τι σας διεγειρει στο αλλο φυλο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    πως ειναι για εσενα το "αγοροκοριτσο" ? ποια ειναι τα χαρακτηριστικα ?
    Συγγνώμη που πετάγομαι αφου απευθύνεσαι συγκεκριμένα στον Μακ αλλά επειδή "τον έχω κόψε"ι είμαι σίγουρη ότι εννοεί τα αθλητικά κορίτσια. Φιτ κοπέλες με τα ωραία τους nike κολανάκια και τα 200 ευρω ascics παπουτσάκια. Μακ, έπεσα κοντα? χιχιχι

Senior Member
    πως ειναι για εσενα το "αγοροκοριτσο" ? ποια ειναι τα χαρακτηριστικα ?

Καλη ερωτηση !! εχουν αντρικα στοιχεια στο χαρακτηρα . Ειναι δυναμικες , χωρις ναναι κυριαρχικες , αποφασιστικες , δεν αντεχω καθολου κλαψα , ουτε ομως βωμολοχια , με τιποτα , εχουν αρχηγικες τασεις , μπορουν να τα βγαλουν περα μονες τους σε μια δυσκολη κατασταση ( οχι βια ) με τα αναλογα λογια , σε βαζουν στην θεση σου ευκολα , με τα λογια , δεν σηκωνουν πολλα πολλα , δεν ειναι φοβιτσιαρες , ειναι ανεξαρτητες συναισθηματικα , δεν ζηλευουν , μπορεις να βασιστεις επανω τους σε μια στιγμη αδυναμιας σου , δεν ειναι συνεχεια με το μανικιουρ-πεντικιουρ , ουτε πολυβαφονται , θα φορεσουν και την φορμιτσα τους και ταθλητικα , αλλα εχουν στην γκαρνταρομπα τους ακρως θηλυκα ρουχα , οχι προκλητικα , δεν μουρχονται αλλα !!! συνειδητοποιω οτι περιεγραψα τον εαυτο μου ( εκτος τα θηλυκα ρουχα ! ) !!!! συμπερασμα , θελω μια σαν εμενα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    Συγγνώμη που πετάγομαι αφου απευθύνεσαι συγκεκριμένα στον Μακ αλλά επειδή "τον έχω κόψε"ι είμαι σίγουρη ότι εννοεί τα αθλητικά κορίτσια. Φιτ κοπέλες με τα ωραία τους nike κολανάκια και τα 200 ευρω ascics παπουτσάκια. Μακ, έπεσα κοντα? χιχιχι
    Ναι , φιτ , αθλητικες , αλλα γιατι 200 ευρω αθλητικα ? τα πιο ακριβα που εχω , αντε να κανουν 120 . Τα κολαν , τα αθλητικα , ευπροσδεκτα !! αν και μια φορμιτσα απλη , μου κανει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Λοιπον , για μενα , ο ναρκισσισμος , σε παθολογικη μορφη , δεν σχετιζεται με την αυτοπεποιθηση , οτι ειναι ξενερωμα , ειναι .
    δεν ειπα οτι σχετιζεται με την αυτοπεποιθηση. και βεβαια, οχι. μαλλον με το εντελως αντιθετο σχετιζεται.
    περα απο το οτι ειναι ενοχλητικο ακομα και για γυναικες (οχι στον ιδιο βαθμο), αυτο που κυριως με ενοχλει ειναι οτι το βρισκω ιδιαιτερα θηλυκο χαρακτηριστικο, που αφαιρει στα ματια μου εντελως την αρρενωποτητα. εξ ου και το ξενερωμα..
    ειναι και η αρρενωποτητα ενα απο τα στοιχεια λοιπον, αλλα δεν εννοω την καφριλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειπα οτι σχετιζεται με την αυτοπεποιθηση. και βεβαια, οχι. μαλλον με το εντελως αντιθετο σχετιζεται.
    περα απο το οτι ειναι ενοχλητικο ακομα και για γυναικες (οχι στον ιδιο βαθμο), αυτο που κυριως με ενοχλει ειναι οτι το βρισκω ιδιαιτερα θηλυκο χαρακτηριστικο, που αφαιρει στα ματια μου εντελως την αρρενωποτητα. εξ ου και το ξενερωμα..
    ειναι και η αρρενωποτητα ενα απο τα στοιχεια λοιπον, αλλα δεν εννοω την καφριλα.
    Οντως , τωρα που το σκεφτηκα , ο ναρκσσισμος , δειχνει ελλειψη αυτοπεποιθησης , και φυσικα αφαιρει ολη την αρρενωποτητα . Αν και για μενα , ο αντρας πρεπει να προσεχει την εμφανιση του , δλδ το ντυσιμο του , και ιδιως τα παπουτσια !! αλλο αρρενωποτητα , αλλο καφριλα φυσικα . Και δεν βαζω κολωνιες , μια εχω , που μου χαρισε ο κλλητος μου προ 3-4 ετων . Αλλα παντα ειμαι φρεσκοξυρισμενος . Στον καθρεφτη δεν πολυκοιταζομαι , αφου με γνωριζω !!! ξερω πως ειμαι , το μαλλι τοχω κοντο , βαζω και την αντιγηραντικη κρεμουλα κατω απο τα ματια , το βραδυ , για να ειμαι κι ειλικρινης !!!

Senior Member
    ενταξει, δεν λεμε να μην πλενεται και να περιμενει να σαφρακιασει για να μην βαλει λιγη κρεμουλα...
    εγω μιλαω για τυπους που περνανε απο καθρεφτη , κανουν ντακ φεις και φτυνονται να μην ματιαστουν.
    σκεψου τον ζελεδακια πχ (ροναλντο), που στην ωρα του αγωνα κοιτιεται στα ματριξ και την βρισκει.

Καλη ερωτηση !! εχουν αντρικα στοιχεια στο χαρακτηρα . Ειναι δυναμικες , χωρις ναναι κυριαρχικες , αποφασιστικες , δεν αντεχω καθολου κλαψα , ουτε ομως βωμολοχια , με τιποτα , εχουν αρχηγικες τασεις , μπορουν να τα βγαλουν περα μονες τους σε μια δυσκολη κατασταση ( οχι βια ) με τα αναλογα λογια , σε βαζουν στην θεση σου ευκολα , με τα λογια , δεν σηκωνουν πολλα πολλα , δεν ειναι φοβιτσιαρες , ειναι ανεξαρτητες συναισθηματικα , δεν ζηλευουν , μπορεις να βασιστεις επανω τους σε μια στιγμη αδυναμιας σου , δεν ειναι συνεχεια με το μανικιουρ-πεντικιουρ , ουτε πολυβαφονται , θα φορεσουν και την φορμιτσα τους και ταθλητικα , αλλα εχουν στην γκαρνταρομπα τους ακρως θηλυκα ρουχα , οχι προκλητικα , δεν μουρχονται αλλα !!! συνειδητοποιω οτι περιεγραψα τον εαυτο μου ( εκτος τα θηλυκα ρουχα ! ) !!!! συμπερασμα , θελω μια σαν εμενα .

Εγινες κατανοητοτατος, αυτη την προτιμηση ετσι οπως την περιγραφεις την εχω επισημανει σε ανδρες που επιθυμουν σφοδρα το να εχουν την δικη τους ελευθερια. Θελουν δηλαδη ενα θηλυκο που δεν δαμαζεται ευκολα γιατι ετσι δεν την βαριουνται αλλά απο την αλλη τους ψιλο "ζοριζει" και το αυθεντικο της υποθεσης.

* Το βρισιμο λειτουργει ως αποσυμπιεση εσωτερικων συγκρουσεων, απλα κρινω οτι ειναι για την καταλληλη στιγμη και στον καταλληλο χωρο. Προσωπικα θα βρισω και μαλιστα το απολαμβανω αλλά δεν εξαπολυω κακοποιητικους χαρακτηρισμους στον απεναντι ουτε προσβαλω τα Ιερα που λεμε.
    Last edited by Constantly curious; 19-12-2015 at 22:52.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    εμενα με διεγειρουν οι γκευ γυναικεσ παντα παθαινω ζημια οταν βλεπω καμια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Το ζητημα ειναι βαθυτερο, συνηθως ψαχνουμε οτι λειπει απο εμας τους ιδιους ή "κολλαμε" με οποιον αγγιζει την σκοτεινη πλευρα μας...
    Υπαρχει η θεωρια του μισου που ψαχνει το αλλο για να νιωσει ολοκληρο, υπαρχει ομως και η φιλοσοφια του οτι - Ο καθενας μας οφειλει να νιωσει ολοκληρος μονος του, με τον δικο του αγωνα και επειτα να μοιραστει την καθημερινοτητα με τον ταιρι του.

Αρχισα την φιλοσοφικη αναλυση, επιλεγω ομως να μην επεκταθω περισσοτερο.
    Πως εισαι εσυ ? Καλυτερα ? Υποφερτα ? Πλησιαζουν οι γιορτες... την αλλη εβδομαδα.

Για φετος αποφασισα να μην σκεφτω τι θα γινει αλλά να αφεθω στο πως θα νιωσω και ισως να δοκιμασω να νιωσω χαρα και οχι πεσιμισμο.
    Τι ακριβως εννοεις να αγγιζει τη σκοτεινη μας πλευρα? μου κατσε κ μενα αυτο, δε εχω ξανακουσει κανεναν να το πιστευει αυτο
    και εγω εχω καταληξει οτι δεν θα "κολλησω" με καποιον που ειναι ιδιος με μενα σε χαρακτηρα και οτι τα ομωνυμα δεν ελκονται τελικα....αλλα ουτε και τα ακριβως αντιθετα...πιστευω θα αναζητησεις καποιον που σε συμπληρωνει, ο,τι λειπει απο σενα θα το εχει..αλλα σε καμια περιπτωση να ειναι το αντιθετο γιατι πιστευω σ αυτη την περιπτωση καταρχας δε θα χει μελλον η σχεση

Πολλες φορες, οι αρνητικες πλευρες του εαυτου μας συνειδητα δεν ειναι ξεκαθαρες αλλά στην επιλογη ενος ερωτικου συντροφου ερχονται και κουμπωνουν.

Για παραδειγμα, αν καταβαθος εγω πχ θα ηθελα να ημουν πιο χυμα αλλα ειμαι freak control πολυ πιθανο να ερωτευτω αυτο το στοιχειο σε εναν αντρα, γιατι ???? Απλα επειδη μπορει να ειναι χυμα χωρις κοπο και δν ντρεπεται για αυτο.

Κατανοητη ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Πολλες φορες, οι αρνητικες πλευρες του εαυτου μας συνειδητα δεν ειναι ξεκαθαρες αλλά στην επιλογη ενος ερωτικου συντροφου ερχονται και κουμπωνουν.

Για παραδειγμα, αν καταβαθος εγω πχ θα ηθελα να ημουν πιο χυμα αλλα ειμαι freak control πολυ πιθανο να ερωτευτω αυτο το στοιχειο σε εναν αντρα, γιατι ???? Απλα επειδη μπορει να ειναι χυμα χωρις κοπο και δν ντρεπεται για αυτο.

Κατανοητη ?
    Αα ναι ετσι οπως το θετεις με το παραδειγμα το καταλαβα...ειναι αυτο βασικα που ειπαμε να σε συμπληρωνει ο αλλος και να εχει οτι λειπει απο σενα. Ειπες "σκοτεινη πλευρα" και με ιντριγκαρε χαχαχα

Senior Member
    Παντως παντα θα γελαω με τις πανηλιθιες απαιτησεις γυναικων που ζητανε ενα τυπο που δεν εχει υπαρξει ποτε και αν πλησιαζει προς τα κει δεν τον αξιζουν ετσι οπως ειναι

Ναι , φιτ , αθλητικες , αλλα γιατι 200 ευρω αθλητικα ? τα πιο ακριβα που εχω , αντε να κανουν 120 . Τα κολαν , τα αθλητικα , ευπροσδεκτα !! αν και μια φορμιτσα απλη , μου κανει .
    τοσο κανουν τα καλά ασιξ! εντάξει είσαι απλό παιδί εσύ!

Quote Originally Posted by elis View Post
    εμενα με διεγειρουν οι γκευ γυναικεσ παντα παθαινω ζημια οταν βλεπω καμια
    οι λεσβίες δλδ... που μοιάζουν με άντρες? χοντρούλες με κοντό μαλλί? θα μας τρελλάνεις? χαχαχαχα

Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    οι λεσβίες δλδ... που μοιάζουν με άντρες? χοντρούλες με κοντό μαλλί? θα μας τρελλάνεις? χαχαχαχα
    τι στερεοτυπα ειναι αυτα καλε???

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast