Αποτυχία στις Πανελλήνιες ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Βλέπω τις βάσεις 2003 κ 2012 που έδωσα αν εξαιρέσουμε τη βλακεία να μην ξαναδώσω μετά ακριβώς από το ΙΕΚ που πήγα και έβγαλα περνούσα σε κάτι σχολές που ούτε που δήλωσα που ούτε καν είχα σκεφτεί ( καθότι διάβαζα μόνη μου και δεν απευθύνθηκα σε κάποιο φροντιστήριο για βοήθεια γιατί το θεώρησα περιττό ) δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι ότι οι Πανελλήνιες δεν είναι το τέλος του κόσμου ... Πάντως εγώ νοιώθω το βάρος της αποτυχίας στη ζωή μου σαν κόμπο στο λαιμό μου μόνιμο ! Ποιος είπε ότι και τι έγινε ... ? Μήπως υπάρχουν πολλές δουλειές για μερικώς ειδικευόμενους ή ανιδίκευτους εργάτες .. όχι υπάρχουν όμως καλές σχολές που αν της βάλει κάποιος στόχο και προτεραιότητα δεν αντιμετωπίζει τον εφιάλτη που ζω όλα αυτά τα χρόνια .. το αδιέξοδο ... το βραχνά ... τι θα κάνω δεν ξέρω πλεον .. συνεχώς ψάχνομαι .. ο καιρός έχει περάσει .. και δεν οδηγεί πουθενά ..είμαι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ! Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ !!!! Κι ούτε ποτέ θα βρεθεί κανείς να με ΑΓΑΠΗΣΕΙ τόσο αποτυχημένη που είμαι ! ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ !
    Καλά να πάθεις!

Senior Member
    κουκλα τερτλ να στο πω απλα για να μη παιδευεσαι κανεισ μια δουλεια ασ πουμε δεκα χρονια
    δεν παει αλλο για τον χψ λογο μη σκασ πηγαινε σπουδασε οτι θελεισ
    να κανεισ διακοπεσ τοσα χρονια δουλευεσ σου αξιζει να κανεισ διακοπεσ διαβαζωντασ
    αν δε θεσ να δουλεψεισ αλλο για τωρα ετσι πωσ ειναι τα πραγματα καμια δουλεια δεν εχει
    λεφτα τουλαχιστον θεσσαλονικη δε ξερω αλλεσ πολεισ οποτε μη σκασ κανε το κεφι σου αν μπορεισ
    αλλιωσ κανα σεμιναριο χαλαρα τετοια πραγματα μεθε να μαγειρευεισ κανα δυσκολο φαγητο
    τετοια πραγματα βγεσ να γνωρισεισ κανενα να αποκτησεισ λιγο νοημα να ασχολεισαι με κατι
    γινε εθελοντρια καπου χαλαρα γενικα δε βγαινει το πραγμα μην ζοριζεσαι χωρισ λογο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    κουκλα τερτλ να στο πω απλα για να μη παιδευεσαι κανεισ μια δουλεια ασ πουμε δεκα χρονια
    δεν παει αλλο για τον χψ λογο μη σκασ πηγαινε σπουδασε οτι θελεισ
    να κανεισ διακοπεσ τοσα χρονια δουλευεσ σου αξιζει να κανεισ διακοπεσ διαβαζωντασ
    αν δε θεσ να δουλεψεισ αλλο για τωρα ετσι πωσ ειναι τα πραγματα καμια δουλεια δεν εχει
    λεφτα τουλαχιστον θεσσαλονικη δε ξερω αλλεσ πολεισ οποτε μη σκασ κανε το κεφι σου αν μπορεισ
    αλλιωσ κανα σεμιναριο χαλαρα τετοια πραγματα μεθε να μαγειρευεισ κανα δυσκολο φαγητο
    τετοια πραγματα βγεσ να γνωρισεισ κανενα να αποκτησεισ λιγο νοημα να ασχολεισαι με κατι
    γινε εθελοντρια καπου χαλαρα γενικα δε βγαινει το πραγμα μην ζοριζεσαι χωρισ λογο
    τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά ! αλλά δεν πάει ..
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Page 3 of 3 FirstFirst 123