παρεάκι νοσοφοβικών και άλλων φρούτων της εποχής - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 113 of 113
    Senior Member
    Θεανω τα συπτωματα τα προκαλει το αγχος σου.Οι γιατροι σου ειπαν οτι εισαι καλα.Προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να χαμογελας ωστε να δεις αν θα περασουν οσα λες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Εχω συμπτωματα ομως...τα οποια δεν μπορω να αηνοησω...αυτα με ενοχλουν και δεν μπορω να προχωρησω παρακατω...
    Το ξερω...δεν μπορουσα ουτε εγω να τα αγνοησω...να σου πω εγω τι θα γινει...απλα καποια στιγμη θα κουραστεις...θα απηυδυσεις και θα το αποβαλλεις απο μεσα σου...εντωμεταξυ βρες κατι να απασχολει το μυαλο σου.. Εχει δικιο ο ιπποτης..δε φανταζεσαι ποσο σε καταστρεφεις τωρα που αγχωνεσαι..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Μακαρι να κουραστω οπως κουραστηκα με ολα τα προηγουμενα...Παντως ρε παιδια τι σου ειναι το μυαλο...Οταν εκανα τη γαστροσκοπηση, ηρεμησα μετα...Παλι ειχα ενοχλησεις αλλα καμια σχεση με πριν καο ο φοβος οτι εχω κατι με το στομαχι περασε τελειως...Γιατι εκανα βασικα την καλυτερη εξεταση για το στομαχι οπου τα δειχνει ολα οποτε δεν μπορουσα να ζητησω κατι αλλο...Ενω τωρα με πνευμονια η καρδια η κεφαλι (αμα με ποιασει και ψαχτω και εκει) εχει ψωμι η υποθεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by θεανω View Post
    Μακαρι να κουραστω οπως κουραστηκα με ολα τα προηγουμενα...Παντως ρε παιδια τι σου ειναι το μυαλο...Οταν εκανα τη γαστροσκοπηση, ηρεμησα μετα...Παλι ειχα ενοχλησεις αλλα καμια σχεση με πριν καο ο φοβος οτι εχω κατι με το στομαχι περασε τελειως...Γιατι εκανα βασικα την καλυτερη εξεταση για το στομαχι οπου τα δειχνει ολα οποτε δεν μπορουσα να ζητησω κατι αλλο...Ενω τωρα με πνευμονια η καρδια η κεφαλι (αμα με ποιασει και ψαχτω και εκει) εχει ψωμι η υποθεση
    Διαλεξε οτι απο τα 3 θελεις...μονο τα νευρολογικα να μη διαλεξεις γιατι θα τρελαθεις!!! Τα αλλα ειναι κομπλε!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Θεανω ευχαριστω ελπιζω να βρω τη ρομαντικη κοπελα που να αγαπιομαστε.Ειδες οτι ειχες και αλλες φοβιες παλιοτερα αλλα τις ξεπερασες.Ετσι μπορεις να ξεπερασεις και αυτο.

Senior Member
    Ενταξει θα διαλεξω μετα την καρδια πνευμονια...οντως τα νευρολογικα ειναι πολλαασε καλυτερα...!

Senior Member
    Ιπποτη μακαρι να το ξεπερασω...αυτη τη βδομαδα παω και σε ψυχιατρο που πιστευω θα βοηθησει...και ολα θα πανε καλα ελπιζω!

Senior Member
    Θεανω καλη επιτυχια ελπιζω να σε βοηθησει και να δεις τα πραγματα πιο χαλαρα και με χαμογελο.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678