ερασιτεχνες μοντς
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

ερασιτεχνες μοντς

Θελω ναναφερθω στο εχατως προκυψαν θεμα , της Ρεας . Δεν ξερω αν δικαιως η αδικως εξεδιωχθη απο το φορουμ , αλλα θελω να εκφρασω την αντιθεση μου , στον διορισμο μελων ως μοντς . Οπως η betelgeuse και η mriya . Mε την δευτερη δεν εχει προκυψει κατι , μεταξυ εμου και αυτης , αλλα με την Μπετελ , εχει , εφαγα 4 ποντους για το τιποτα , και ειμαι δικαιος , διοτι θεωρω οτι την εποχη που καυγαδιζα με διαφορα μελη , ο Αεον δικαιως μουριξε 6 ποιντς , απειλησα μελη . . Θεωρω οτι δεν εχουν την πειρα , οπως εχει ο Κηπ , η ο Αεον , να αξιολογησουν μια κατασταση . Αμα συνεχιστει η κατασταση αυτη , με μαθητευομενους μαγους , μοντς , θαποχωρησω κι εγω , ηδη εχουν αποχωρησει πολλα αξιολογα μελη . Εχει παψει το φορουμ ναχει ενδιαφεροντα μελη , οπως προ ετους . Εχει καταντησει βαρετο . Βριθει απο νεοφερτα μελη , οχι ικκανα να ανοιξουν μια κουβεντα .
    Ανοιγω θεματα , μπας και σαλεψει κατι , αλλα τιποτα . Ακρα του ταφου σιγη .
    Προτιμω λιγους μοντς και εμπειρους , οπως τους 2 προαναφερομενους , παρα πολλους , και ασχετους . Αλλωστε το φορουμ εχει ησυχασει , αρκουν οι παλαιοι μοντς .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θελω ναναφερθω στο εχατως προκυψαν θεμα , της Ρεας . Δεν ξερω αν δικαιως η αδικως εξεδιωχθη απο το φορουμ , αλλα θελω να εκφρασω την αντιθεση μου , στον διορισμο μελων ως μοντς . Οπως η betelgeuse και η mriya . Mε την δευτερη δεν εχει προκυψει κατι , μεταξυ εμου και αυτης , αλλα με την Μπετελ , εχει , εφαγα 4 ποντους για το τιποτα , και ειμαι δικαιος , διοτι θεωρω οτι την εποχη που καυγαδιζα με διαφορα μελη , ο Αεον δικαιως μουριξε 6 ποιντς , απειλησα μελη . . Θεωρω οτι δεν εχουν την πειρα , οπως εχει ο Κηπ , η ο Αεον , να αξιολογησουν μια κατασταση . Αμα συνεχιστει η κατασταση αυτη , με μαθητευομενους μαγους , μοντς , θαποχωρησω κι εγω , ηδη εχουν αποχωρησει πολλα αξιολογα μελη . Εχει παψει το φορουμ ναχει ενδιαφεροντα μελη , οπως προ ετους . Εχει καταντησει βαρετο . Βριθει απο νεοφερτα μελη , οχι ικκανα να ανοιξουν μια κουβεντα .
    Ανοιγω θεματα , μπας και σαλεψει κατι , αλλα τιποτα . Ακρα του ταφου σιγη .
    Προτιμω λιγους μοντς και εμπειρους , οπως τους 2 προαναφερομενους , παρα πολλους , και ασχετους . Αλλωστε το φορουμ εχει ησυχασει , αρκουν οι παλαιοι μοντς .
    Εγώ πάλι προτείνω να σταματήσουμε να δημιουργούμε συνεχώς θέματα επίθεσης προς τη διαχείριση, νομίζω πως φτάνουν όσα υπάρχουν...Macgyver, ελπίζω να μου πεις κι εσύ κανένα κουφό ότι με πληρώνουν...
    Επίσης προσωπικά μια χαρά ενδιαφέρον μου φαίνεται το φόρουμ...όσο για τα θέματα που ανοίγεις εγώ τουλάχιστον δεν απαντώ γιατί μ' ενδιαφέρουν μόνο αυτά της ψυχολογίας, δεν έχω π.χ. καμιά ιδιαίτερη σκασίλα για το Μέγα Αλέξανδρο...ελπίζω να μην παρεξηγηθείς τώρα που τα έχουμε βρει, απλά τη γνώμη μου λέω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να σε πληρωνει το φορουμ ? αστειο ειναι αυτο ? γιατι καλε να σε πληρωνει ? το φορουμ δεν πληρωνει κανεναν , ειχα ανοιξρει θρεντ , ' τοχετε παρει χαμπαρι ' που μαυριστηκε , γιατι ισχυριζομουν οτι το φορουμ , τα παιρνει απο τις διαφημησεις , και καλα κανει . Επιχειρηση ειναι ,εγραφα , οχι φιλανθρωπικο ιδρυμα . Δεν με πειραζει που δεν γραφεις στα θεματα μου , αλοιμονο . Τι εννοεις οτι ταχουμε βρει ? επειδη καποτε λογοφεραμε , πα να πει οτι το κραταμε ? εγω το εχω ξεχασει προ πολλου πολλου , δεν εχω κατι μαζι σου , ουτε ειχα ποτε . Δεν παρεξηγουμαι ευκολα , μαλλον πολυ δσκολα , αλλα αμα θυμωσω , ξεφευγω ασχημα , αλλα μονο με σοβαροτατο λογο .
    Πιστευεις οτι ταιριαζουμε σαν ανθρωποι ? θα μπορουσαμε να τα βρουμε , να κανουμε σχεση εννοω .
    Πιστευεις οτι σοβαρολογω η κανω πλακα ?

