Results 1 to 3 of 3
-
23-12-2015, 09:56 #1
παλι τα ιδια...θλιψη.απελπισια κ ολα βουνο..
καλημερα σας! δεν ξερω τι να γραψω..αλλα νομιζω οτι παλι πεφτω πολυ παρα πολυ....εκοψχα το ladose μετα απο 1μιση χρονο κ ημουν μια χαρα..κατι εγινε, κατι που με ταραξε κ εχω τψρα 3 βδομαδες κ παλευω απο το αγχος στην θλιψη κ εναλλαξ..δνε ξερω τι να κανω..να το αφησω?να περιμενω να δω πως θα παει?η να παρω ξανα το ladose μου.?
δνε το εκοψα μονη μου..με τον γιατρο το εκοψα..γιατι το επαιρνα πολυ καιρο κ ημουν πολυ καλα..τελικα δηλαδη?μια ζωη εγω θα ζω με αντικαταθλιπτικο?! πολυ ασχημη διαπιστωση...σημερα ξυπνησα κ νιωθω απελπισια..ολα μαυρα κ ας ειμαι στη δουλεια..κ ειναι κ χριστουγεννα που τα αγαπω τοσο κ δεν τα εχω καταλαβει..φοβαμαι παλι.
- 23-12-2015, 10:02 #2
Γεια σου...τώρα περνεις κάτι ?
Κοιτα γενικα πάντα θα τυχαίνουν αναποδιές στη ζωή μας οποτε στην ουσία ή θα παίρνουμε πάντα αντικαταθλιπτικά ή επιτελους θα αποκτήσουμε πυγμή και αυτοέλεγχο σε τέτοιες αγχογονες καταστάσεις
Η επιλογή εξαρτάται απο σένα και από τις αντοχές σου...
23-12-2015, 10:25 #3
αυτο ακριβως που λες...συμβαινουν πραγματα τα οποια με ριχνουν..κ μετα ακολουθει αυτο το βουνο...κ δνε ξερω πως να το διαχειριστω..τωρα δεν παιρνω τιποτα..μονο κανα λεξοτανιλ πηρα τις πρωτες μερες που ενιωσα στρες..
μου πε ο γιατρος να παρω για 20 μερες..πηρα για 15 μερες..οκ..θα παρω μαλλον λιγο σημερα γιατι δεν την παλευω..κ που θα βγει αυτο? ?? ολη την ωρα λοιπον θα πρεπει να ζω με αντικαταθλιπτικο για να ειμαι cool..
αντοχες δνε εχω κ πολλες..νιωθω πολυ κουρασμενη απο ολο αυτο..κανω επεισοδια με το που στρεσαριστω αμεσως..θυμαμαι κ πιο παλια ειχα 5 χρονια να παθω αυτο το πραμα..ημουν δηλαδη καλα, μια χαρα κ στρες ειχα αλλα αυτο το πραμα οχι..σαν οπως μεγαλωνω να μικραινουν κ οι ανοχες μου σε αυτο.δεν ξερω μπορει να περιμενω λιγο ακομα με λιγο λεξο να δω τι θα γινει κ πως θα εξελιχθει..οταν παιρνω λεξο βοηθαει ..νιωθω καπως καλυτερα..αλλα κ αυτα δνε μπορω να παιρνω συνεχεια..μεχρι 20 μερες επιτρεπει ο γιατρος μου.εσυ παιρνεις αντικαταθλιπτικο?