Results 16 to 27 of 27
Thread: νιώθω πως θέλω να πεθάνω...
-
14-12-2015, 04:08 #16
οσο μονος κ να θελει να μεινει καπιος ενστικτοδως καπιον θα αφησει να ερθει πιο κοντα του αλλα αυτο δε φτανει γιατι μετα μπορει να μην υπαρξει παραπανω συνενοηση..
πιστευω οτι εχεις πολα να πεις..
το ενστικτο βρισκει λυσεις ακομα κ αν εμεις τις φρεναρουμε.
- 14-12-2015, 04:09 #17
Μην πεθάνεις πάντως είναι μαλακια! Και στο λέω γτ ήθελα να πεθάνω τρελά και τώρα που είμαι κάπως καλύτερα λέω πάλι καλά που δεν έκανα καμία μαλακια να αυτοκτονήσω! Αν μένεις Αθήνα μπορούμε να κάνουμε παρέα και να κλάψουμε παρέα επίσης ! Δεν είμαστε και τόσο μόνοι. ...
14-12-2015, 04:19 #18
Τι κακό έκανες ακριβώς για να σου αξίζει αυτό; Σκότωσες άνθρωπο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ; Σκέφτεσαι συνεχώς το κακό των άλλων χωρίς καμιά διάθεση μετάνοιας; Τι έκανες για να θεωρείς τον εαυτό σου απαίσιο; Αν ερχόταν ένας δολοφόνος γονατισμένος και κλαμένος και σου έδειχνε πως έχει μετανιώσει φρικτά για ό,τι έκανε θα τον απομόνωνες; Θα πίστευες ΑΚΟΜΑ πως του αξίζει να είναι μόνος του; Θα του άξιζε αν συνέχιζε να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο παρά τα όσα κακά έπραξε. Θέλω να πω πως ό,τι κι' αν έκανες (που αμφιβάλλω αν ήταν τόσο σοβαρά, ο εαυτός μας είναι ο αυστηρότερος κριτής) δεν δικαιολογεί σκέψεις του τύπου "Α εντάξει έκανα λάθος, είμαι κακός άνθρωπος και άρα μου αξίζει να είμαι μόνη". Όχι, σε κανέναν άνθρωπο που σκέφτεται έτσι δεν αξίζει αυτό. Και να σου πω και κάτι ακόμα. Για να φτάνει κάποιος στο σημείο να κατηγορεί μ' αυτό τον τρόπο τον εαυτό του και να υποφέρει, σημαίνει πρώτα απ' όλα πως είναι καλός άνθρωπος και πως είναι διατεθειμένος να δει τα όποια λάθη του και να διορθωθεί... Απλά εσύ το παρακάνεις και σε καταλαβαίνω αλλά κάπου πρέπει να βρεις τις ισορροπίες για να μην σε επηρεάζουν αυτές οι σκέψεις...
Συμφωνώ με Άλεξ στο τελευταίο ποστ. Επίσης, εσύ κι' εγώ δεν είμαστε άνθρωποι; Γιατί καταλήγεις και πάλι σε στερεότυπες αντιλήψεις; Ναι υπάρχουν πολλοί σκάρτοι αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που θα κάτσουν να σε ακούσουν και θα νοιαστούν πραγματικά, αλλά εξαρτάται και από το τί περιμένεις ακριβώς. Αν περιμένεις να είναι ο άλλος ΠΑΝΤΑ εκεί για σένα, θα απογοητεύεσαι συνέχεια γιατί όπως είπα ο καθένας έχει την ζωή του και νοιάζεται πρώτα για τον εαυτό του, αυτό πρέπει να κάνεις κι' εσύ. Είναι δύσκολη περίοδος, ειδικά τώρα λόγω εποχής και Χριστουγέννων που επιδεινώνει το αίσθημα της μοναξιάς. Καλύτερη παρέα είναι οι ταινίες παρά ανθρώποι που όταν είσαι μαζί τους απλά σου επιβεβαιώνουν τα στερεότυπα... Τα πάντα αλλάζουν όσο αλλάζουμε κι' εμείς. Αν μένουμε εμείς στάσιμοι προόδο δεν βλέπουμε -και δεν μπορούμε να δούμε- σε τίποτα και πουθενά... Απλά όταν είσαι στις μαύρες σου ένα από τα "συμπτώματα" είναι δυστυχώς και η ματαίωση...
(Και τώρα έχω δει το ποστ #13 και με το τελευταίο ποστ του Άλεξ εννοούσα το #12).
Ένα ποστ σε φόρουμ έκανες και εμφανίστηκαν ήδη άτομα που σε νιώθουν και έχουν διάθεση για παρέα... Το βλέπεις;
14-12-2015, 10:13 #19
ίσως είμαι πολύ δειλή για να πεθάνω αλλιώς δεν θα το έλεγα καν, θα το είχα κάνει. πάλι λένε πως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που το ανακοινώνουν πριν το κάνουν. δεν ξέρω. σίγουρα είναι μια στιγμή που θα χάσεις τον έλεγχο. ναι Αθήνα μένω. δεν ξέρω μπορεί να έχεις κ δίκιο κ να μην είμαστε τόσο μόνοι αλλά εγώ νιώθω τραγικά μόνη μου κ πραγματικά ούτε ο παράδεισος δεν αντέχεται όταν είσαι μόνος...
14-12-2015, 10:18 #20
είμαι από τους ανθρώπους που ακόμα πιστεύω πως ότι κ αν έχεις κάνει αξίζεις μια δεύτερη ευκαιρία κ είμαι η πρώτη που δίνω αυτή την ευκαιρία. απλά ίσως εγώ το έχω παρακάνει με τις ευκαιρίες γιατί όποτε έχω δώσει ο άλλος απλά τελειοποίησε αυτό που έκανε πριν. ποτέ κανένας δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αλλά εκμεταλλεύτηκε εμένα. προς εμένα πάλι τα πράγματα είναι πιο σκληρά. σε εμένα δεν μου αξίζει δεύτερη ευκαιρία κ το έχω δει. όταν κάνω κάτι με αντιμετωπίζουν σαν να έχω κάνει φόνο ακόμα κ αν απλά είμαι θυμωμένη κ δεν μιλάω. πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να το αντέξει αυτό; πόσο; κ αν τελικά καταφέρει κ βγει από αυτή κ μετατραπεί σε έναν άνθρωπο από πέτρα; πόσο μπορεί να ζει χωρίς συναισθήματα;
14-12-2015, 12:13 #21
Όλοι κάνουμε αυτές τις σκέψεις λίγο πολύ όμως πρέπει να βρούμε και την θετική πλευρά σε οτι κι αν κάνουμε και να είμαστε θετικοί πως τα πράγματα θα φτιάξουν κάποια στιγμή δε θα είναι όλα μαύρα!!!
15-12-2015, 05:14 #22
Καταλαβαινω οτι ολα αυτα που περνας τωρα σου φαινονται ανυποφορα και σε πιανει απελπισια και ακομα και σκεψεις ασχημες και αρνητικες..αλλα ολοι μας εχουμε πληγωθει, ολοι μας εχουμε πονεσεις...ναι αλλοι περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο...ωστοσο δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι κακοι και δεν ειναι σε καμια περιπτωση ολοι προδοτες και ανικανοι να αγαπησουν.....ΝΑΙ υπαρχει αγαπη εκει εξω...ΝΑΙ υπαρχει αληθινη φιλια, φιλια του "θα πηδηξω και μπροστα απο ενα λεωφορειο για σενα"...ΝΑΙ υπαρχουν καλοι ανθρωποι, ανθρωποι που αξιζει να εχεις στη ζωη σου και που δε θα σε πληγωσουν...αλλα μην ξεχνας οτι πανω απ ολα ειναι και ειμαστε ολοι ανθρωποι, ολοι εχουμε τα κουσουρια μας, και κανουμε τα λαθη μας...πολλες φορες παιρνει η μπαλα και τριτους και πληγωνουμε αλλους χωρις να το θελουμε, χωρις να το επιδιωκουμε....Εσυ ομως εισαι νεα κοπελα! Εχεις οοοολη σου τη ζωη μπροστα σου, μπορεις να κανεις ο,τι θελεις! Προλαβαινεις να κανεις φιλιες που ποτε δεν περιμενες οτι θα κανες...προλαβαινεις να γνωρισεις τον ερωτα της ζωης σου! Που θα περνατε ομορφα και θα γελατε και θα σε θελει και θα σε αγαπαει και θα κανει τα παντα για σενα...ναι εχεις ολη σου τη ζωη μπροστα σου, οι πιθανοτητες ειναι ανεξαντλητες! Υπαρχει πονος στον κοσμο υπαρχει ομως και ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ και ο καθενας μας την αξιζει και την εχει στη ζωη του....
15-12-2015, 05:22 #23
ο καθενας μας μπορει να νιωσει ετσι κατα περιοδους ή εστω μια φορα στη ζωη του...ναι εχω νιωσει ετσι, ναι εχω κλαψει ναι εχω πληγωθει, εχω πιστεψει οτι ολοι οι αντρες ειναι μαλακες, οτι ειναι καλυτερα να σαι μονος σου, ναι εχω κλαψει για τη μοναξια μου, για τον ανθρωπο που νομιζα οτι ειχα διπλα μου, για τους "φιλους" που νομιζα οτι ειχα....ναι ναι ναι...αλλα ΠΙΣΤΕΨΤΕ με ερχονται καλυτερες μερες...καλυτεροι ανθρωποι, γνησιοι αυθεντικοι και αληθινοι ανθρωποι που δε θα σου επιτρεψουν ποτεεε ξανα να νιωσεις ετσι
18-12-2015, 23:56 #24
ειναι πολυ ωραια αυτα που λες. το θεμα ειναι οτι σε εμενα μαλλον ισχυει το αντιθετο. κουραστηκα να ζω. καθε μερα ξυπναω με τον ιδιο φοβο "τι αλλο θα χασω". εχτες μου εστειλε ενα μηνυμα η μανα μου κ μου ελεγε πως πριν μερικα χρονια της ειπα πως τωρα θυμηθηκε να το παιξει μανα κ τωρα επειδη κουραστηκε με την συμπεριφορα μου οταν πεθανει ο πατερας μου κ μεινω τελειως μονη μου να μην θυμηθω να το παιξω εγω κορη γιατι δεν θα ειναι εκει. ειχα δημιουργησει μια περιπου σχεση με εναν ανθρωπο που τον εβλεπα χωρις να το ξερει κανενας κ γενικα ξεχνιομουν μαζι του αλλα σημερα τα εκανα κ εκει θαλασσα. ενα παω να φτιαξω 10 γκρεμιζονται. κουραστηκα. κουραστηκα πολυ. κουραστηκα να ζω. κουραστηκα!!!!!!!!!
19-12-2015, 01:24 #25
εχω την εντυπωση οτι η μανα σου δε φαινεται να ειναι σε θεση να ανταποκριθει σε οτι θα ηθελες να ανταποκριθει κ αυτο εχει επειρεασει κ σενα...
19-12-2015, 04:37 #26
δεν μπορεις να τα παρατας ομως...αναποδιες τυγχαινουν και τυγχαινουν και σε ολους πρεπει να φανεις δυνατη και να κανεις υπομονη για τις καλυτερες μερες που θα ερθουν, γιατι πιστεψε με θα ερθουν πολυ πολυ καλυτερες μερες...μπορει τωρα να μη σου φαινεται ετσι...αλλα πρεπει να κανεις υπομονη...και θα σου ξαναπω, θα βρεις κ εσυ καποιον ανθρωπο καλο και ευγενικο και ειλικρινη που θα ειναι γνησιος μαζι σου και θα ειναι εκει για σενα και θα ειναι ο ανθρωπος σου...γιατι δεν ειναι ολοι ιδιοι, το ο,τι επεσες σ εναν μαλακα δεν σημαινει για κανεναν αλλο λογο οτι ειναι ετσι κ οι υπολοιποι που θα ρθουν στη ζωη σου
19-12-2015, 06:54 #27
Γεια σου Αννα! και εγω εχω οικογενειακα προβληματα οπως σχεδον ολοι μας.Εχω καταθλιψη και ΓΑΔ και αυτο κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα βεβαια παιρνω φαρμακα αλλα της ασχημες σκεψεις απο το μυαλο μου δεν της βγαζουν.Αννα ολοι εχουμε παραπονα δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να αυτοκτονησεις.Δεν λεω αυτο που σου εκανε ο δεσμος σου ητανε πολυ ασχημο και σκληρο ομως εσυ δεν φταις σε τιποτα! τωρα οσο για τους γονεις σου προσπαθησες να τους μηλησεις? να τους πεις πως αισθανεσαι? αν δεν βγαινει ακρη θα σου ελεγα να διατηρησεις μια τυπικη σταση απεναντι τους.Το καλο ειναι οτι δεν μενεις μαζι τους.Σου ευχομαι συντομα να αισθανθεις καλυτερα και μην στεναχωριεσαι για τον δεσμο που χαλασε (Το καταλαβαινω οτι ηταν 6 χρονια ομως δεν ηταν σωστος απεναντι σου) κανε κουραγιο και υπομονη και ολα θα πανε καλα.