Και τσουπ. παλι εδω οι νοσοφοβικιΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 140
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Βασικά το κόβω κι εγώ έτσι να γίνομαι, χώρια που αν συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο θα τους... μυρίζω κιόλας πριν ζυγώσουν
    Αν αφησω τον εαυτο μου ελευθερο παιζει να μαι τερμα σπαζα * μπιπ.
    Καθαριζω εξονυχιστικα πληκτρολογια, κομπιουτερ τηλεορασης και παντα εχω ζευγαρια πλαστικα για αλλα σημεια πιο βακτηριογονα.

Η λογικη λεει πως τα παιδια κατα καποιο τροπο πρεπει να ναι εκτεθειμενα ετσι ωστε να δημιουργει ο οργανισμος τους αντισωματα, αλλά δεν ειναι ευκολο να δειξεις εγκρατεια στην προστασια καποιου, ειναι ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι βρε μαμη μου δεν πας για εμφραγμα, εκει μουδιαζει το χερι , οχι η ομωπλάτη, οντως ειναι της εγκυμοσυνης!..καπου το χα ξανακουσει...που ειναι και ο δοκτωρ σημερα ναμας διαφωτίσει... θα του χει φυγει η πιστη στη δουλεια του φουκαρα!
    Ρεουλα μου ξερω γενικα οτι στην εγκυμοσυνη ανεβαινουν ολα τα οργανα μας πιο πανω..πνευμονες καρδια κλπ..προκειμενου να χωρεσει το μωρο..αλλα εγω φοβαμαι γιατι το εχω 2 εβδομαδες περιπου!
    Pionier vsegda gotov!!!

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Οχι δεν φταιει το εσωρουχο γιατι στο σπιτι δε φοραω στηθοδεσμο...και μαλι το νιωθω...το νιωθω συνηθως οταν καμπουριαζω λιγο...πχ για να πλυνω πιατα..απλα παλι γυρναει το μυαλο μου στις νευρολογικες ασθενειες...ξερετε...ΣΚΠ και λοιπα!!
    Πριν κατι μηνες και εγω ειχα αυτο το μουδιασμα, πηγα και σε νευρολογο....
    Βεβαια σε εμενα δεν ηταν τιποτα, ψυχοσωματικο απλα, απο το αγχος... Εδω παιζουν και οι ορμονες....

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    αναφερεσαι στην ταινια ? δεν την ειδα...
    απλα πραγματα θα τους βαζω ολους να αποστειρωνουν τα χερια τους πριν πιασουν το παιδι, εναλλακτικη εικονα σωσω επιτρεπει κορινα να δει τον γιο , χαχαχαχα
    καλυτερα μην την δεις !!!... 3 μερες εκανα να συνελθω!!!
    εγω στον ανηψιο μου εκανα κανονικα τσαμπουκα!..ειχε ερθει μια ηλίθια που το παιδί της ειχε το προηγουμενο βραδυ πυρετο, στο νεογεννητο απόγονό μου τωρα και ηθελε να κανει παιχνιδακια με το δικο της..η νυφη μου κοτα..μουρμουραγε αλλα δεν εκανε τιποτα και παιρνω το παιδι απο την εμβελεια των μικροβιων του δικου της παιδιου και στραβωνει...μιλάμε για απύθμενη βλακεια και θρασσος... να τις προσεχετε αυτες ... το μωρο δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με αλλα παιδακια μεχρι να δυναμωσουν τα αντισωματα... ουτε φιλια και σαλιαρισματα... οποις θελει να το δει θα το κοιταζει απο μακρυα σαν πίνακα..μετα οκ ας πλησιασουν ...αλλα στην αρχη τουλάχιστον πρεπει να είστε κέρβεροι!.. δεν το καταλαβαινουν τα ζωα!

καλυτερα μην την δεις !!!... 3 μερες εκανα να συνελθω!!!
    εγω στον ανηψιο μου εκανα κανονικα τσαμπουκα!..ειχε ερθει μια ηλίθια που το παιδί της ειχε το προηγουμενο βραδυ πυρετο, στο νεογεννητο απόγονό μου τωρα και ηθελε να κανει παιχνιδακια με το δικο της..η νυφη μου κοτα..μουρμουραγε αλλα δεν εκανε τιποτα και παιρνω το παιδι απο την εμβελεια των μικροβιων του δικου της παιδιου και στραβωνει...μιλάμε για απύθμενη βλακεια και θρασσος... να τις προσεχετε αυτες ... το μωρο δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με αλλα παιδακια μεχρι να δυναμωσουν τα αντισωματα... ουτε φιλια και σαλιαρισματα... οποις θελει να το δει θα το κοιταζει απο μακρυα σαν πίνακα..μετα οκ ας πλησιασουν ...αλλα στην αρχη τουλάχιστον πρεπει να είστε κέρβεροι!.. δεν το καταλαβαινουν τα ζωα!
    Ειμαι ΟμοΙδεατισα ! Ρεα απλα Respect.

Banned
    Quote Originally Posted by χτπ View Post
    ΧΑΧΑΧΑΧ λες?? να πουλησω και μουρη τουλαχιστον.... λεω να παρω σαν εκεινα της λαδυ γκαγκα, που φορουσε στο κοκκινο χαλι? θα μπορω να τα χρησιμοποιο και για τις δουλειες στο σπιτι ;)

δερματιτιδα απλα, ειναι και κληρονομικο μου λεει...
    χαχαχαχα...δεν παιρνεις και καμια ντουζινα χοιρινες μπριζόλες να τις φορέσεις οπως η λαιδη ... τωρα με την κριση σαν ξερολουκουμο θα σε κοιταζουν ουλοι!!!

Banned
    Ρεουλα μου ξερω γενικα οτι στην εγκυμοσυνη ανεβαινουν ολα τα οργανα μας πιο πανω..πνευμονες καρδια κλπ..προκειμενου να χωρεσει το μωρο..αλλα εγω φοβαμαι γιατι το εχω 2 εβδομαδες περιπου!
    ναι για μουδιασματα και κραμπες ...οσο περναει ο καιρος θα τα αισθανεσαι...μεγαλώνει και ο αρχοντας ρε κοπελια θα σε ζουλαει μεχρι να βγει τωρα! ποσο ειμαστε μεχρι στιγμης 1100?? καλα θυμαμαι?

Εχω και αλλη ερωτηση, ειστε ικανοποιημενες απο καμια κρεμα ή κανενα serum ? Εχω αποκτησει καθετη ρυτιδα και ψαχνω μετα μανιας το καλυτερο προιον να εξαφανιστει !!!
    Δε θελω αλλο να τη βλεπω, ασε λεει που κατα τους κινεζους αναμεσα στα φρυδια υποδηλωνει θυμο - σωπα κατι μας ειπαν και αυτοι-

Banned
    Ειμαι ΟμοΙδεατισα ! Ρεα απλα Respect.
    χαχαχα..και ανταποδίδω συντροφισσα!!!...
    καλα η μαμη θα τοποθετησει κλιβανο στην εξωπορτα ... χαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχα..και ανταποδίδω συντροφισσα!!!...
    καλα η μαμη θα τοποθετησει κλιβανο στην εξωπορτα ... χαχαχαχα
    Εννοειται θα τοποθετησω κλιβανο!!! Και θα υποχρεωνω οσους θελουν να δουν τον πιτσιρικο να φορανε ειδικη στολη..οπως στα εγκληματα...βασικα η Σωσω μπροστα μου θα μοιαζει με αγγελουδι!!! Αχαχαχαχα
    Χτπ κι εσυ το ειχες τοσο καιρο αυτο το μουδιασμα? Εντωμεταξυ δεν ειναι ακριβως μουδιασμα..γιατι το δερμα μου το νιωθω κανονικα σ εκεινο το σημειο...απλα οταν καμπουριαζω λιγο νιωθω σαν ενα χερι να με ακουμπαει..σαν να μυρμιγκιαζει...και μετα απο λιγο με αφηνει...μετα ξανα τα ιδια..
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    Εχω και αλλη ερωτηση, ειστε ικανοποιημενες απο καμια κρεμα ή κανενα serum ? Εχω αποκτησει καθετη ρυτιδα και ψαχνω μετα μανιας το καλυτερο προιον να εξαφανιστει !!!
    Δε θελω αλλο να τη βλεπω, ασε λεει που κατα τους κινεζους αναμεσα στα φρυδια υποδηλωνει θυμο - σωπα κατι μας ειπαν και αυτοι-
    δεν εχει τοση σημασια η κρεμα οσο το συστημα..καθαρισμος ενυδατωση και αντηλιακη... το τριπτυχο της επιτυχίας ... εχω δει σημαντικη βελτιωση απο τοτε που εγινε ρουτινα ..και σκεψου 2 χρονια σε κατασταση λιωμα ποσο το ειχα παραμελησει το δερμα μου, γραφτηκα και σε μια εταιρία απο αυτες τις οικονομικες και εχω ξεγνοιασει απο αυτο το θεμα. πίστεψε με ...καποτε τα εσκαγα τρελα με τα καλλυντικα και γενικα ειναι ενας τομεας που τον εχω μελετησει πολυυυυ... τι δερμα εχεις και ποσ συχνα βαφεσαι?

Senior Member
    ναι για μουδιασματα και κραμπες ...οσο περναει ο καιρος θα τα αισθανεσαι...μεγαλώνει και ο αρχοντας ρε κοπελια θα σε ζουλαει μεχρι να βγει τωρα! ποσο ειμαστε μεχρι στιγμης 1100?? καλα θυμαμαι?
    1200 γρ ειμαστε Ρεουλα μου!!! Ειμαστε χοντρουληδες εμεις!!! Αμε αμε!!! Το ανωτερο ηταν μεχρι 1100 γρ..αλλα εμεις τα ξεπερασαμε!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Το θέμα καθαριότητα και υγεία είναι βασικό ρε κορίτσια, μη τρελαθούμε. Αν καποιος ειναι αναισθητος και δε νοιαζεται για ένα βρεφος, αυτός έχει το πρόβλημα. Είναι πολύ επικύνδινος ο πυρετος και οι λοιμώξεις στα βρέφοι. Ανθρωπος με συναισθηματα και αναγκες είναι και το παιδι. Οφείλεις να το προστατεύσεις και μέσω της υγιεινής, αλλά πολύ περισσότερο, απο βλαμμένους ανθρώπους, αποκλείοντας κάθε δικό σου δικαίωμα στη "ντροπη" να προσβάλεις γνωστο ή καλεσμένο. Δεν είπαμε να πάει φανταρος ο αλλος και να τον ντυνεις, αυτο είναι άρρωστο και επιπλέον η υπερπροστατευτικότητα ευνουχίζει απο μια ηλικία και μετά, αλλά οφείλεις να προστατευσεις το μωράκι σου με κάθε τρόπο. Αν κάποιος έχει ανησυχίες για την υπερβολική αποστήρωση, μπορεί να συμβουλευτεί τον παιδίατρο. Ασε που μεσω του θυλασμου, όταν μπορει να γίνει, το παιδι αποκτά αντισωματα.
    Εγώ γι αυτό τρελαίνομαι που έχω δυσθυμία, γιατί δεν θέλω να το στρεσάρω το έμβρυο. Δεν επέλεξε αυτό να έρθει στον κόσμο, οπότε οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να έχει ότι καλύτερο μπορεί.

Μεικτου τυπου, σπυρακια εμφανιζω σπανια και αν ναι ειναι πηγουνι ή μυτη, το μετωπο ξηρο φουλ.
    Δεν βαζω make up, εχω καλα προιοντα καθαρισμου φαρμακευτικα αλλά το μονο μειον ειναι η καθετη ρυτιδα, παρολο που βαζω σερουμ τοπικα δεν ειμαι ικανοποιημενη.
    Με το δερμα ειμαι σχολαστικη μπορω να πω

Banned
    1200 γρ ειμαστε Ρεουλα μου!!! Ειμαστε χοντρουληδες εμεις!!! Αμε αμε!!! Το ανωτερο ηταν μεχρι 1100 γρ..αλλα εμεις τα ξεπερασαμε!!!
    χαχαχαχαχα... αμα λέω εγω!!!.. ο γιγαντας στα κανει τα μουδιασματα!!...κραμπες εχεις καθόλου?

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast