Πως θα χαρακτηριζατε τον εαυτο σας με μια λεξη; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Senior Member
    μικροσκοπικη ασημαντη βιβλιοφαγος

Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    συνηθιζα και γω να ειμαι γκοθου..
    Eχουμε κατι κοινο δηλαδη! βλεπω οτι εισαι απο θεσσαλονικη! η μαμα μου ειναι Θεσσαλονικια αλλα δυστηχως δεν μενουμε Θεσ/νικη.Εχω να ανεβω απανω απο το 2002! θα πρεπει να εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.Παντως την αγαπω πολυ την Θεσσαλονικη.

Senior Member
    @μπουλετ ναι και γω λατρευω θεσ/νικη. ναι γενικα ολο κλεινουν μαγαζια λογω του υποτιθεμενου μετρο

Senior Member
    Μακ επειδη στο θεμα λεει να πουν μια λεξη που εκφραζει το χαρακτηρα τους λενε οπως νοιωθουν οτι ειναι.

Senior Member
    Δεν ειπα το αντιθετο , ιπποτη , αλλα κανεις δεν εχει στραβα ?

Senior Member
    Πολλοι εχουν και οσοι αισθανονται οτι αυτο τους χαρακτηριζει το εχουν βαλει ως τη λεξη που δειχνει την προσωπικοτητα τους.

Senior Member
    ΚΛΟΟΥΝ............

Senior Member
    Ενταξει , το ξαναπες αυτο , αλλα δεν βλεπω τα κλασικα ανθρωπινα ελατωμματα , συμφεροντολογος , εριστικος , οργιλος , λαιμαργος , απληστος , ξερολας , εγωιστης ( αυτο τοπα εγω ) , ψευτης , υλιστης , ειρωνας , κ.ο.κ. Αλλωστε ειναι ουτοπικη η ερωτηση , να χαρακτηρισεις τον εαυτο σου με μια μονον λεξη , ο ανθρωπος ειναι πολυπλοκο ον . Το ' πως χαρακτηριζετε τον εαυτο σας ' ειναι πιο ρεαλιστικο , πιστευω .

Εγω , ας πουμε , ειμαι εγωιστης , ισχυρογνωμων , τεμπελακος , κακομαθημενος , κουτσομπολης , ευθικτος , υστεροβουλος , αναισθητος , επιρρεπης σε παθη , ριψοκινδυνος , εκδικητικος , αλλα και ευγενης , διακριτικος , φιλαληθης , φιλομαθης , αμεροληπτος , οχι καταπιεστικος , καλογουστος , θετικος .

μακ, όχι ότι σε ξέρω, αλλά εχω διαβάσει αρκετά ποστ σου και δεν φάνηκε να είσαι εγωιστής...όσο για την έλλειψη τύψεων, το θεωρώ θετική "ικανότητα", όπως και αν το δεις.

Senior Member
    Μακ απο τη στιγμη που καποιο ατομο εχει την αυτογνωσια να παραδεχτει κατι απο αυτα τα αρνητικα θα μπορουσε αντι να λεει οτι αυτο ειναι να βελτιωσει το χαρακτηρα που εχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Evil View Post
    μακ, όχι ότι σε ξέρω, αλλά εχω διαβάσει αρκετά ποστ σου και δεν φάνηκε να είσαι εγωιστής...όσο για την έλλειψη τύψεων, το θεωρώ θετική "ικανότητα", όπως και αν το δεις.

Οντως , εγωιστης δεν ειμαι , μαλλον ισχυρογνωμων , απαξ και σχηματισω γνωμη , δεν μπορει κανεις να μου την αλλαξει , αυτο δεν ειναι καλο . Το ' ελλειψη τυψεων ' το θεωρω κι εγω θετικο , ειναι αχρηστο συναισθημα οι τυψεις , και ως πρακτικος ανθρωπος , τις αποβαλλω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Μακ απο τη στιγμη που καποιο ατομο εχει την αυτογνωσια να παραδεχτει κατι απο αυτα τα αρνητικα θα μπορουσε αντι να λεει οτι αυτο ειναι να βελτιωσει το χαρακτηρα που εχει.

Ειναι σαν να λες οτι το θρεντ που ανοιξες , ειναι ακυρο , αφου κανεις δεν προκειται να παραδεχτει τα στραβα του . Ειναι σαν νανοιγω θρεντ , ' τι μυστικα εχετε ? ' , θα γραψει κανεις τα πραματικα μυστικα του ? θα γραψει καποια , αλλα ανωδυνα .

Senior Member
    Μακ ας θεωρησουμε οτι καποιο ατομο θεωρει οτι ειναι κατι απο αυτα τα αρνητικα που ειπες.Αφου το ξερει και γνωριζει οτι δεν ειναι κατι καλο θα το διορθωσει ωστε να μην ειναι ετσι.Οποτε το νοημα του θεματος ειναι στο καθε ατομο να πει πως νοιωθει οτι ειναι ο χαρακτηρας που εχει.

Ευγενικός, ευαίσθητος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Μακ ας θεωρησουμε οτι καποιο ατομο θεωρει οτι ειναι κατι απο αυτα τα αρνητικα που ειπες.Αφου το ξερει και γνωριζει οτι δεν ειναι κατι καλο θα το διορθωσει ωστε να μην ειναι ετσι.Οποτε το νοημα του θεματος ειναι στο καθε ατομο να πει πως νοιωθει οτι ειναι ο χαρακτηρας που εχει.

Και παλι τοτε , το θεμα του θρεντ , θαπρεπε να ηταν , ποια αρνητικα χαρακτηριστικα σας θελετε ναλλαξετε , η να διορθωσετε . Τσπαντων , ιπποτη , πολυ το κουρασαμε , εμενα δεν μενοχλει το θρεντ σου , αν μενοχλουσε , δεν θα συμμετειχα .

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast