Results 1 to 15 of 61
Thread: Ζητειται ηθος και σοβαροτητα.
-
27-12-2015, 13:27 #1
Ζητειται ηθος και σοβαροτητα.
Προσφατα υπεπεσε στην αντιληψη μου , οτι καποια μελη τα οποια γραφουν αρλουμπες και δημιουργουν καταστασεις και θεματα στο φορουμ , που δεν αποσκοπουν πουθενα παρα μαλλον σε χαβαλετζιδικη διαθεση , συμμετεχουν σε ενα αλλο φορουμ
παρομοιας ισως θεματολογιας.
Το ζητουμενο ειναι οτι καλη η πλακα , αλλα ας μην ξεχναμε οτι πολλοι αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα και δεν εχουν ορεξη για χαβαλε και να διαβαζουν αρλουμπες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 27-12-2015, 15:47 #2
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-12-2015, 16:00 #3
Εγω τον Κηπ , τον εχω σε εκτιμηση , οσον αφορα την σοβαροτητα του , μπορει να μην ειναι η συμπαθεια μου , ουτε εγω η δικη του , αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι ειναι ατεγκτος .............οσο χρειαζεται ............ετσι πρεπει ναναι ο σωστος μοντ .......
27-12-2015, 16:01 #4
--------------------------------------------------------------------------------διπλο ποστ ..
27-12-2015, 16:18 #5
27-12-2015, 16:23 #6
αν δεν σκοπευεις να ονομασεις αυτα τα μελη ..τοτε δεν εχει και πολυ νοημα αυτο το ποστ.
προσωπικα ειχα μια "διαφωνια" με καποιο μελλος για τον "χαβαλε" που κανω.. αλλά πραγματικα αισθανομαι σαν να πρωταγωνιστω στο ονομα του ροδου ξαφνικα! η θετικη διαθεση δεν αποκλυει ουτε το ηθος ουτε την σοβαρότητα .
απο εκει και πέρα το τι ειναι αρλουμπες και τι όχι ειναι υποκειμενικό.. εγω προσωπικα συναντησα πολλες "αρλουμπες" οι οποιες μαλιστα ειναι παγιωμενες στο φορουμ και όχι προσφατες... αλλα παλιες.
οποιος δεν εχει διαθεση για χαβαλε, ας ανοιξει θεμα , ας ανοιχτει, ας μας πει το προβλημα του..και αν δεν τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα ας διαμαρτυρηθει... αυτο το καταλαβαινω..
απο εκει και πέρα ομως το να αρχιζει κανεις τις ειρωνειες και τις κακιες στο ξεκαρφωτο,επειδη καποιος ειπε κατι που δεν ειχε βαρυγδουπο νοημα ...ξερω γω... δεν τον αναγκασε και κανεις... τοσα θεματα υπάρχουν να ασχοληθει.. αυτη ειναι η αποψη μου..
υπάρχει η σοβαρότητα ..αλλα και η σοβαροφάνεια και ειναι λεπτες οι γραμμες ...
27-12-2015, 16:45 #7
χαχαχα..δεν σε πολυσυμφερει αυτο κυκνακι μου... αν αναλάβει καποιος δράση πολυ δυσκολα θα μπορεις να ανακοινωνεις ελευθερα τους αυτοτραυματισμους σου και τις λεπίδες που κλεβεις απο τον αδερφο σου... σιγουρα οπως αντιλαμβανεσαι αυτό ειναι πιο σημαντικό και πιο σοβαρο απο τα you tube του φουκαρα του ελις. Τωρα θα θυμώσεις, αλλα κάνε εναν κόπο - αν θες- να καταλάβεις...
27-12-2015, 16:53 #8
εγω κηπ επειδη θυμαμαι που χεσ γραψει οτι ζεισ καπου επαρχια
θα ηθελα να σε παρακαλεσω να ερθεισ στη γειτονια μου να δεισ τον κοσμο
κι αμα σ αρεσει να ζησεισ εδω θα σου πω λιγα πραγματα για τη γειτονια μου
ειμαστε κοντα στο κεντρο με ενα λεοφωρειο δηλαδη πασ κεντρο
με ενα αλλο λεοφωρειο πασ καλαμαρια αρα ειμαστε στη μεση απο κεντρο και καλαμαρια αυτο ειναι το ενα
το αλλο ειναι οτι να εχεισ καποιο προβλημα σε αυτη τη γειτονια ειναι κατι συνιθισμενο πρωτον
δευτερον ολοι ζουμε και δουλευουμε τριτον μασ απασχολει τι θα γινει με τα μικρα παιδια αυτησ τησ γειτονιασ
γι αυτο νοιαζομαστε για φαρμακα τεχνολογια τα παντα εδω λοιπον σε αυτη τη γειτονια οποιοσ εχει προβλημα
δεν καθεται σπιτι οπωσ και να ναι εγω σε μια μικρη βολτα που κανω βλεπω κανα τυφλο
κανενα τελειωσ αυτιστικο κλπ και ολοι κυκλοφορουμε οπωσ και να μαστε αμα εχεισ καμια αμφιβολια αν υπαρχει αυτη η γειτονια
αρκει να ρωτησεισ αυτον που εχει το σαιτ το αφεντικο ρωτα τι γινεται στη μποτσαρη γιατι ειναι ολοι μαζεμενοι εκει
και γιατι ειναι κρατοσ ολοι αυτοι γιατι ειμαστε κρατοσ οσοι μενουμε εδω κι εχουμε αλλο θεο κι οποιοσ δε πιστευει
ασ ερθει να δει οχι εμενα τον κοσμο ολουσ η περιοχη αυτη ειναι κοντα στη σχολη τυφλων
σε προσκαλω λοιπον να ερθεισ να μεινεισ εδω εχει τα παντα απο μαγαζια σαν το κεντρο απλα ολοι ειμαστε ειδικη κατηγορια και αλανια ολοι
οποτε αμα δε πιστευεισ κανε το ταξιδι κι αμα σ αρεσει κατσε αυτη ειναι η γειτονια μου και δεν την πουλαω με τιποτα πλεονΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-12-2015, 16:58 #9
καποιοι το μαθανε και ηρθανε επειδη σε εκτιμω και σενα θα σου κανω προσκληση αν δε βρεισ εδω την ησυχια σου πιστεψε με δε θα τη βρεισ πουθενα και οπωσ σου ειπα ελα γιατι εχουμε θεμα με τα μικρα παιδια και ολα αυτα και δεν ξερουμε τι να κανουμε παντωσ ενα θα σου πω
ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-12-2015, 17:00 #10
ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΨΩΝΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΕΔΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-12-2015, 17:18 #11
Κι όμως όσο κι αν θέλεις να υποστηρίξεις τον elis αγνοώντας ότι εύχεται το κακό των άλλων μελών κι είναι γεμάτος εκδικητικότητα μια χαρά θα μπορώ να τους ανακοινώνω γιατί έχω μιλήσει με τη διαχείριση κι εσείς δεν μπορείτε να με βλάψετε...οπότε κρατήστε τις απειλές σας γιατί δεν θα με τρομάξετε πια...
Κάτσε με τον elis, δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι...έκανες την επιλογή σου απ' ότι φαίνεται...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-12-2015, 17:27 #12
κυκνε πρεπει να κανεισ εγχειρηση να βγαλεισ τη σφαιρα που ναι μεσα στο κεφαλι σου
κατι μου λεει οτι ειναι ακομα εκει δεν την εβγαλεσ ακομα γρηγορα να πασ να τη βγαλεισΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-12-2015, 17:32 #13
Κοίτα τον εαυτό σου κι άσε με εμένα, ξέρω τι να κάνω κι από ποιους να φυλάγομαι....κι είσαι ένας απ' αυτούς...εσείς θα με στείλετε στο νοσοκομείο κι αν μου συμβεί κάτι θα είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για ν' ακολουθήσω λίγο και το στυλ σου που κατηγορείς τους άλλους για τη δυστυχία σου...εγώ είχα κοιμηθεί χωρίς να κοπώ, οι απειλές κι η τρομοκρατία μερικών με οδήγησε στον αυτοτραυματισμό αλλά δεν θα σας αφήσω να μου ξανακάνετε κακό όσο μπορώ ν' αμύνομαι...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-12-2015, 17:37 #14
εσυ τωρα πρεπει να εισαι διασταυρωση γατασ με αυστραλοπιθηκο ουαλιασ που παει για νερο στη ζουαζιλανδη και κατεβαινει
για μασαζ σειχελεσ κατι τετοιο πρεπει να εισαι εσυ για να καταλαβαινεισ απο ποιουσ να φυλαγεσαιΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-12-2015, 17:39 #15