Κρίση των μελών του forum έναντι άλλων μελών - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τι να κανουμε πηγαμε σχολειο αλλα δεν εμεινε τιποτα μεσα στο κεφαλι αυτα εχεισ η ζωη
    δε λεσ καλα που μπορω και μιλαω καπωσ
    Και ειρωνικός και αναιδής....

Senior Member
    εσεισ οι σπουδαγμενοι και οι επιπεδατοι το παιρνετε ετσι εγω μια χαρα ειμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    αποκρουστικό ; αν μιλάς εσύ ο ίδιος έτσι για τον εαυτό σου, τι περιμένεις από τους άλλους ;
    αγάπησε και αποδέξου πρώτα εσύ τον εαυτό σου και μετά απαίτησέ το από τους άλλους !
    το σωσίβιο δεν φεύγει μέσα σε 5μήνες, θέλει κι άλλη προσπάθεια !
    ζήτα από το γυμναστή να σου δώσει ειδικό πρόγραμμα για την περίπτωσή σου, αν δεν το χεις κάνει ήδη.
    Τι να αγαπήσω πάνω μου?
    Το σωσίβιο?
    Ή το πρόσωπο μου?

Why, νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει σεξ (σου απαντησα σε αυτο το ζητημα οτι ειναι καθαρα προσωπικο και δεν μπαινει συγκεκριμενος χρονος) και που δεν εχεις κανει κατι με μια πολυ ομορφη ( εχεις εμμονη ), οσες προτασεις εχουμε κανει δεν δινεις σημασια ή κρατας μονο καποιες αρνητικες με αποτελεσμα να γυριζουν τα θεματα σε ειρωνικους τονους.

Ολοι εχουμε τα απωθημενα μας αλλά αν ειναι να αρχισουμε να συγκρινομαστε μεταξυ μας για τα προσοντα, τα πτυχια, τους κοιλιακους ή μεγεθους στηθους οι γυναικες τοτε εχουμε επιστρεψει στην εφηβικη ηλικεια οπου προσδιοριζομαστε μονον απο τον απεναντι.

Δεν λες, οτι ασχολουμαι ολη μερα με την εμφανιση μου με αποτελεσμα να μην νιωθω χαρα, λες, 1.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ 2.ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ για να με προσεξει μια ομορφη, και για τα δυο αυτα πρεπει να αφησεις το πληκτρολογιο και να ζησεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Why, νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει σεξ (σου απαντησα σε αυτο το ζητημα οτι ειναι καθαρα προσωπικο και δεν μπαινει συγκεκριμενος χρονος) και που δεν εχεις κανει κατι με μια πολυ ομορφη ( εχεις εμμονη ), οσες προτασεις εχουμε κανει δεν δινεις σημασια ή κρατας μονο καποιες αρνητικες με αποτελεσμα να γυριζουν τα θεματα σε ειρωνικους τονους.

Ολοι εχουμε τα απωθημενα μας αλλά αν ειναι να αρχισουμε να συγκρινομαστε μεταξυ μας για τα προσοντα, τα πτυχια, τους κοιλιακους ή μεγεθους στηθους οι γυναικες τοτε εχουμε επιστρεψει στην εφηβικη ηλικεια οπου προσδιοριζομαστε μονον απο τον απεναντι.

Δεν λες, οτι ασχολουμαι ολη μερα με την εμφανιση μου με αποτελεσμα να μην νιωθω χαρα, λες, 1.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ 2.ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ για να με προσεξει μια ομορφη, και για τα δυο αυτα πρεπει να αφησεις το πληκτρολογιο και να ζησεις.
    Πρώτον,δεν κάθομαι όλη μέρα στο pc.
    Δεύτερον,εσύ τι προτείνεις?Να μην στοχεύω στις εμφανίσιμες,όπως είπε το Μαρούλι?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεύτερον,εσύ τι προτείνεις?Να μην στοχεύω στις εμφανίσιμες,όπως είπε το Μαρούλι?
    Δεύτερον,εσύ τι προτείνεις?Να μην στοχεύω στις εμφανίσιμες?
    Δεν σχολιασα ποσο καθεσαι, αν διαβασεις προσεκτικα τι σου εχω γραψει, οι απαντησεις ειναι εκει.
    Για ακομη μια φορα, απαντας με ερωτηση " Να μην στοχεύω στις εμφανίσιμες? "

Προσωπικα ο,τι ειχα να πω επι του θεματος βρισκεται στα ποστ μου στο thread σου.
    Καλες γιορτες με υγεια.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν σχολιασα ποσο καθεσαι, αν διαβασεις προσεκτικα τι σου εχω γραψει, οι απαντησεις ειναι εκει.
    Για ακομη μια φορα, απαντας με ερωτηση " Να μην στοχεύω στις εμφανίσιμες? "

Προσωπικα ο,τι ειχα να πω επι του θεματος βρισκεται στα ποστ μου στο thread σου.
    Καλες γιορτες με υγεια.
    Θα είναι ακόμη καλύτερες,αν τύχουν τα χειρότερα σε κάποια άτομα που έχω υπόψιν.....
    Για το εν λόγω thread λες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    πλάκα πλάκα,θα ήθελες να του μοιάσεις!

Senior Member
    εγω αυτουνου με τιποτα χωρια που δεν μπορω δε γινεται λογω φατσασ
    εγω εχω αλλη ιστορια και δε γινεται με τιποτα

Senior Member
    παει ο καιροσ που εκτιμουσα τισ γυναικεσ αυτα κοπηκανε δεν εκτιμαω καμια σασ και πολυ καλα κανω

Senior Member
    Θα είναι ακόμη καλύτερες,αν τύχουν τα χειρότερα σε κάποια άτομα που έχω υπόψιν.....
    Για το εν λόγω thread λες?
    Αντί να κοιτάς πως θα φτιάξεις το σώμα σου, δεν κοιτάς πρώτα να φτιάξεις το χαρακτήρα σου; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτό που εύχεσαι και προσωπικά σαν γυναίκα και μοντέλο να ήσουν με τέτοια συναισθήματα δεν υπάρχει περίπτωση να σε ήθελα δίπλα μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    παει ο καιροσ που εκτιμουσα τισ γυναικεσ αυτα κοπηκανε δεν εκτιμαω καμια σασ και πολυ καλα κανω
    και πολυ καλα κανεις ...γιατι γκωσαμε στην εκτιμηση !!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αντί να κοιτάς πως θα φτιάξεις το σώμα σου, δεν κοιτάς πρώτα να φτιάξεις το χαρακτήρα σου; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτό που εύχεσαι και προσωπικά σαν γυναίκα και μοντέλο να ήσουν με τέτοια συναισθήματα δεν υπάρχει περίπτωση να σε ήθελα δίπλα μου...
    Ναι γιατί άμα φτιάξω το χαρακτήρα μου,θα με θέλουν οι ωραίες,ακόμη και μέτρια εμφάνιση(του 6 στα 10)?

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και πολυ καλα κανεις ...γιατι γκωσαμε στην εκτιμηση !!!!
    κοιταξε κουκλα καθενασ αναλογα τι εχει περασει ετσι αγαπαει εσυ αγαπασ ρομαντικα με παραμυθακια και πριγκιπεσ
    κι εγω αγαπαω βιτριολικα με δηλητηριο λιγεσ μπορουν να τα αντεξουν αυτο για την ακριβεια
    καμια απο οσεσ ξερω αλλα δε θα κατσω να σκασω κι ολα η ζωη με εκανε ετσι

Senior Member
    Ναι γιατί άμα φτιάξω το χαρακτήρα μου,θα με θέλουν οι ωραίες,ακόμη και μέτρια εμφάνιση(του 6 στα 10)?
    Α, εσύ εξακολουθείς να μένεις κολλημένος εκεί...γίνε πρώτα άνθρωπος που δεν εύχεται το κακό των άλλων ακόμα και το θάνατο της ίδιας του της μάνας προκειμένου να ωφεληθεί ο ίδιος και τα ξαναλέμε...αλλιώς μείνε στα χάλια που είσαι, ελπίζω μόνο να μην βρεθεί καμιά στο δρόμο σου με τόση κακία που έχεις μέσα σου...

Ciao!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast