior Member
    Και εμενα ετσι ακριβως, απο οτι μου εχει πει πρωτα της εκδηλωθηκε με προβλημα στα ματια και απο εκει θορυβηθηκε πηγε σε γιατρο και εγινε η διαγνωση...
    Μετα για αρκετα χρονια ηταν καλα, και τα τελευταια εχει χειροτερεψει αρκετα με το περπατημα...Αλλα το παλευει οσο μπορει, προσπαθει να κινηται κιολας αρκετα γιατι κανει καλο, και κανει πιλατες και φυσικοθεραπεια...
    Τεσπα τι να κανουμε ειναι δυσκολη η κατασταση, αλλα το παλευει οσο μπορει και μαζι με αυτην και εμεις...
    Παντως σε αυτην την αρρωστια νουμερο ενα παραγοντας ειναι η ψυχολογια... εμενα η μαμα μου χειροτερεψε παρα πολυ αφοτου χωρισε με τον μπαμπα μου...Βεβαια ερχεται συνεχεια σπιτι και καθεται και πολλες ωρες και μας στηριζει παρα πολυ αλλα οσο και να το κανεις ενας χωρισμος ειναι παντα δυσκολος...
    Εσυ τι ακριβως εχεις με την υγεια σου?

Senior Member
    Θεανουλα μου καλημερα...κι εγω ενα διαστημα..Φεβρουαριο μεχρι Απριλιο θολωναν τα ματια μου πολυ ευκολα..ειδικα οταν εσκυβα για να διαβασω..ιδιως το αριστερο ματι...οταν τα ανοιγοκλεινα επανερχονταν κανονικα αλλα θολωνε το αριστερο ματι πολυ γρηγορα..μπηκα στο νετ και διαβασα για οπτικη νευριτιδα που ειναι αρχικο συμπτωμα της σκπ και πεθανα απο το αγχος μου...πηγα σε 4 οφθαλμιατρους και δεν μου βρηκαν κατι..υπαρχει περιπτωση να ειχα τετοιο προβλημα και να μη μου το βρηκαν? Γιατι διαβασα οτι δε φαινεται στον οφθαλμολογικο ελεγχο...αλλο και τουτο τωρα!!! Μπορεις να ρωτησεις τον μπαμπα σου που ειναι οφθαλμιατρος??
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Και εμενα ετσι ακριβως, απο οτι μου εχει πει πρωτα της εκδηλωθηκε με προβλημα στα ματια και απο εκει θορυβηθηκε πηγε σε γιατρο και εγινε η διαγνωση...
    Μετα για αρκετα χρονια ηταν καλα, και τα τελευταια εχει χειροτερεψει αρκετα με το περπατημα...Αλλα το παλευει οσο μπορει, προσπαθει να κινηται κιολας αρκετα γιατι κανει καλο, και κανει πιλατες και φυσικοθεραπεια...
    Τεσπα τι να κανουμε ειναι δυσκολη η κατασταση, αλλα το παλευει οσο μπορει και μαζι με αυτην και εμεις...
    Παντως σε αυτην την αρρωστια νουμερο ενα παραγοντας ειναι η ψυχολογια... εμενα η μαμα μου χειροτερεψε παρα πολυ αφοτου χωρισε με τον μπαμπα μου...Βεβαια ερχεται συνεχεια σπιτι και καθεται και πολλες ωρες και μας στηριζει παρα πολυ αλλα οσο και να το κανεις ενας χωρισμος ειναι παντα δυσκολος...
    Εσυ τι ακριβως εχεις με την υγεια σου?
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C...AF%CE%B5%CF%82

Όχι τη σοβαρότερη μορφή. Δεν περπατάω από 10 ετών. Επίσης, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναπνοή μου ή την καρδιά μου, όλα λειτουργούν πολύ καλά.

Senior Member
    Καλες γιορτες & καλα χριστουγεννα παρεακι μου!!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα & με οσο το δυνατον λιγοτερες ενοχλησεια ψυχογενους τομεα!! Εγω την παλευω...πανε που κ που να με πιασουν οταν τα σκεφτομαι αλλα προσπαθω να μη τα δινω σημασια κ σταματανε μεχρι την επομενη επισκεψη τους...την κανουν λογο πιο θορυβωδη καθε φορα αλλα ευτυχως εχει μειωθει τλχ η επισκεψημοτητα τους μεσα στη μερα! Ελπιζω κ σεις να μου ειστε ολοι καλα!!!!

Senior Member
    Χρονια πολλα σε ολους! Ευχομαι οτι καλυτερο στον καθενα και βασικα να εξαφανιστουν τα συμπτωματα που μας ταλαιπωρουν και να μπορεσουμε να ειμαστε οπως παλια ευτυχισμενοι και απαλαγμενοι απο τα απαισια ψυχοσωματικα που μας βασανιζουν...
    Madiwasp θα ρωτησω τον μπαμπα μου, αλλα κοριτσακι μου εσυ εχεις κανει μαγνητικη...Απο εκει θα φαινοταν αν εχεις το οτιδηποτε...Τουλαχιστον για σκ επειδη γνωριζω, σιγουρα φαινεται απο τη συγκεκριμενη εξεταση...Οποτε μην τρελαινεσαι, δεν εχεις τιποτα...
    Gallowdance, ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα οπως τα θες...Αντιμετωπιζεις μια δυσκολη κατασταση φανταζομαι, αλλα πιστευω πως ατομα σαν εσενα εχουν παρα πολυ δυναμη μεσα τους...
    Βιβιανακι εγω μη με ματιαξω ειμαι πολυ καλυτερα...Βγηκα και σημερα και τα ηπια και μπορω να πω πως ημουν οπως παλια...
    Το μονο που με στεναχωρησε παρα πολυ ηταν οτι καπνισα (το ειχα κοψει εναμιση μηνα)...Απογοητευτηκα παρα πολυ απο τον εαυτο μου και με σιχαθηκα...
    Ειπα θα κανω λιγα ακομα αυτες τις ημερες και μετα τερμα...Ελπιζω να το κρατησω, γιατι δεν θελω με τιποτα να ξανααρχισω το καπνισμα συστηματικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Χρονια πολλα σε ολους! Ευχομαι οτι καλυτερο στον καθενα και βασικα να εξαφανιστουν τα συμπτωματα που μας ταλαιπωρουν και να μπορεσουμε να ειμαστε οπως παλια ευτυχισμενοι και απαλαγμενοι απο τα απαισια ψυχοσωματικα που μας βασανιζουν...
    Madiwasp θα ρωτησω τον μπαμπα μου, αλλα κοριτσακι μου εσυ εχεις κανει μαγνητικη...Απο εκει θα φαινοταν αν εχεις το οτιδηποτε...Τουλαχιστον για σκ επειδη γνωριζω, σιγουρα φαινεται απο τη συγκεκριμενη εξεταση...Οποτε μην τρελαινεσαι, δεν εχεις τιποτα...
    Gallowdance, ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα οπως τα θες...Αντιμετωπιζεις μια δυσκολη κατασταση φανταζομαι, αλλα πιστευω πως ατομα σαν εσενα εχουν παρα πολυ δυναμη μεσα τους...
    Βιβιανακι εγω μη με ματιαξω ειμαι πολυ καλυτερα...Βγηκα και σημερα και τα ηπια και μπορω να πω πως ημουν οπως παλια...
    Το μονο που με στεναχωρησε παρα πολυ ηταν οτι καπνισα (το ειχα κοψει εναμιση μηνα)...Απογοητευτηκα παρα πολυ απο τον εαυτο μου και με σιχαθηκα...
    Ειπα θα κανω λιγα ακομα αυτες τις ημερες και μετα τερμα...Ελπιζω να το κρατησω, γιατι δεν θελω με τιποτα να ξανααρχισω το καπνισμα συστηματικα...
    Να είσαι καλά, ψυχή μου!!! Από δύναμη ως τώρα άλλο τίποτα, αλλά ακόμα και οι "δυνατοί" λυγίζουν κάποια στιγμή... ειδικά όταν δεν υπάρχει κίνητρο να αγκιστρωθούν... Εύχομαι να σου περάσουν σύντομα οι φοβίες, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ζεις με αυτές, και όλα να σου πάνε καλά!! Ευτυχισμένες Γιορτές σε όλους!!!

