παρεάκι νοσοφοβικών και άλλων φρούτων της εποχής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 113
    Senior Member

παρεάκι νοσοφοβικών και άλλων φρούτων της εποχής

καλημέρα παρεακι μου αφου λοιπόν οι διαχειριστές δεν μου δίνουν μια εξήγηση γιατί εξαφανίστηκε το θρετ μου, ανοιγω αλλο.
    Ρεακι,Σταύρο,σισι,Κύκνακο,Μ ακ εδω ειμαστε.
    εγω σήμερα ξύπνησα καλα. συνεχιζω αντιβιωση. η ορεξη ανοιξε με μια ροπη προς τα γλυκά ειδικα την σοκολάτα.
    δινω τοπο στην οργη γιατι καλο δεν μας κανει και κανω νεα αρχή. δεν θα σταματησω βεβαια να περιμενω μια λογικη απαντηση απο τους διαχειριστες του φορουμ.
    αυτά απο μένα
    σας φιλώ
    υ.γ. κατι διαβασα για τον κύκνακο ελπιζω να σαι καλα
    υ.γ.2 φυσικα ολοι ειστε ευπροσδεκτοι ειδικα οσοι εχετε αναγκη απο κουβεντα, και ειδικα οι νοσοφοβικοι που σας καταλαβαινω οσο δεν παει

Senior Member
    Kαλημέραααα! Εγώ κι αν έχω ανάγκη για κουβέντα!! είμαι μόνη μου στο γραφείο οπου δουλεύω και αφουγκράζομαι να δω αν και σήμερα με πονάει μπροστά στο στήθος και την πλάτη και ω ναιαιαιαι...έχω ενοχληματάκια!! Το πρωί που σηκώθηκα, μου κόπηκε λίγο η αναπνοή απο το στομάχι φαντάζομαι και καθώς έφτανα στη δουλειά μου...πάλι ένιωσα μια ψιλοδύσπνοια για λίγο... ( έχω πάει σε καρδιολόγο, πνευμονολόγο και γαστρεντερολόγο απο τους οποίους μ΄νο ο τελευταίος μου βρήκε ένα κρύσταλλο στην χολη χωρίε βέβαια να θεωρεί οτι αυτόμου προκαλέι τα συμπτώματα και φυσικά ευρέθιστο έντερο...με έφαγε ο φόβος και το αγχός...πφφφφφφφφφφφφφφφ)

Senior Member
    Καλημερα κι απο μενα!!! Φλερ μου σου ανοιξε η ορεξη ε? Ειδες λοιπον που σιγα σιγα οσο φευγει το αγχος ερχεται και η ορεξη? Καλημερα και σε σενα vivoann..εχω και εγω ενοχλησεις εδω και μια εβδομαδα πισω στην πλατη στην πλευρα της καρδιας..σαν ενα επιδερμικο μουδιασμα που φευγει και ερχεται...επισης εδω και καποιες εβδομαδες ξυπναω τα πρωινα και πονανε οι αρθρωσεις των 2 τελευταιων δακτυλων του δεξιου χεριου..και μεσα στη μερα μου συμβαινει αυτο...αλλοτε περναει και ειναι μια χαρα..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Καλημσρα και απο μενα εγω δεν ειμαι νοσοφοβικη αλλα μαλλον ειμαι το ακριηως αντίθετο ( δεν ξερω πως λεγετε) επειδη φοβαμε τους γιατρους κανω διαγνωσεις μονη μου μετα πολλες αποτυχιες το 60% πεφτω μεσα βε αια στον γιατρο παταω μονο εαν παθαινω απο πονο!!!!
    Τωρα για την ορεξη εγω εχω στοχευσει τα μελομακαρονα της μανας μου καθως κατι μικρα σοκολατακια με γεμιση καραμελας ελπιζω μονο να μην με στοχευσουν και αυτα περνοντας κιλα ;-)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Που είσαι Fleurοβόλε μου Έρωτα???

Banned
    καλημερα στο παρεακι μου και στα νεα μελη ..αρνταμπεν και εγω αντινοσοφοφικη ειμαι..χεχε...
    φτειαξαμε καινουρια φωλιτσα?..μου αρεσει!

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια,
    Βιβιαν και εγω δουλεια ειμαι αλλα οταν δεν μπορει να ξεφυγει το μυαλο (το ξερω και το εχω παθει και ηταν ο λογος που ξεκινησα αγωγη και ψυχοθεραπεια). δεν μπορουσα να δουλεψω. οποτε δεν αισθανομουν χαλια με συμπτωματα κλπ, ημουν στο γκουγκλ να δω τι φταιει και τι εχω. και ως γνωστον παθαινα τα χειροτερα.
    Μαντουλα, ναι μου ανοιξε η ορεξη. η διαθεση εφτιαξε. ο λαιμος δεν λεει να φτιαξει. εχω δει μια καλυτερευση στο 30% αλλα στο τελος της ημερας ή οταν μιλαω καμμια φορα με ποναει. αλλα ειμαι ψυχραιμη ευτυχως. αν συνεχισει θα ξαναπαω να με τσεκαρει η γιατρος. αυτα που περιγραφεις μπορει να ειναι νευρολογικα - ψυχολογικα εννοω που ερχονται και φευγουν αλλα και να εισαι εξτρα ευαισθητη λογω εγκυμοσυνης
    arntaben καλημερα, ναι εισαι το αλλο ακρο αλλα το να βγαζεις διαγνωσεις μονη σου ουτε και αυτο ειναι πολυ καλό. εγω ας πουμε με επιμονο βηχα μονο χωρις πυρετο μονο ανορεξια πηγα στο νοσοκομειο και ειχα αρχες πνευμονιας. δεν το λεω για να σε τρομαξω απλα καλο ειναι να κανουμε και καποιες προληπτικες εξετασεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Που είσαι Fleurοβόλε μου Έρωτα???
    εδω ειμαι! αμ πως;;;; θα με εμποδιζε ενα σβησιμο θρετ. δεν με ξερετε καλα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα στο παρεακι μου και στα νεα μελη ..αρνταμπεν και εγω αντινοσοφοφικη ειμαι..χεχε...
    φτειαξαμε καινουρια φωλιτσα?..μου αρεσει!
    σε ξερουμε εσενα δα....ναιιιιιι ωραια δεν ειναι η νεα φωλιτσα μας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    καλημέρα κορίτσια,
    Βιβιαν και εγω δουλεια ειμαι αλλα οταν δεν μπορει να ξεφυγει το μυαλο (το ξερω και το εχω παθει και ηταν ο λογος που ξεκινησα αγωγη και ψυχοθεραπεια). δεν μπορουσα να δουλεψω. οποτε δεν αισθανομουν χαλια με συμπτωματα κλπ, ημουν στο γκουγκλ να δω τι φταιει και τι εχω. και ως γνωστον παθαινα τα χειροτερα.
    Μαντουλα, ναι μου ανοιξε η ορεξη. η διαθεση εφτιαξε. ο λαιμος δεν λεει να φτιαξει. εχω δει μια καλυτερευση στο 30% αλλα στο τελος της ημερας ή οταν μιλαω καμμια φορα με ποναει. αλλα ειμαι ψυχραιμη ευτυχως. αν συνεχισει θα ξαναπαω να με τσεκαρει η γιατρος. αυτα που περιγραφεις μπορει να ειναι νευρολογικα - ψυχολογικα εννοω που ερχονται και φευγουν αλλα και να εισαι εξτρα ευαισθητη λογω εγκυμοσυνης
    arntaben καλημερα, ναι εισαι το αλλο ακρο αλλα το να βγαζεις διαγνωσεις μονη σου ουτε και αυτο ειναι πολυ καλό. εγω ας πουμε με επιμονο βηχα μονο χωρις πυρετο μονο ανορεξια πηγα στο νοσοκομειο και ειχα αρχες πνευμονιας. δεν το λεω για να σε τρομαξω απλα καλο ειναι να κανουμε και καποιες προληπτικες εξετασεις
    Πιο παλια με.εβαζαν να οανω εξετασεις αιματος καθε χρονο το προβλημα ομως ειναι οτι εχω πολυ λεπτες φοεβες και δεν πεφτω ποτε κατω απο.12 τσιμπιματα!!!!
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    μια χαρα ειναι!!!... και καθαρη καθαρη!!..χαχαχαχαχαχχαχα
    εχω και ασχημα νεα, τριτωσε το κακο και χαλασε ο υπολογιστης της σισι !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    εδω ειμαι! αμ πως;;;; θα με εμποδιζε ενα σβησιμο θρετ. δεν με ξερετε καλα...

Παιδια , θαπευθυνθω εγω στον Aeon , ελπιζοντας οτι θα μου απαντησει λογω παλαιοτητας , για τα περιφημα χαμενα θρεντ .

Senior Member
    Καλημερα και απο εμενα! αν και εχω ανοιξει ηδη δυο θεματα δικα μου, ειπα να γραψω και εδω αφου ειδα την ωραια παρεα σας! Καποιες απο εδω τις ξερω για τις υπολοιπες που δεν εχετε κοιταξει τα θρεντ μου ειμαι η Θεανω, εχω γαδ και φυσικα αρρωστοφοβια η οποια με ταλαιπωρει δυομιση μηνες!!!

Senior Member
    Η Θεανουλα μας εχει οτι κολλημα εχω και εγω αλλα με εμφαση στις καρδιοπαθειες..εγω εχω ειδικευθει στις νευρολογικες ασθενειες! Καλως ηρθες κοριτσαρα!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Θεανώ τι κάνεις?Πόσες σφύξεις έχουμε σήμερα??

Page 1 of 8 123 ... LastLast