Κάνω come back... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 233 of 233
    Senior Member
    Εγω δεν θυμωνω πια , βεβαια εχει βελτιωθει η κτθλψη μου , αλλα μια που ρωτας τι σημαινει πρασινισμενες σελιδες , ημουν εγω με τα πολλα ( και ασχετα )θρεντ μου , και καποια μελη , με τα οποια εχω καλες σχεσεις τωρα , που γινοντουσαν ομηρικοι καυγαδες , και πρασινιζαν τοσα ποστ , που ηταν σαν να πρασινιζε η σελιδα ολοκληρη , ειμασταν σε μονιμη ρηξη !! μονοπωλουσαμε το φορουμ με τους καυγαδες μας !! παντως αναπολω αυτες τις εποχες , υπηρχε πιο υψηλο επιπεδο στο φορουμ , παρ ολες τις διαμαχες !

Banned
    εγω εχω δρομο ακομα μεχρι να γινω καλα... ειμαι περιπου 2-3 μηνες που εκοψα και τα χαπια και την παλευω μονη μου... κοιτα γενικα δεν με νοιαζει να τα εχω με όλους καλα...με αυτους που με ενδιαφερει μονο...δηλαδη ασχετα με το οποιοδημοτε μελος ή μοντ ή οτιδηποτε... και εδω και εξω ... δεν θα το κρατησω μεσα μου για να μην γινω αντιπαθης... τελικα τι ειναι οι πρασινες σελιδες??
    ασχετα: το ξερεις οτι δεν μπορεις να λάβεις μειλ?...οταν με ειχαν αποκλεισει σου εστελνα για να δωσεις το μειλ μου στα παιδια

Senior Member
    Δεν μπορω να λαβω πμ απο μπαναρισμενο μελος , κανονας . Δεν εδωσα το μειλ σου , γιατι ειναι κατι προσωπικο σου ..αλλα μειλ μπορω , θα κανω μια δοκιμη , γιατι εχω 2 μειλ , να στειλω απο το ενα στο αλλο .

Banned
    ...τελικα τι ειναι οι πρασινες σελιδες??...αραγε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη μνιμονιο , για θυμησου τα δικα μας !! ποσες φορες ξεφευγαμε απο το θεμα , και γινοταν ο κακος χαμος , ασε την διαχειρηση να κανει κουμαντο , αν θελεις βεβαια , δεν σε υποχρεωνω !! πρασινισμενες σελιδες επι σελιδων , ανοητοι καυγαδες , προσβολες για το τιποτα , θεματα δικα μου , περι ανεμων και υδατων , με τα αναλογα δυσμενη σχολια απο μελη . Αυτη ειναι η γνωμη μου , δεν ειδαι υποχρεωμενη να την ασπαστεις !
    Aγαπητε Μαγκαιβερ θυμαμαι ναι , αλλωστε το εχεις αναφερει πανω απο 15 φορες απο οταν επεστρεψα :) !!
    Λοιπον οταν διαβασεις τι εχω γραψει σε αυτο το χαζονημα θα καταλαβεις..μην κοιτας που η μεγαλειοτης και τα στρατιωτακια της με εφεραν σε σημειο να απολογουμαι κιολας.
    Οταν γραφεις σε δημοσιο φορουμ θα δεχτεις και κριτικη,οπως εχω δεχτει και εγω και εσυ και ολοι μας..Αρχισα λοιπον να γραφω σε αυτο το κουτοθρεντ επειδη με "σοκαρε" το οτι ενω αποσυρθηκε ενα μπαν , το παρεακι συνεχιζε να ουρλιαζει και να συκοφαντει ταυτοχρονα μας ενημερωναν για τα μητρικα τους και τα εσωρουχα τους.. ως μελος λοιπον και αναγνωστρια ειπα.. ωωωωπα φτανει , κουραζετε τους παντες!! Μετα μπηκα σε διαδικασια απολογιας :)
    Aχ αυτη η αθωοτητα.. "Τι ειναι οι πρασινες σελιδες"? ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καλα Χριστουγεννα με υγεια να εχουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Aγαπητε Μαγκαιβερ θυμαμαι ναι , αλλωστε το εχεις αναφερει πανω απο 15 φορες απο οταν επεστρεψα :) !!
    Λοιπον οταν διαβασεις τι εχω γραψει σε αυτο το χαζονημα θα καταλαβεις..μην κοιτας που η μεγαλειοτης και τα στρατιωτακια της με εφεραν σε σημειο να απολογουμαι κιολας.
    Οταν γραφεις σε δημοσιο φορουμ θα δεχτεις και κριτικη,οπως εχω δεχτει και εγω και εσυ και ολοι μας..ε!
    Το εχω αναφερει πολλες φορες , οντως , γιατι αναπολω εκεινες τις εποχες , ας ηταν πιο εντονη η κτθλψη μου !! ηταν καυγαδες με επιχειρηματα , επιπεδου ( ουουουου ) αισθανοσουν ζωντανος , αναβαν τα αιματα για τα καλα !!! δεν υπαρχει λογος να απολογεισαι , εγω ξερω οτι εισαι καλοψυχη , επειδη σε γνωριζω . Οι αλλοι δεν σε γνωριζουν , η μαλλον γνωριζουν μια πλευρα σου μονον , οχι την ' καλη ' σου , η αληθεια ειναι οτι πρεπει νασαι ετοιμος για κριτικη , οταν γραφεις κατι δημοσιως , αν θα την λαβεις υπ οψη , ειναι μια αλλη ιστορια !

Εμενα προσωπικα δεν μενοχλουν τα ασχετα τσατ , δεν τα διαβαζω απλως !

Ρεα , οι πρασινες σελιδες , ειναι οταν πρασινιζουν τοσα πολλα ποστ σε μια σελιδα , που ειναι περισσοτερα τα πρασινισμενα γραμματα , παρα τα μαυρα , δλδ πρασινισμα ποστ συλληβδην !!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Θα στο εχουν πει κι αλλοι φανταζομαι..ειδικα αντρες..χτισε σωμα και εμφανιση και δουλεψε το μυαλο σου και τον τροπο σου στις γυναικες..και πανω απ' ολα αυτοπεποιθηση! Αλλιως δεν κανεις τιποτα! Βγες με παρεες κανε χαβαλε και γινε κυνηγος με τις γυναικες..εχω δει πολλους ασχημους αντρες να κυκλοφορουν κουκλαρες...καθως και πολυ ομορφους που ειναι μπακουρια γιατι δεν εχουν τροπο..
    που το έχεις δει αυτό το τελευταίο?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Θα στο εχουν πει κι αλλοι φανταζομαι..ειδικα αντρες..χτισε σωμα και εμφανιση και δουλεψε το μυαλο σου και τον τροπο σου στις γυναικες..και πανω απ' ολα αυτοπεποιθηση! Αλλιως δεν κανεις τιποτα! Βγες με παρεες κανε χαβαλε και γινε κυνηγος με τις γυναικες..εχω δει πολλους ασχημους αντρες να κυκλοφορουν κουκλαρες...καθως και πολυ ομορφους που ειναι μπακουρια γιατι δεν εχουν τροπο..
    Άραγε το σώμα και η εμφάνιση μετρά πιο πολύ από όλα για μια όμορφη γυναίκα.
    Πλέον προσέχω μόνο την εμφάνιση και το σώμα μου.Τίποτα άλλο.

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516