Ξέσπασμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Εγω παλι μερικες φορες αισθανομαι τοσο ωραια που σκεφτομαι τον θανατο...δηλαδη τι κριμα που γερναμε και θα πεθανουμε καποια στιγμη ενας απο τους δυο και ολα τα ωραια θα τελειωσουν...καπως ετσι...
    Ευτυχως σπανια:D
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα... Χωρίζουμε :(((((

Senior Member
    Μιλησατε???? τον ρωτησεσ αν αυτοσ ειναι ο τροποσ που λυνει τα προβληματα? χωρισ προσπαθεια και με φυγη?...εκτοσ αν δεν τον νιαζει αρκετα ωστε να επιμηνει......

μην ανησυχεισ.....αν ειναι οριστικο να ξερεισ πωσ τιποτα δεν γινεται τυχαια και πωσ μετα απο μια καλη σχεση ερχεται καλητερη :)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Member
    Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα, διαιωνίζονταν για πολύ καιρό χωρίς να λύνονται ριζικά αλλά μόνο επιφανειακά και καταλήξαμε να υπάρχουν 2 λύσεις. Να χωρίσουμε οριστικά ή να το πιάσουμε από την αρχή χωρίς να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, σαν να συναντιόμαστε για πρώτη φορά. Ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί. Αλλά από τα λόγια του κατάλαβα ότι έχει ήδη καταλήξει... Οι πράξεις του μου έδειχναν άλλα βέβαια..

Member
    Δεν θέλω να χωρίσω.. Ξέρω ότι αν δεν υπήρχε η απόσταση και κάποια πράγματα τα προλαβαίναμε από νωρίς θα είμασταν πολύ καλά... Όπως ήμασταν πριν φύγει... Δεν είναι ότι δεν είμαι έτοιμη να χωρίσω... Απλά δεν το θέλω... Και δεν το καταλαβαίνει. Πιστεύει ότι έχω εμμονή...

Member
    Το γυαλί αν σπάσει ξανακολλάει;

Senior Member
    ..τσου. Εκτός αν το ξαναβάλεις σε φούρνο.

Member
    Άρα ξανακολλάει... Άμα βρούμε το φούρνο...

Page 2 of 2 FirstFirst 12