προς mriya - αδικη και ανεξηγητη συμπεριφορα moderator (?) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 146
    Banned
    κ γω αν θες να σου πω την αληθεια προτημω να συμβιβαζομαι παρα να χανω γιατι δε μ αρεσει να χανω το συμβιβασμο θα τον δεχομουν την ητα ποτε...

Banned
    και κατι ακομα!
    δεν σκοπευω να φυγω επειδη βαριεστε να κανετε σωστα την δουλεια σας...
    το φορουμ ανοικει στα μελλη και με αυτα συναναστρεφομαι οχι μαζι σας ..ευτυχως για ολους μας!!!

Senior Member

Banned
    οι αλλοι ομως δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντουν παντα εκτος αν σε εχουν αναλαβει οπως θα εκανε πχ ενας ψυχολογος αν καπιος ειναι θεραπευτης σου θα μπορουσες να διαμαρτυριθεις εδω απλα μιλας σε φορουμ Κ ΟΠΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ απαντα.
    αν πιστευεις οτι εχεις τετιες αναγκες χρειαζεσε ψυχολογο για να σε αναλαβει.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κ γω αν θες να σου πω την αληθεια προτημω να συμβιβαζομαι παρα να χανω γιατι δε μ αρεσει να χανω το συμβιβασμο θα τον δεχομουν την ητα ποτε...
    δεν εχει σημασια η ηττα ή η νικη.. αλεξ... δεν ειναι αγωνας... ειναι νοοτροπια...μην με ενοχλησεις και δεν θα σε ενοχλησω...αλλα αν τολμησεις να με ενοχλησεις θα αντιδρασω τερμα! τι πιο φυσιολογικο?

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Mriya; 11-12-2015 at 18:42.

Senior Member
    εεεεεεε οχι και κοτα παρτο πισω!! :P

Senior Member
    Σταύρο,
    μέτρησα σε αυτό το θρεντ αλλά και στο θρεντ "που είναι το Thread μου;;; ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" δεκάδες προσβλητικά και συκοφαντικά μηνύματα από εσένα, τόσο προς τη διαχείριση, όσο και προς διάφορα μέλη. Έχω ήδη διαγράψει μερικά από αυτά
    Αeon άστο..Δεν πείθεις!Μόνο και μόνο που Τhread Φοβίας το πήγατε στο Γενικά, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Πάμε στα δικά μας τώρα!
    Δεν υπήρχε κανένας λόγος να...καθαρίσεις κανένα Thread της Fleur!Mα κανένας!Είμασταν όλοι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα,και ήρθες εσύ και την διατάραξες!
    Αν αυτά τα απλά πράγματα δεν μπορείς να τα καταλάβεις όπως επίσης και το ότι βρίσκεσαι σε Forum Ψυχολογίας και όχι Τεχνολογίας,τότε τι να συζητάμε!
    Να συζητάμε για τον Καθαρισμό που κάνεις στο Thread???Λευκαντικό μη ξεχάσεις να ρίξεις!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Mriya; 11-12-2015 at 18:55.

Banned
    ενταξει εσενα αν δε σε ενδιαφερει να χασεις τελικα εγω υποχωρω σε αυτο..
    εγω δινω μεγαλη σημασια στην ηττα η τη νικη εγω πιστευω οτι εχει σημασια το αποτελεσμα κ οχι αν αισθανθεις οτι το καταπιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ηταν τοσο δυσκολο???...
    τα σεναρια θα παραμεινουν ... δεν ειμαστε τυφλοι
    απο εδω και περα οταν ενα μελος σας στελνει μυνημα πανικοβλιμενο για το πως να συμπεριφερθει σε περιπτωσεις αυτοκτονιας ή αυτοτραυματισμων θα απαντατε εστω για να το καθησυχαζεται.
    πριν απο οποιοδηποτε κλεισιμο θρεντ θα κανετε παρατηρηση ή προειδοποιηση οτι ξεφευγει απο τους κανονες.. δεν θα ξυπνανε ενα πρωι οι ανθρωποι και θα το ψαχνουν...και μαλιστα ΓΑΔ.!!!
    ευχαριστω
    Ρέα, εγώ ένα τελευταίο πράγμα θα σου πω κι από εκεί και πέρα δεν σου ξαναμιλάω γιατί σε φοβάμαι πλέον και γιατί πρόδωσες την εμπιστοσύνη μου κι επιμένεις ότι έκανες και καλά αλλά ακόμα και να το αναγνώριζες ότι έκανες λάθος τώρα πια δεν σε πιστεύω ότι δεν θα μου στείλεις καμιά μέρα την αστυνομία...και λυπάμαι γιατί σε θεωρούσα φίλη μου, για το Σταύρο δε με νοιάζει, ούτε που τον ξέρω...καταρχήν σου απευθύνω το λόγο σε μια ύστατη προσπάθεια να μην αναγκαστώ να φύγω από το φόρουμ στο οποίο είμαι από το 2007 και θα καταλήξετε να με διώξετε εσείς μετά από τόσα χρόνια σαν φοβισμένο λαγό!

Φυσικά και με απειλήσατε κι εσύ κι ο Σταύρος κι ούτε καν σας νοιάζει αν καταλήξω σε ψυχιατρείο που έτσι κι έρθει κανείς να με πάει εκεί ορκίζομαι ότι θα πηδήξω απ' το παράθυρο και θα πάνε το πτώμα μου! Έχω μείνει οικειοθελώς κι άντεξα μόνο μιάμιση μέρα με τα χάλια του! Αν ήσουν εσύ στη θέση μου θα προσπαθούσα φυσικά να σε ηρεμήσω και να σου αλλάξω γνώμη αλλά την αστυνομία δεν θα στην έστελνα ειδικά αν μου δήλωνες ότι τη φοβάσαι όπως έκανα εγώ αλλά αδιαφόρησες παντελώς για τα συναισθήματα μου! Τέλος, το μόνο που καταφέρατε εξυπνοπούλια μου είναι να με κάνετε να φοβάμαι να ζητήσω βοήθεια την επόμενη φορά που θα έχω τάσεις αυτοτραυματισμού, συγχαρητήρια για την καταπίεση που θα νιώθω από εδώ και πέρα, συγχαρητήρια για το ότι με κάνατε να κοιμάμαι όλη μέρα, συγχαρητήρια για το ότι έκλαιγα στο κρεβάτι μου και γενικώς συγχαρητήρια που με κάνατε κουρέλι! Ντροπή σας, αυτό έχω να πω, μην με ξαναενοχλήσετε κι απ' αυτή τη στιγμή σας βάζω στη λίστα αγνόησης...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ζητα βοηθεια απο τα σωστα ατομα το οτι γνωριζεις καπιον περισσοτερο δε σημαινει παντα οτι ειναι ο πιο καταληλος για να του μηλισεις..

Banned
    βρε κυκνακι μου ελα και λίγο στην θεση μου... πες μου εσυ τι θα εκανες αν μια φιλη σου κινδυνευε, δεν θα προσπαθουσες να την βοηθησεις? ειναι δυνατον να ξερω οτι καθεσαι εκει με μια λεπίδα και μα μην ανησυχω? εσυ τι θα εκανες στην θεση μου? πες μου να καταλάβω που εκανα λαθος

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ζητα βοηθεια απο τα σωστα ατομα το οτι γνωριζεις καπιον περισσοτερο δε σημαινει παντα οτι ειναι ο πιο καταληλος για να του μηλισεις..
    ειδικα εγω που φρικαρω με αυτα ...

Banned
    ετσι οπως το πας δε θα καταλαβεις ποτε τι εκανες λαθος απλα το παιζεις μετανοημενη μαγδαληνη για να μη σε γραψουν κ δε σου δινουν σημασια..
    θα μπορουσες να την ενημερωσεις πρωτα αν ηθελες να κανεις κατι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    βρε κυκνακι μου ελα και λίγο στην θεση μου... πες μου εσυ τι θα εκανες αν μια φιλη σου κινδυνευε, δεν θα προσπαθουσες να την βοηθησεις? ειναι δυνατον να ξερω οτι καθεσαι εκει με μια λεπίδα και μα μην ανησυχω? εσυ τι θα εκανες στην θεση μου? πες μου να καταλάβω που εκανα λαθος
    Έκανες λάθος στο ότι με απείλησες με την αστυνομία, ξέρεις πόσο πολύ φοβάμαι τώρα; Ξέρεις ότι έχω γίνει ράκος και κλαίω συνέχεια;;; Ξέρεις ότι τελικά την χρησιμοποίησα την λεπίδα και φοβάμαι ακόμα και τώρα που το γράφω μη μου στείλει ο άλλος ο βλάκας καμιά αστυνομία για τις γρατζουνιές;;; Εξάλλου δεν μίλησα για αυτοκτονία, γι' αυτοτραυματισμό μίλησα...κλείστε με στο ψυχιατρείο για μερικές γρατζουνιές, τι να σας πω! Αν σας φαίνεται λογικό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast