Και τσουπ. παλι εδω οι νοσοφοβικιΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 140 of 140
    Banned
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Καλημέρα σε όλο το παρεακι, ξύπνησα λίγο καλύτερα σήμερα αν και λιγο νωριτερα. Η διαθεση καλύτερα αν και η καταροη υπάρχει ακόμα για 2η μέρα. Η κοκκινιλα στον ουρανισκο καλύτερα αλλά όταν καταπίνω ο λαιμός ενοχλεί ακόμα. τι να πω πια. και παλαιοτερα ενιωθα ενα κομπο στο λαιμο στο ιδιο σημειο, πότε πότε αλλά μου είπε ο ψυχιατρος (γιατι το ειχα ψαξει σε ωρλ) παλι και μου ειχε πει οτι ειναι ψυχολογικό αλλα τωρα συνυπαρχει και πονος όχι παντα. τωρα απο βδομαδα θα παω να δω τι γινεται στην ΩΡΛ μιας που εχει και την προηγουμενη εικονα.
    Papa περαστικα σε σενα και στα μικρα σου, εγω τρελαινομαι μόνο με μενα αν ειχα και παιδακια αρρωστα αστα να πανε, θα την ειχα χασει τη μπαλλα. ελπιζω να ειστε ολοι καλύτερα. απο περιεργεια τι αντιβιωση σου εδωσαν; εμενα αμοξιλ αλλα δεν μπορω να πω οτι ειδα τρελλη διαφορα.
    Σισι μου ελπιζω να εισαι και εσύ καλύτερα. Μαρη ρεα, δινεις και συμβουλες καλλυντικωνεεεε;;; για πες αυτη της απιβιτα την bee radiant την εχει δοκιμασει κανεις; γιατι μου εχει τελειωσει η ημερας εχω περιεργα μεικτο δερμα, να φανταστειτε όταν κανω καθημερινο καθαρισμό με σαπουνακι υγρο γεμιζω σπυρακια.
    ο Σταυρουκος δεν μου μιλαει καθολου πια. με ξεχασε να ξερετε
    για το σαπουνακι δοκιμασε το τσονσον μπειμπ σαμπου ..το γνωστο το οχι πια δακρυα, ειναι οτι πιο αγνο κυκλοφορει..αποσο ξερω..αν και αυτο σου κανει σπυρακια ..το κοβεις το σαπουνισμα και πας στα γαλακτωματα

Senior Member
    Μα , Ρεα , ειναι γνωστο οτι οπου ενεπλακη το ΔΝΤ , ο μεσος ορος ζωης μειωθηκε κατα 5-10 χρονια , κακη περιθαλψη . Ακομη και στο Υγεια , που ειναι η ' ναυαρχιδα ' των νοσοκομειων μας , οι γιατροι εχουν να πληρωθουν 1 χρονο , χρωσταει ο ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ Υγεια 35 εκατομ, εχω φιλο γιατρο εκει .

Banned
    τα χουνε βγαλει στο διπλασιο με τα φακελακια και τις μιζες οι περισσοτεροι απο αυτους!..οι λιγοι τιμιοι και καθαροι την πληρωσαν την νυφη!!.. τους πολλους δεν τους λυπάμαι καθολου αληθεια σου λέω ... και πριν το δντ τα ιδια ηταν και χειροτερα βρε μακ μου...

Senior Member
    Ρέα, Φλερ, Μακ σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Περάσαμε οικογενειακώς μεγάλη περιπέτεια!! Τώρα είμαστε καλύτερα δόξα το Θεό! Φλερ zinadol μου έδωσαν και στο μικρό επίσης για την αμυγδαλίτιδα αλλά είναι λίγο βαριά για το στομάχι. Εγώ είμαι καλύτερ, πέρα από μια βραχνάδα που έχω αλλά ο βήχας σταμάτησε. Ρέα μετά τις γιορτές θα το ψάξουμε το θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας τύχει κάτι άλλο γιατί βρε παιδιά αυτό το 2015 τώρα στο τέλος του μας πήγε πολύ άσχημα!

Banned
    σε ολους μας πηγε ασχημα το 2015... !! και μη χειροτερα..παπα μου...να πάει και να μην ξαναρθει!

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910