ειμαι πολυ δυστυχισμενη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Banned
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    τι κακο να μου κανουν δν καλω οποιον και οποιον...τους κοβω αν ειναι καλοι συζηταω μαζι τους πρωτα και δεν τους αφηνω περιθωρια να μου κανουν τιποτα.εγω αντιθετως μπορω να τους κανω κακο με την καταθλιψη μου.και γω ειμαι τετοιοσ τυπος αληθεια θελω να μιλαω με ατομα που εχω οικειοτητα δν μπορουσα ποτε με ξενους.τωρα συμβαινει επδ ο εαυτος μου με τιμωρει δεν μαφηνει να μιλησω σε ατομα που θελω και μου βγαινει να λεω αλλα να δειχνω αλλο απο αυτο που ειμαι αλλιως θα χω ιδεοληψιες η θα σκεφτομαι να πεθανει καποιος δικος μου και προτιμω να ενδωσω σε αυτο που θελει η ιδεοληψια μου .και δνειναι μια ειναι πολλεςς και πρεπει να τις βαω σε ταξη καθε φορα και δν μπορω πια.παλια καθομουν μικρη στην αγκαλια του μπαμπα μου και μου περνουσε τωρα τι να κανω ΄;που ειμαι ψυχαναγκαστικη!δεν μπορω να βρω αγορι γτ νομιω ειναι κακο δεν πρεπει να χαιρομαι πρεπει για καποιο λογο να υποφερω η να πληρωσω καποιο τιμημα να πω εκανα αυτο κ τωρα μπορω να απολαυσω ως ανταλαγμα εκεινο.ομως αυτα που πρεπει να κανω ειναι τοσα πολλα αλλιως δεν μπορω να λειτουργησω
    ναι ..το κλεφτρονι αγαπη μου ή ο ψυχακιας δεν θα φανει στην συζητηση...μην εισαι αφελης ! και στην τελικη εσυ καταθλιψη εχεις ...δεν εχεις λεπρα.. πολλοι ανθρωποι με καταθλιψη και ΙΔΨ..ΕΧΟΥΝ κανει σχεσεις..λιγη δουλιτσα με το ειναι σου χρειαζεσαι γιατι σε εχεις πάρει αμπάριζα και αυτοκοπανιεσαι διχως ελεος!..και χωρις λογο δηλαδη... τα ξερω αυτα που σου λέω...απο εμενα!

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    χμμμ. ψυχοθεραπεία έχεις κάνει; προσπαθησες να καταλάβεις γιατί βαζεις τιμωρία τον εαυτό σου; Ασχετα με το τι πιστεύεις πως σου αξίζει, αυτο που θελεις είναι να μην είσαι ευτυχισμένη; δλδ κάνεις αυτο που θέλεις;
    οχι δεν εχω κανει ψυχοθεραπεια ακομα ...δυστυχως ο μπαμπας μου μου λεει συνεχειΑ οτι ειμαι μια χαρα και εγω θελω καποιον αλλο να παιρνει την ευθυνη για να γινω καλα δεν θελω να στηριεται τιποτα επανω μου.ετσι ωστε οταν γινω καλα να το προσπερασω και να μην το θυμαμαι σαν να μην υπηρξε ποτε αυτο θελω

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι ..το κλεφτρονι αγαπη μου ή ο ψυχακιας δεν θα φανει στην συζητηση...μην εισαι αφελης ! και στην τελικη εσυ καταθλιψη εχεις ...δεν εχεις λεπρα.. πολλοι ανθρωποι με καταθλιψη και ΙΔΨ..ΕΧΟΥΝ κανει σχεσεις..λιγη δουλιτσα με το ειναι σου χρειαζεσαι γιατι σε εχεις πάρει αμπάριζα και αυτοκοπανιεσαι διχως ελεος!..και χωρις λογο δηλαδη... τα ξερω αυτα που σου λέω...απο εμενα!
    μα δεν μπορω να μιλησω και να γινω συμπαθητικη στον αλλο μου ρχεται να μιλαω ετσι ωστε να τον διωξω.χωρις να το θελωαλλιως μ ρχεται ναωτου συμβει κατι κΑΚΟ μια ενεργεια και ποσο να αντεξω δν το αντεχω αυτο!!!

Senior Member
    ...υπηρχε μια περιοδος που τα κανα οπως ηθελα τα πραγματα κ ημουν καλα!!και ημουν οπως ηθελα μετα εκανα κατι και δν μπορω να συγχωρεσω τον ευατο μ.και γι αυτο τιμωρουμαι ετσι επδ πεταξα την ευτυχια μου.τοτε που τηνειχα και τωρα πρεπει να υποφερω για αλλα10 χρονια πχ,ψυχαναγκαστικα ειναι τοσο απανθρωπο αυτο γτ να μ συμβαινει αυτο;γτ να μην μπορω ναζησω επιτελους κ εγω;;τι εχω κανει δεν αντεχεται αλλο αυτο!
    Ιωάννα, έκανες κακό σε σένα τότε αφου λες οτι πέταξες την ευτυχια σου. Δεν μπορεις να διορθωσεις τα πράγματα; προσπάθησες να τα διορθώσεις για να πάρεις την συχώρεση και να συνεχίσεις; Νομίζω πάντως ετσι πως μας τα λές, ότι και τότε τιμωρητικά χάλασες τν ευτυχια σου.

