Results 1 to 6 of 6
-
09-12-2015, 13:06 #1
Κοινωνικό πείραμα για την προκατάληψη και την μισαλλοδοξία
Έντυσαν τη Βίβλο με το εξώφυλλο του Κορανίου και βγήκαν στους δρόμους. Διάβασαν αποσπάσματα στους περαστικούς. Πώς αντέδρασαν οι χριστιανοί όσο νόμιζαν ότι τα χωρία προέρχονται από το Κοράνι και πώς όταν έμαθαν την αλήθεια;
Πείραμα που έγινε στην Ολλανδία
Last edited by black_adder; 09-12-2015 at 14:53.
- 09-12-2015, 14:18 #2
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Τελικα.καλα.λεωπως οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι προβατα πιστευουν σε κατι χωρις ν ξερουν το γτ .το κα.ουν επειδη οι αλλοι τους ειπαν πως ειναι σωστο η δεν το κανουν επειδη οι αλλπι τους ειπαν πως ειναι λαθος αλλα εκεινη δεν εχουν προσωπικη αποψη
Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
10-12-2015, 14:08 #3
είναι ενδιαφέρον ότι ο νεαρός προς το τέλος του βίντεο παρότι δεν θεωρεί τον εαυτό του προκατειλημμένο τελικά ανακαλύπτει ότι είναι ήδη.
10-12-2015, 14:39 #4
Βρίσκω πολυ ενδιαφερον το ποστ σου ως θεματολογια, αλλά το θεωρω ψιλο αυτονοητο και λυπηρο ως αποτελεσμα.
-Γυριζοντας πισω τον χρονο, υπαρχουν τοοοσαα πολλα παραδειγματα Συνδεσης-Θρησκειας-Αξιακων κριτηριων και με μεγιστη εφαρμογη στον τομεα πολεμος (κατακτηση, επεκταση, οικονομια).
Ποσα παιδια "ρομποτο-ποιουνται" εχοντας ερεθισματα μονον τον φανατισμο ? Απειρα...
Κριμα..."Make sure your worst enemy isn't you"
10-12-2015, 19:23 #5
ναι δεν θα διαφωνήσω... αλλά δεν το εβαλα για τα δεδομενα... Κάλλιστα κάποιος που δεν είναι φανατικός όπως ο νεαρός που δεν θεωρεί τον εαυτό του προκατειλημμένο μπορεί να είναι το ίδιο προκατειλημμένος όπως ενας φανατικός...
10-12-2015, 19:54 #6
αγαπητά μέλη του φορουμ
εγώ και κάποια άλλα μέλη του φόρουμ, έχουμε υποστεί ενα φίμωμα ..μια φασιστική στάση από την διαχείριση του αποφασίζομεν και διατάζομαι. Μας αφαίρεσαν ένα θέμα , χωρις να μας εξηγήσουν τον λόγο της αφαίρεσης. Απο το πρωί περιμένουμε μια απάντηση ..αλλά μεχρι τώρα τίποτα. εχω στείλει πμ σε ολους τους διαχειριστές και μέιλ στο κεντρικό του φόρουμ εδω και ώρες. εκτος από εμενα που πάσχω από κατάθλιψη, τα υπόλοιπα μέλη πάσχουν από ΓΑΔ... και το συγκεκριμένο θέμα είχε σημασία και για την αποφόρτιση μας και την εκτόνωση μας.
Σίγουρα κάποια μέλη καταλαβαίνετε τη σημασία της αξίας μιας καλημέρας ή μιας καλησπέρας, οταν μας καταβάλλουν τοσο σημαντικά προβλήματα και πόσο μπορεί αυτή η συναναστροφή να μας ωφελείσει και οταν μας την στερούν τόσο βίαια και αυταρχικά πόσο μπορεί να επιβαρύνει την ήδη βεβαρυμένη καταστασή μας!
παρακαλώ θερμά όλα τα μέλη που μας βοήθησαν με την υποστηριξή τους να το κάνουν και τώρα. Δεν είμαστε στάνη με άβουλα πρόβατα, ειμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι και έχουμε δικαιώματα και αξιούμε καλύτερη συμπεριφορά απο την διαχείρηση και σεβασμο!
δεν είναι η πρώτη φορά που γινομαι μάρτυρας καταχρηστικής συμπεριφορας απο τους διαχειριστές ... σε εμένα και σε άλλα μελη. αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται για να μας επιμελούν και οχι για να μας απαξιώνουν να μας ειρωνευονται και να μας φιμώνουν..και όσο το επιτρέπουμε θα συμβαίνει!..σήμερα είμαι εγω...αύριο θα είσαι εσύ..και αν δεν διεκδηκίσουμε ΤΩΡΑ την αξιοπρέπεια μας και την θέση μας εδω μεσα ... τότε θα είμαστε αξιοι αυτής της συνέχειας που συνειδητά επιτρέψαμε.
για όσους δεν με γνωρίζετε είμαι η Ρέα ..αγοραφοβική καταθλιπτική και αυτό το φόρουμ είναι το 2ο σπίτι μου, οπως και το δικό σας...ειναι καιρός λοιπόν να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα...ή τουλάχιστον να προσπαθησουμε...οτι συνεπειες και αν έχει αυτο! Βοήθηστε μας να επανορθωσουμε αυτήν την αδικία , δείχνοντας στους διαχειρηστές οτι είμαστε ΟΜΑΔΑ !!..είμαστε ενωμένοι !! και ειμαστε η αξία αυτου του φόρουμ.. και απαιτουμε σεβασμό!!
......let be.....