είναι ιδέα μου ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο εχει να κανει με το ποσο δεκτικος ειναι ο συντροφος σου αν ειναι αρκετα δεκτικος μπορει να χαμογελασει αν οχι μπορει να ξεμαλιαστουν δε μπορω να γνωριζω σε πια κατηγορια ανηκει απο τις δυο
    παντως αν το θεμα ειναι μονο δικο σου κ αισθανεσαι αβολα αναμεσα σε 2 αντρες εξετασε το ενδεχομενο να προσλαβεις καμια φιλη σου απλα για ψυχολογικους λογους αρκει να ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης..
    καθόλου δεκτικός δεν είναι. απλά ο άλλος αν δεν προκαλεί, δίνει ευκαιρίες.

Senior Member
    δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια, γιατι δεν τον ξερετε σχεδον καθολου. ουτε καν ο φιλος σου.
    υπαρχουν ανθρωποι, ανδρες και γυναικες, που ειναι πολυ εκδηλωτικοι, χωρις να σημαινει τιποτε ουτε για τις προθεσεις τους, ουτε καν για τις επιθυμιες τους.
    ειναι χαρουμενοι και εκδηλωτικοι, εξοικειωνονται γρηγορα, δειχνουν να φλερταρουν ισως, αλλα οταν πανε σπιτι τους ουτε ξανασχολουνται και την επομενη κανουν τα ιδια με αλλη παρεα.
    το οτι δεν μιλουσε στις φιλες δεν λεει και πολλα, ισως του φανηκαν αδιαφορες. ισως σαν τους μονους γνωστους (μεσω του φιλου σου) σας θεωρουσε εσας ΤΗΝ παρεα του κι οχι τις αλλες κοπελες.

μας ειπες ακομα οτι σε καποια φαση γελουσες με την καρδια σου με τα αστεια του.
    εσυ δεν εχεις την μυγα, ξερεις οτι θελεις τον φιλο σου (υποθετω) και δεν σου περασε απο το μυαλο, ισως περασε ομως απο εκεινου το μυαλο, το εξης:
    μηπως εισαι κι εσυ απο τους προσχαρους και εκδηλωτικους ανθρωπους που ψιλοφλερταρουν, χωρις να εννοουν τιποτε παραπανω ομως?
    κι αν δεν εισαι, μηπως εδωσες σε ΕΚΕΙΝΟΝ μια τετοια εντυπωση χωρις καν να το θελεις???? μην ξεχνας οτι ουτε εκεινος σε ξερει.
    ρωταω λοιπον, μηπως του εδωσες την εντυπωση οτι ανταποκρινεσαι , αγαπητη.... ασχετως αν δεν ηταν στις προθεσεις σου.

ο πιο ασφαλης τροπος να μαθεις κατι, θα ηταν να σου πει την γνωμη του ενας τριτος που σε ξερει καλα και ηταν παρων.
    ο φιλος σου δεν ξυνισε? απλα απαντησε στις δικες σου αποριες?
    αν δεν ξυνισε εκεινος, μηπως απλα εβλεπε μια αναλογη συμπεριφορα κι απ τους δυο σας , που ομως θεωρησε αθωα???

το οτι σχολιαζει στο φμ σου ειναι μαλλον στα συν του, καθως ξερει καλα, οτι το φμ το βλεπει ο φιλος σου. ειδικα το οτι κανει λαικ σε κοινες σας φωτος.
    καποιος που εχει πονηρο σκοπο στο μυαλο του, κινειται πισω απ την πλατη του φιλου του, οχι φατσα - φορα. απλη λογικη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια, γιατι δεν τον ξερετε σχεδον καθολου. ουτε καν ο φιλος σου.
    υπαρχουν ανθρωποι, ανδρες και γυναικες, που ειναι πολυ εκδηλωτικοι, χωρις να σημαινει τιποτε ουτε για τις προθεσεις τους, ουτε καν για τις επιθυμιες τους.
    ειναι χαρουμενοι και εκδηλωτικοι, εξοικειωνονται γρηγορα, δειχνουν να φλερταρουν ισως, αλλα οταν πανε σπιτι τους ουτε ξανασχολουνται και την επομενη κανουν τα ιδια με αλλη παρεα.
    το οτι δεν μιλουσε στις φιλες δεν λεει και πολλα, ισως του φανηκαν αδιαφορες. ισως σαν τους μονους γνωστους (μεσω του φιλου σου) σας θεωρουσε εσας ΤΗΝ παρεα του κι οχι τις αλλες κοπελες.

μας ειπες ακομα οτι σε καποια φαση γελουσες με την καρδια σου με τα αστεια του.
    εσυ δεν εχεις την μυγα, ξερεις οτι θελεις τον φιλο σου (υποθετω) και δεν σου περασε απο το μυαλο, ισως περασε ομως απο εκεινου το μυαλο, το εξης:
    μηπως εισαι κι εσυ απο τους προσχαρους και εκδηλωτικους ανθρωπους που ψιλοφλερταρουν, χωρις να εννοουν τιποτε παραπανω ομως?
    κι αν δεν εισαι, μηπως εδωσες σε ΕΚΕΙΝΟΝ μια τετοια εντυπωση χωρις καν να το θελεις???? μην ξεχνας οτι ουτε εκεινος σε ξερει.
    ρωταω λοιπον, μηπως του εδωσες την εντυπωση οτι ανταποκρινεσαι , αγαπητη.... ασχετως αν δεν ηταν στις προθεσεις σου.

ο πιο ασφαλης τροπος να μαθεις κατι, θα ηταν να σου πει την γνωμη του ενας τριτος που σε ξερει καλα και ηταν παρων.
    ο φιλος σου δεν ξυνισε? απλα απαντησε στις δικες σου αποριες?
    αν δεν ξυνισε εκεινος, μηπως απλα εβλεπε μια αναλογη συμπεριφορα κι απ τους δυο σας , που ομως θεωρησε αθωα???

το οτι σχολιαζει στο φμ σου ειναι μαλλον στα συν του, καθως ξερει καλα, οτι το φμ το βλεπει ο φιλος σου. ειδικα το οτι κανει λαικ σε κοινες σας φωτος.
    καποιος που εχει πονηρο σκοπο στο μυαλο του, κινειται πισω απ την πλατη του φιλου του, οχι φατσα - φορα. απλη λογικη...
    αχα, καλό το σκεπτικό σου, δεν μου χε περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο..
    ναι, η αληθεια είναι πως εκείνη τη μέρα ήμουν πολύ πρόσχαρη και ίσως να του δωσα πάτημα . Τώρα τι είδους πάτημα δεν ξέρω, αλλα μπορεί να ένιωσε ότι μπορεί μαζί μου να πει και μια κουβέντα παραπάνω.. κι αυτό που έγραψες ότι θεωρεί εμένα και το αγόρι μου παρεά και όχι τις άλλες, αυτό έχει μια λογική και το πιστεύω.. για να είμαι ειλικρινής, οι συζητήσεις που κάναμε, μου φάνηκαν φιλικές, τα βλέμματα είναι αυτά που με παρεξένεψαν.. και στο αγόρι μου αυτό με τις "ζήλειες" για το σε ποιον στέλνω του φάνηκε κάπως, αλλα δεν είδε κάτι παραπάνω, αλλά το αγόρι μου έχει πολύ αθώο μυαλό, είναι αγνό παιδί και ακόμη και να μου την έπεφτε κάποιος, αν δεν ήταν κάτι τρανταχτό, δεν θα το καταλάβαινε..
    αλλα πράγματι, όταν δεν ξέρουμε κάποιον, είναι εύκολο να τον παρεξηγήσουμε..

Banned
    ακομα κ ετσι να το παρεις θα στοιχηματιζα οτι αν πραγματι ρωταγε 2 διαφωρετικους ανθρωπους που τον ηξεραν καλυτερα κ ο ενας ηταν φιλος του κ ο αλλος ηταν σε κοντρα θα ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα αυτα που θα ακουγε που το μυαλο της θα γινοταν μπαρμπεκιου απο το πολυ μπερδεμα δε το λεω κατηγορηματικα αλλα αυτη την εντυπωση εχω...ο ενας θα της ελεγε οτι ειναι ενα ψυχρο παγοβουνο κ ο αλλος ενας θερμος κ γλυκος ανθρωπος... αρα αναλωγα με το πως θα τον αντιμετωπισει θα κρατησει κ αυτος αναλωγη σταση εγω αυτο αυτο πιστευω εκτος κ αν διξει περισσοτερη καλη διαθεση λογο του φιλου του...

Senior Member
    παιδιά, τελικά πρέπει να μου φάνηκε γιατί είναι ακόμη με την κοπέλα του . εντάξει τα βλέμματα τα είδα , μπορεί απλά να με περιεργαζόταν ως κοπέλα του φίλου του ή να του άρεσα εμφανισιακά που δεν είναι κάτι κακό αυτό, εννοω δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Οπότε όλα καλά !

Banned
    εμενα αυτο παντως δε μου πολυαρεσει οτι δεν ειναι δεκτικος
    οταν καπιος δεν ειναι δεκτικος αργα η γρηγορα θα μεινει μονος κ θα ψαχνεις εναλακτικο...
    γνωμη μου βεβαια οπως εχεις κ συ τη δικη σου.

Senior Member
    εμενα αυτο παντως δε μου πολυαρεσει οτι δεν ειναι δεκτικος
    οταν καπιος δεν ειναι δεκτικος αργα η γρηγορα θα μεινει μονος κ θα ψαχνεις εναλακτικο...
    γνωμη μου βεβαια οπως εχεις κ συ τη δικη σου.
    εμένα ακριβώς αυτό μαρέσει. που δεν είναι δεκτικός σε κάτι τέτοια .

Banned
    εφοσον σ αρεσει φανταζομαι οτι θα σ αρεσει να σου τα ζαλιζει κ ολας επειδη σε κοιταξε καπιος αλλος
    τα θελει κ σενα ο οργανισμος σου...
    εγω προτημω καπιος να ναι ησυχος κ να μη ζηλευει καθολου..

Senior Member
    εφοσον σ αρεσει φανταζομαι οτι θα σ αρεσει να σου τα ζαλιζει κ ολας επειδη σε κοιταξε καπιος αλλος
    τα θελει κ σενα ο οργανισμος σου...
    εγω προτημω καπιος να ναι ησυχος κ να μη ζηλευει καθολου..
    οκ , μην ξεφευγουμε όμως, το θέμα δεν το άνοιξα για να μου πειτε τι να κάνω με το αγόρι μου.

Banned
    ειναι απλο το τι θα κανεις
    προσεξε,,,,
    τον δουλευεις αγριως οτι δε σε κοιτα κανενας κ αν τον δει να σε παιρνει ματι του λες οτι κοιταξε ενα μυγακι που σου καθοταν στο κ
    του λες αυτο που θελει να ακουσει δηλαδη οτι δε σε αγγιξε ουτε ο ανεμος παρα μονο αυτος κλπκλπκλπ...
    νομιζω οτι τωρα ειναι απολυτως κατανοητο :)
    αλλα εγω απαντω συμφωνα με οτι λεει ο καθενας οτι θελει συνηθως εκτος κ αν του πω τη γνωμη μου....

Senior Member
    ειναι απλο το τι θα κανεις
    προσεξε,,,,
    τον δουλευεις αγριως οτι δε σε κοιτα κανενας κ αν τον δει να σε παιρνει ματι του λες οτι κοιταξε ενα μυγακι που σου καθοταν στο κ
    του λες αυτο που θελει να ακουσει δηλαδη οτι δε σε αγγιξε ουτε ο ανεμος παρα μονο αυτος κλπκλπκλπ...
    νομιζω οτι τωρα ειναι απολυτως κατανοητο :)
    αλλα εγω απαντω συμφωνα με οτι λεει ο καθενας οτι θελει συνηθως εκτος κ αν του πω τη γνωμη μου....
    χαχαχα :) είναι μια λύση κι αυτή !

Banned
    οχι ειναι μια λυση ειναι η μονη λυση οταν καπιος δε δεχεται τιποτα δεν ειναι δυνατον να συμφωνισει μαζι σου οσο του λες τι πιστευεις...
    για αυτο κ αυτοι που δε δεχονται τιποτα δε ξερουν κ τιποτα κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    παιδιά, τελικά πρέπει να μου φάνηκε γιατί είναι ακόμη με την κοπέλα του . εντάξει τα βλέμματα τα είδα , μπορεί απλά να με περιεργαζόταν ως κοπέλα του φίλου του ή να του άρεσα εμφανισιακά που δεν είναι κάτι κακό αυτό, εννοω δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Οπότε όλα καλά !
    μαλλον αυτο συμβαινει :)
    κι οσο για τα βλεμματα , να ξερεις οτι πολλοι ανδρες κοιτανε ετσι ..αδιακριτα ας πουμε, απλα απο περιεργεια, οπως κοιτανε τα παιδακια. οχι γιατι εχουν βαλει κατι στο μυαλο τους.
    αν ειχες ανοιχτο ντεκολτε ας πουμε η μινι, μπορει να καρφωνοταν απο συνηθεια και περιεργεια.
    το πιο σημαντικο ειναι αν το αν δημιουργει καποιο προβλημα σε σενα η στην σχεση σου.
    ο δικος σου το πηρε μαλλον αδιαφορα, αρα δεν εκανε κατι που φαινοταν απο τριτον, μονο εσενα ενοχλησε. αλλα ακομα κι εσενα, δεν ειδα να σε ζορισε καπου.
    οποτε για τωρα, δεν βλεπω κατι προς επιλυση.

Page 3 of 3 FirstFirst 123