Results 16 to 30 of 48
-
15-12-2015, 14:20 #16
Μπραβο σου που αποφασισες να μην πινεις γιατι οκ μπορει με το αλκοολ να φαινονται τα πραγματα πιο ευκολα, αλλα το προβλημα ποτε δεν εξαφανιζεται και ισα ισα το επομενο πρωι θα εξακολουθει να ειναι εκει συχνα και πολυ χειροτερο...Οσο για αυτο που εκανες ηταν ενα βημα και τελικα σου βγηκε σε καλο, ενω η πρωτη σου αντιδραση ηταν να το σαμποταρεις, τελικα περασες καλα.... λιγη παραπανω προσπαθεια θελει γενικα και να μην υπεραναλυεεις τα πραγματα, σου λεει η κοπελα σου να περασετε χρονο μαζι, ναι πηγαινε και δε θα το μετανιωσεις, εν τελει ωραια θα περασεις και ας μην σου φαινεται ετσι στην αρχη... και να προσπαθεις παντα να θυμασαι οτι η κοπελα σου ΔΕΝ ειναι το προβλημα, δεν πρεπει να ξεσπας πανω της οσα σου συμβαινουν, μιλησε της ηρεμα και απ την καρδια σου... εχω βρεθει σε αυτη τη θεση της κοπελας σου και δεν της αξιζει τετοια συμπεριφορα πρωτον και δευτερον αργα η γρηγορα δε θα το αντεξει αλλο και θα την χασεις, συγγνωμη που στο λεω ετσι αλλα ολοι οι ανθρωποι εχουν τα ορια τους..εσυ τωρα σκεφτεσαι αν θελεις αυτη τη σχεση μαζι της και οτι φοβασαι μη την πληγωσεις, δεν σκεφτεσαι ομως οτι μπορει και εκεινη καποια στιγμη να πει δεν μπορω αλλο ετσι...σκεψου λιγο.. τι θα εκανες αν την εχανες?
- 15-12-2015, 15:50 #17
Δεν ειναι οτι απλα φαινονται ποιο ευκολα. Απλα χαλαρωνα και δν ειχα τα κομπλεξ μου. Και δεν ξεσπαω σε αυτηνα. Οταν πινω ουτε φωναζω κλπ κλπ. Ειμαι πολυ ποιο ηρεμος και ευδιαθετος . Απλα στεναχωριεμε παρα πολυ ευκολα. Και οσον αφορα αν την εχανα. μπαινει ο εγωισμος μου μπροστα και λεει οτι δεν χρειαζομαι αλο ατομο για να γινω καλα γιατι στην ουσια μονος μου θα τον κανω αυτον τον αγωνα. Θα ηθελα ομως να πω οτι αποτελει μεγαλη βοηθεια σε αυτο που τραβαω.. Και δν μπορω να πω οτι περασα και τελεια. παντως ξερω οτι αμα ημουν μονος μου δεν θα ημουν ετσι. και νομιζω οτι αυτο ειναι ενα μικρο βημα.
16-12-2015, 01:20 #18
το γεγονος οτι σε βοηθαει εστω κ αυτο το λιγο η σχεση σου με την κοπελα ειναι ηδη πολυ θετικο και δεν αξιζει να το χασεις αυτο μονο για να ικανοποιησεις τονεγωισμο σου, εφοσον καταλαβαινεις κ μονος σου οτι σε βοηθαει...οταν ειπα οτι ξεσπας πανω της δεν εννοουσα οταν πινεις, γενικα τοο ειπα οτι βγαζεις σ αυτην καμια φορα το ποσο ασχημα νιωθεις κλπ
16-12-2015, 04:28 #19
16-12-2015, 22:22 #20
Απλα ηθελα και να το νιωσω εντονα., Αλα αποτι νομιζω ειναι πολυ νωρις,
Προσωρινα, νιωθω ησυχα και παγωμενα. εκοψα 2 εξαρτησεις που ενιωθα οτι με επηρεαζαν. Δεν αφηνομαι σε ασχημες σκεψεις κλπ. και ειμαι απλα ησυχα...και ολο αυτο το παλευω σε μια κατασταση στην οποια καθηξμερα τρεχω σαν τον βεγγο να τα προλαβω ολα..
16-12-2015, 23:10 #21
17-12-2015, 01:24 #22
17-12-2015, 01:59 #23
17-12-2015, 10:08 #24
Χθες, ενιωσα ξανα αυτο το πραμα. προσπαθησα να το αντιμετωπισω, την ειχα διπλα μου και ημουν λιγακι ψυχρος χωρις ορεξη καθολου. Εψαχνα αφορμη να εκνευριστω για καποιο λογο . Δεν τη παλευα και εβαλα ακριβως 2 δαχτυλακια ουισκι, ισα ισα να πιω και να παω να κοιμηθω. Δεν εβαλα και δεν ηπια παραπανω . Δεν ξερω τι γνετε.. Ψαχνω να βρω τα συναισθηματα μου 3 μερες τωρα και τιποτα.. Για εναν περιεργο λογο ομως ρ παιδι μ, οταν ξυπναω και παω να φυγω στη δουλεια , μου βγαινει να παω να την δωσω ενα φιλι η να την κανω μια αγκαλια, χωρις να το νιωθω ρε παιδι μ δυνατα.. Δεν ξερω παιδια, Εχω μπερδεψει καποια πραματα .. Νομιζω οτι πρεπει να ειμαι ολη την ωρα ερωτευμενος και να νιωθω πολυ δυνατα για να εχω μια σχεση,ενω δεν ειναι ετσι .. Νομιζω οτι ειμαι ακομα στο λυκειο και τα συναισθηματα θα ειναι τα ιδια με τοτε που ειχαμε οταν ειχαμε μια σχεση . Τα κανω ολα τοσο περιπλοκα.. Δεν ξερω το πως ειναι να νιωθεις απλα και ομορφα σε μια σχεση .. Μια ηρεμια κλπ..
17-12-2015, 16:13 #25
Καλησπέρα.
Γιατί πιστεύεις ότι είναι περίεργος ο λόγος?Μετά τον ύπνο το μυαλό ηρεμεί.
Τώρα από όλα αυτα που διαβάζω,μου βγάζεις μια ανασφάλεια.Ίσως και να μπερδεύομαι.Για παράδειγμα,θεωρώ πως αν φύγει από τη ζωή σου αυτή η κοπέλα θα πέσεις πάρα πολύ.Αυτό όμως δεν είναι η αιτία (η σχέση δηλαδή).Κάτι άλλο απασχολεί εσένα και θέλεις και την μοναξιά αλλά και την σχέση.
17-12-2015, 16:13 #26
Μεπιασε παλι πριν λιγο. Πηγα σπτ κ αρχισα το κλαμα. Με το ζορι κρατιεμαι μην αδειασω το μισο μπουκαλι. Εστειλα με τα χιλια ζορια τη κοπελαμου μηνυμα για να την πω απλα το πως ειμαι. Και γραφω και σε σας εδω. Αυτο που με τραβαει ειναι τοσο δυνατο που με απομονονει απ την οικογενεια μ. Τη κοπελα μου. Το χομπι μου. Ακομα και τη σχολη μου που ξεκινησα να μαθω επιτελους αυτο που μαρεσει. Με κανει να μην θελω να κανω τιποτα. .. δεν ξερω τι θα γινει..
17-12-2015, 16:51 #27
Μήπως έχεις φορτωθεί πράγματα και υποχρεώσεις που δεν σου ανήκουν και πρέπει να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσεις βάση σε αυτα που θέλεις εσύ και όχι οι άλλοι.......???????
17-12-2015, 22:25 #28
ποσο καιρο ειστε μαζι με την κοπελα? αν ειστε λιγο καιρο ακομα μπορει εκει να παει απλα να δωσεις λιγο χρονο παραπανω...οταν δεν ειστε μαζι θελεις να την δεις? θελεις να ακουσεις τη φωνη της?
αν παλι ειστε καιρο μαζι και δεν το νιωθεις ετσι ακομα, τι να πω λογικα δε θα το νιωσεις κιολας μαζι της...
17-12-2015, 22:29 #29
Αναφερεσε σε κατι μεσα στη σχεση ? και περα απο αυτο. επεσες μεσα. Και αυτο παει στη δουλεια μου. Το μαγαζι π εχω το αφησε ο πατερας μου , και το κρατουσα απο την ηλικια τον 18 . Δεν το θελω, εκει μεσα νιωθω σα μια φυλακη που μου τρωει τη ψυχη μερα με τι μερα.Καθε μερα τα ιδια πραματα.. Τραβαω 12ωρα και εχω χασει σημαντικα χρονια εκει περα.Ο λογος π το κραταω ειναι το οτι βλεπω τι γινετε στη χωρα και ειμαι τυχερος που εχω δουλεια. ΑΛΑ δεν μπορω να το κουμανταρω ψυχολογικα.Νιωθω οτι χαραμιζομαι και με σκοτωνει. Τωρα ξεκινησα μετα απο 4 χρονια να κανω πραματα για μενα οπως ειναι η σχολη π πηγαινω. Πιστευω ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που νιωθω ασχημα. Αλα αυτο πιστευετε μπορει να επηρεαζει και τη σχεση μου ?
17-12-2015, 22:31 #30
Γιατι σε πιανει ακριβως? αυτα τα προβληματα που μας ειπες στο πρωτο ποστ σου υπαρχουν ακομα? αυτο που σε τραβαει πως το περιγραφεις? ειπες οτι νιωθεις εναν θυμο μεσα σου...ποτε εμφανιστηκε αυτος ο θυμος? ποτε τον συνειδητοποιησες? γιατι νιωθεις οτι θελεις την μοναξια σου?