που είναι το Thread μου;;; ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 168
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ρέα, λυπάμαι για την αναστάτωση πραγματικά...το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 11-12-2015 at 23:27.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρε παιδια , κατι αλλο θα συμβαινει , δεν διαγραφει ποστ και θρεντ η διαχειρηση ' ετσι ' , αν μπειτε στο προφιλ μου , και δειτε το θρεντ , ' τοχετε παρει χαμπαρι ( εχει μαυρη γραμμη επανω ) τα χωνω κανονικα στην διαχειρηση , η διαχειρηση μου απαντα ( Αεοn ) , το θεμα ξεφευγει , και απλως το μπλοκαραν , δεν το σβησανε .
    Πιστευω θαχετε μια εξηγηση απο τον Aeon . Σε μενα παντα δινει , και σε ολους . Αμα ηταν η διαχειρηση δυσαρεστημενη , θα σας εριχνε ποντους , οπως εκανε σε μενα , μουριξε 6 ποντους ο Aeon , και δικαιως , γιατι απειλησα ευθεως αλλα μελη καποτε , δεν σβησαν ολο το θρεντ . Εχουν γινει σημεια και τερατα παλαια , με σας θασχοληθουν ? δεν λετε και τιποτα κατακριτεο .
    μακ καλημερα, αν δεν δωσουν τελικα καμια εξηγηση... τι συμπέρασμα βγαζεις σαν πιο παλιος?

Senior Member
    Η Διαχείριση έσβησε το Τhread Μακ,xωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.Κι εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω,αλλά έγινε.
    Σχετικά με κάτι άλλους τώρα:Σε όποιον δεν αρέσει το Thread να μην γράφει.Εμείς εδώ θα λέμε τι ώρα θα κατουράμε,τι ώρα θα κοιμόμαστε και τι ώρα θα βλέπουμε Μελέτη αλλά και το τι θέμα έχει η Μελέτη.
    Θα ανεβάζουμε και καμία ταινία και γενικώς θα τα κάνουμε ******* όλα.
    Σου όσους δεν αρέσει,στα @@@@@@ μας!

**Ρέα κάτι θα βρω για το Σάββατο!!!Αλλά δεν έχω ψυχολογία καθόλου αυτές τις ημέρες...Έχω μια άρνηση να κάνω πράγματα...Πιστεύω θα μου περάσει...
    Είμαι επηρεασμένος και από το περιστατικό προφανώς με την Γύφτισσα αλλά και με το σβήσιμο του Τhread.(Λιγότερο)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    Κυκνακι μου καλημέρα, την "αλλη φορά"που θα γίνει κατι τέτοιο, θα πάρω εγώ η ίδια την αστυνομια,την αεροπορία, το πεζικο και το ναυτικο αν περναει θαλασσα μπροστα απο το σπίτι σου !!!... και θα σκασω εκει με τα στρατα καβαλα σενα τανκς ... !!! σαγαπώ σεκτιμω και στο ξεκαθαριζω για να μην μου κακιοσεις μετα! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ουτε στην σκεψη οτι θα το ξαναζησω αυτο!!... εννοειτε οτι καθε φορα θα ενημερωνω τα δια-χείρηστα, και σε περιπτωση που πάθεις κατι, θα πάω στα κεντρικά και θα μοιραζω φαπες ολούθε!
    Τότε δεν θα ξαναπώ τίποτα αν με πιάσει ξανά η τάση...εγώ δεν μπαίνω σε κλινική ζωντανή, μόνο σε σακούλα θα με πάνε!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Η Διαχείριση έσβησε το Τhread Μακ,xωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο.Κι εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω,αλλά έγινε.
    Σχετικά με κάτι άλλους τώρα:Σε όποιον δεν αρέσει το Thread να μην γράφει.Εμείς εδώ θα λέμε τι ώρα θα κατουράμε,τι ώρα θα κοιμόμαστε και τι ώρα θα βλέπουμε Μελέτη αλλά και το τι θέμα έχει η Μελέτη.
    Θα ανεβάζουμε και καμία ταινία και γενικώς θα τα κάνουμε ******* όλα.
    Σου όσους δεν αρέσει,στα @@@@@@ μας!

**Ρέα κάτι θα βρω για το Σάββατο!!!Αλλά δεν έχω ψυχολογία καθόλου αυτές τις ημέρες...Έχω μια άρνηση να κάνω πράγματα...Πιστεύω θα μου περάσει...
    Είμαι επηρεασμένος και από το περιστατικό προφανώς με την Γύφτισσα αλλά και με το σβήσιμο του Τhread.(Λιγότερο)
    χαχαχχα...ποιος πάλι το ειπε αυτο το εξυπνο? δεν το ειδα !!! αχ πες μου θα σκασωωω!!

Senior Member
    Ρεά αναφέρομαι στα μηνύματα από Mnimonio και Αλέξανδρο που ειρωνεύονταν χθες εσένα και την Mandy...