Member
    Χρόνια πολλά σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι υγιείς χαλαροί και ήρεμοι και να σας έχει καταβάλλει το θετικό πνεύμα των γιορτών. Ευτυχώς τα ψυχοσωματικά αν και παραμένουν δε μου έχουν δημιουργήσει κάποια δυσκολια στις κοινωνικές επαφές και συνευρέσεις και όλα κυλούν ομαλά. Το πρώτο βράδυ που είχα έρθει είχα ξυπνήσει στο ενδιάμεσο και πήγε να με πιάσει κρίση έντονου άγχους αλλά σταμάτησε μόνο του.

Εχω ξεκινήσει και το ένα βιβλίο που είχα πάρει, περιγράφει αρκετές τεχνικές αντιμετώπισης το άγχους αλλά θέλουν αρκετό χρόνο για να αποδώσουν. Ουσιαστικά όπως λέει και η συγγραφεύς στοχεύουν στη αλλαγή το τρόπου σκέψης το εγκεφάλου ώστε να έρχονται πιο θετικές σκέψεις..

Να'στε καλά και να περνάτε όμορφα.

Senior Member
    Gallowdance, σε ευχαριστω παρα πολυ, να εισαι καλα!
    Jimze και εγω ευτυχως οπως ανεφερα ξανα, ειμαι αρκετα καλυτερα παροτι παραμενουν τα ψυχοσωματικα...Τουλαχιστον μερες που ειναι εγω αρχισει και βγαινω περισσοτερο, περναω καλα και ξεχνιεμαι...Ελπιζω να μην με ξαναποιασει τιποτα μετα τις γιορτες που δεν θα εχω τοσα πραγματα να κανω...
    Χθες βεβαια πηγα να την πατησω αλλα ευτυχως γλιτωσα...ειχα παει σπιτι μιας φιλης μου που ειχε τραπεζι και ειχα τρελη ταχυκαρδια...Ευτυχως ομως δεν εδωσα σημασια και ξεχαστηκα...Δεν ξερω αν περασε παντως το θετικο ειναι οτι δεν ασχοληθηκα...Βεβαια με εποιασαν κατι σκεψεις του τυπου αφου δεν εχω αγχωθει γιατι εχω κτλπ, αλλα τις ξεπερασα γρηγορα...

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους σας!!!! Κ γω παρεακι μου απο ψυχοσωματικα ειμαι αρκετα καλα αλλα αρρωστησα με πυρετο κ συναχι βεβαια δε το βαλα κατω...χθες το βραδυ χορευα τη μιση διαρκεια της νυχτας αν κ ψηθηκα στον πυρετο,δε το βαζα κατω!!! Ειχα κ κατι συσπασεις βεβαια στο στομαχι-εντερο αλλα τλχ δεν ειχα εντονα σφιξιματα σε λαιμο κ στομαχι. Εκτακτες δεν ξερω αν ειχα ή απλα σφιξιμο-δυσφορια στο στομαχι-στερνο αλλα ημουν οκ. Αντε να φυγουν κ αυτα να ηρεμησω! Ξερετε με πιανει η γνωστη φοβια μην τυχον κ κανω εκτακτη λες κ πρωτη φορα θα ειναι... τι τις εχω παρει ετσι στραβα, δεν ξερω! Τωρα φανταστειτε εχω ταχυπαλμια λογω πυρετου αλλα δε με νοιαζει!! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μας κ να μη τα θυμωμαστε αυτα ουτως καν σαν ενα κακογουστο αστειο!!

Member
    Καλά και εγώ κάτι συσπάσεις, και ήχους στο στομάχι τους έχω... Έκτακτες δεν έχω καταλάβει, απλά κάποιες φορές όταν έχω το γνωστό βάρος στο στομάχι-θώρακα και ξαπλώσω σε συγκεκριμένη στάση νομίζω νιώθω κάποιες έκτακτες σαν να προσπαθεί να διαφύγει ο αέρας κάπως έτσι... Χαχα Βίβιαν όλοι στραβα τις έχομε πάρει εδώ μέσα, που θα παει θα το ξεπεράσουμε...