Senior Member
    Να σε πληρωνει το φορουμ ? αστειο ειναι αυτο ? γιατι καλε να σε πληρωνει ? το φορουμ δεν πληρωνει κανεναν , ειχα ανοιξρει θρεντ , ' τοχετε παρει χαμπαρι ' που μαυριστηκε , γιατι ισχυριζομουν οτι το φορουμ , τα παιρνει απο τις διαφημησεις , και καλα κανει . Επιχειρηση ειναι ,εγραφα , οχι φιλανθρωπικο ιδρυμα . Δεν με πειραζει που δεν γραφεις στα θεματα μου , αλοιμονο . Τι εννοεις οτι ταχουμε βρει ? επειδη καποτε λογοφεραμε , πα να πει οτι το κραταμε ? εγω το εχω ξεχασει προ πολλου πολλου , δεν εχω κατι μαζι σου , ουτε ειχα ποτε . Δεν παρεξηγουμαι ευκολα , μαλλον πολυ δσκολα , αλλα αμα θυμωσω , ξεφευγω ασχημα , αλλα μονο με σοβαροτατο λογο .
    Πιστευεις οτι ταιριαζουμε σαν ανθρωποι ? θα μπορουσαμε να τα βρουμε , να κανουμε σχεση εννοω .
    Πιστευεις οτι σοβαρολογω η κανω πλακα ?
    Ναι βρε, φυσικά κι είναι αστείο...το είπα γιατί στο άλλο θέμα που άνοιξε το παιδί που θέλει ν' ανοίξει δικό του φόρουμ και να βρίζονται όλοι ελεύθερα είπε σε κάποια φάση "γιατί αλλάξατε τώρα γνώμη; Σας πλήρωσε κι εσάς η διαχείριση;"
    Ναι, αυτό εννοούσα τον παλιό καβγά...δεν θα ήθελα να ξαναφουντώσει ειδικά σ' αυτή την περίοδο δεν αντέχω καθόλου φασαρίες...
    Δεν ξέρω αν θα ταιριάζαμε γιατί είμαι αρκετά δύσκολη λόγω βιωμάτων κι αν δεν είσαι μαζοχιστής καλύτερα να μην μπλέξεις μαζί μου... Αν και πιστεύω ότι κάνεις πλάκα, αν έχω δίκιο εσύ θα μου πεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Macgyver θα σε προσκαλεσω και σενα στο δικο μου φορουμ.σε διαβαζω πολυ καιρο τωρα και θεωρω οτι εισαι πολυ αξιολογο ατομο.θα ηθελα να γινεις και εσυ admin μαζι μου και απο την εμπειρια που εχεις αποκτησει τοσα χρονια και απο την παραμονη σου εδω αλλα και απο τη ζωη που εχεις ζησει εδω και 54 χρονια θα εισαι πολυ σωστος στις αποφασεις σου! θα διαλεξεις εσυ τους μαγους ε.. τους μοντς που θεωρεις ικανα ατομα.Σε περιμενω λοιπον και θα χαρω πολυ να μου κανεις την τιμη να συμμετεχεις!

Senior Member
    Οχι , δεν θα ξαναυπαρξει καυγας , δεν μαρεσουν οι καυγαδες , τους αποφευγω οσο μπορω , . Αν κανω πλακα ? μπορει . Παντως εξυπνη εισαι , πιανεις και το καλο χιουμορ , και δεν μπορει να σε κοροιδεψει κανεις , ξερεις ποτε αστειευεται ο αλλος . Αξιζεις ενα καλο παιδι παντως . Ας μην εχεις sorbonne .
    Δεν ηξερα οτι ειχε ειπωθει τετοιο σχολιο για πληρωμες , αστειο ειναι . Τι αστειο , γελοιο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Macgyver θα σε προσκαλεσω και σενα στο δικο μου φορουμ.σε διαβαζω πολυ καιρο τωρα και θεωρω οτι εισαι πολυ αξιολογο ατομο.θα ηθελα να γινεις και εσυ admin μαζι μου και απο την εμπειρια που εχεις αποκτησει τοσα χρονια και απο την παραμονη σου εδω αλλα και απο τη ζωη που εχεις ζησει εδω και 54 χρονια θα εισαι πολυ σωστος στις αποφασεις σου! θα διαλεξεις εσυ τους μαγους ε.. τους μοντς που θεωρεις ικανα ατομα.Σε περιμενω λοιπον και θα χαρω πολυ να μου κανεις την τιμη να συμμετεχεις!
    Σευχαριστω για τα καλα σου λογια , αλλα το βρισκω πολυ βαρετο να κανω τον μοντ . Ασε που ειμαι τοσο επιεικης , που δεν μου παει να επιπληξω κανεναν !!
    Οταν παιζαμε κλεφτες κι αστυνομους , μικροι , παντα επαιζα τον κλεφτη , Πασχω απο παθολογικη απορριψη εξουσιας !!!! και αντιποαθω τους μπατσους .

Senior Member
    Οχι , δεν θα ξαναυπαρξει καυγας , δεν μαρεσουν οι καυγαδες , τους αποφευγω οσο μπορω , . Αν κανω πλακα ? μπορει . Παντως εξυπνη εισαι , πιανεις και το καλο χιουμορ , και δεν μπορει να σε κοροιδεψει κανεις , ξερεις ποτε αστειευεται ο αλλος . Αξιζεις ενα καλο παιδι παντως . Ας μην εχεις sorbonne .
    Δεν ηξερα οτι ειχε ειπωθει τετοιο σχολιο για πληρωμες , αστειο ειναι . Τι αστειο , γελοιο .
    Σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό που είπες για το καλό παιδί...

Banned
    Μα γιαυτο σε διάλεξα και εγώ για μοντ στο φορουμ μου γιατί είσαι πολύ ώριμο άτομο και φαίνεσαι πολυ κουλ τύπος,άλλωστε όπως είπα εκεί δε θα επεμβαίνουν πουθενά οι μοντς γιατί τα μέλη θα λενε ελεύθερα ότι θέλουν, οι μοντς απλά θα υπαρχουν. Και θα σε φοβούνται κιολας για τις απειλες που ειχες κάνει πιο παλιά σε άλλους οπότε δεν θα τολμάνε να σου κουνηθούν καθόλου,οπότε ούτε θα επεμβαινεις αλλά δεν θα χρειάζεται κιόλας. Απόσα διάβασα όμως μην αποπαιρνεις τις μοντς την mirya και την betegleuse γιατί είναι νεες κοπέλες μάλλον και μπορείς να κάνεις μαζί τους καποια σχεση ειτε φιλική ειτε ερωτικη στο μελλον.

Senior Member
    Tις αποπαιρνω , οχι την Mriya , δεν εχω κατι μαζι της , αλλα η beytelgeuse μουχε ριξει 4 ποιντς , επειδη μου επετεθη ενα μελος , και απαντησα , νευρακια , νευρακια ? για ερωτικες σχεσεις , δεν το βλεπω στο φορουμ , για φιλικες , δεν την γνωριζω την Mriya , καλο παιδι φαινεται , αλλα με την betel δεν εχουμε καλες σχεσεις . Τωρα να με φοβουνται , ειναι κατι που δεν το θελω , ουτε θελω να επαναλαβω τις εκφοβιστικες αναφορες .
    Υπαρχει και κατι αλλο , επειδη ειμαι σχεδον 3 χρονια στο φρουμ , εχω κανει 2 καλους φιλους ,μια κοπελα κι εναν αντρα , και μιλαμε αποκλειστικα με πμ , πολυ συχνα , και δεν θελω να τους αφησω .

Banned
    ασχοληστε υπερβολικα με τους μοντς αντι να ασχοληθειτε με το πως θα προγραματισετε τη ζωη σας καλυτερα συμπεθεροι θα γινετε κ κανετε ετσι?
    μπορει να μη συμφωνω ουτε εγω με καπιους αλλα δεν το κανω μεγα θεμα ουτε περιμενω τα παντα ως ιδανικα..
    το θεμα ειναι ο στοχος που εχει ο καθενας γυρω του θα υπαρξουν διαφωνιες κ προβληματα
    εγω πχ θα επαιρνα πιο ξεκαθαρες θεσεις σε καπια θεματα κ οπου ηξερα οτι ειχα δικιο θα ελεγα πραγματα περιμενοντας οι αλλοι να καταλαβουν οτι ετσι ειναι..
    απο το τροπο που βλεπεις καπιον να συμπεριφερεται στους αδυναμους ακομα κ σε ενα μικρο ζωακι μπορεις να καταλαβεις πολα γι αυτον οπως να αλαζει δρομο για να μη πατησει ενα σαλιγκαρι....

Senior Member
    Μαγκαιβερ , επειδη αναφερεσε συχνα στους 4 ποντους , να σου υπενθυμισω πως δεν ηταν στο θεμα που αναφερεις αλλα σε ενα αλλο στο οποιο υπηρχε καβγας αναμεσα σε εσενα και στην pillow και μερικα αλλα μελη, που μαλιστα συνεχιζοταν για 3 σελιδες.
    Ξερεις , αναρμοστη συμπεριφορα δεν ειναι μονο το να βριζεις και να απειλεις , αλλα και το να κανεις flaming σε καβγαδες αλλων.
    Στο ειχα εξηγησει και τοτε στα π.μ που μου εστελνες.

Κατα τα αλλα αν σαν διαχειριση εφαρμοζαμε ολους τους κανονες τυφλα θα επρεπε το 90% των μελων να εχει αποχωρησει.Για αυτο λοιπον το βρισκω αστειο να πρεπει απολογουμαστε για την καθε διαχειριστικη ενεργεια που κανουμε ή που δεν κανουμε. Αν δεν λαβουμε δραση, τοτε κατηγορουμαστε πως προστατευουμε μελη ή εχουμε προσωπικες σχεσεις μαζι τους ή βγαζουμε λεφτα!!!!!!!!!! Απο την αλλη αν σβησουμε μηνυματα ή μοιρασουμε προειδοποιησεις, ειμαστε φασιστες , λογοκρινουμε κλπ.

Banned
    θα μπορουσε καπιος να πει για να μη παιρνει παρατηρισεις οπως καποτε που ειχα τσακωθει με εναν ντιπ ακυρο κ τα ζαλιζαμε για καμια σελιδα σε αυτη που ειχε ανοιξει το θεμα οτι αντι να γραφει κατεβατα σελιδες εκτος θεματος να το κανει σε πμ γιατι εγω καταλαβα τη φιλοσοφια αυτου που λεει
    για τα κατεβατα με κοντρες αναφερετε που δεν εχουν σχεση με το θεμα...

Έδιωξαν τη Ρέα;;;;
    Μεγάλη βλακεία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μαγκαιβερ , επειδη αναφερεσε συχνα στους 4 ποντους , να σου υπενθυμισω πως δεν ηταν στο θεμα που αναφερεις αλλα σε ενα αλλο στο οποιο υπηρχε καβγας αναμεσα σε εσενα και στην pillow και μερικα αλλα μελη, που μαλιστα συνεχιζοταν για 3 σελιδες.
    Ξερεις , αναρμοστη συμπεριφορα δεν ειναι μονο το να βριζεις και να απειλεις , αλλα και το να κανεις flaming σε καβγαδες αλλων.
    Στο ειχα εξηγησει και τοτε στα π.μ που μου εστελνες.

Κατα τα αλλα αν σαν διαχειριση εφαρμοζαμε ολους τους κανονες τυφλα θα επρεπε το 90% των μελων να εχει αποχωρησει.Για αυτο λοιπον το βρισκω αστειο να πρεπει απολογουμαστε για την καθε διαχειριστικη ενεργεια που κανουμε ή που δεν κανουμε. Αν δεν λαβουμε δραση, τοτε κατηγορουμαστε πως προστατευουμε μελη ή εχουμε προσωπικες σχεσεις μαζι τους ή βγαζουμε λεφτα!!!!!!!!!! Απο την αλλη αν σβησουμε μηνυματα ή μοιρασουμε προειδοποιησεις, ειμαστε φασιστες , λογοκρινουμε κλπ.
    Μπετελ , αν αυτο ηταν καυγας , που πλεον τηρω μετριοπαθη σταση , τι νασ πουμε για τους πραματικους καυγαδες μεταξυ μνιμονιο-ρεμεντυ-μαριον -εμου ? αυτοι μαλιστα , ηταν καυγαδες , και γεροι , πρασινιζαν σελιδες επι σελιδων . Να τα βαλω με την πιλλοου , δεν μουχε κανει τιποτα το κοριτσι . Τωρα νανασυρουμε ολη αυτην την ιστορια , ματαιο ειναι. Εχεις αλλη εντυπωση απο την δικη μου . Πιστευω οτι η διαχειριστες πρεπει να κρινουν ενα μελος , απο την εν γενει συμπεριφορα του στο φορουμ , οχι απο ενα μεμονωμενο περιστατικο , ουτε να πηγαινουν by the book . Δεν πιστευω οτι προστατευετε κανενα μελος , το να μοιρασεις προειδοποιησεις , δεν ειναι κακο , το να τιμωρεις , ειναι . Δεν εχεις να κανεις με παιδακια , ατακτα , που θελουν μαζεμα . Τωρα , αν καποιος σας κτηγορει οτι ' τα παιρνετε ' , ειναι τοσο χαζο , που το αγνοεις , διοτι μονο ενας αναγκεφαλος θα ισχυριστει κατι τετοιο . Ξερω οτι εχεις αναλαβει εναν δυσκολο ρολο , εγω δεν θα τον αναλαμβανα , και αυτο εχει το τιμημα του . Δεν καταλαβαινω το κινητρο σου , αλλα εσυ εισαι εσυ .
    Δεν συμφωνω οτι αν εφαρμοζατε τους κανονες , θαεπρεπε να φυγει το 90% , διοτι δεν συμφερει ουτε την επιχειρηση - φορουμ , και μην ξεχναμε οτι στο φορουμ ειναι παιδια με προβληματα , οπως εγω , που οταν ηταν η κτθλψη μου στο πηκ , ημουν πολυ ευερεθιστος , πολυ φυσιολογικο , τωρα που εχει κοπασει , ειμαι ηρεμος . Ακομη και την Ρεα δικαιολογω , διοτι εχει καλα στοιχεια , αλλα υπο το βαρος τωνψυχολογικων προβληματων, ο αλλος ' σπαει ' και συμπεριφερεται αναλογως , γινεται εριστικος , κρινω απο μενα . Οποτε , αποφασιστε , ειστε ενα φορουμ για παιδια με ψυχολογικα προβληματα , η ενα φορουμ στοχασμου και διανοησης ?

Page 1 of 2 12 LastLast