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by betelgeuse; 12-12-2015 at 00:12.

Senior Member
    Σταυρο εγω ηθελα να πω με καθε λεπτομερεια στο μνημονιο για τις φορες που πηγα τουαλετα αλλα δε με αφησε η Ρεα...αυτη φταιει!! Θα εμπλουτιζα τοσο πολυ τις γνωσεις του μνημονιου...μιας και το ονομα του μονο μου προκαλει μια διαθεση για τουαλετα..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Σταυρο εγω ηθελα να πω με καθε λεπτομερεια στο μνημονιο για τις φορες που πηγα τουαλετα αλλα δε με αφησε η Ρεα...αυτη φταιει!! Θα εμπλουτιζα τοσο πολυ τις γνωσεις του μνημονιου...μιας και το ονομα του μονο μου προκαλει μια διαθεση για τουαλετα..
    Μακάρι να εμφανισθεί,έχω κι εγώ κάτι φοβερές λεπτομέρειες να του πω!!

Senior Member
    αυτο το φορουμ τ βλέπεις δεν ειναι για να μενεις για πολυ, στο τελος μονο το δελφινι θα μεινει και εσυ να την παρηγορεις που δεν εχει αντρα...ολοι οι αλλοι θα φυγουμε..λοιπον αποφασισε.. ή θα γινεις καλα και θα βγαινουμε παρεακι γκομενοτσαρκες ή θα μεινεις με την λεπιδα και το δελφινι εδω μεσα...
    Ακριβώς.Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε και παρέα έξω.Και κάποια στιγμή να απεξαρτηθούμε από το Forum...Εγώ από την πρώτη στιγμή το δήλωσα πως ψάχνω καλά παιδιά και καλούς φίλους για παρέα.
    Καλή και η διαδικτυακή παρέα δε λέω,αλλά σαν την προσωπική επαφή δεν υπάρχει τίποτα.
    Κυκνάκι καλά σου λέει η Ρέα.Τόσο καιρό μιλάτε,μπορείτε να κάνετε και παρέα κανονική.Αν προσπαθήσεις μπορείς.Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Senior Member
    Μονο εγω ειμαι η ψωριαρααααα!!!! που ειμαι στο κωλονησο!!!! Πως θα κανω εγω παρεα μαζι σας??? Μου λετε???
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Μονο εγω ειμαι η ψωριαρααααα!!!! που ειμαι στο κωλονησο!!!! Πως θα κανω εγω παρεα μαζι σας??? Μου λετε???
    Χίο η Mandy...Ρε γαμώτο τι ατυχία...Αθήνα δεν έρχεσαι ούτε 1 φορά τον χρόνο να υποθέσω,σωστά???

Senior Member
    παιδια, εσεις που θελετε να κανετε παρεα και να γνωριστειτε απο κοντα, εχετε ολοι αρκετα μηνυματα και μπορειτε να συνεννοηθειτε πριβε για θεματα που δεν αφορουν το φορουμ, οπως ιδωτικες συναντησεις.
    βλεπω ατελειωτα μηνυματα να μιλανε για τρολαρισματα, αλλα κι αυτο τρολαρισμα ειναι.
    χαλαρωστε λιγο.
    οσο για τα θεματα που συζητηθηκαν σε αυτο και σε αλλα θρεντς, νομιζω οτι το τραβατε πολυ.

Senior Member
    Ερχομαι!! Εννοειται ερχομαι...απλα περναω απο Πειραια για να φτασω Κατω Πατησια να παρω το κτελ για να παω Καρδιτσα!!!! Δηλαδη..δε εχω που να μεινω στην Αθηνα! Αν σας γνωριζα πριν 2 χρονακια που σπουδαζα Αθηνα θα ειχαμε τρελαθει στους καφεδες!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παιδια, εσεις που θελετε να κανετε παρεα και να γνωριστειτε απο κοντα, εχετε ολοι αρκετα μηνυματα και μπορειτε να συνεννοηθειτε πριβε για θεματα που δεν αφορουν το φορουμ, οπως ιδωτικες συναντησεις.
    βλεπω ατελειωτα μηνυματα να μιλανε για τρολαρισματα, αλλα κι αυτο τρολαρισμα ειναι.
    χαλαρωστε λιγο.οσο για τα θεματα που συζητηθηκαν σε αυτο και σε αλλα θρεντς, νομιζω οτι το τραβατε πολυ.
    Εσύ που έγινες ξαφνικά κατήγορος και προσπαθείς να εξισώσεις τα Trolls με εμάς,που ήσουν χθες όταν αυθαίρετα,εντελώς αυθαίρετα,ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ένα ολόκληρο Thread??? Αναίτια!
    Σε πείραξαν οι συζητήσεις για καφεδάκι και δεν σε πείραξε η εξαφάνιση ένος ολόκληρου Thread?Eπιλεκτική ευαισθησία έχεις?
    Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουμε,Ignore List,και μη μας ξαναδιαβάζεις!!

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast