το mood του e-psychology - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 105
    Senior Member
    Ο,τι να ναι. ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα αυτο σα περιγραφη πιο πολυ τσατ μου θυμιζει.. παρα νεο φορουμ αν κ δε ξερω τι σκοπευεις να φτιαξεις κλπ
    οι περισσοτεροι εδω εχουν μπει για να αναλυσουν τα ψυχολογικα τους
    μπορει να υπαρξει παραπανω επικοινωνια με ενα μελος αλλα πανω στο θεμα που μιλα γι αυτο..
    Aν θες να κανεις ενα τσατ , γινεται με την αδεια της διαχειρησης , μπορει ναχεις συμμετοχες . (admforall ) . Εχουν γινει κι αλλα στο παρελθον .
    Αλλα τωρα να κανεις δικο σου φορουμ , μαλλον δεν εχεις συνειδητοποιησει ποσο οργανωση θελει κατι τετοιο . Επιχειρηση κανονικη ειναι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Έχω τέτοια επίδραση;! Με έκανες και χαμογέλασα
    Έχεις νέα της; ...
    Δεν θα έλεγα καλά. Το παλεύω.
    Μάλλον δεν σε πρόλαβα... Καλό ξημέρωμα...
    Καλημέρα φεγγαρόφωτο!

Χαίρομαι που σ' έκανα κι εγώ λίγο να χαμογελάσεις...

Κατάλαβα...κι εγώ μια απ' τα ίδια, το παλεύω...πριν λίγο ξύπνησα κι ήδη δεν νιώθω καλά, αν ξεκινάει έτσι η μέρα άστα να πάνε...κάνει και πολύ κρύο...

Όχι, δεν έχω νέα της...

Άσχετο, καλά που ήταν πριν ξύπνιος ο Τζέρυ κι ένιωσα μια ζωντανή παρουσία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτοί που θα τους βρίζετε δεν θα είναι καθόλου ικανοποιημένοι πάντως...εμένα μην με περιμένεις άδικα, δεν τρελάθηκα ακόμα να μπω σε φόρουμ που το δημιουργεί ένα τόσο κακό άτομο σαν κι εσένα...όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα...η ευγένεια να θεωρείται φασισμός...είσαι ηλίθιος μιας και γουστάρεις βρίσιμο...άντε τώρα κάνε μου αναφορά επειδή σε έβρισα...
    Πω πω βρε Κυκνακο , αυτο το θεωρεις βρισιμο , ε ? καλυτερα , δεν ειναι ωραιο μια γυναικα να βριζει , και ιδιως στην ομιλια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    ΥΓ ανυπομωνω να δω σχολια του τυπου αντε ρε νιανιαρο απο εδω που εχεις και αποψη..περιμενω

Βρε Φενια , γιατι να σε σχολιασουν ετσι ? η καλυτερη μου φιλη στο φορουμ , που εχουμε δω και 4 μηνες καθημερινη επαφη , εκλεισε μολις τα 18 , αλλα ειναι πανεξυπνη και πολυ ωριμη . Α , ειμαι και 54 ! την σεβομαι . Δεν εχει να κανει η ηλικια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πω πω βρε Κυκνακο , αυτο το θεωρεις βρισιμο , ε ? καλυτερα , δεν ειναι ωραιο μια γυναικα να βριζει , και ιδιως στην ομιλια .
    Καλημέρα!

Ε, δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ προσβλητικές λέξεις οπότε αυτή η λέξη είναι ότι πιο βαρύ μπορώ να πω...βέβαια κι εγώ σαν άνθρωπος κάποιες φορές εκνευρίζομαι αλλά προσπαθώ να συγκρατιέμαι...όμως δεν τα καταφέρνω πάντα...
    Γενικά δεν μου αρέσει κανείς να βρίζει, ούτε στους άντρες, με ενοχλεί και με ξενερώνει...εν τω μεταξύ χθες πέρασα απέξω από το δημοτικό σχολείο και τα παιδάκια έπαιζαν μπάλα κι είχαν τη λέξη "μαλάκα" ψωμοτύρι...πόσο άσχημο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Kι εγω , Κυκνε , δεν μπορω νακουω βρισιες , εδω δεν χρησιμοποιω την λεξη γκομενα , δεν μου παει . Αν ακουσω γυναικα να χρησιμοποει λεξεις οως , εφαγα ενα γ@μησι στη δουλεια , δλδ στην καθομιλουμενη , ξενερωνω αυτοστιγμει .

Εχουμε τοσο ωραια γλωσσα , χρησιμοποιω συχνα καθαρευουσα , γιατι μου αρεσει , εχουμε 50.000 λεξεις δτην Ελληνικη , και η Αγγλικη εχει 5.000 , τα σημερινα παιδια , χρησιμοποιουν χοντικα 500 λεξεις , τι κριμα για μια τοσο ωραια γλωσσα . Με τα Γαλλικα , πως και εμπλεξες ?

Senior Member
    Kι εγω , Κυκνε , δεν μπορω νακουω βρισιες , εδω δεν χρησιμοποιω την λεξη γκομενα , δεν μου παει . Αν ακουσω γυναικα να χρησιμοποει λεξεις οως , εφαγα ενα γ@μησι στη δουλεια , δλδ στην καθομιλουμενη , ξενερωνω αυτοστιγμει .
    Λογικό, η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου θηλυκό...
    Καλό είναι πάντως που ούτε εσύ βρίζεις, ας υπάρχουν και μερικοί άντρες που δεν το κάνουν...δεν μπορώ να καταλάβω τι νομίζουν πως κερδίζουν με το να μιλάνε τόσο χυδαία έστω και μεταξύ τους...

Senior Member
    Νομιζω ειναι μια κακη συνηθεια , η το θεωρουν μαγκια , τι να πω .

Senior Member

Εχουμε τοσο ωραια γλωσσα , χρησιμοποιω συχνα καθαρευουσα , γιατι μου αρεσει , εχουμε 50.000 λεξεις δτην Ελληνικη , και η Αγγλικη εχει 5.000 , τα σημερινα παιδια , χρησιμοποιουν χοντικα 500 λεξεις , τι κριμα για μια τοσο ωραια γλωσσα . Με τα Γαλλικα , πως και εμπλεξες ?
    Καθαρεύουσα δεν ξέρω...

Τα γαλλικά τα διδάχτηκα στο γυμνάσιο και μου άρεσαν πάρα πολύ, είναι η αγαπημένη μου γλώσσα...θέλω να κάνω μαθήματα για να πάρω πτυχίο κάποια στιγμή που θα είμαι καλά και θα μπορώ να συγκεντρωθώ στη μελέτη...

Senior Member
    Νομιζω ειναι μια κακη συνηθεια , η το θεωρουν μαγκια , τι να πω .
    Ίσως αν μάθουν πως απωθεί τις γυναίκες να το ξανασκεφτούν...

Senior Member
    Ειναι πολυ ωραια γλωσσα τα Γαλλικα . Μεναμε οικογενειακως στην Γενευη την δεκαετια 60-70 , και πηγαινα εκει δημοτικο , ετσι ταμαθα . Για πτυχιο δεν εχω δωσει , την εποχη που τελειωνα το σχολειο , αν ηξερες δυο γλωσσες , ησουν σουπερ μορφωμενος !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ίσως αν μάθουν πως απωθεί τις γυναίκες να το ξανασκεφτούν...

Μα εχω τον κολλητο μου , τον καθηγητη , και μου λεει , οτι οι κοπελες μιλανε εξ ισου ασχημα με αντρες , η νεα γενια εννοω .

Senior Member
    Ειναι πολυ ωραια γλωσσα τα Γαλλικα . Μεναμε οικογενειακως στην Γενευη την δεκαετια 60-70 , και πηγαινα εκει δημοτικο , ετσι ταμαθα . Για πτυχιο δεν εχω δωσει , την εποχη που τελειωνα το σχολειο , αν ηξερες δυο γλωσσες , ησουν σουπερ μορφωμενος !!!
    Α, μάλιστα...Οκ αλλά για να πεις ότι την ξέρεις όντως δεν πρέπει να έχεις το πτυχίο; Εγώ π.χ. συννενοούμαι άνετα αλλά δεν έχω πιστοποιημένο τίτλο σπουδών...

Senior Member
    Μα εχω τον κολλητο μου , τον καθηγητη , και μου λεει , οτι οι κοπελες μιλανε εξ ισου ασχημα με αντρες , η νεα γενια εννοω .
    Τι να πω...ξεπεσμός...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast