Results 31 to 45 of 113
-
11-12-2015, 16:05 #31
- 11-12-2015, 16:07 #32
11-12-2015, 16:07 #33
Εμενα αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι αυτες μου κι ανησυχιες γυρω απο την καρδια εχουν μια καποια υποσταση σε σχεση με τις υπολοιπες γιατι υπαρχει καποιο ιστορικο στην οικογενεια (αμα διαβασεις το θεμα μου θα καταλαβεις)...Ετσι πιστευω οτι θα φυγουν πιο δυσκολα...Αλλα ελπιζω θα φυγουν...
11-12-2015, 16:15 #34
καλα μη νομισεις οτι το εκανα με ευχαριστηση.απλα μου τριβελιζε η μανα μου ττο κεφαλι εδω και 10 μερες να το στολισω γιατι δε προλαβαινει.
κι εγω εχω παραμελησει πολυ τον εαυτο μου σε ασχημο βαθμο δυστυχως αλλα δεν εχω κουραγια.σημερα θα με λουσει η μανα μου μου ειπε τωρα..επρεπε να το κανω μια εβδομαδα πριν αλλα εγω δε ξεκουνιεμαι..
11-12-2015, 16:31 #35
11-12-2015, 16:32 #36
11-12-2015, 16:36 #37
Ουτε εγω μπορω να το διαχειριστω για αυτο θα παω σε ψυχιατρο...Ελπιζω να με βοηθησει γιατι πραγματικα εχω κουραστει...
Παντως και εγω δεν εχω ορεξη να ετοιμαστω καθολου...Και δεν προσεχω καθολου τον εαυτο μου εχω αφεθει τελειως...Ελπιζω να μην μου το γυρισει και σε καταθλιψη...
Boo εννοειται πως ειναι σημαντικο να κανεις πραγματα εστω και με το ζορι..και ελπιζω ολα να πανε καλα...Για ολους μας!
11-12-2015, 16:36 #38
11-12-2015, 16:47 #39
μαρι...γτ εισαι στα γενικα??? ... λιγο να λειψουυυ....
11-12-2015, 16:55 #40
Ρεακι δεν μπηκα μονη μου με βαλανε ρεεεει
Θεανω και boo, το ξερω καλα το συναισθημα ουτε ορεξη να κανω μπανιο δεν ειχα. και έμενα με τον φίλο και τωρα αντρα μου.....καταλαβαίνετε.....ηταν βεβαια πολυ βοηθητικος στην κατασταση μου αλλα για να καταλαβετε οτι ουτε αυτο δεν ηταν κινητρο...εγω δεν μπορουσα να το διαχειριστώ, δυστυχως ίσως επειδη εσβησαν το θεμα μου δεν μπορειτε να το δειτε, αλλα ξυπνουσα με μια "πετρα" στο στηθος καθε μερα, με ταχυκαρδια κλπ. σημερα αποφασισα να δω φιλους μετα από 6 μήνες και ειναι δοκιμαστικο...θα παω και βλεποντας....μπορει να φυγω και τρεχοντας. ευτυχως που ειχα και τη δουλεια και αναγκαστικά εβγαινα εξω
11-12-2015, 16:59 #41
Έκανα ερώτηση στην Θεανώ για το αν πήγε τελικά στον Ψυχίατρο(η ίδια από μόνη της είχε γράψει πως έκλεισε ραντεβού) και γιατί τελικά κλείστηκετ ο ραντεβού τόσο αργά
Και βλέπω τροποποίηση του μηνύματος μου!Ότι Να΄ναι!!
11-12-2015, 17:07 #42
Nα πας να δεις τους φιλους σου και θα περασεις τελεια...και μην πας με το σκεπτικο οτι θα παθεις κατι, γιατι τοτε σιγουρα δεν θα το απολαυσεις και θα φυγεις τρεχοντας...Να μην σκεφτεσαι τιποτα...
Βεβαια καο εγω χθες βγηκα με ορεξη κτλπ και ενω δεν σκεφτομουν κατι με εποιασε κανουριο συμπτωματακι...Αλλα εγω ειμαι περιπτωσαρα και φυσικα αυτο δεν σημαινει πως θα παθεις κατι και εσυ...Ολα θα πανε καλα!
Σταυρο την ειδες εν τελει την απαντηση μου? Καλα ρε παιδια τι γινεται με τους διαχειριστες?
11-12-2015, 17:28 #43
@fleur αντε βρε καλα να περασεις και μην αγχωνεσαι! ολα καλα πανε κι οπως λεει και η θεανω να μην σκεφτεσαι τιποτα γιατι αλλιως δε θα το απολαυσεις..μπες μετα να μας πεις εντυπωσεις!
11-12-2015, 20:36 #44
Γεια σας και απο μενα σας παρακολουθουσα και αποφασισα να πω κι εγω την ιστορια μου.Ειμαι νοσοφοβικη βασικα καρκινοφοβικη εδω και 2 χρονια.Πιο παλια ειχα κρισεις πανικου και γενικα ειμαι πολυ αγχωτικο ατομο.
Ολα ξεκινησαν το 2006 την ημερα των αρραβωνων μου επαθα την πρωτη κριση ζαλαδα νομιζα οτι σβηνω κοκ δεν ηθελα να βγαινω εξω απο φοβο οτι θα πεσω κατω(εκεινο το καιρο δουλευα παρα πολυ και σε υπεθυνη θεση)
Την ημερα του γαμου μου μου εδωσε η μανα μου λιγο λεξοτανιλ επινα πολυ λιγο για 7 μηνεσ μεχρι που εμεινα εγκυος στο πρωτο μου παιδι μετα ολα μου περασαν και
ημουν πραγματι ο ευατος μου.Το 2011 ξαφνικα και ενω ημουν εγκυος στο δευτερο παιδι ,η δουλεια μου πηγαινε για κλεισιμο και οταν πια το δευτερο κοριτσακι μου ηταν 9 μηνων
επισα αλλαου αλλα αγχωθηκα πολυ γιατι επρεπε να αποδειξω παλι την αξια μου.Τελος παντων μεχρι και το 2014 ημουν καλα.Με πολυ τρεξιμο με δουλεια παιδια κοκ (η δουλεια
μου ειναι πολυ απαιτητικη ).Εκανα μια εξαιταση αιματος οπως κανω καθε χρονο και μου εδειξε αναστροφη λευκοκυτταρων ε μετα ξεκινησε το μαρτυριο εψαχνα στο internet
και εβλεπα λευχαιμιες κοκ τον απριλιο βγαζω κα μια μελανια χωρις λογω και ηρθε και εδεσε μετα απο εκει αρχισαν τα βασανα,το καλοκαιρι νομιζα οτι εχω καρκινο στο στομα τελικα ηταν βλενοδης κυστη,τον Ιουλιο και αυγουστο ηρεμισα καπως επινα και μανγησιο και με βοηθησε πολυ μεχι που πεθανε ο πατερας μου αρχισε να με πιανει ξαφνικα ρεψιμο ναυτια και να χανω κιλα
αφου επεστρεψα απο το νησι που εγινε η κηδεια πηγα και εκανα γαστροσκοπιση και μου βρηκαν ελικοβακτηριδιο και ηπια γαστιτιδα και βολβιτιδα τον νοεμβριο βγηκε αρνητικη η εξεταση αλλα
εγω εξακολουθω και ρευομαι καθε 10 λεπτα.το μυαλο μου παει στο κακο οπως παντα αλλα δεν θελω να μπλεξω με γιατρους.Η ζωη μου ειναι με πολυ τρεξιμο,δουλεια διαβασμα μικρης,να τα τρεχω αγγλικα χορο το σπιτι γενικα οποτε δεν μενει καθολου χρονος για μενα ουτε για μπανιο που λεει ο λογος προτιμω να δω αμερικανικες σειρες που μου αρεσουν ειναι και το μονο που μου αρεσει μαζι με το διαβασμα.Γενικα τραβαω ζορι.Ακομα δεν εχω παει σε ψυχιατρο αλλα απο Γεναρη λεω να παω.Θελω πρωτα να ελεγξω και το θυροειδη μου .Ειχα ξεκινησει και χορο αλλα τα παρατησα γιατι μετα το ελικοβακτηριο νοιωθω πολυ αδυναμη.Εχω χασει και κιλα ημουν 59 και εχω παει 53 και αυτο μου προκαλει πιο πολυ φοβο.
Ζηλευω οταν βλεπω τους αλλους και ειναι Οκ και εγω να εχω χασει τον εαυτο μου με ολα αυτα.Το παλευω τοσο καιρο αλλα ειναι δυσκολο.Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη.Το θεμα ειναι δεν ξερω σε πιο γιατρο να παω που να ειναι δηλαδη καλος.Εχω και καποιο ιστορικο η μητερα μου ηταν τωρα το Νοεμβριο στο Αιγαινιτιο με διπολικη και γενικα απο μικρη πινει χαπια.Ευχομαι ολη να το ξεπερασουμε ολο αυτο πραγματικα.
11-12-2015, 21:05 #45
tzef:Aκομα δεν εχω παει σε ψυχιατρο αλλα απο Γεναρη λεω να παω.Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη.
Παρακαλώ την διαχείριση να μου κάνει προειδοποίηση διοτί προέβη σε προτροπή για αναζήτησης ψυχιατρικής βοήθειας!
Δεν έχει σημασία που θέλει και η ίδια η Tzef να πάει σε Ψυχίατρο,εγώ γιατί να το επισημάνω???;Ήταν αναγκαίο??Ε???Δεν φταίω???Φταίω!!
Προτείνω τροποποίηση του μηνύματος μου από Aeon,αλλά η παρατήρηση σε Pm θα επιθυμούσα να μου έρθει από την Βetelgeuse!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση!!!