Το ετερον σας ημισι εκει εξω.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Το ετερον σας ημισι εκει εξω.

Πως πιστευετε οτι θα ειναι η σχεση που θα κανετε για να ειστε μια ζωη μαζι;

Senior Member
    Κατ αρχην θα ειμαστε πρωτα φιλοι , και μετα συζυγοι . Θα δινει ο εις στον αλλον χωρο ανεξαρτησιας , τον χωρο του , δεν θα υπαρχουν ζηλειες , αλληλοσεβασμος , πληρης απουσια φωνων/καυγαδων , κοινωνικη ζωη , πολλους φιλους , ταξιδακια συχνα , κρουαζιερες , ο καθενας θαχει τα δικα του ενδιαφεροντα , θα κανουμε ενα παιδι σιγουρα , για δυο , παιζεται , αν εχει , ακομα καλυτερα , ενα η δυο !!! εχω την οικονομικη ανεση να εχω μια γυναικα εσωτερικη . Της πολλης αγκαλιας , δεν ειμαι , αν θελει η αλλη , ευχαριστως !! σε γενικες γραμμες , θελω να διατηρω ενα βαθμο ανεξαρτησιας , το ιδιο και η μελλουσα , της δινω οση ελευθερια θελει . Δεν ασκω ελεγχο . Ουτε και ανεχομαι .
    Εξυπακουεται οτι θα υπαρχει απολυτη ειλικρινεια , και αλληλοκατανοηση , ολα θα κουβεντιαζοννται , δεν εχω θεματα συζητησης ταμπου .
    Και φυσικα το προσωπικο μου γυμναστηριο !!!

Senior Member
    Ενδιαφερον αποψεις το καλο ειναι οτι ξερεις ολα οσα θες να εχετε σε μια καλη σχεση.

Senior Member
    Αμα δεν το ξερω στα 54 , δεν θα το μαθω ποτε !!! αλλα ειχα μια τετοια σχεση , 8 χρονια .......και μετανιωνω που δεντην παντρευτηκα...

Senior Member
    θα ηθελα να μη ζηλευει, να μου δινει τον προσωπικο μου χρονο,να με καταλαβαινει στις υποτροπες μου, να ειναι ειλικρινης, να εχει μια δουλεια οπως ελπιζω να εχω κι εγω, να κανουμε μαζι δραστηριοτητες οπως ταξιδακια

Senior Member
    .............καβάλα σ έναν άσπρο γάιδαρο ... να φέρετε σωστά κ κόσμια ! Κάτι ασυνήθιστο για μ ένα με τα γαιδούρια που είχα μπλέξει !
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Banned
    στο εχω ξαναπει οτι μια ερωτικη σχεση ειναι αμφιβολο το ποσο θα κρατησει κ δε μπορεις να βασιστεις κ πολυ πανω της..
    αλλα το πως θα ηθελα να ειναι εγω εχει τεραστια διαφορα απο το πως θα ειναι τελικα αφου αν σκεφτομουν το πως θα ηθελα να ειναι εγω θα ελεγα με το να εχω μονο αληθειες σ αυτη... αλλα με το καιρο καταλαβαινω ολο κ περισσοτερο οτι οι πιθανοτητες να κανεις ετσι σχεση ειναι απο ελαχιστες εως ανυπαρκτες αφου οσο περισσοτερο δεν εισαι ο εαυτος σου τοσο περισσοτεροι θα ειναι κ αυτοι που θα τους αρεσεις.
    αρα αν θες να αρεσεις σε κοσμο δε θα εισαι ο εαυτος σου.

Senior Member
    Αισιοδοξια χρειαζεται.Εμενα με ενδιαφερει να βρω μια γλυκια και ευχαριστη κοπελα,να αγαπιομαστε να κανουμε μια καλη σχεση,να παντρευτουμε και να κανουμε μαζι παιδια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    To έτερον μου ήμισυ,θα ήθελα να είναι μια γυναίκα ωραίας εμφάνισης!

Senior Member
    Σημασια εχει να συνδιαζει την εμφανιση οπως λες με καλο χαρακτηρα.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    στο εχω ξαναπει οτι μια ερωτικη σχεση ειναι αμφιβολο το ποσο θα κρατησει κ δε μπορεις να βασιστεις κ πολυ πανω της..
    αλλα το πως θα ηθελα να ειναι εγω εχει τεραστια διαφορα απο το πως θα ειναι τελικα αφου αν σκεφτομουν το πως θα ηθελα να ειναι εγω θα ελεγα με το να εχω μονο αληθειες σ αυτη... αλλα με το καιρο καταλαβαινω ολο κ περισσοτερο οτι οι πιθανοτητες να κανεις ετσι σχεση ειναι απο ελαχιστες εως ανυπαρκτες αφου οσο περισσοτερο δεν εισαι ο εαυτος σου τοσο περισσοτεροι θα ειναι κ αυτοι που θα τους αρεσεις.
    αρα αν θες να αρεσεις σε κοσμο δε θα εισαι ο εαυτος σου.
    Δεν είναι αμφίβολο το πόσο θα κρατησει. Αν βρήκες την κοπέλα που γουστάρεις (αυτο που ονειρευοσουν για σενα) κι αυτη με τη σειρα της βρηκε σε σενα εκεινον που γουσταρει, η σχέση θα κρατησει! Τότε, τα προβληματα θα φαίνονται ασήμαντα και θα επιλύονται ή ευκολα θα προσπερνώνται.
    Η δική μου εμπειρια λέει πως άμα είσαι ο εαυτός σου τους κινείται το ενδιαφερον. Εκεί είναι που βγαζεις γυναίκα! Σημασία έπειτα έχει να κατορθώσεις να κρατήσεις αυτό της το ενδιαφερον για σενα.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Αισιοδοξια χρειαζεται.Εμενα με ενδιαφερει να βρω μια γλυκια και ευχαριστη κοπελα,να αγαπιομαστε να κανουμε μια καλη σχεση,να παντρευτουμε και να κανουμε μαζι παιδια.
    Για να λες τέτοια πάει να πει πως δυσκολεύεσαι στον τομέα! Ή εισαι ερωτευμένος με κάποιαν και δεν κατορθώνεις να την καταφερεις! Θα σαι και λίγο ντροπαλός μου φαινεται...
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    . ! Κάτι ασυνήθιστο για μ ένα με τα γαιδούρια που είχα μπλέξει !

Να αλλαξεις , ναρχιζεις να δοκιμαζεις μουλαρια .......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Να αλλαξεις , ναρχιζεις να δοκιμαζεις μουλαρια .......
    εχουμε δοκιμασει τα πάντα, δεν γίνετε τίποτα!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εχουμε δοκιμασει τα πάντα, δεν γίνετε τίποτα!...
    με ουλτρεξ λουστηκεσ λουσου με ουλτρεξ και θα δεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 2 12 LastLast