παρεάκι νοσοφοβικών και άλλων φρούτων της εποχής - Σελίδα 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 16 μέχρι 30 από 113
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από θεανω Εμφάνιση Μηνύματος
    Καλημερα και απο εμενα! αν και εχω ανοιξει ηδη δυο θεματα δικα μου, ειπα να γραψω και εδω αφου ειδα την ωραια παρεα σας! Καποιες απο εδω τις ξερω για τις υπολοιπες που δεν εχετε κοιταξει τα θρεντ μου ειμαι η Θεανω, εχω γαδ και φυσικα αρρωστοφοβια η οποια με ταλαιπωρει δυομιση μηνες!!!
    Καλως ήρθες Θεανώ στο παρεάκι μας. εγω μια απο τα ίδια. παιρνεις καποια αγωγη; κανεις ψυχοθεραπεια; εχεις κολλημα με καρδιά απ'οτι καταλαβαίνω, εγω εχω διάφορα κατα καιρους και ελεγχομαι συνεχως για συμπτώματα

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης ( προτροπή για φαρμακευτική αγώγη)
    Τελευταία επεξεργασία από betelgeuse; 11-12-2015 στις 15:29

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από arntaben Εμφάνιση Μηνύματος
    Πιο παλια με.εβαζαν να οανω εξετασεις αιματος καθε χρονο το προβλημα ομως ειναι οτι εχω πολυ λεπτες φοεβες και δεν πεφτω ποτε κατω απο.12 τσιμπιματα!!!!
    συγγνωμη αλλα τοτε ειναι ασχετοι οι ανθρωποι. το ειχα παθει και εγω σε γνωστο κεντρο. σε αλλο που πηγαινω πια μονιμα πηγα μια φορα και μου την βρηκαν αμεσως

Σταυρο καλημερα!Οι σφυξεις διακυμαινονται...Τη μια ποιανω τους σφυγμους και εχω 80,την αλλη 100, την αλλη 150...Εχω ποικιλια δεν εχω παραπονο...δεν μενω σταθερη...Ετσι για να μη βαριεμαι...Παντως για να παρω κιλα δεν θελω...Θα με ποιασουν αλλα ψυχολογικα μετα...Ασε καλυτερα ειμαι ετσι αδυνατη
    Fleur δεν κανω αγωγη...Πηγα μια φορα σε ψυχολογο και μου ειπε για γαδ και αρρωστοφοβια...Και αυτη την Τεταρτη θα λαω σε ψυχιατρο εχω ραντεβου...Ναι με καρδια εχω κολημα αυτην την περιοδο αλλα εδω και δυομιση μηνες περασα απο πολλες και διαφορετικες ασθενειες!

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Θεανώ εντάξει ας μην πάρεις 10 κιλά αλλά έστω 4-5 να περάσεις τα 50 βρε!Χα χα!
    Την Τετάρτη είναι κρίσιμο το ραντεβού με τον Ψυχίατρο!Αλλά θυμάμαι πως έχεις κλείσει ραντεβού από καιρό!Τόσο αργά σε έβαλε?

Θεανω μου οντως θελει να παρεις λιγα κιλα...λιποβαρης μου κανεις. Εγω που λετε το ιδιο με τη θεανω εχω εδω και 4 μηνες...κολλημα με την καρδια μου...ουτε με αντρα τετοιο πραγμα!! Χαχα

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Νοσοφοβία σας λέει η κοπέλα ρεεεεεεεεεεε πως έχει!!Φοβία είναι!Στα Γενικά θέματα το πήγατε το Thread???
    Καλά μιλάμε δεν παλεύεστε...Στο Άγχος/Φοβίες ανήκει το θέμα!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Τελευταία επεξεργασία από Mriya; 11-12-2015 στις 19:02

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    May 2014
    Τελευταία επεξεργασία από Mriya; 11-12-2015 στις 19:02
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από madiwasp Εμφάνιση Μηνύματος
    Θέμα Νοσοφοβικών και μεταφέρθηκε στα ...Γενικά!!!Θα αρχίσω τα σκληρά,δεν παλεύεται!
    Τελευταία επεξεργασία από Mriya; 11-12-2015 στις 19:03

παιδια τι γινεται;;; ο Φαήλος το έχει το σαιτ; ντιπ;;; μιλαω για νοσοΦΟΒΙΑ ή οχι; αγχωδη διαταραχη εχουμε δεν ειμαστε ηλιθιοι ουτε αγραμματοι.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2015
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Fleur Εμφάνιση Μηνύματος
    συγγνωμη αλλα τοτε ειναι ασχετοι οι ανθρωποι. το ειχα παθει και εγω σε γνωστο κεντρο. σε αλλο που πηγαινω πια μονιμα πηγα μια φορα και μου την βρηκαν αμεσως
    Σε ποιο πας εαν επιτρεπετε ? Εγω μονο δυο φορες εχω παει στο ιδιο ....αλλα και στην τελευταια ενχειριση μου καναν 6 τσιμπιματ για τη αναισθησια!!!
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Ούτε ένα Γ****ένο Googλάρισμα δεν κάνουν!ΟΥΤΕ!

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από arntaben Εμφάνιση Μηνύματος
    Σε ποιο πας εαν επιτρεπετε ? Εγω μονο δυο φορες εχω παει στο ιδιο ....αλλα και στην τελευταια ενχειριση μου καναν 6 τσιμπιματ για τη αναισθησια!!!
    στον Βιότυπο πάω (εγω στην πατησιων αλλα εχει και αλλου). και ειμαι πολυ ευχαριστημένη.

Σταυρο μου νομιζα πως το ραντεβου ηταν αυτην την Τεταρτη ποτ μας περασε, αλλα τελικα ειναι αυτην που ερχεται...Μπερδευτηκα και παλι καλα που κοιταξα το κινητο που ειχα σημειωσει το ραντεβου γιατι ημουν ετοιμη να παω στο ιατρειο του και το ειδα τελευταια στιγμη...Τον ειχα παρει την Δευτερα οποτε μου το εβαλε μετα απο δεκα ημερες...Απο οσο ξερω ο συγκεκριμενος εχει πολυ κοσμο οποτε δεν θα μπορουσε να με βαλει πιο νωρις...
    Παντως κιλα δε θελω να βαλω...ημουν 43 πριν κανα διμηνο αλλα εκοψα το τσιγαρο και εβαλα 3...Και εχω ψιλοτρελαθει...Απο οτι βλεπετε εχω αρκετα θεματακια προς επιλυση...Θα βρει μπολικη δουλεια ο ψυχιατρος...
    Παντως εγω θελω πρωτα να λυσω την αρρωστοφοβια μου και μετα ολα τα αλλα...Αυτο το πραγμα δεν το αντεχω...Πριν πηγα λιγο στη γιαγια μου να φαω και εκει που καθομουν στο τραπεζι πηγα γρηγορα στο μπανιο να μετρησω σφυγμους...μιλαμε για προβληματαρα...Οσο και να προσπαθω δεν τα καταφερνω...

καλησπερα κι απο μενα! δεν ειμαι νοσοφοβικη, εχω διπολικη και σχιζο.. τωρα ειμαι σε καταθλιψη αλλα χτες και σημερα ειμαι 5-10% καλυτερα.ισως αρχισαν να με πιανουν τα αντικαταθλιπτικα.απλα σημερα ξυπνησα με αρκετο αγχος.στολισα και το δεντρο..ειμαι λιγο καλυτερα τωρα

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. Η Ζωή των άλλων
    Από NIOBH στο forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Τελευταίο μήνυμα: 07-09-2014, 21:43
  2. Η γνώμη των άλλων...
    Από amoutsin στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Τελευταίο μήνυμα: 25-11-2012, 12:43
  3. Το ναρκωτικο της νεας εποχης που ονομαζεται D.o.t.a και WOW
    Από WeakbutPowerfull στο forum Άλλες Εξαρτήσεις
    Τελευταίο μήνυμα: 27-11-2011, 15:56
  4. Tέλος μιας εποχής
    Από eva-sunstar στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 18-11-2011, 20:42
  5. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
    Από Asterix στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Τελευταίο μήνυμα: 10-05-2010, 03:24

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία