Results 16 to 26 of 26
Thread: ερασιτεχνες μοντς
-
14-12-2015, 07:12 #16
τουλαχιστον εσυ μακ η περιπτωση σου εχει καπιο ενδιαφερον κ δε μου φαινεσαι τοσο εριστικος οσο καπιοι αλλοι αλλα το να ναι καπιος ντιπ εριστικος χωρις να εχει καπιο ενδιαφερον αυτο δε θα μ αρεσε καθολου...
- 14-12-2015, 07:19 #17
Αλεξανδρε , το ξερεις οτι δεν ημουν ποτε εριστικος , παντα μιλαω ψυχραιμα και με επιχειρηματα .
14-12-2015, 08:01 #18
το να ειναι καπιος διασκεδαστικος παντως ειναι πλεονεκτημα..
14-12-2015, 08:12 #19
Μεγαλο πλεονεκτημα θαλεγα . Σπανιζει .
14-12-2015, 10:17 #20
Macgyver,
θα πρότεινα να αφήσουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν και να βρουν τον δρόμο τους.
Ο αποκλεισμός της Ρέας είναι προσωρινός, όπως όλοι οι αποκλεισμοί άλλωστε. Το αν είναι δίκαιος ή όχι... και στο φόρουμ των διαχειριστών έγινε συζήτηση γι αυτό. Σε κάθε τι που διαταράσει μια ισορροπία, υπάρχει -δικαιώς- πολύς αντίλογος, σίγουρα μεταξύ των μελών, ενίοτε και μεταξύ των διαχειριστών. Το ότι και στη διαχείριση έχουμε τις διαφωνίες μας, αποτελεί από μόνο του ένδειξη ότι η ερμηνεία των κανόνων του φόρουμ βρίσκεται πολλές φορές σε μια γκρίζα ζώνη και δεν είναι άσπρο-μαύρο.
Προσωπικά, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση και με αυτό το πρίσμα, έχω βάλει το χεράκι μου, ώστε το σύστημα των παρατηρήσεων να είναι ιδαίτερα... ευαίσθητο σε τέτοια μηνύματα.
Τώρα σε ότι αφορά τη Ρέα, το αν μετά από τον αποκλεισμό της θέλει η ίδια να επιστρέψει, είναι μια άλλη συζήτηση που αφορά την ίδια. Εγώ θα χαρώ να επιστρέψει και το εννοώ, αρκεί βέβαια και η ίδια να κατανόησε το κομμάτι της ευθύνης που της αναλογεί σε όλη αυτή την -ομολογουμένως- μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε.
Την καλημέρα μου σε όλους.
14-12-2015, 11:21 #21
Σε καταλαβαινω Aeon,είναι μεγάλο θεμα αυτό και για αυτό εγώ λέω για δημιουργία φορουμ οπου κανένας δεν θα επεμβαίνει,γιατί από την μία θέλουν διαχείριση και κανόνες και από την άλλη δεν θέλουν διαχείριση και κανόνες. Θέλουν να εφαρμόζονται αυτά μόνο οταν θιγονται οι ιδιοι.Αλλα αρνουμαι να πιστεψω οτι σας ποναει το θεμα του αποκλεισμου της reas,που κατα την ταπεινη γνωμη μου καλως εφυγε γιατι δεν ηταν καθολου ψυχραιμη και δημιουργουσε αναταραξεις,γιατι εσεις οι ίδιοι κάνατε μαζικες διαγραφές πριν από μερικούς μηνες σε μέλη που το ζητούσαν εξαιτιας των καυγάδων και των βρισιματων.Οπότε πρέπει να διαλέξεις αν θα αποχωρουν μαζικά μέλη η αν θα διωχνεις εσύ κάποιον όταν παραφαίρεται.Ενω σε ένα φόρουμ χωρίς επέμβαση αυτό δεν θα χρειαζοταν να γίνει.
14-12-2015, 11:57 #22
Αγαπητε Αεοn ,
συμφωνω οτι δεν πρεπει να ζορισουμε τα πραματα . Δεν ξερω αν ο αποκλεισμος της Ρεας ειναι δικαιος η οχι , προτιμω να μην παρω θεση .
Κατανοω την ευαισθησια σου στην συκοφαντικη δυσφημιση , και σου απευθυνθηκα προσωπικα , γιατι ξερω οτι εισαι ανθρωπος καλων προθεσεων .
Υπαρχει μια αναστατωση/ενταση στο φορουμ , που κανεις μας δεν την επιθυμει . Ουτε τα μελη , ουτε η διαχειρηση ,
Οσον αφορα την Ρεα , πιστευω θα εκτιμησει την καλη θεληση της διαχειρησης , χωρις βεβαια να ειμαι εις θεση να προβλεψω την αντιδραση της .
Προσβλεπω σε μια καλη σχεση διαχειρησης - μελων , που θα αποβει εις οφελος και των δυο πλευρων .
Με εκτιμηση ,
Μacgyver
15-12-2015, 04:11 #23
Κανα νεο απ την Ρεα ?, κοιμομουν ολο το απογευμα και βραδυ .
16-12-2015, 16:22 #24
CC, αυτο το θρεντ εννοουσα .
16-12-2015, 19:33 #25
Ναι Μακ, το ειδα αλλά ειμαι λίγο διαστημα στο φόρουμ και δεν γνωρίζω καθολου καποια μελη και καποια γεγονοτα.
Αυτο που δεν ειχα προσεξει, ηταν οι εθελοντες/ντριες ψυχολογοι του site.
Επισης παρατηρησα οτι πλεον κλειδωνονται πιο γρηγορα τα thread του δελφινιου λογω του οτι εχουν επαναληψη θεματολογιας.
Στο εν κατακλειδι ελπιζω σε ο,τι καλυτερο εντος φορουμ και εκτος φορουμ.
*Ελπιζω να ξανα πετυχω την Ρεα στο φορουμ γιατι ως μελος υπερασπιζε την γνωμη της, μεχρι τελικης πτωσεως, εβγαζε μια ντομπροσυνη !!! Καλο ειναι να μην αναγραφονται χαρακτηρισμοι εν απουσια μελους αλλά ετσι ενιωσα αυτο εγραψα."Make sure your worst enemy isn't you"
16-12-2015, 20:36 #26
Ναι , να μην γραφονται χαρακτηρισμοι , εν απουσια ενος μελους , που το θιγουν ομως , και δεν μπορει να υπερασπιστει εαυτον . Δεν ειναι αυτη η περιπτωση .
Τα θεματα του Δελφινιου , μου το ανεφερε κατ ιδιαν ο Αεοn , οτι πρεπει να συμπτυσσονται , θα συμφωνησω , διοτι επαναλαμβανει εαυτον .
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή