Results 91 to 105 of 105
Thread: το mood του e-psychology
-
15-12-2015, 11:01 #91
Ναι, θα τον καλοπιάσω/δελεάσω με κροκέτες...
Υπάρχει λόγος γιατί μου έχει προκαλέσει φοβία κι έλλειψη εμπιστοσύνης προς το άλλο φύλο οπότε και χρειάζομαι χρόνο μέχρι να εξοικειωθώ με τον άλλον και το να πάμε παραπέρα κι αν δεν εξηγήσω το γιατί θα του φανεί ακατανόητο και παράξενο κι είναι λογικό νομίζω...Συν του ότι τρομάζω και με πιο απλά πράγματα όπως οι φωνές και τα νεύρα για παράδειγμα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 15-12-2015, 13:20 #92
ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΣΕΙ ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΜΠΛΕ
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-12-2015, 13:34 #93
15-12-2015, 13:51 #94
AYTO ELEIPE NA TON NOIAZEI KAI PVS TO PHRES ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΖΩΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ
ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΟΥΤΣΑΙΝΩ ΠΑΩ ΚΟΥΤΣΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΩ ΠΑΩ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΤΣΙ ΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ
ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-12-2015, 14:11 #95
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
15-12-2015, 23:57 #96
16-12-2015, 03:59 #97
Αχ βρε Κυκνάκο μου, σε καταλαβαίνω σε όλα, δυστυχώς. Εμείς "χάσαμε" 2 σκυλάκια και για μένα και την μαμά μου ήταν σαν να πέθανε δικός μας άνθρωπος. Εγώ δεν ήθελα να πάρουμε άλλο ειδικά μετά την απώλεια αλλά επειδή είχαμε συνηθίσει την παρουσία κάποιου ζώου στο σπίτι τελικά όταν το έφεραν δεθήκαμε και πάλι (δεν ήταν και δύσκολο ειδικά όταν κάποιος είναι ζωόφιλος). Στην αρχή λες πως δεν είναι το ίδιο και αναζητάς το προηγούμενο και φοβάσαι να δεθείς συναισθηματικά αλλά μετά σου περνάει... Εννοείται πως θα κλάψεις και θα το θρηνήσεις ΠΟΛΥ όταν φύγει αλλά πραγματικά για μένα αξίζει τον κόπο, και από την πλευρά του ζώου και την αγάπη που θα του δίνεις, όχι μόνο από την δική σου πλευρά δηλαδη γιατί εκεί θεωρώ περιττό να αναλύσω τα υπερ. (Και στα λέω εγώ που όταν ψόφησε το καναρίνι μου και κόντεψα να πάθω κατάθλιψη, έκλαιγα καθημερινά και συνέχεια πάνω από βδομάδα και το είχα μόλις 1 μήνα. Καλά, μην αναφερθώ και στα ψαράκια. Τα λυπόμουν και μόνο που τα έβλεπα να κολυμπάνε σε μια γυάλα :ρ)
Τώρα για το άλλο... Τι να πει κανείς. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια και σε καταλαβαίνω σε σημείο που το διάβασα και έκανα ένα γερό κλικ μέσα μου γιατί μου ξύπνησε μια παρόμοια εμπειρία/ανάμνηση (και δυστυχώς δεν ήταν άγνωστος) και δεν έχω ιδέα ακόμη αν είναι αυτή που με "επηρεάζει" και είμαι τόοοσο κλειστή και "απρόσιτη" γιατί πιστεύω πως έτσι φαίνομαι ειδικά στο άλλο φύλο. Οπότε θα σε ρωτήσω αν σε πλησιάζουν εύκολα οι άλλοι... Πέρα από το γεγονός ότι ΕΣΥ κλείνεσαι, δεν πλησιάζεις τους άλλους, δεν βγαίνεις συχνά έξω κλπ... Και εντάξει προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το τι λένε οι άλλοι (δύυυσκολο, ποια μιλάει τώρα) γιατί δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν πόσο πολύ μπορούν να επηρεάσουν κάποια γεγονότα (ή λόγια) μερικούς ανθρώπους, ιδιαίτερα ευαίσθητους.
16-12-2015, 12:07 #98
Αχ, δεν ξέρω, δεν νιώθω πως αντέχω να ξαναπληγωθώ...όταν πέθανε το αδεσποτάκι πριν λίγο καιρό από το κλάμα και την στεναχώρια μου αρρώστησα και με πήγε στο νοσοκομείο ο αδελφός μου με δύσπνοια, τρέμουλο, μούδιασμα στα χέρια και ναυτία...και με αντιεμετική ένεση συνήλθα και ντράπηκα κιόλας γιατί μου την έκαναν στον ποπό...κι η γιατρός είπε ότι ήταν από τη στεναχώρια, δεν το λέω εγώ...
Κοίτα, μιας κι έχω κλειστεί στον εαυτό μου και στο σπίτι και δεν βγαίνω πολύ έχει πολύ καιρό να με πλησιάσει άντρας αλλά έχουν υπάρξει κάποιοι που έτυχε και βγήκαμε αλλά δεν ταιριάξαμε τελικά (2 - 3 άτομα μέσα σε χρόνια, μην φανταστείς κανένα στρατό), ήταν αρκετά βιαστικοί στις σωματικές επαφές και αυτό είναι το χειρότερο μου κι αυτό που φοβάμαι περισσότερο...τι σκεφτόσουν και μου το ρώτησες αυτό; Για να συζητήσουμε μήπως και νιώσω καλύτερα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-12-2015, 16:26 #99
Αυτοί πρότειναν να βγείτε; Σε πλησίασαν "εύκολα"; Βασικά σκεφτόμουν μήπως φαίνεσαι πολύ απόμακρη λόγω άμυνας κυρίως... Ο άλλος μπορεί να θέλει να σε πλησιάσει και να σε γνωρίσει, να του αρέσεις εμφανισιακά και ως προσωπικότητα (σε μια παρέα π.χ, ένα παράδειγμα δίνω) και εσύ να φαίνεσαι πολύ κλειστή και απρόσιτη, οπότε ο άλλος να κάνει πίσω και έτσι να χάνεις και καλές ευκαιρίες. Το θέμα είναι να το ξεπεράσεις με κάποιο τρόπο και να δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους, δεν είναι όλοι οι ίδιοι και εννοείται πως δεν θα τρέξουν όλοι μακριά αν ακούσουν τους πραγματικούς λόγους που φοβάσαι...
16-12-2015, 21:13 #100
Πώς και μπήκες μέρα κι όχι ξημερώματα;
Ναι, φυσικά αυτοί πρότειναν να βγούμε, δεν ζητάω ραντεβού από άντρες...το εύκολα δεν ξέρω να τον πω γιατί έτυχε να τους γνωρίσω στο facebook επειδή είχαμε κοινό φίλο που στην μία περίπτωση την κοπέλα την ξέρω και στην πραγματική ζωή...
Για να το ξεπεράσω πρέπει να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς ποτέ αν νιώσω ότι δεν μπορώ να κάνω σεξ να μου το επιβάλλει ακόμα κι αν το πάμε για εκεί και δεν μπορώ να το συνεχίσω γιατί μου ήρθε φλασιά από το παρελθόν...μου έχει συμβεί αυτόματα χωρίς να το θέλω κι έβαλα τα κλάματα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
17-12-2015, 17:31 #101
Πάλι μέρα σου γράφω
Απλά ήμουν άυπνη σχεδόν και είχα κοιμηθεί πολύ νωρίς το βράδυ για να φτιάξω τουλάχιστον λίγο τα ωράρια του ύπνου μου.
Μάλιστα, οπότε συμπεραίνω πως δεν φαίνεσαι και πολύ απρόσιτη αλλά σε κρατάει πίσω η φοβία σου, λογικό. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για όλους τους ανθρώπους. Δεν θα υπογράψουν δηλαδή συμβόλαιο για το αν θα σε πιέσουν να το προχωρήσετε. Η θετική πλευρά όμως είναι πως μπορείς πρώτα να γνωρίσεις καλά τον άλλο, να δεις τι σου βγάζει και όταν περάσει καιρός και ο άλλος κάνει υπομονή, δεν θα υπάρχει λόγος να φρικάρεις και να νιώθεις πιεσμένη... Δεν είναι όλοι σκάρτοι...
Είδα σε ένα άλλο θέμα να λες πως έχεις skype και επειδή με κούρασε το φόρουμ -νομίζω πως τελικά δεν μου κάνει τόσο καλό όσο νόμιζα- θα σου στείλω σε πμ το δικό μου και αν θες κάνε με add!
17-12-2015, 18:04 #102
17-12-2015, 18:30 #103
Κύκνε πιστευω ότι εισαι μια εξαιρετη κοπελα και εγω πάντα έψαχνα κάποια κοπέλα που να είναι σεμνή και ντροπαλη και να μην βιάζεται να προχωρήσουμε για να βεβαιωθω πρώτα ότι με θελει για αυτο που είμαι και ότι δεν θέλει να πάρει απο εμένα μονο σεξ.Όμως πιστευω ότι θελεις να τραβηξεις λίγο την προσοχή γιατι τοσες μέρες έκανες το θέμα για την υποστήριξη της reas θέμα για δικη σου υποστήριξη,Δεν χρειάζεται να προσπαθεις να τραβας την προσοχη του φόρουμ γιατί εγώ πιστεύω οτι είσαι αξιοπροσεχτη και ξεχωριστη από μονη σου και όλοι εδώ σε προσέχουμε.
17-12-2015, 18:47 #104
Όχι, δεν το έκανα γι' αυτό, με παρεξήγησες...απλά παρασύρθηκα από την μεγάλη ανάγκη που έχω να μιλάω γιατί νιώθω να πνίγομαι αλλά έχεις δίκιο, δεν ήταν σωστό...
Θα φύγω τώρα, θα πάω αλλού!Στα θέματα που έχω ανοίξει εγώ εννοώ...
Ρέα, όταν το δεις αυτό, συγγνώμη που σου χάλασα το θέμα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
17-12-2015, 19:29 #105