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    σε νιωθω.. το περασα και εγω αυτο ..στο περιπου... με εναν ξενο γινεσαι μια αλλη, παιρνεις οποιον ρολο θες , ξεχνιεσαι και ξεχνας για λιγο... για τοσο λιγο που μετα χανει και το νοημα του...μετα θελεις καποιος να σε ξερει και να σε δεχεται με αυτο που εισαι. .. βεβαια ευτυχως δεν τους εβαζα σπιτι μου γιατι αλλιως δεν ξερω αν θα την εβγαζα σωα και αβλαβης..να εισαι πιο προσεχτικη με αυτα τα θεματα... εχουν ακουσει πολλα τα αφτια μας... ειναι ψιλοζουγκλα εκει εξω..να συναντιεσαι εξω και με ατομα που εχεις πληροφοριες για το ποιος ειναι που να μην μπορει να σου κανει κακο γιατι θα μπορεις μετα να τον βρεις ..οχι οτι εισαι και πάλι απολυτα ασφαλης ..αλλα καπως μικραινεις τον κινδυνο.... για τα υπόλοιπα μαλλον πρεπει να τα ψαξεις με εναν καλο γιατρο κοριτσι μου!
    εγω πια δν μπορω να ειμαι ο ευατος μου γι αυτο δν θελω να μιλαω σε κανενα δν ειμαι εγω.ειναι μια αλλη δν ξερω πως λεγεται αυτο κ αν υπαρχει σαν φαινομενο στην ψυχιατρικη αλλα αλλαζω δεν δειχνω τον ευατο μου κ αυτο π ειμαι για να με εκτιμησουν δεν θελω να με εκτιμησουν οταν δν εχχω κανει αυτα που μ λεει το μυαλο μου..δλδ θελω αλλα δεν με αφηνουν οι ιδεοληψιες και δεν μπορω να παω κοντρα

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ιωάννα, έκανες κακό σε σένα τότε αφου λες οτι πέταξες την ευτυχια σου. Δεν μπορεις να διορθωσεις τα πράγματα; προσπάθησες να τα διορθώσεις για να πάρεις την συχώρεση και να συνεχίσεις; Νομίζω πάντως ετσι πως μας τα λές, ότι και τότε τιμωρητικά χάλασες τν ευτυχια σου.
    ουτε ετσι δεν μπορω θελει συγκεκριμμενο τροπο να ξαναγυρισω προσπαθησα εφυγα απο τη σχολη που ημουν ευτυχισμενη για την ιατρικη οπως ειπα.και προσπαθησα να ξαναγυρισω αλλα δντο πετυχα αλλα εφυγα απο την ιατρικη που δν μαρεσε.αλλα ειχα σκοπο να τα κανω καπως συγκεκριμμενα τα πραγματαω.να περασω πρωτα ιατρικη ως καλη μαθητρια μετα να την αφησω και να παω εκει που θελω.αλλα δεν μπορεσα να το κανω!!γιατι στην τριτη λυκειου επαψα να χω ψυχαναγκασμους που με βοηθουσαν να αριστευω και περασα παλι σε καλη σχολη πολυτεχνειο το καλυτερο πολυτεχνειο αλλα χωρις να σκεφτομαι.εγινε αυθορμητα και τσπ εγω δν ηθελα ετσι!ουτε τωρα θελω να γυρισωωετσι μετα απο τοσα χρονια δεν θ μ προκαλει την ιδια ευχαριστηση .οποτε υποφερω¨(

Senior Member
    οχι δεν εχω κανει ψυχοθεραπεια ακομα ...δυστυχως ο μπαμπας μου μου λεει συνεχειΑ οτι ειμαι μια χαρα και εγω θελω καποιον αλλο να παιρνει την ευθυνη για να γινω καλα δεν θελω να στηριεται τιποτα επανω μου.ετσι ωστε οταν γινω καλα να το προσπερασω και να μην το θυμαμαι σαν να μην υπηρξε ποτε αυτο θελω
    Δεν γινεται να τα ξεχάσεις όλα Ιωάννα, ακόμα κι αν γίνεις τελείως καλά. Απλά θα τα αναθεωρήσεις νομίζω. Επίσης, δεν γινεται να πάρει άλλος την ευθυνη για να γίνεις εσύ καλά. Είναι σαν να προσλαμβάνεις καποιον να κανει διαιτα για να χάσεις εσύ τα περιτά κιλά σου το να λες οτι πρεπει κάποιος άλλος να κάνει τν δουλεια ολη για να γινεις καλά εσύ, ότι κι αν έχεις. Επιπλέον, ο θεραπευτής μπορεί να σε βοηθάει να γινεις καλά, αλλά το να αλλάξεις συμπεριφορες ή να αναθεωρησεις πραγματα είναι καθαρα προσωπική υπόθεση.

Senior Member
    κατσε κουκλα να τα βρουμε στα παιχνιδια του μυαλου ειμαι ειδικοσ
    οταν λεσ οτι παλια τα κανεσ οπωσ ηθελεσ και τωρα δεν τα κανεισ τι ενοεισ
    δηλαδη ειχεσ μια σκεψη την ακολουθουσεσ και ησουνα σιγουρη οτι ειναι το σωστο
    τωρα εχεισ δυο τρεισ σκεψεισ και μπερδευεσαι τι να πεισ τι να κανεισ κλπ
    εγω νομιζω παλια σιγουρα ησουνα καλυτερα αλλα οχι οτι τωρα δε γινεται τιποτα
    απλα σου χει μεινει η απολυτητα σα χαρακτηρασ και πεσ μου οτι θεσ ειμαι ειδικοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    επισησ δεν ειναι αναγκη να φασωνεσαι με τον καθε μαλακα κατευθειαν σπαστου τα αρχιδια πρωτα μπασ και σε βοηθησει κανενασ
    στο τελοσ ενταξει αλλα καντουσ λιγο τα νευρα κουρελια ομορφη εισαι να σε ανεχτουν αμα θελουν να χεισ απαιτησεισ ακομα κι αν δεν εισαι καλα εισαι κοριτσι αμα ησουνα αντρασ θα σε λεγα το τελειωσ αντιθετο

Banned
    ασε τον μπαμπα σου να λέει και ξεκινα ψυχοθεραπειες... εισαι ενηλικη ..σωστα??... μην το τρεναρεις αλλο... εχουμε πολυ δουλιτσα εδω... αν θες βεβαια να νιωσεις καλυτερα..πρπει να το κυνηγησεις..!!

Senior Member
    εγω αμα ημουνα κοριτσι ομορφο με προβλημα θα βασιζομουνα στην ομορφια μου και θα τουσ εσπαγα ολουσ τα αρχιδια οποιοσ με ανεχοτανε με εκεινον θα εκανα κατι δε ξερω λεω αλλα οι αντρεσ γι αυτο ειναι αμα εισαι νεα και ομορφη η αμα εισαι νεα γενικα απλα θελει τον τροπο του κι αυτο

Senior Member
    μαλλον δεν εχεισ αυτοπεποιθηση εσυ αμα ειχεσ και ησουνα ομορφη θα γυριζεσ το κοσμο αναποδα για να ηρεμησεισ
    χωρισ γιατρουσ και χωρισ φαρμακα θα ελεγεσ σε ολουσ οτι ηθελεσ και σε οποιον ηθελεσ αλλα μαλλον κι αυτο ειναι θεμα

Senior Member
    εμενα ολεσ οι φιλεσ μου με βριζουν και μπροστα μου και απο πισω μου ολεσ αλλα ειναι αλανια ομωσ ετσι
    να τισ πιασεισ κουβεντα αυτεσ να μη ξερεισ απο που να φυγεισ

Junior Member
    Κανε αυτο που λες. Να ενεργησεις λεω με βαση τους ψυχαναγκασμους σου και πες απο πριν στο ατομο που ειναι διπλα σου οτι θα λειτουργησεις ετσι. Μπορει να σε καταλαβει και να βει κατι καλο. Μπορει να αποδειχτει οτι ξεπερνιεται εστω και λιγο, εστω και με αυτον τον ανορθοδοξο τροπο. Μην το κανεις ομως με αγνωστους. Εχεις καποιον να εμπιστευτεις; Καποιον που να μπορει να καταλαβει αυτο το παιχνιδι και εσυ να εισαι μαζι του ανετα;

Banned
    [QUOTE=elis;581419]εγω αμα ημουνα κοριτσι ομορφο με προβλημα θα βασιζομουνα στην ομορφια μου και θα τουσ εσπαγα ολουσ τα αρχιδια οποιοσ με ανεχοτανε με εκεινον θα εκανα κατι δε ξερω λεω αλλα οι αντρεσ γι αυτο ειναι αμα εισαι νεα και ομορφη η αμα εισαι νεα γενικα απλα θελει τον τροπο του κι αυτο[
    ομορφη ειμαι αλλα χωρις μυαλο εγω δεν θελω ομως να εκμεταλευομαι κανεναν..για συμφερον μου

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast