Κάνω come back... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 233
    Senior Member
    ....η απολυτη επιβεβαιωση των λεγομενων μου..Ατελειωτο τσαταρισμα , ατελειωτη μιρλα , χαρακτηρισμοι και χαχανητα. Αντε εις ανωτερα :)

Oλα αυτα φανταζομαι θα ειναι απορροια της καταθλιψης και της αδικιας που υπεστη η come back απο τους μοντ που την ξεμπαναραν και της επετρεψαν την εισοδο της για να συνεχισει τον αγωνα κατα των μοντ. Ποιος τρολλαρει ποιον εδω μεσα .

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Ρεα μη βγαίνεις off topic σε παρακαλώ γιατί θα έρθει ο θηλυκός Ζορό να απονύμει δικαιοσύνη!!!
    εξαλλου εγω δεν βγαινω οφ τοπικ ..κανω καμμπακ και αντζελα μαλλον το μονο οντοπικ του τοπικ ως τωρα!!
    καπου ειχα διαβασει τον κανονα οφ τοπικ που λεει οτι πρεπει να μιλαμε ΜΟΝΟ για θεματα ψυχολογιας... βεβαια δεν υπάρχει θεμα που να ξεπερναει τις 3 σελιδες και να μιλαει μονο για αυτο ..σε οποια κατηγορια ..και απο την ωρα που ξεκινησα να γραφω εδω καταλαβα οτι υπάρχει περιθωριο απο τα μελη για πιο χαλαρες συζητησεις και επιτρεπεται σε γενικες γραμμες ...και το βρηκα λογικο..δεν θα υπηρχαν τοσα μελη εδω αν μας επεβαλλαν ρομποτ να μιλαμε μονο για το προβλημα μας... που βεβαια απο εκει απορρεουν ολες οι συζητησεις και δεν τις θεωρω οφ τοπικ ...στην πραγματικοτητα δεν ειναι καθολου..ειναι επι της ουσιας συζητησεις ψυχικης υποστηριξης. δεν καταλαβαινω τωρα ξαφνικα γιατι γινετε τοσο θεμα το οφτοπικ

Senior Member
    σωστό...έλα να μιλήσουμε για Άτζελα τότε..πως σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά η Άτζελα, Ρέα?
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    μια κουβεντα της μονο θα σου πω...και να την θυμασαι... για ολη σου την ζωη μαντη... "κανεις δεν ειναι ασφαλτος!"

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    μια κουβεντα της μονο θα σου πω...και να την θυμασαι... για ολη σου την ζωη μαντη... "κανεις δεν ειναι ασφαλτος!"
    αχαχαχαχα!!!!! έτσι είναι αγαπητή Ρεα...
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    μνημονιο αν πραγματικα τα εννοεις αυτα που λες..δεν ξερω ακριβως πλεον τι λες βεβαια.....αλλα απο την συχνοτητα βλεπω οτι υπάρχει θεμα... δεν προκειται να ξανασχοληθω με τους μοντ ετσι και αλλιως! μπορεις να ηρεμισεις. και αληθεια δεν πιστευω οτι το θεμα σου ειμαι εγω ή η μαντη η το περιφημο σουτιεν της. και οταν και αν εισαι ποτε ετοιμη να συζητησουμε το προβλημα σου, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, το πραγματικο να ξερεις οτι θα ειμαστε διπλα σου... ( αν θες φυσικα) ... δεν στο παιζω καλη και ιστοριες και ουτε στο λέω υποτιμητικα μην με παρεξηγησεις αλλα αισθανομαι οτι υποφερεις ...μπορει να κανω και λαθος ...γιατι οπως λεει και η αντζελα....:p

Banned
    αχαχαχαχα!!!!! έτσι είναι αγαπητή Ρεα...
    στο αλλο θρεντ θανοιξω προγραμμα με γονιδη... ετοιμασου...( αν ποτε φτασω στο επομενο )

Banned

Senior Member
    στο αλλο θρεντ θανοιξω προγραμμα με γονιδη... ετοιμασου...( αν ποτε φτασω στο επομενο )
    και βάλε τίτλο ''είμαι εγώ που σε παίρνω τηλέφωνο, που μου λείπεις και ψάχνω διέξοδο'' αχαχαχαχαχαχ
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    βαλτο τερμα να δουμε αν θα συμμετεχει ο αρχοντας...;)

Banned
    και βάλε τίτλο ''είμαι εγώ που σε παίρνω τηλέφωνο, που μου λείπεις και ψάχνω διέξοδο'' αχαχαχαχαχαχ
    χαχαχα το θεμα κλειδωνει γιατι προτιμω καρρα!!!χοχοχοοοο

Senior Member
    χαχαχα το θεμα κλειδωνει γιατι προτιμω καρρα!!!χοχοχοοοο
    rea started a thread '' μην τολμήσεις να 'ρθεις στη Θεσσαλονίκηηηη...θα εκκρεμεί εις βάρος σου μιά καταδίκηηηη''
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    ΑΡΧΟΝΤΑΣ replied :
    https://www.youtube.com/watch?v=MuNzEkWrw44

Senior Member
    αχαχαχαχααχαχαχα!!! πεθαίνω!!!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    ....η απολυτη επιβεβαιωση των λεγομενων μου..Ατελειωτο τσαταρισμα , ατελειωτη μιρλα , χαρακτηρισμοι και χαχανητα. Αντε εις ανωτερα :)

Oλα αυτα φανταζομαι θα ειναι απορροια της καταθλιψης και της αδικιας που υπεστη η come back απο τους μοντ που την ξεμπαναραν και της επετρεψαν την εισοδο της για να συνεχισει τον αγωνα κατα των μοντ. Ποιος τρολλαρει ποιον εδω μεσα .
    Λοιπόν, ας δεχτούμε, δογματικά μιας και δεν ξέρω κανένα χρηστη προσωπικά, πως εσύ είσαι σωστή και η Ρέα ή η Μάντη ή εγώ ή όποιος άλλος θέλεις, καλά και τρολλάρουμε, όπως λες, ή βοηθάμε τη Ρέα να δυναμώσει κατα κάποιον τρόπο τις εμμονές της, έναντι των μοντς, μιλόντας για σουτιεν μωρά και ότιδήποτε άλλο θέλει.
    Απο τη μια μεριά οι "βαρεμένοι" εχουν ανοιξει θρεντ κ χαζολογουν, γιατί αυτό πιστεύουν γενικά ή ειδικά ότι τους βοηθά, κατα δήλωση τους. Εσύ που είσαι σωστή με ποιο ακριβώς τρόπο βοηθάς τον εαυτό σου, μπαίνοντας σε ένα θρεντ που δε σε αφορα, δε σε βοηθά όπως δηλώνεις, μόνο και μόνο για να το κριτικάρεις; ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κατασταλτικό υφος. Πως βοηθάς με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σου; Μεσω της θεραπείας διδάχτηκα πως είχα επιλέξει να τιμωρώ τον εαυτό μου με κάθε τρόπο, βγάζοντας το προσωπικό μου όφελος και καλό έξω απο κάθε μου απόφαση, αυτοκαταστροφή δηλαδή. Αφου το συνειδητοποίησα αυτο, κατάλαβα πως η συγκρουση είναι αυτή που θα με βοηθούσε να θέσω τα δικά μου όρια, εναντι των άλλων σε θέματα που με ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ αμεσα, η συγκρουση δηλαδή κάποιες φορές είναι αναπόφευφκτη για να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου, έχοντας αυτοποσδιοριστεί μέσω της αυτοκαταστροφής. Ξαναλέω ότι ίσως λέμε βλακείες εδω μέσα και πρώτη εγω, ανουσια πράγματα, αλλά αυτα τα ανούσια πράγματα είμαστε εμείς που δεν σταματάμε να προσπαθούμε και δεν εχουμε αναγκάσει κανέναν ουτε να μας διαβάσει, ούτε να ασχοληθεί.
    Επιστρέφω στην αρχική μου ερώτηση λοιπόν, πως σε βοηθάει η επιλογή σου διαβάζεις ένα θρεντ που σου "ανάβει τα λαμπάκια" και δε σε αφορά κιολας, δεν είναι του "επιπέδου σου" όπως δείχνεις. Εξηγησε το μου σε παρακαλώ.

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast