ιντερνετ και ψυχολογια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

ιντερνετ και ψυχολογια

τι ρολο παιζει το ιντερνετ στην ψυχολογια και γιατι εσεισ οι νεοι τα κανετε ολα απο το ιντερνετ
    μπαινετε στα τσατ κανετε μαλακιεσ ιντερνετικεσ που σασ γαμαν την ψυχολογια
    μετα ψαχνετε για πληροφοριεσ για οτι σασ ενδιαφερει γαμιεται κι αλλο η ψυχολογια
    βγαινουν ολα τα γκατζετακια πατε και τα παραγγελνετε ασ ειναι κι απο την αλλη ακρη τησ γησ
    αρκει να ειναι φθηνα δε δουλευει τιποτα απο ολα αυτα αλλα εσεισ τα αγοραζετε
    σχεσεισ απο το ιντερνετ το φεισμπουκ σασ εχει κανει τα μυαλα πουρε αν δεν το χετε καταλαβει
    ειστε ικανοι να πατε σε κλαμπ και να μιλατε απο το φεισμπουκ
    δεν καταλαβαινετε οτι το ιντερνετ σασ εκανε ολουσ χαλια
    ρεα θελω την αποψη σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οι πιο πολλοι δεν εχουν λεφτα και εξαρτανε την αξια τουσ απο το τι κινητο εχουν
    απο τα ρουχα πρεπει ολα να ειναι μαρκεσ απο τα παπουτσια μη τυχον και δεν ειναι μαρκα
    γιατι τετοια εξαρτηση απο τα υλικα αγαθα και το ιντερνετ μιλαμε για εξαρτηση πλεον

Senior Member
    δε λεω κι εγω βλεπω τα γκατζετακια και γουσταρω ξερω τι γινεται πανω κατω με την τεχνολογια
    εχω ακουσει ολη τη δυτικη εμπορικη μουσικη πλεον αλλα μεχρι εκει
    δε ψαχνω λεφτα για να τα αγορασω ολα αυτα με κοβει απλα θελω να ξερω αμα βρω λεφτα και περισεψουνε
    να παω να παρω κι εγω κανα γκατζετακι ουτε ταμπλετ δεν εχω να παω να παρω κι εγω ενα καλο ρολοι
    τετοια αλλα με κοβει παω τα βλεπω αλλα ξερω δεν περισευουνε οποτε ησυχαζω εσεισ γιατι ζειτε ετσι

Senior Member
    μπαινετε στα τσατ με λεει η ρεα εχουν κανονεσ εχετε βγαλει κανονεσ για να σασ γαμανε την ψυχολογια
    κι υστερα ερχεστε εδω και δεν μπορειτε να ανοιξετε ενα θεμα να πειτε δυο κουβεντεσ δε ξερετε να μιλησετε
    ζητατε συμβουλεσ απο το ιντερνετ ενω εχετε παρεεσ με αυτουσ τι σκατα λετε δε μπορω να καταλαβω

Senior Member
    ολη μερα η ψυχολογια σασ εξαρταται απο τα λαικ και απο τα προσωπικα μυνηματα
    και μετα μου λετε οτι φταιω εγω οχι παιδια δε φταιω εγω εγω οπου καθομαι μιλαω
    μα για καφε θα παω οπου και να παω μια μαλακια θα την πω ρε θα μαι καλα δε θα μαι εγω θα την πω
    τελοσ παντων επειδη εγω σασ λεω ζειτε λαθοσ πατοκορφα ξανακοιταξτε το
    γιατι ειναι ολο λαθοσ εχετε πολυ περισσοτερα ψυχολογικα απο οτι φανταζεστε αμα ζειτε ετσι
    και το παιζετε κουκουρουκου οχι παιδια το πωσ ζειτε ειναι ολο λαθοσ αμα ζειτε ετσι
    και σασ το λεω οσο πιο καλα μπορω

Senior Member
    πατε ρωτηστε ενα γιατρο τι σασ εκανε το φεισμπουκ πατε ρωτηστε τι σασ κανενε τα τσατ
    και μετα ελατε να συζητησουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    πατε ρωτηστε ενα γιατρο τι σασ εκανε το φεισμπουκ πατε ρωτηστε τι σασ κανενε τα τσατ
    και μετα ελατε να συζητησουμε
    Εμενα προσωπικα το facebook δεν μου αρεσει καθολου elis ολοι γραφουν οτι βλακεια τουε κατεβη και τι με νοιαζει εμενα που πηγε η αλλη διακοπες η πως ειναι το σπιτι της? Βλακεια πιφφφφφ

Banned
    και που εισαι ακομα!..στον υπόλοιπο πολιτισμενο κοσμο της δυσης ..ολα αυτα εχουν ξεπεραστει, ο κοσμος γνωριζεται δυαδυκτιακα , κανει σχεσεις , κοινωνικοποιήται , κανει τα ψωνια της ημερας, ενημερωνεται...μονο εμεις τα βλέπουμε ολα αυτα με ταμπου!.. εξω ειναι μια καθημερινη ρουτινα.. γιατι το κατακρινεις εσυ ειδικα δεν το καταλαβαινω..αν ειχες την δυνατοτητα για ενα καλυτερο τεχνολογικο μεσο και δεν ειχες αλλες πιο σοβαρες πρωταιρεότητες δεν θα το επαιρνες?... σου αρεσει το you tube, to foroym και απο την αλλη τα δαιμονοποιεις ολα ..ενω οι ιδιες σου οι πραξεις δειχνουν πως εισαι υπερ της τεχνολογιας, αλλιως δεν θα ησουν εδω..και πίσω απο μια οθονη εχεις καταφερει να κανεις ουσιαστικες σχεσεις με καποιους ανθρωπους... και μην το αρνηθεις αυτο γιατι θα παρεξηγηθω..ειναι ζωντανο και το ξερεις...!!
    και ειναι τοσο ζωντανο που μπορεις να κανεις ακομα πιο ουσιαστικες σχεσεις αν βρεθει το καταληλο ατομο...τουλαχιστον σαν αρχη ..ολος ο κοσμος σε όλη την γη έτσι γνωριζεται πλεον ...
    και σταματα να λες "εσεις οι νεοι" σαν να εισαι κανενας σκατογερος στο καφενε κανεις! και εσυ νεος ανθρωπος εισαι και πρεπει να εισαι υπερ του καθε τι καινουριου..γιατι στην τελικη , οτι δεν αλλαζει ..πεθαινει...

ναι υπάρχουν πολλα που δεν καταλαβαινω... δεν καταλαβαινω τις σελφι το τουιτερ το κολημα στο κινητο ή στο ταμπλετ οταν εισαι εξω..αλλα δεν τα καταλαβαινω επειδη μεγαλωσα αλλιως ...αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο λάθος απο παλιοτερα λαθη.. ο 20χρονος της γεννιας μας δεν ηταν πιο εξυπνος απο τον σημερινο 20ρι... και τα ποσοστα των ναρκωμανων ήταν αυξημενα και τα ποσοστα των φορεων HIV ... και τα ποσοστα των παραθρησκευτικων αιρεσεων και τα ποσοστα των καπνιστων και τα ποσοστα των αλκοολικων κτλ κτλ ...
    και σημερα αν το δεις ακομα περισσοτεροι ειναι οι ανεργοι των 30+ παρα των 20+... δεν μ ενοχλουν τα γκατζετακια, τα βρισκω πιο εξυπνα απο τις σύριγγες..και την καταθλιψη την βρισκω πιο εξυπνη που ειναι πιο αυξημενη...
    εσυ δεν τα εζησες αυτα..γιατι μεγαλωσες στην επαρχια...εδω ζησαμε ολες τις ασχημιες... την εποχη που ημουν εφηβη .. ειχαμε τους τρελους της γειτονιας.. παραμελημενα παιδια που τα αφηναν να κυκλοφορουν ημιγυμνα σαν αδεσποτα στους δρομους γιατι τοτε δεν υπήρχε η παιδεια και η ενημερωση στις ψυχικες αρρωστιες
    στα αφροδισια νοσηματα, στις εκτωσεις και στον υιο του HIV γιατι δεν υπήρχε η ενημερωση της προφυλαξης ..
    μεσα στα τελευταια 25 χρονια οι εποχες τρεχουν με αλματα, απο το σταθερο τηλέφωνο με το καλωδιο στον ασυρματο στο κινητο παντοφλα στο κινητο μινιατουρα στο ιντερνετ και τωρα στο 4g ..για να μην αναφερθω στα επιστημονικα επιτευματα... και ολοι προσαρμοζομαστε σε αυτο με την ιδια ευκολια και στην ιδια ταχυτητα ...! και η υπαρξη σου εδω μεσα ...το αποδυκνυει περιτρανα ...λεγε οτι θες...στην πραξη και εσυ με την προοδο εισαι!

Senior Member
    Ελις μου η εξάρτηση από το fb ή το διαδίκτυο είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του .. πολύ σωστά έχεις καταλάβει πως αυτό το υπερ-μπούκωμα πληροφόρησης και δει μη ελεγχόμενης και φιλτραρισμένης μπορεί να καταστρέψει την ψυχολογία πάρα πολύ εύκολα . Εμένα μου την είχε διαλύσει όσο διάβαζα ειδήσεις από μη έγκυρα sites πριν κάποια χρόνια ..και πραγματικά είχα τρομοκρατηθεί ..με τα σημεία και τα τέρατα που έγραφαν ...τώρα πλέον έχω βρει μια άκρη σ αυτόν τον αχταρμά ..όσο αφορά τουλάχιστον την ενημέρωση και ως εκεί . Χρειάζεται ένα μέτρο σε όλα όπως και να χει . Επιπλέον θα συμφωνήσω με την Ρέα .. το διαδίκτυο δίνει στους μη προνομιούχος το προνόμιο της ενημέρωσης ..σε πολλά και διάφορα θέματα ..που θα ήταν δύσκολο να πλησιάσει διαφορετικά είναι μια ανοιχτή βιβλιοθήκη . Αλλά πάντα εξαρτάται από τον χρήστη τι όρια θα βάλει και πως θα την χρησιμοποιήσει .
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Εμενα προσωπικα το facebook δεν μου αρεσει καθολου elis ολοι γραφουν οτι βλακεια τουε κατεβη και τι με νοιαζει εμενα που πηγε η αλλη διακοπες η πως ειναι το σπιτι της? Βλακεια πιφφφφφ
    χαχαχα...εμενα μου αρεσουν αυτα τα καψουροαποφθεγματα του τυπου σε αγαπησα με πληγωσες αλλα σε ξεπερασα γιατι ειμαι πολυ κλαι μαιν παουερ γκομενα..και ολο αυτο βεβαια για να το δει ο αλλος !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα...εμενα μου αρεσουν αυτα τα καψουροαποφθεγματα του τυπου σε αγαπησα με πληγωσες αλλα σε ξεπερασα γιατι ειμαι πολυ κλαι μαιν παουερ γκομενα..και ολο αυτο βεβαια για να το δει ο αλλος !!
    κλάιν μάιν πάουερ γκόμενα !!!!!! χαχααχαχχααχαχαχαχαχχα
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Senior Member
    εγω παλι θα σασ πω οτι καλο το ιντερνετ αλλα προσοχη στη χρηση μη βγαλουμε ολοι ψυχολογικα
    δε λεω ωραια ολα αυτα με τα φμπ και τισ μαλακιεσ αλλα προσοχη τι χρση κανει ο καθενασ
    εγω χειριζομαι αυτη τη μαλακια εδω στο ιπσι και αν υπαρχει κατι αλλο στο ιντερνετ
    εκει εξω πολυ απλα δεν το χειριζομαι εγω και δεν το ξερω εγω οταν κανω αναζητηση το ελισ
    δε μου βγαζει τιποτα αυτο ειναι το ενα φμπ μπαινω μονο για ειδησεισ και κανενα ανεκδοτο
    και κατα τα αλλα ακουω μουσικη ολη μερα γιατι δεν ειμαι καλα γι αυτο αμα το πιστευτε ολο αυτο
    που κανουμε εδω τισ συζητησεισ δηλαδη εγω σασ το λεω προσπαθω με φαρμακα να μπορεσω να κανω μια καλη συζητηση
    που ειμαι φαν των συζητησεων απο παντα οπου δω κουβεντα παω και καθομαι
    αλλα προσοχη γιατι παιζω με τα φαρμακα και προσπθω να ειμαι καλα ουτε πληρωνομαι απο εδω αμα νομιζει κανεισ κατι τετοιο ουτε
    τιποτα τα γραφω για να τα βλεπει ο γιατροσ και να μου ρυθμιζει τα φαρμακα και να εξασκειται το μυαλο μου στην επικοινωνια
    ουτε γκομενα θελω να πιασω να ερωτευομαι παλι και να παθαινω υποτροπη ουτε τιποτα να κανω μια ωραια συζητηση
    να μαθω κατι τετοια θελω να καταφερω να κανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    αυτο το κλαιν μαιν παουερ γκομενα τι σημαινει δηλαδη ωραιο ακουγεται

Senior Member
    οτι τα γραφει ολα και ειναι σουπερ;

Banned
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    χαχαχα..και μην ξεχναμε το τοπ αγαπημενο .... το ντακφεις!!!!...

Page 1 of 2 12 LastLast