Senior Member
    Το ιδιο νομιζω πρεπει να νιωθω κ γω JimZe...σε συγκεκριμενες στασεις κ γω...ειτε αν καθομαι καμπουριασμενη ή ανασκελα κ με παταει κατι στο διαφραγμα...ειναι αυτη χαζοδυσφορια που σε πιανει στην εκτακτη χωρις το γδουπο που κανουν αυτες... ο καρδιολογος μου ειπε οτι αν ποτε με βγαλει ο δρομος σε γαστρεντερολο να ελεγξω για διαφραγματοκηλη γτ κατι τετοιο καταλαβαινει. Καλα ναι οι συσπασεις ειναι αντιληπτες στο ανετο αλλα ευτυχως χωρις δυσφορια τωρα τελευταια!

Senior Member
    Εδώ και δύο βράδια, την ώρα που πέφτω για ύπνο, πριν αποκοιμηθώ μετά από προσπάθεια, νιώθω κατά διαστήματα την καρδιά μου να τραντάζεται μέσα στο στήθος μου ενώ δεν έχω ταχυκαρδία ή τουλάχιστον δε νιώθω να έχω και είμαι σχετικά ήρεμη, όσο ήρεμος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που όλη την ώρα νομίζει ότι είναι άρρωστος. Αυτό είναι έκτακτη συστολή;;; Δεν ανησύχησα γιατί έχω ελέγξει 3 φορές την καρδιά τα τελευταία τρία χρόνια συν του ότι έχω κάνει ένα καρδιογράφημα στο νοσοκομείο (από το κεφάλι μου) και όλα ήσαν φυσιολογικά, με εξαίρεση την ταχυπαλμία μου (σε ήρεμη κατάσταση 100 τουλάχιστον σφυγμούς / λεπτό) λόγω καθιστικής ζωής και κορτιζόνης. Ούτε κρίση πανικού παθαίνω γιατί δε με αγχώνει, προς το παρόν, αυτό το σύμπτωμα. Το αποδίδω 100% στο άγχος των τελευταίων δυο μηνών και βάλε...!

Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Το ιδιο νομιζω πρεπει να νιωθω κ γω JimZe...σε συγκεκριμενες στασεις κ γω...ειτε αν καθομαι καμπουριασμενη ή ανασκελα κ με παταει κατι στο διαφραγμα...ειναι αυτη χαζοδυσφορια που σε πιανει στην εκτακτη χωρις το γδουπο που κανουν αυτες... ο καρδιολογος μου ειπε οτι αν ποτε με βγαλει ο δρομος σε γαστρεντερολο να ελεγξω για διαφραγματοκηλη γτ κατι τετοιο καταλαβαινει. Καλα ναι οι συσπασεις ειναι αντιληπτες στο ανετο αλλα ευτυχως χωρις δυσφορια τωρα τελευταια!
    A ξέχασα να το αναφέρω. Πήγα επίσκεψη και σε γαστρεντερολόγο, γνωστό της θείας μου, τις προάλλες που με πήγανε στο καρδιολόγο, μου έκανε μια απλή εξέταση και μου είπε οτι είμαι μια χαρά δεν έχω τίποτα. Εγώ μιας και πήγα τον πίεσα για γαστροσκόπηση και μου είπε οτι δεν υπάρχει κάποιο νόημα δε χρειάζεται, αν θέλω να κάνω για μένα για ψυχολογικούς λόγους μου είπε αλλά τελικά το παράτησα και αυτό...

Senior Member
    Ναι Gallowdance μου αυτο ειναι η εκτακτη! Αισθανεσαι εναν κτυπο πιο δυνατο κ φυσικα δεν ειναι τιποτα!! Δημιουργειται απο αγχος,απο διαφραγματοκηλη,απο θυροειδη. Το εχει η πλειονοτητα του πληθυσμου, ειτε ασυμπτωματικα,ειτε δε του δινει σημασια κ απλως σε το συνειδητοποιει οτι το εχει!!! JimZe μην μπεις μωρε σε τετοιο τρυπακι...αφου ο ειδικος εκινε οτι δν εχει νοημα,μεινε σε αυτο!!

Page 54 of 60 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast