το mood του e-psychology - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 105
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α, μάλιστα...Οκ αλλά για να πεις ότι την ξέρεις όντως δεν πρέπει να έχεις το πτυχίο; Εγώ π.χ. συννενοούμαι άνετα αλλά δεν έχω πιστοποιημένο τίτλο σπουδών...

Αμα την ξερεις την γλωσσα , την ξερεις . Το πιστοποιητικο ειναι για να το δειξεις σαν προσον σε καποια δουλεια που εχεις υποβαλλει βιογραφικο , η να παρεις το Sorbonne , αν θελεις να διδαξεις .

Αν και τωρα η 2η γλωσσα προτιμησης ειναι τα Γερμανικα . Η Γαλλικη ερχεται πεμπτη , σε ποσοστο ομιλουντων ανα την γη , 1α τα Μανδαρινικα Κινεζικα , 2α τα Αγγλικα , 3α τα Ισπανικα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμα την ξερεις την γλωσσα , την ξερεις . Το πιστοποιητικο ειναι για να το δειξεις σαν προσον σε καποια δουλεια που εχεις υποβαλλει βιογραφικο , η να παρεις το Sorbonne , αν θελεις να διδαξεις .

Αν και τωρα η 2η γλωσσα προτιμησης ειναι τα Γερμανικα . Η Γαλλικη ερχεται πεμπτη , σε ποσοστο ομιλουντων ανα την γη , 1α τα Μανδαρινικα Κινεζικα , 2α τα Αγγλικα , 3α τα Ισπανικα .
    Κατάλαβα αλλά θα μου ανέβαζε την αυτοπεποίθηση αν το είχα... Να διδάξω δεν μ' ενδιαφέρει, βαριέμαι...

Τα Γερμανικά δεν μου αρέσουν καθόλου οπότε απορρίπτονται, τα Ισπανικά όμως ναι, πολύ, είναι η δεύτερη αγαπημένη μου γλώσσα μετά τα Γαλλικά...ξέρω τα βασικά για να συννενοηθώ κυρίως από σειρές που έβλεπα παλιά που ήταν της μόδας αλλά θα ήθελα να τα μάθω καλύτερα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σημερα τι εχει η μερα ? εχει καλο καιρο , εκτος του κρυου βεβαια , εχει αρχισει ο κοσμος να ψωνιζει ?

Senior Member
    Σημερα τι εχει η μερα ? εχει καλο καιρο , εκτος του κρυου βεβαια , εχει αρχισει ο κοσμος να ψωνιζει ?
    Τί εννοείς τί έχει η μέρα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αθελα σου , εχεις πλακα ωρες ωρες !! εννοω τι εχει το προγραμμα .

Senior Member
    Αθελα σου , εχεις πλακα ωρες ωρες !! εννοω τι εχει το προγραμμα .
    Χα χα, δεν το έπιασα...

Μάλλον ξεσκόνισμα έχει στο δωμάτιο μου για ν' αρχίσω να το στολίζω σιγά σιγά...αν βρω την όρεξη...και μες τη βδομάδα πρέπει να στολίσω και το μεγάλο δέντρο στο σαλόνι...

Εσύ στόλισες;

Senior Member
    Μπα , βαριεμαι απιστευτα το στολισμα , ασχετως κτθλψης . Τις βολτες στα μαγαζια , δεν τις βαριεμαι , αλλα δεν εχω τιποτα να μου λειπει . Παλια το στολιζα , γιατι ερχοταν ο γατος , και το περιεργαζοταν ενδελεχως , οποτε ειχε πλακα το πραμα . Καθοταν μες την φατνη !!! εχουν πολυ πλακα οι γατες !!

Senior Member
    Μπα , βαριεμαι απιστευτα το στολισμα , ασχετως κτθλψης . Τις βολτες στα μαγαζια , δεν τις βαριεμαι , αλλα δεν εχω τιποτα να μου λειπει . Παλια το στολιζα , γιατι ερχοταν ο γατος , και το περιεργαζοταν ενδελεχως , οποτε ειχε πλακα το πραμα . Καθοταν μες την φατνη !!! εχουν πολυ πλακα οι γατες !!
    Α εμένα αντιθέτως με ανακουφίζει λίγο από την κατάθλιψη γιατί μου δίνει χαρά να βλέπω το σπίτι στολισμένο και κυρίως το δέντρο πάνω στο οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα λαμπάκια! Ο δικός μου γάτος δεν του δίνει σημασία...τώρα κοιμάται στο κρεβάτι μου και χαίρομαι που τον έχω παρεούλα μιας κι είμαι μόνη μου και θα είμαι μάλλον για κάνα 2ωρο ακόμα...
    Εμένα μου λείπουν κάποια πράγματα αλλά δεν περισσεύουν χρήματα προς το παρόν αλλά για να είμαι ειλικρινής όταν είναι ν' αγοράσω ρούχα μου τη δίνει το βάλε - βγάλε...κι ειδικά τέτοια εποχή γίνεται χαμός στα μαγαζιά και μ' ενοχλεί ο τόσος συνωστισμός...
    Πριν λίγο γύρισα από το σούπερ μάρκετ (πήγα για να πάρω σοκολάτα) κι έβγαλε ωραία χριστουγεννιάτικα πράγματα, μου άρεσε ένα άσπρο αρκουδάκι με σκούφο του Άγιου Βασίλη που είχε ένα πουγκάκι με σοκολατάκια...επίσης δίπλα έχει πάρκο και σταμάτησα να χαϊδεψω όσα σκυλιά καταδέχτηκαν να μου δώσουν σημασία... (έχει μερικά αδέσποτα που λιάζονται στα χορτάρια)...έχει καλή μέρα σήμερα, ηλιόλουστη...

Senior Member
    Α , εγω φοφαω να δοκιμαζω ρουχα , αλλα οχι μες τις γιορτες . Καλα εκανες και πηρες Χριστουγεννιατικα , εχουν πλακα αυτα . Κι εγω , οταν πηγαινω σουπερμαρκετ , εχω εντοπισει μια γατα , την σηκωνω απο τις μασχαλες , της κολαω τη μουρη μου στην δικη της , και δεν σαλευει το ζωο , την αγαπω πολυ , και της αγοραζω και λιγο κοτοπουλο . Δεν ξερω σε ποιον αρεσουν πιο πολυ οι γατες , σεμενα η σεσενα , μαλλον σεμενα , μπορω νασχολουμαι ωρες , ασε που του δικου μου , του επιανα κουβεντα , αλλα δεν απαντησε ποτε , τον ρωταγα διαφορα . Τι κριμα να μην μιλανε οι γατοι .

Senior Member
    Α , εγω φοφαω να δοκιμαζω ρουχα , αλλα οχι μες τις γιορτες . Καλα εκανες και πηρες Χριστουγεννιατικα , εχουν πλακα αυτα . Κι εγω , οταν πηγαινω σουπερμαρκετ , εχω εντοπισει μια γατα , την σηκωνω απο τις μασχαλες , της κολαω τη μουρη μου στην δικη της , και δεν σαλευει το ζωο , την αγαπω πολυ , και της αγοραζω και λιγο κοτοπουλο . Δεν ξερω σε ποιον αρεσουν πιο πολυ οι γατες , σεμενα η σεσενα , μαλλον σεμενα , μπορω νασχολουμαι ωρες , ασε που του δικου μου , του επιανα κουβεντα , αλλα δεν απαντησε ποτε , τον ρωταγα διαφορα . Τι κριμα να μην μιλανε οι γατοι .
    Ο Garfield μιλάει!

Senior Member
    Ναι , οντως μιλαει !!!, σε ειχα ρωτησει καποτε αν σου μιλαγε ο γατος σου ,θα φοβοσουν η θα χαιροσουν ? δεν θυμαμαι την απαντηση σου , αλλα εγω θα χαιρομουν

Senior Member
    Βρε Φενια , γιατι να σε σχολιασουν ετσι ? η καλυτερη μου φιλη στο φορουμ , που εχουμε δω και 4 μηνες καθημερινη επαφη , εκλεισε μολις τα 18 , αλλα ειναι πανεξυπνη και πολυ ωριμη . Α , ειμαι και 54 ! την σεβομαι . Δεν εχει να κανει η ηλικια .
    επειδη συνηθως ετσι γινεται..πχ λεω τη γνωμη μου και ακουω σχολια του τυπου "εισαι 15 και εχεις αποψη απο τωρα;αντε πηγαινε διαβασε κτλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    επειδη συνηθως ετσι γινεται..πχ λεω τη γνωμη μου και ακουω σχολια του τυπου "εισαι 15 και εχεις αποψη απο τωρα;αντε πηγαινε διαβασε κτλ

Aυτο δειχνει ανωριμοτητα , Υπαρχουν ωριμοι-ες 18αρηδες , και ανωριμοι 50αρηδες-αρες . Πρεπει νασαι ( οχι εσυ ) ανοιχτομυαλος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΤΟΥΥΥΥΥ
    γιατι οι στιγμες περνανε πανε και πισω δε γυρνανε σα του ρολογιου τους δεικτες που πισω δε γυρνανε

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα φεγγαρόφωτο!

Χαίρομαι που σ' έκανα κι εγώ λίγο να χαμογελάσεις...

Κατάλαβα...κι εγώ μια απ' τα ίδια, το παλεύω...πριν λίγο ξύπνησα κι ήδη δεν νιώθω καλά, αν ξεκινάει έτσι η μέρα άστα να πάνε...κάνει και πολύ κρύο...

Όχι, δεν έχω νέα της...

Άσχετο, καλά που ήταν πριν ξύπνιος ο Τζέρυ κι ένιωσα μια ζωντανή παρουσία...
    "Καλημέρα"... Εγώ ξύπνησα πριν 2 ώρες και θα σηκωθώ τώρα απ' το κρεβάτι κι' αυτό επειδή με πρίζει η μάνα μου.. (Ασέ που χθες της είπα να μην με ενοχλήσει γιατί "τσακωθήκαμε" αλλά δεν άντεξε φαίνεται)...

Πως και τόσο πρωινή εσύ; Δεν κοιμάσαι καλά απ' ότι βλέπω
    Όταν ξυπνάω κι' εγώ στις μαύρες μου είμαι και δεν έχω όρεξη για τίποτα αλλά σιγά σιγά σηκώνομαι και το παλεύω...
    Ο Τζέρυ είναι ο γάτος σου; Να τον αγκαλιάζεις και όλα θα πάνε καλά...

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast