Φοβια Δεσμευσης..συμβουλη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Quote Originally Posted by cherry08 View Post
    Και τελικα ειχατε απολυτο δικιο ρεμεντυ και σονγκχουα...μαλλον απλα δεν ειναι ο καταλληλος για μενα και ο συγκεκριμενος. Αποφασισα τελικα να το τελειωσω..το θεμα ειναι οτι αυτος ακομα και τωρα που μιλαμε μου λεει ποσο πολυ με θελει και ποσο καλα ειμαστε μαζι και μαλιστα κανει σχεδια να περασουμε χριστουγεννα και γιορτες μαζι....πως του το λεω?? εχω σκαλωσει..ειναι τοσο καλο παιδι και δεν μπορω να του το πω, δεν ξερω πως...δεν μπορω γενικα να πληγωσω αλλο ανθρωπο, αληθεια στεναχωριεμαι παρα πολυ, ποσο μαλλον να γινω εγω η αιτια να στεναχωριεται καποιος και να πονεσει

Σε καταλαβαίνω.... είναι άσχημο να νιώθεις ότι πληγώνεις κάποιον που σε νοιάζεται. Αλλά μην νιώθεις ενοχές, έτσι είναι η ζωή! (το ξέρω ότι είναι κλισέ αλλά ισχύει).Αυτοί που θέλουμε δεν μας θέλουν και αυτοί που μας θέλουν δεν τους κάνουμε κέφι εμείςι....ή κάπως έτσι. Η μαγεία εμφανίζεται όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Το να του μιλήσεις και να τους πεις πώς νιώθεις είναι πολύ τίμιο και ειλικρινές....αλλά με τρόπο. Στη θέση σου θα του μιλούσα με ειλικρίνεια και θα ζητούσα να το πάμε πιο αργά. Ότι δεν έχει να κάνει με τη δική του συμπεριφορά και εκτιμάς ότι είναι τόσο καλός μαζί σου κτλ. Πες του ότι περνάς και όμορφα μαζί του για να τον ανεβάσεις λίγο αν τον δεις να τα χει χαμένα. Δωστου να καταλάβει ότι εσύ είσαι σε φλατ κατάσταση μπας και του φύγει ο ενθουσιασμός και πιάσει το μνμ (δλδ ότι εσύ δεν είσαι ερωτευμένη). Για να μην του έρθει έτσι ξαφνικά η κεραμύδα Αυτά....

Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    Σε καταλαβαίνω.... είναι άσχημο να νιώθεις ότι πληγώνεις κάποιον που σε νοιάζεται. Αλλά μην νιώθεις ενοχές, έτσι είναι η ζωή! (το ξέρω ότι είναι κλισέ αλλά ισχύει).Αυτοί που θέλουμε δεν μας θέλουν και αυτοί που μας θέλουν δεν τους κάνουμε κέφι εμείςι....ή κάπως έτσι. Η μαγεία εμφανίζεται όταν είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Το να του μιλήσεις και να τους πεις πώς νιώθεις είναι πολύ τίμιο και ειλικρινές....αλλά με τρόπο. Στη θέση σου θα του μιλούσα με ειλικρίνεια και θα ζητούσα να το πάμε πιο αργά. Ότι δεν έχει να κάνει με τη δική του συμπεριφορά και εκτιμάς ότι είναι τόσο καλός μαζί σου κτλ. Πες του ότι περνάς και όμορφα μαζί του για να τον ανεβάσεις λίγο αν τον δεις να τα χει χαμένα. Δωστου να καταλάβει ότι εσύ είσαι σε φλατ κατάσταση μπας και του φύγει ο ενθουσιασμός και πιάσει το μνμ (δλδ ότι εσύ δεν είσαι ερωτευμένη). Για να μην του έρθει έτσι ξαφνικά η κεραμύδα Αυτά....
    σ ευχαριστω για τις συμβουλες καπως ετσι θα του το φερω....αν καταφερω να τα πω ολα αυτα!
    και δυστυχως ειναι η σκληρη αληθεια "αυτοι που θελουμε δεν μας θελουν και αυτοι που μας θελουν δεν τους θελουμε". Ειναι μεγαλο δωρο να βρεις εναν ανθρωπο που θα ταιριαζετε και θα θελετε ο ενας τον αλλο και θα ειναι αμοιβαια τα αισθηματα και οι συνθηκες ευνοικες (timing κλπ)

Page 2 of 2 FirstFirst 12