Το απαγορευμενο!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Το απαγορευμενο!

Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ποθητό και το θες με τρέλα;
    Σας έχει συμβεί ποτέ; και φυσικά... πως το διαχειριστήκατε;;;

γενικα αναφερεσαι ή εννοεις αντικειμενικα κοινωνικα ενα συγκεκριμενο "απαγορευμενο" ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Γενικά αλλά κλείνει λίγο περισσότερο και στον ερωτικό τομέα.

Απαγορευμενο στον ερωτικο τομεα, χμ...

Αν περιλαμβανει αντρα που ειναι ηδη με αλλη κανω αυτοματη εκλογικευση - μπαν και δεν ασχολουμαι.

Τωρα τι να σου πω, στον ερωτα ως πραξη ή στον ερωτα ως Ιδεα ?

Αν ανεφερεσαι στη πραξη βαση κοινης συνενεσης ολα ειναι πιθανα, ως Ιδεα... εκει σηκωνει κουβεντα.

Senior Member
    Κι εγω , συμφωνω με την C.C. , αμα υπαρχει 3ο προσωπο , ουτε καν ασχολουμαι , αλλα κατι ηλικιες που εχω παρε δωσε , μικρες , πολυ μικρες , ολο και μου μπαινουν ιδεες , ενω ξερω οτι θα δημιουργηθουν προβληματα . Πισω μου σεχω σατανα .

Παντως γενικοτερα μαρεσει , την βρισκω , να παραβαινω τον νομο , ειμαι αντιδραστικο στοιχειο . Αντικομφορμιστης .

Κανω το εξης ' κακο ' , κινουμαι στην Εθνικη με το γρηγορο αμαξι μου , bmw , ειναι στην αριστερη λωριδα καποιος που ενω του παιζω τα φωτα , δεν κανει δεξια , ενω εχει υποχρεωση . Ετσι μουσαι , λεω ? το τυπος κινειται με 150-160 , ησυχος αφου κινειται στο οριο , αλλα δεν ειναι δουλεια του να με εμποδισει να παρανομησω , οπως πολυ νομιζουν , ειναι δουλεια των μπατσων . Οποτε κανω λιγο πισω , και παιρνω φορα , και τον περναω απο δεξια , απο κοντα σχετικα , με 270-280 χλμ/ωρα , ουρλιαζοντας ο κινητηρας μου , αιφνιδιαζεται , τρωει και το ρευμα αερος μου , και κοιταω στο καθρεφτακι μετα , ο τυπος παιζει συνεχεια τα φωτα , εχω φαει τις μουτζες μου , αλλα το φχαριστιεμαι . Διαστροφη ? ισως .

Senior Member
    και το γαλακτοπουρεκο απαγορευμενο ειναι (για καποιους απο μας) αλλα δεν μας αρεσει γι αυτο, μας αρεσει επειδη ειναι νοστιμο.
    εννοω...
    πως πρεπει να ξεκαθαρισει κανεις αν τον ελκει το απαγορευμενο η καποια προτιμηση ανεξαρτητη της απαγορευσης.
    αν η απαντηση ειναι το 1, θεωρω πως υπαρχει προβλημα, ειτε μιλαμε για ερωτικα (πχ δεσμευμενους) ειτε μιλαμε για ουσιες, ειτε για οτιδηποτε.
    προμπλεμ...

Senior Member
    Ουσιες δεν παει στο απαγορευμενο , παει στο αυτοκαταστροφικο . Και οποιος μπλεκει με δεσμευμενους-ες , παντρεμενους-ες , μπορει να μην θελει δεσμευση , οπως ο James Bond !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ουσιες δεν παει στο απαγορευμενο , παει στο αυτοκαταστροφικο . Και οποιος μπλεκει με δεσμευμενους-ες , παντρεμενους-ες , μπορει να μην θελει δεσμευση , οπως ο James Bond !!
    μπορει.συνηθως σε ανδρες συμβαινει αυτο που λες και δη, παντρεμενους....
    σε γυναικες τις περισσοτερες φορες υπαρχει ελπιδα οτι ο αλλος θα αφησει την "νομιμη" για την 'τριτη". οποτε μπορει να ειναι ανταγωνισμος για τις αλλες γυναικες, μπορει να ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση και μπαινει σε θεση τριτου γιατι νοιωθει πως δεν του αξιζει η πρωτη θεση στην ζωη καποιου, η ακομα και ελλειψη προσοντων, για καποιοιους/ες που δεν θα μπορουσαν να ειναι η πρωτη επιλογη καποιου αλλα μονο μερικες ξεπετες στα κρυφα. και αρκουνται σε μια τετοια μοναχικη επιλογη, αυτου που περιμενει το τηλεφωνο να χτυπησει , κρυβεται απο τον κοσμο και ειναι στις γιορτες παντα μονος.

ουσιες παει ΚΑΙ στο απαγορευμενο στανταρ οταν ειναι παρανομες. αλλιως θα επελεγαν ολοι τις νομιμες, οπως το αλκοολ. δεν θα ψαχνονταν με ναρκωτικα.
    στο αυτοκαταστροφικο πανε ετσι κι αλλιως, ολες οι παραπανω συμπεριφορες.
    Last edited by Remedy; 19-12-2015 at 10:59.

CC ως ιδέα θα έλεγα,είναι πιο ενδιαφέρον απ'την ίδια την πράξη.

Καλά παιδιά,στο ερωτικό κομμάτι είναι και άλλα πολλά πέραν του παντρεμένου.
    Χαμηλή αυτοεκτίμηση θεωρώ όποιον επιμένει σε κάποιον που του προσφέρει κάτι λίγο και έχει αρκεστεί σε αυτό.
    Οπως για παράδειγμα που φέρατε τον παντρεμένο και το τρίτο πρόσωπο που περιμένει τα ψίχουλα της αγάπης του.

Μια πιο γενική συζήτηση και όχι απαραίτητα να σχολιάσουμε καταστάσεις ..
    Όταν κάτι θεωρείται <<μη>> δεν είναι πιο δελεαστικό να μπεις στον πειρασμό να το κάνεις πράξη;;
    Ή ως ιδέα να σε ιντριγκάρει πολύ περισσότερο απ'ότι αν ήταν αλλιώς τα πράγματα.
    Δεν ξέρω αλλά το έχω αυτό το συναίσθημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορει.συνηθως σε ανδρες συμβαινει αυτο που λες και δη, παντρεμενους....
    σε γυναικες τις περισσοτερες φορες υπαρχει ελπιδα οτι ο αλλος θα αφησει την "νομιμη" για την 'τριτη".

ουσιες παει ΚΑΙ στο απαγορευμενο στανταρ οταν ειναι παρανομες. αλλιως θα επελεγαν ολοι τις νομιμες, οπως το αλκοολ. δεν θα ψαχνονταν με ναρκωτικα.
    στο αυτοκαταστροφικο πανε ετσι κι αλλιως, ολες οι παραπανω συμπεριφορες.
    Αυτο για τις γυναικες , ισχυει , και απορω , υπαρχουν τοσο χαζες γυναικες που το χαβουν ? υπαρχουν φαινεται .

Εχεις ενα καλο ποιντ για αλκοολ/ναρκωτικα , δεν τοχα σκεφει ετσι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο για τις γυναικες , ισχυει , και απορω , υπαρχουν τοσο χαζες γυναικες που το χαβουν ? υπαρχουν φαινεται .

Εχεις ενα καλο ποιντ για αλκοολ/ναρκωτικα , δεν τοχα σκεφει ετσι .
    ουυ πολλες.
    οχι μονο χαζες αλλα κι απελπισμενες.
    θα εμπαινε ενας ανθρωπος επιθυμητος σε τετοια διαδικασια αν ηθελε σχεση ? με τπτ. μονο απο απελπισια η καποιον αρρωστημενο ανταγωνισμο το κανει καποια.
    και αυτοτιμωρειται φυσικα.
    η καταληξη , γνωστη..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ουυ πολλες.
    οχι μονο χαζες αλλα κι απελπισμενες.
    θα εμπαινε ενας ανθρωπος επιθυμητος σε τετοια διαδικασια αν ηθελε σχεση ? με τπτ. μονο απο απελπισια η καποιον αρρωστημενο ανταγωνισμο το κανει καποια.
    και αυτοτιμωρειται φυσικα.
    η καταληξη , γνωστη..
    Καλά δεν μπορώ να κρίνω(σίγουρα δεν είναι ωραίες τέτοιες καταστάσεις)
    Αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blade View Post
    Καλά δεν μπορώ να κρίνω(σίγουρα δεν είναι ωραίες τέτοιες καταστάσεις)
    Αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωη..
    φυσικα, ολα μεσα στην ζωη ειναι.

Ναι το απαγορευμενο φερει μεγαλη ελξη και εκριση αδρεναλινης, απο την παιδικη ηλικια ξεκιναει με το γνωστο μοτιβο "μη βαλεις το χερι σου εκει γιατι θα καεις" και τελικα καιγεσαι. Δηλαδη μαθαινεις παθαινοντας.

Το πως το διαχειριζομαι ? Μετραω καλα αν θα αντεξω την συνεπεια της ικανοποιησης μιας επιθυμιας η οποια γνωριζω οτι εγκειται στην ζωνη του " ΜΗ "- αν δεν αντεχω να ζω με την σκεψη του τι εκανα ΤΟΤΕ θα κανω πισω.

Καποτε ημουν υπερμαχος της φιλοσοφιας "καλυτερα να ζεις με βιωματα παρα με το - και εαν το εκανα ??? - Στο τωρα δεν μου δινω το αλλοθι της νεοτητας και προσπαθω να επιβληθω στα λανθασμενα παθη. Βεβαια ετσι η ζωη μοιαζει αχρωμη κατα καποιο τροπο αλλά εφοσον σε τελικη αναλυση δεν ειμαι τοσο ... οσο νομιζα παλαιωθεν οδηγουμαι σε πιο συμβατικο τροπο ζωης.

Senior Member
    Νομιζω οτι ειναι στην φυση του ανθρωπου να επιθυμει αυτο που δεν μπορει να εχει , και κατ επεκταση , η ελξη του απαγορευμενου .