τι σας διεγειρει στο αλλο φυλο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εγινες κατανοητοτατος, αυτη την προτιμηση ετσι οπως την περιγραφεις την εχω επισημανει σε ανδρες που επιθυμουν σφοδρα το να εχουν την δικη τους ελευθερια. Θελουν δηλαδη ενα θηλυκο που δεν δαμαζεται ευκολα γιατι ετσι δεν την βαριουνται αλλά απο την αλλη τους ψιλο "ζοριζει" και το αυθεντικο της υποθεσης.

Ναι , αυτο αληθευει οσον αφορα εμενα !

* Το βρισιμο λειτουργει ως αποσυμπιεση εσωτερικων συγκρουσεων, απλα κρινω οτι ειναι για την καταλληλη στιγμη και στον καταλληλο χωρο. Προσωπικα θα βρισω και μαλιστα το απολαμβανω αλλά δεν εξαπολυω κακοποιητικους χαρακτηρισμους στον απεναντι ουτε προσβαλω τα Ιερα που λεμε.

Δεν αναφερομαι σε ξεσπασμα θυμου , που και παλι πρεπει να μην ' ξεφυγεις ' στα λογια , ας βαλεις μια φωνη , αλλα εχω παρατηρησει κοπελες που χρησιμοποιουν υβρεις στην καθομιλουμενη , εδω εγω δεν χρησιμοποιοω την λεξη ' γκομενα ' καν !

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    οι λεσβίες δλδ... που μοιάζουν με άντρες? χοντρούλες με κοντό μαλλί? θα μας τρελλάνεις? χαχαχαχα
    εμεισ εχουμε πανεμορφεσ εδω και δε σηκωνω κουβεντα αμα εσασ ειναι μπαζα δε φταιμε εμεισ σε μασ εδω ειναι ομορφεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    εμεισ εχουμε πανεμορφεσ εδω και δε σηκωνω κουβεντα αμα εσασ ειναι μπαζα δε φταιμε εμεισ σε μασ εδω ειναι ομορφεσ
    Που εδώ εννοείς, ελις? καλά μη στραβώνεις, υπάρχουν και οι ομορφούλες

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει, δεν λεμε να μην πλενεται και να περιμενει να σαφρακιασει για να μην βαλει λιγη κρεμουλα...
    εγω μιλαω για τυπους που περνανε απο καθρεφτη , κανουν ντακ φεις και φτυνονται να μην ματιαστουν.
    σκεψου τον ζελεδακια πχ (ροναλντο), που στην ωρα του αγωνα κοιτιεται στα ματριξ και την βρισκει.
    ο ρονάλντο είναι γκεύ όσο δεν πάει.... κάνει μπαμ....και σιχαμένος νάρκισσος που σου δίνει την αίσθηση ότι θα κοιτάζεται στον καθρέφτη όταν θα αυνανίζεται

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει, δεν λεμε να μην πλενεται και να περιμενει να σαφρακιασει για να μην βαλει λιγη κρεμουλα...
    εγω μιλαω για τυπους που περνανε απο καθρεφτη , κανουν ντακ φεις και φτυνονται να μην ματιαστουν.
    σκεψου τον ζελεδακια πχ (ροναλντο), που στην ωρα του αγωνα κοιτιεται στα ματριξ και την βρισκει.
    ξεκαρδίστηκα! χαχαχαχα πόσο δίκιο έχεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εμενα με διεγειρουν οι γκευ γυναικεσ παντα παθαινω ζημια οταν βλεπω καμια
    Γεια σου βρε elis! Σε παω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εσείς τι νομίζετε?

Member
    Το λεω συνεχεια κι εχω καταντησει γραφικη αλλα το χιουμορ μπορει να μου κανει μεγαλη ζημια. Οχι μονο εγκεφαλικα αλλα κι αλλιως (δε θα μπω σε λεπτομερειες). Μ αρεσει να "παιζουμε" με τον αλλο, δε μπορω την πολλη σοβαροτητα ουτε τη βαρια ατμοσφαιρα ουτε τα δραματα. Ψαχνω να περναω και να νιωθω ομορφα <3 Επισης με φτιαχνει πολυ οταν ο αλλος ειναι ιδιομορφος χωρις να ντρεπεται γι αυτο.

Επισης η ψωνη. Και ενα συγκεκριμενο ειδος οπτικης επαφης....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345