Αποτυχία στις Πανελλήνιες ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Και αλλοι που εχουν και πτυχια και μαστερ και ειναι ανεργοι! Μην το σκεφτεσαι κουκλα μου τι παρεκθον οτι εγινε εγινε η ευρεση εργασιας ειναι πολυ δυσκολο στις μερες μας εγω σου απαντησα για να σου πω οχι δεν εισαι αποτυχημενη εσυ, αποτυχημενοι ειναι εκεινοι που εφεραν νια γενια σ αυτην την κατασταση
    Τα έχω διαβάσει κι αυτά σχετικά με την γενιά μας 30 αρηδες τώρα ..η χαμένη γενιά χαρακτηριζόμαστε λένε από τους κοινωνιολόγους αλλά και που θα πάει αυτό το βιολί να κρατήσει μια ζωή δεν γίνεται ! Αρχής γενομένης από τον Αρσένη που είχαμε εμείς τότε και +-3 σύστημα των πανελληνίων τόσες καταλήψεις έγιναν στρατιωτάκια όμως είχαμε γίνει ..Το +-3 να θυμίσω αν είχες στα τρίμηνα μ.ο. βαθμολογίας 18 και έγραφες 3 ξερω γω στις πανελλήνιες ο βαθμός σου γινόταν 6 αν θυμάμαι καλά συν του ότι δίναμε πάρα πολλά μαθήματα δεν θυμάμαι πόσα αλλά πάντως όχι μόνο 4 ή 6 ! Για πλάκα πέρασαν από Τ.Ε.Ε. σε Τ.Ε.Ι. με βιβλία που είχαμε εμείς Α. Λυκείου στο Ενιαίο .. Και όσο για τους καθηγητές ....παπαγαλάκια χωρίς κανένα ενδιαφέρον για 35 άτομα μες την τάξη !
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    χελωνίτσα δεν έχεις δίκιο. Κι εγώ που τελείωσα και σχολή και μεταπτυχιακό και ασχολούμαι με το αντικείμενο που σπούδασα, δε νοιώθω καμία ικανοποίηση, αντιθέτως καταντά καταναγκασμός η δουλειά μου. Αν ερχόταν πίσω ο χρόνος, θα επέλεγα να σπουδάσω κάτι άσχετο από αυτό που τελικά σπούδαζα και θα ήμουν μάλλον χωρίς παρεμφερή εργασία, αλλά θα είχα κάνει κάτι που ήθελα. Όλα σχετικά είναι δηλαδή. Επιπλέον, διάβασα πρόσφατα ότι το πιο ταχέως αναπτυσόμμενο επάγγελμα της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα, είναι αυτό του μανικιουρίστα... Ούτε πανελλήνιες δλδ ούτε τρελό διάβασμα... Δώσε ξανά πανελλήνιες αν νιώθεις οτι αδίκησες τον εαυτό σου με εκείνη την αποτυχία. Τίποτα δεν τελειώνει όταν απελπίζεσαι. Αντιθέτως, όλα τελειώνουν όταν πάψεις να προσπαθείς. Είναι στο χέρι σου
    Κουτσούνι και αυτό με το μανικιουρίστα το έχω σκεφτεί ! και μάλιστα το σκεφτόμουν σήμερα ! Αν με το επάγγελμα που κάνεις μπορείς και επιβιώνεις και δεν μένεις στα αζήτητα την ρουτίνα μπορείς να την σπάσεις με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητα και στη ζωή σου από χόμπυ μέχρι να το ρίξεις έξω να να να να ...το να βρίσκεσε στο περιθώρειο ...και να σκέφτεσε και ένα καφέ να πάω με τι όρεξη ...και με τι διάθεση όντας άνεργος και το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε είναι όλοι με τι ασχολείσαι ...καλύτερα ο καναπές παρέα με τα γατιά ! Αν δώσω πανελλήνιες τώρα και πες ότι περνάω θα αποφοιτήσω ως νέα επαγγελματίας στα 37 ! καλά 40 που λέμε !

Senior Member
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ - Ειχε και το χαβαλε της ομως η εποχη εκεινη χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lord of Light View Post
    ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ - Ειχε και το χαβαλε της ομως η εποχη εκεινη χαχα
    Τι να σου θύμισα άραγε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλα η φιλη σου δεν ξερει τι της γινετε !!!..εσυ μην σταματας την αναζήτησημονο ετσι θα βρεις μια ακρη σε αυτο το κωλοχανείο ;)
    Η αλήθεια είναι ότι συνήθως η συγκεκριμένη με πατάει εκεί που πονάω και έχω παρατηρήσει ότι της αρέσει απλώς να έχει το πάνω χέρι στη συζήτηση και να επιβάλλεται ..Το ίδιο ακριβώς μου είχε πει και στα 23 τότε που τέλειωνα το Ι.Ε.Κ. από τότε ήταν σκούρα τα πράγματα στον κλάδο πολυ σκούρα ! Και είχα επηρρεαστεί ! ναι ! το παραδέχομαι ! Τώρα στα 32 να μου το πει έχει εν μέρει κάποιο δίκιο τότε όμως όχι ! Όπως και να χει καταπίνω μέχρι να σκάσω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    Καθολου εύκολο δεν είναι στην πράξη να σπουδάσει κάποιος στα 30+, συμφωνώ απόλυτα ! παρόλα αυτά γνωρίζω ανθρώπους που το κάνουν και τους θαυμάζω για το κουράγιο τους.
    Έχεις ψάξει και σε άλλες πόλεις εκτός από αυτήν στην οποία μένεις ;
    Έχω ψάξει αλλά δεν θέλω να μετακομίσω !

Banned
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Η αλήθεια είναι ότι συνήθως η συγκεκριμένη με πατάει εκεί που πονάω και έχω παρατηρήσει ότι της αρέσει απλώς να έχει το πάνω χέρι στη συζήτηση και να επιβάλλεται ..Το ίδιο ακριβώς μου είχε πει και στα 23 τότε που τέλειωνα το Ι.Ε.Κ. από τότε ήταν σκούρα τα πράγματα στον κλάδο πολυ σκούρα ! Και είχα επηρρεαστεί ! ναι ! το παραδέχομαι ! Τώρα στα 32 να μου το πει έχει εν μέρει κάποιο δίκιο τότε όμως όχι ! Όπως και να χει καταπίνω μέχρι να σκάσω !
    ναι δυστυχως, το εχουν αυτο οι "φίλες", οταν συνελθεις και ισορροπήσεις ...θα ξερεις και πως να της απαντησεις

Senior Member
    η μανα μου καπου στα 50 της τρελαθηκε απο τις δουλειες στο σπιτι και τη γκρινια ολων και πηγε και σπουδασε νοσηλευτικη για 2 χρονια και μαλιστα αριστευσε.ποτε δεν ειναι αργα

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    η μανα μου καπου στα 50 της τρελαθηκε απο τις δουλειες στο σπιτι και τη γκρινια ολων και πηγε και σπουδασε νοσηλευτικη για 2 χρονια και μαλιστα αριστευσε.ποτε δεν ειναι αργα

:DDDD τουλάχιστον βρήκε ειδικότητα με μέλλον !!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα αρίστευε !

Senior Member
    Turtle μια χαρα κοπελα εισαι και δουλεια θα βρεις και καποιον να σε αγαπησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ippotis View Post
    Turtle μια χαρα κοπελα εισαι και δουλεια θα βρεις και καποιον να σε αγαπησει.
    χλωμό έως κινέζικο . Συν του ότι βλέπω πολλές αγγελίες , voucher Κ.ο.κ. και ζητάνε ως 30 .. η με προσόντα που δεν απέκτησα ..

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    Μπράβο της....!!!Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και χαίρομαι γι αυτό.
    :DDDD τουλάχιστον βρήκε ειδικότητα με μέλλον !!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα αρίστευε !
    Είναι η κοπέλα μου νοσηλεύτρια.Πρόσφατα στον ΑΣΕΠ έγιναν περίπου 70.000 αιτήσεις για περίπου 700 θέσεις στον τομέα της υγείας αλλά αυτές οι θέσεις δεν είναι μόνο για νοσηλευτές.Να σου μιλήσω για το μέλλον λοιπόν΄πέρα από το δημόσιο.500 ευρώ για 12ωρα χωρίς ένσυμα στην καλύτερη,φροντίδα 24ωρη στην χειρότερη .Λίγοι νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία για πολλές περιπτώσεις ασθενών,με λίγα χρήματα και το άγχος στον ουρανό.Αν το θεωρείς αυτό μέλλον τότε κάνεις κάπου λάθος.Εϊσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις ποια είναι η ιδανική εργασία?Ας αφήσουμε τα χρήματα στην άκρη.Είναι αυτή που θα σου δώσει χρόνο για τον ευατό σου,για τα παιδιά σου,για τους γονείς σου,για τους φίλους σου.Είναι αυτή που θα ξυπνάς με χαμόγελο για να πας και θα είσαι το ίδιο όταν γυρνάς (και δεν έχει σχέση με την κούραση).
    Δυστυχώς όμως χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα και πολλές αλλάγές στην χώρα για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει.Μη φτάσω στο ποσοστό των διαζυγίων,ψυχικών προβλημάτων και πολλά πολλά άλλα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βλέπω τις βάσεις 2003 κ 2012 που έδωσα αν εξαιρέσουμε τη βλακεία να μην ξαναδώσω μετά ακριβώς από το ΙΕΚ που πήγα και έβγαλα περνούσα σε κάτι σχολές που ούτε που δήλωσα που ούτε καν είχα σκεφτεί ( καθότι διάβαζα μόνη μου και δεν απευθύνθηκα σε κάποιο φροντιστήριο για βοήθεια γιατί το θεώρησα περιττό ) δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι ότι οι Πανελλήνιες δεν είναι το τέλος του κόσμου ... Πάντως εγώ νοιώθω το βάρος της αποτυχίας στη ζωή μου σαν κόμπο στο λαιμό μου μόνιμο ! Ποιος είπε ότι και τι έγινε ... ? Μήπως υπάρχουν πολλές δουλειές για μερικώς ειδικευόμενους ή ανιδίκευτους εργάτες .. όχι υπάρχουν όμως καλές σχολές που αν της βάλει κάποιος στόχο και προτεραιότητα δεν αντιμετωπίζει τον εφιάλτη που ζω όλα αυτά τα χρόνια .. το αδιέξοδο ... το βραχνά ... τι θα κάνω δεν ξέρω πλεον .. συνεχώς ψάχνομαι .. ο καιρός έχει περάσει .. και δεν οδηγεί πουθενά ..είμαι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ! Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ !!!! Κι ούτε ποτέ θα βρεθεί κανείς να με ΑΓΑΠΗΣΕΙ τόσο αποτυχημένη που είμαι ! ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ !
    Πάνε για ύπνο και μην κλαψουρίζεις!

favvel
    Guest
    turtle δεν είναι έτσι τα πράγματα..εγώ έχω ένα γνωστό,φίλος της αδερφής μου τέλος πάντων,ο οποίος έχει τελειώσει μετσόβιο,μηχανολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών,και τι περίεργο...είναι κι αυτός άνεργος!!και είναι και καλός σε αυτό που έχει κάνει!!
    έχει δουλέψει κατά καιρούς μία σε καφετέρια,μία να κάνει μαθήματα,μία σε μια εταιρία που δεν ξέρω τι έκανε..εν πάσει περιπτώσει τώρα δεν κάνει τίποτα..
    γιατί δε βρίσκει πάνω στο αντικείμενό του κάποια δουλειά..
    και το χειρότερο είναι ότι έχει πέσει η ψυχολογία του κι εγώ πιστεύω έχει απογοητευτεί και δεν έχει όρεξη για τίποτα!!

οπότε μην τρέφεις αυταπάτες ότι τελειώνοντας μια καλή σχολή έχεις σίγουρο μέλλον..
    εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το αν θα βρεις δουλειά..δεν είναι τόσο εύκολο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    turtle δεν είναι έτσι τα πράγματα..εγώ έχω ένα γνωστό,φίλος της αδερφής μου τέλος πάντων,ο οποίος έχει τελειώσει μετσόβιο,μηχανολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών,και τι περίεργο...είναι κι αυτός άνεργος!!και είναι και καλός σε αυτό που έχει κάνει!!
    έχει δουλέψει κατά καιρούς μία σε καφετέρια,μία να κάνει μαθήματα,μία σε μια εταιρία που δεν ξέρω τι έκανε..εν πάσει περιπτώσει τώρα δεν κάνει τίποτα..
    γιατί δε βρίσκει πάνω στο αντικείμενό του κάποια δουλειά..
    και το χειρότερο είναι ότι έχει πέσει η ψυχολογία του κι εγώ πιστεύω έχει απογοητευτεί και δεν έχει όρεξη για τίποτα!!

οπότε μην τρέφεις αυταπάτες ότι τελειώνοντας μια καλή σχολή έχεις σίγουρο μέλλον..
    εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το αν θα βρεις δουλειά..δεν είναι τόσο εύκολο..
    Σύμφωνα με έρευνες τα επαγγέλματα με θετικές προοπτικές και τα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι πρωτίστως επαγγέλματα που σχετίζονται με την πληροφορική κ την νοσηλευτική ( ειδικά γηριατρικής ) καθώς επίσης κ τουρισμός αν και τα τελευταία χρόνια όχι κ τόσο ..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast