παρεάκι νοσοφοβικών και άλλων φρούτων της εποχής - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 113
    Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Δεν θα σε ποιασει τιποτα μην ακουω βλακειες...μου αρεσει που φωναζεις σε εμενα αλλα για σενα δεν τα σκεφτεσαι...θα γεννησεις και θα εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα και ολα αυτα μια κακη αναμνηση...
    Θεανω εμεις θα συνετιζουμε η μια την αλλη μπας και συνελθουμε και οι 2!!! Εσυ καλα τα λες σε μενα κι εγω καλα τα λεω σε σενα!!! Το θεμα ειναι να τα κανουμε πραξη!!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Member
    Ειναι δυσκολο οταν εχεις παιδια εγω προσπαθω να μην δειχνω τιποτα μπροστα τους.Επισης με τα παιδια δεν ειμαι καθολου αρρωστοφοβικη καμια σχεση δηλαδη αν αρρωστησουν δεν παει το μυαλο μου στο κακο.

Senior Member
    Εμ ακριβως ετσι ειναι...! Η θεωρια απο την πραξη ομως δυστυχως απεχει παρα πολυ...
    Αλλα καποια στιγμη θα τα καταφερουμε...Για εσενα παντως πλησιαζει αυτη η ωρα ειμαι σιγουρη...μολις γεννηθει το μωρακι σου θα σου περασουν καο ζαλαδες και μουδιασματα και τα παντα...

Senior Member
    Θεανουλα μου ειναι κατι παραπανω απο τα απλα συμπτωματα...ειναι μια διαρκης φοβια...που υπαρχει και απλα καποιες περιοδους "κοιμαται"..ακομα και να αποκλεισω μια ασθενεια αρχιζω και φοβαμαι καποια αλλη...γενικα οτι κατι θα παθω...κατο σοβαρο..ή ανιατο..
    Pionier vsegda gotov!!!

Member
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzef View Post
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
    Καταλαβαινω απολυτα καθε ανθρωπο που ειναι νοσοφοβικος...ειναι ορισμενα χαρακτηριστικα που εχει αυτη η φοβια που ενας απλος ανθρωπος δεν μπορει να καταλαβει..εναλλαγες διαθεσης...πηγαινω συνεχεια σε πολλους γιατρους και κανω ακριβως τις ιδιες ερωτησεις...δεν πιστευω ευκολα ουτε τους γιατρους..οτι συμπτωμα εχω πρεπει να τσεκαρω αν το εχει ο αντρας μου..ο πατερας μου και η μανα μου...και μονο αν το εχουν ηρεμω...αν οχι παει κατευθειαν ο νους μου στο κακο...παρατηρω συνεχεια τα παντα επανω μου...τα πιο κουλα πραγματα...που υπο κανονικες συνθηκες δε θα τα εδινα ποτε σημασια..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Εμενα θα μου πεις για γιατρους?Ουτε εγω τους πιστευω...Αλλα αφου δεν τους πιστευω απορω γιατι επιδιωκω να πηγαινω συνεχεια...Δεν ειναι λιγο οξυμωρο αυτο?

Senior Member
    Και εγω εννοειται πως καταλαβαινω απολυτα εναν ανθρωπο νοσοφοβικο και ξερω πως αυτη η φοβια και η ανασφαλεια δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμη...Σε ριχνει ψυχολογικα σε κανει κουρελι σε τσακιζει σε αγχωνει σου τρωει τη ζωη...Και εσυ πρεπει ομως να σηκωθεις και να παλεψεις...Γιατι απο το φοβο μην πεθανεις τελικα δεν ζεις...Στο κατω κατω ολοι θα φυγουμε καποτεμ...Αυτο ειναι το μονο βεβαιο...Ας φυγουμε ομως μια φορα και οχι καθε ημερα απο αυτο το πραγμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Εμενα θα μου πεις για γιατρους?Ουτε εγω τους πιστευω...Αλλα αφου δεν τους πιστευω απορω γιατι επιδιωκω να πηγαινω συνεχεια...Δεν ειναι λιγο οξυμωρο αυτο?
    Ειναι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα!!! Χαχαχα
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Ετσι!χαχαχα... Ποτε γεννας κοριτσι μου εσυ?

Senior Member
    Δεν υπαρχουν φοβιες ειναι ολα δημιουργηματα του μυαλου μας αφου μπορουμε να σκεφτουμε με αισιοδοξια μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε οτιδηποτε μας απασχολει.

Senior Member
    Σκεφτομαστε με αισιοδοξια για λιγο αλλα μετα παλι ερχονται οι κακες σκεψεις!Φοβιες για εμενα ασφαλως και υπαρχουν ο φοβος ειναι συναισθημα πραγματικο και δυστυχως πολυ ασχημο
    Αλλα ασφαλως και ειναι μεσα στο κεφαλι μας και μπορουμε να τον ξεπερασουμε και να προχωρησουμε...Αρκει να θελησουμε...

Senior Member
    Προσπαθησε σιγα σιγα να εξοικοιωνεσαι με τις φοβιες σου να παιρνουν θεση στην καθημερινοτητα σου ωστε να τις ξεπερνας.

Senior Member
    Η Θεανώ βοηθάει την Mandy και η Mandy βοηθάει την Θεανώ!
    Και οι 2 όμως έχουν πρόβλημα!Πως γίνεται αυτό???Μόνο ένας Aeon μπορεί να λύσει το μυστήριο!

**Θεανώ ρίξε μου ''Κλάσμα Εξώθησης'' από Triplex να με φτιάξεις!
    Αλλά πως φαίνεται η ευγενική κοπέλα μου ρε παιδί μου!Δεν μου το λέει κατευθείαν,αλλά με ρωτάει πριν!
    Σου λέει ''κάτσε να δούμε:Συνεχίζει να τον ενδιαφέρει το Κλάσμα Εξώθησης'' ή του πέρασε η κάψα???
    Σημαντικές λεπτομέρειες που μετράνε αυτές!

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Ειναι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα!!! Χαχαχα
    Αρχες Φεβρουαριου γενναω Θεανω μου!
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast